matina31 03.05.06, 10:52 Zainteresowałam się mieszkaniem w Radzyminie. Czy może ktoś kupił tam mieszkanie? Czy developer wywiązał się z umowy? Jak wygląda dojazd do Warszawy? Będe wdzięczna za wszystkie informacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Amarez Re: Osiedle Victoria Radzymin IP: *.acn.waw.pl 03.05.06, 11:10 coś się buduje na tym osiedlu ale specjalnie nie polecam. Do obwodnicy jest jakieś 200 metrów wolnej przestrzeni i dochodzi przenikliwy jednostajny szum samochodów i tirów. Mieszkam w Warszawie i jestem obyty z hałasem ale tam ten hałaś był naprawdę uciążliwy. Autobusów brak albo porządny spacek kilkaset metrów. Nie wiem czy budują lub będzie zbudowana twarda nawierznia do tego osiedla bo jak nie to porażka po całej linii ale chyba powinni zbudować. Generalnie wolałbym troszeczkę dołożyć i kupić np. w Zielonce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matina31 Re: Osiedle Victoria Radzymin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 12:26 Dlatego pewno nadal są wole mieszkania.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Osiedle Victoria Radzymin IP: *.chello.pl 03.05.06, 16:40 Bo tak jest, jak juz placic za mieszkanie to troche dolozyc i w warszawie brac.Az strach pomyslec ze miasteczka podwarszawskie umieraja w tak szybkim tempie. Odpowiedz Link Zgłoś
malaga1975 Re: Osiedle Victoria Radzymin 03.05.06, 22:52 nie jest tak źle. też rozważałam możliwość zakupu tam mieszkania, ale odstraszył mnie długi dojazd. nie ma tam PKP niestety. droga do radzymina jest spoko, problemem są jedynie marki. to jest forum osiedla victoria w radzyminie (bardzo mili ludzie:) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=35987 Odpowiedz Link Zgłoś