Dodaj do ulubionych

endokrynolog sandomierz

12.01.11, 17:48
Znacie jakiegoś endokrynologa w Sandomierzu ?? Kojarzę tylko, że jest poradnia endokrynologiczna na szpitalu.. A ja wolałabym iść prywatnie.. Ale nie znam żadnego i nie mogę w necie nic znaleźć na temat endokrynologów w Sandomierzu oprócz właśnie szpitala...
Proszę o pomoc. pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • lenia31 Re: endokrynolog sandomierz 24.01.11, 16:40
      radziłabym Ci szukać dalej niż w sandomierzu-leczylam sie na szpitalu ale porazka- dawki mi zle lekarki dobierały- dopiero jak poszlam prywatnie, zrobilam wiecej badan lepiej sie mna lekarka zajela i miala wiecej czasu dla mnie niz panstwowo. wolalam szukac dobrego- wiec jezdze do kielc. jezeli za daleko dla Ciebie to szukaj-moze tarnobrzeg bardziej? tylko ze i tak chodzi sie do endo co jakis czas-na poczatku czesciej a pozniej nawet co 3msc i dalej-zalezy od danej osoby.pozdrawiam i zycze znalezienia dobrego endo bo to bardzo wazne- choroby z tego zakresu sa powazne wiec lepiej zajac sie tym kompleksowo.
      • yoka3 Re: endokrynolog sandomierz 02.03.11, 18:54
        zdecydowanie odradzam szpitalną poradnię w Sandomierzu, leczyłam sie tam bo szybko tam można sie dostać ale, nie polecam. Brak fachowości ze strony lekarek i jeszcze jedna z nich traktuje pacjentów jak wrogów albo zło konieczne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka