Gość: Arek Re: jakiego developera polecacie? IP: proxy / 157.25.84.* 29.01.03, 12:05 Do najlepszych firm budowlanych należą najlepsi i najpewniejsi deweloperzy czyli szukaj firm związanych z: WARBUD POLNORD SKANSKA BUDIMEX MOSTOSTAL SIEDLCE pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isa Re: jakiego developera polecacie? IP: 193.0.117.* 29.01.03, 12:40 Polecam developera HETMAN z Warszawy. www.hetman.com.pl Zapytaj mieszkańców! Odpowiedz Link Zgłoś
masstah Re: jakiego developera polecacie? 30.01.03, 15:22 To ja pozwole sobie też polecić Hetmana. Za kilka miesięcy odbieram, mieszkanie praktycznie gotowe a na żadnym etapie praktycznie nie mógłbym na Hetmana powiedzieć złego słowa. W porównaniu z rynkową przeciętną to to jest cudo nie deweloper M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: jakiego developera polecacie? IP: proxy / *.polkomtel.com.pl 30.01.03, 16:48 masstah napisała: > To ja pozwole sobie też polecić Hetmana. Za kilka miesięcy odbieram, mieszkanie > > praktycznie gotowe a na żadnym etapie praktycznie nie mógłbym na Hetmana > powiedzieć złego słowa. W porównaniu z rynkową przeciętną to to jest cudo nie > deweloper > M A jak oceniasz ich lokalizacje? (pisane celowo w l.mn.) Odpowiedz Link Zgłoś
masstah Re: jakiego developera polecacie? 30.01.03, 17:25 No wiesz, to zależy. Najbardziej ekskluzywna dzielnica Warszawy to to nie jest, ale i ceny nie są z tych "ekskluzywnych" (przy bardzo dobrej jakości jak na ten segment rynku). Poza tym blisko wszędzie i to komunikacją miejską, co akurat dla mnie jest bardzo istotne. Jeśli odrzucisz stereotypy to okaże się że bliski Grochów to naprawdę nie jest zły wybór. Bliski - bo już o rejonach za Wiatrakiem tak dobrze się wypowiadać nie zamierzam. Ale akurat i Paca i Zgierska (a tam w tej chwili budują) to są naprawdę w porządku rejony. Przynajmniej z mojego subiektywnego punktu widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rimz Re: jakiego developera polecacie? IP: waprx* / 192.168.229.* 30.01.03, 16:31 Ja poleciłbym Ronsona budującego osiedle Słoneczny Skwer na Ochocie - jakość wykonania i terminowosc właściwie bez zastrzeżeń. Inna kwestia to spora cena za 1 mkw, ale to juz zupełnie inne zagadnienie... :-) Odpowiedz Link Zgłoś