Gość: Angel IP: *.chello.pl 03.03.06, 12:37 Czy ktoś kupuje mieszkanie w inwestycji ,,Przylądek Bielany" ciekawa jestem co developer mówi o trasie,która ma niedaleko się pobudować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: reza Re: Asbud Bielany IP: *.kablowka.waw.pl 23.03.06, 23:33 Co oni teraz buduja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mARTICA Re: Asbud Bielany IP: *.rzeczpospolita.pl 04.04.06, 16:28 jA KUPILAM. kOLEZANKA KTORA TAM PRACUJE ZAPEWNIA MNIE, ZE TRASY NIE BEDZIE W TYM MIJSCYU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vera Re: Asbud Bielany IP: *.chello.pl 04.04.06, 21:43 NO NARESZCIE,WITAM SĄSIADKĘ A MYŚLAŁAM ŻE NA TAK DUŻY BLOK JESTEM JEDYNA:)) Odpowiedz Link Zgłoś
askazbielan trasa 06.04.06, 10:44 Trasa będzie. Jest w planach od 10 lat. Ale nie będzie dokładnie przed tym żółtym budynkiem, jak zakładały dotyczczasowe plany, ale "trochę" dalej. wejdzcie na : www.chomiczowka.org/download/TMP_decyzja-odsuniecie.pdf tam zawsze aktualne info dot. trasy. ps. piekne estakady będziemy podziwiali z okien Odpowiedz Link Zgłoś