Dodaj do ulubionych

Fasolowa -hektor development

02.03.06, 21:00
Witam wszystkich!!!zakupiłem lokal na fasolowej i szukam kontaktów z
przyszłymi sąsiadami!!!klatki schodowe wogóle nie odpowiadaja projektowi i mam
przeczucie że to nie koniec--prośba o kontakt wszystkich zainteresowanych.mail
do mnie to ffungi@o2.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Fasolowa -hektor development IP: *.plusgsm.pl 02.03.06, 22:35
      a masz moze jeszce jakieś uwagi dotyczace samej umowy, warunków zakupu itd
      • Gość: van pold Re: Fasolowa -hektor development IP: 193.17.14.* 10.03.06, 00:07
        co do umowy jako takiej nie mam ,aczkolwiek brakuje w niej wzmianki o wyglądzie
        zewnętrznym budynku i zagospodarowaniu przestrzenii.jak widzę hektor developer z
        tego korzysta--klatki schodowwe teraz wyglądają okropnie.przzycieli sobie koszty
        miontując co drugie okno ,a miały być luksfery jak w bloku na przeciwko.
        pzdr
        • Gość: Gietes Re: Fasolowa -hektor development IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 13:59
          Ja tez kupiłem u nich mieszkanie i jestem załamany widokiem klatek schodowych,
          zamiast ładnych lukswerów robią nam bunkry, trzeba coś z tym zrobić, proponuję
          aby wszystkie zainteresowane osoby może się razem skrzyknęły i jakoś wpłynęły na
          Pana Dobrowolskiego. Mój mail mdob@aster.pl
          • data3 Re: Fasolowa -hektor development 07.04.06, 17:14
            Nie panikuj. Z tego co widać to w miejscu gdzie powinny być okna są tylko
            wstawione cegły a nie jest zrobione ocieplenie. Tak więc prawdopodobnie coś w
            tym miejscu będzie zamiast tych cegieł...
            • Gość: van pold Re: Fasolowa -hektor development IP: 199.67.203.* 08.04.06, 08:00
              Rozmawiałem z kierownikiem budowy i jest w tej chwili jak ma być docelowo co
              drugie okno-decyzja inwestora.trzeba pana Dobrowolskiego o to zapytać.Bo klatki
              będą wyglądać okropnie.
              pzdr
    • Gość: s. Re: Fasolowa -hektor development IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 14:45
      czy oni jeszcze gdzies buduja?
      • Gość: gietes Re: Fasolowa -hektor development IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 14:50
        nic mi nie wiadomo o innych budowach
    • Gość: sąsiadka Re: Fasolowa -hektor development IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 14:22
      Mieszkam w sąsiednim bloku. Wg mnie blok jest przesunięty za bardzo w stronę
      uliczki osiedlowej. Zwróccie uwagę , że wyjscie z klatki jest teraz bezpośrednio
      na przejazd. Zastanawiam się czy developer nie myśli o przesunięciu uliczki?
      Czy wiecie cos o dodatkowych miejscach parkingowych i którędy będziecie wjeżdżać
      do garażu? Teraz jest masakra z parkowaniem jesli ktos nie ma miejsca garażowego.
      Podobno obok nowego bloku mają powstać dwa kolejne, więc szykuje sie budowa na
      kolejne lata :(

• data3 Re: Fasolowa -hektor development 07.04.06, 17:18
        Przesówać uliczki to raczej nie będą. Wydaje mi się że będzie węższa.
        Miejsca parkingowe będą od strony tarasów. A do garażu wjazd będzie tam gdzie
        teraz stoją baraki.
        Pozdrawiam sąsiadkę..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka