Dodaj do ulubionych

Even Shiraz- developer ???

IP: *.chello.pl 14.05.06, 19:37
Czy ktos kupił u nich mieszkanie ? Maciek jakies informacje o tym developerze
? Chciałbym kupic u nich mieszkanie.
Obserwuj wątek
    • Gość: monika Re: Even Shiraz- developer ??? IP: 80.51.198.* 14.07.06, 12:15
      też się zastanawiam nad kupnem u nich mieszkania, ale niestety niewiele o tym
      deweloperze wyczytałam na sieci. Może ktoś już zakupił od nich mieszkanie i
      mógłby coś o nich napisać?
      • Gość: Serena Re: Even Shiraz- developer ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 19:55
        Deweloper ciekawy i dobrze się prezentujący, ale... Moja koleżanka kupiła u
        nich mieszkanie (na ostatnim piętrze) i podczas ulewy zalało jej całe
        mieszkanie. Wszystko było do remontu:( Byłam na osiedlu zrealizowanym przez
        nich i jest śliczne, wydaje się porządnie zrobione. Aż dziwi z tą wpadką, jak
        chcesz coś kupować to lepiej nie na ostatnim piętrze;)
    • Gość: bori Re: Even Shiraz- developer ??? IP: 83.238.0.* 17.07.06, 12:36
      A widziales jak bedzie usytuowany budynek?
      Zobacz koniecznie.
      • Gość: yehudee Re: Even Shiraz- developer ??? IP: *.eds.net 17.07.06, 16:29
        Ja widzialem. Coś jest z nim nie tak?
        • Gość: bori Re: Even Shiraz- developer ??? IP: 83.238.0.* 17.07.06, 16:40
          Okna z widokiem na okna sasiadow od Powst. Slaskich, odleglosc chyba z 15-20
          metrow. Swiatla tam wiele nie bedzie. A po drugiej stronie inwestycje PRK7. tez
          nie wiadomo jak blisko beda budynki. Od trzeciej Barc. droga na razie -popiół.
          No i w tym kwartale chyba bedzie mieszkac z 50 tys ludzi. zobacz ile tan
          inwestycji.
          • yehudee Re: Even Shiraz- developer ??? 17.07.06, 16:48
            No to fakt. Co prawda do domu z zielonymi dachami jest około 40m (sporą część
            działki zajmuje parking naziemny), ale same odległości między budynkami są
            nieduże (od 12 do 30 metrów). Tak się niestety teraz buduje (przykład płynie
            chyba z Mariny Mokotów) i raczej trudno znaleźć osiedle gdzie będą duże
            przestrzenie między blokami...
            • yehudee Re: Even Shiraz- developer ??? 17.07.06, 16:51
              Chyba nie precyzyjnie się wyraziłem :)
              Odległości między poszczególnymi budynkami shiraz to 12-30m (ze względu na
              trójkątny kształt ta odległość jest różna dla różnych mieszkań).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka