Gość: anka IP: *.aster.pl 14.06.06, 15:41 POMOCY!!!do piątku mam podjąć decyzję o kupnie mieszkania w PRZYLĄDKU BIELANY.poradżcie mi,co sądzicie o asbudzie i o lokalizacji (ul.conrada/bogusławskiego) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maciek Re: ASBUD IP: *.bas.roche.com 14.06.06, 16:06 Podałem Ci linki w poprzednim wątku. Zarówno developer jak i lokalizacja kiepskie. Przynajmniej jeśli wierzyć forum. Zależy jeszcze czego tak naprawdę oczekujesz od mieszkania - może autostrady obok budynku Ci nie przeszkadzają. Czytaj i decyduj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: ASBUD IP: *.aster.pl 14.06.06, 16:51 własnie przeczytałam i się przeraziłam! a juz tak się napaliłam na to mieszkanie.A może cos polecisz,gdzie Ty Maćku kupiłeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: ASBUD IP: *.warszawa.dialog.net.pl 15.06.06, 09:59 Kupiłem na Marinie - to osiedle zaraz przy Ochocie-Rakowcu, samo osiedle piękne i lokalizacja naprawdę super jeśli chodzi o dojazdy (a raczej dojścia bo teraz do pracy chodzę na piechotę, wszędzie jest blisko). Co do jakości mieszkań to są różne kwiatki, ale akurat moje póki co - odpukać - jest ok. Poleciłbym Ci, ale wszystko już wykupione chyba, a jeśli coś zostało to metraż 130m2 albo więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amigo Re: ASBUD? Nie radzę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 16:57 Deweloper beznadziejny, lokalizacja przy autostradzie. Czy może byc gorzej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: ASBUD? Nie radzę! IP: *.aster.pl 14.06.06, 17:09 podobno ta autostrada nie powstanie... jaka jest jakość mieszkań? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: ASBUD? Nie radzę! IP: *.warszawa.dialog.net.pl 15.06.06, 09:56 > podobno ta autostrada nie powstanie... Ta autostrada powstanie. NA PEWNO. Przejedź się po wszyskich developerach którzy budują obok jakichkolwiek autostrad i wszędzie się dowiesz że one nie powstaną. Wg handlowców to wogóle nic w Warszawie nie powstanie. A jeśli już to pewnie w tunelu albo na wysokości orbity okołoziemskiej. > jaka jest jakość mieszkań? Podałem Ci linki. Fatalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: ASBUD IP: *.chello.pl 15.06.06, 23:18 ja już kupiłam i jak na razie wszystko na dobrej drodze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: ASBUD IP: *.rtr.net.icm.edu.pl 16.06.06, 08:54 edi,bardzo proszę powiedz coś więcej,czy radzisz mi tam kupić-przylądek bielany,pomocy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: ASBUD IP: *.chello.pl 17.06.06, 13:35 Hmm......... ja nie mogę decydować za kogos powinnas sama zdecydowac czy jest to dla ciebie dobra lokalizacja i czy odpowiada ci . Mnie też bardzo zraziły opinie ludzi na forum ,jednak postanowiłam zaryzykować. Jeżeli chodzi obudowe to tak jak widzisz wywiązują sie w terminie i widac efeky ich pracy.A mysle że kazdy developer ma coś na sumieniu i czytając forum nie wiem czy jest jakiś doskonały. Wydaje mi się że zależy im aby ten blok wyglądał jak najlepiej z każdej stony, przecież obok planują dalszą budowę a to bedzie ich wizytówką. Odpowiedz Link Zgłoś
11anna11 Re: ASBUD 17.06.06, 16:29 Gość portalu: Edi napisał(a): >Mnie też bardzo zraziły opinie ludzi na forum, jednak postanowiłam zaryzykować. No po prostu rozkoszne jest to zdanie!!!! Ile zarabiasz Edi, że postanowiłaś zaryzykować kilkaset tysięcy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: ASBUD IP: *.aster.pl 18.06.06, 19:07 Edi,a nie boisz się budowy tej trasy,która ma być podobno 100 m od bloku? Odpowiedz Link Zgłoś