Gość: Paola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:58 Witamy Właśnie dziś podpisaliśmy umowę na zakup mieszkanka na osiedlu Derby 8 w budynku C kl VII czy ktoś jeszcze zdecydował się na zakup mieszkania na tym osiedlu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: konrad Re: Derby 8 szukamy sąsiadów IP: *.crowley.pl 13.07.06, 10:46 ja bardzo chcialbym kupic tam mieszkanko, ale jakos mam pecha bo zadne nie chca sie zwolnic. pozdrawia i zycze milego mieszkania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafka Re: Derby 8 fotki z budowy IP: *.fortisbank.com.pl 25.07.06, 09:42 www.derby.waw.pl/forum/read.php?9,4907831,4910160#msg-4910160 Odpowiedz Link Zgłoś
vrubelek78 Re: Derby 8 szukamy sąsiadów 13.07.06, 10:59 witam, ja dziś albo jutro podpisuję umowę. zarezerwowałam mieszkanko też w bloku C w III klatce. pozdrawiam przyszłych sąsiadów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paola Re: Derby 8 szukamy sąsiadów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 22:21 Wydaje mi sie że tylko pierwszego i drugiego dnia po rozpoczeciu sprzedaży mieszkań na tym osiedlu była szansa na zarezerwowanie mieszkanka później już chyba było trochę gorzej. My mieliśmy to szczęście że udało nam się umówić na spotkanie pierwszego dnia o godzinie 10:00 rano i jeżeli chodzi o mieszkania trzypokojowe na pierwszym piętrze to zarezerwowaliśmy jedno z ostatnich a sprzedaż rozpoczęła się chyba o 9:00 rano więc nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
mbinkowska Re: Derby 8 szukamy sąsiadów 14.07.06, 08:10 pokończąs ię okresy darmowych rezerwacji to i mieszkań będzie więcej z powrotem - zważywszy na fakt że ludzie w poprzednich Derbach rezerwowali po kilka mieszkań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paola Re: Derby 8 szukamy sąsiadów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 22:00 Może i się zwolnią ale w większości raczej te mniej atrakcyjne tj. ostanie piętra albo partery z oknami od północy (przećwiczyliśmy to już z innymi osiedlami) a my takiego nie chcieliśmy jak już się tyle kasy płaci to warto by kupić mieszkanie z którego będziemy później zadowoleni:) nam się to udało:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzaza Re: Derby 8 szukamy sąsiadów IP: *.polkomtel.com.pl 19.07.06, 13:52 Dokładnie tak było...ja byłam tam w dniu ropoczęcia sprzedaży o 9:00 - czy jak rozpoczęła się sprzedaż...i miałam prawie łzy w oczach...kolejna a ja byłam 28 ...ale udało się ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paola Re: Derby 8 szukamy sąsiadów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 22:04 Na którym piętrze kupujesz? My na pierwszym kl III to dokładnie na przeciwko naszej jeżeli będziesz miał okna od podwórka to dokładnie na przeciwko nas:))) Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
vrubelek78 Re: Derby 8 szukamy sąsiadów 16.07.06, 12:39 cześć Paola, kupiłam mieszkanko też na I piętrze. tak więc bedziemy sobie wzajemnie zaglądać w okna;)ha ha to tylko taki żarcik. już nie mogę się doczekać kiedy będziemy tam mieszkać. nie wiem czy zauważyłaś ale przesunęli termin oddania na 15 grudnia - to dwa miesiace dłużej czekania. wytłumaczyli się jakoś? pozdrawiam serdecznie nowych sąsiadów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Derby 8 szukamy sąsiadów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 16:15 witaj! Też kupiliśmy mieszkanko na Derby 8 w III klatce na drugim piętrze, umowę podpisaliśmy już 8 lipca. To co się działo w momencie zawierania rezerwacji to istny cyrk, byłam o 8:30 i byłam 11 na liście ale sę udało:-) pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
vrubelek78 Re: Derby 8 szukamy sąsiadów 24.07.06, 13:23 cześć anka! macie mieszkanko w bloku C? jeśli tak to będziecie naszymi sąsiadami "z góry". Bardzo się cieszę. my umowę podpisaliśmy 13 lipca (nie jestem przesądna:)). my byliśmy w biurze na skarbka już o 7 rano w dniu sprzedaży i zajęliśmy drugą lokatę w kolejce. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vitalmin Re: Derby 8 szukamy sąsiadów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 19:24 witam,a wiec bedziemy sasiadami :-) moze wymiana prywatnych maili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisia Re: Derby 8 szukamy sąsiadów IP: *.jmdi.pl 16.07.06, 14:14 Witam, Ja podpisałam umowę na mieszkanie w Budynku B na I piętrze. Pozdrawiam wszystkich przyszłych sąsiadów. Odpowiedz Link Zgłoś
al381 Re: Derby 8 szukamy sąsiadów 16.07.06, 22:53 Hej! My we wtorek podpisujemy umowę. Mamy mieszkanko w budynku B na parterze, tak więc wychodzi na to, że będziemy sąsiadami-nawet bliskimi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
al381 Re: Derby 8 szukamy sąsiadów 16.07.06, 22:55 Zdzisiu, w której kletce będziesz mieszkać?My w VIII. Odpowiedz Link Zgłoś
amoniak2 Re: Derby 8 szukamy sąsiadów 17.07.06, 09:37 Społecznośc Derbowa: www.derby.waw.pl/forum Stowarzyszenie Zielona Białołęka: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36264 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisia Re: Derby 8 szukamy sąsiadów IP: *.crowley.pl 17.07.06, 14:41 O rany, ja też!! No proszę!! Czyli znalazła się już sąsiadka, którą bedziecie mogli uciszać waląc szczotką w sufit-:)))) Pozdrawiam nowo poznanych sąsiadów-:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al381 Re: Derby 8 szukamy sąsiadów IP: *.localnetwork.pl 17.07.06, 23:09 Alle świat jest mały! Taka straszna nie będę, chyba, że będziesz walić szczotką w podłogę-to odpłacę tym samym i będę walić w sufit!!!haha Jutro podpisujemy umowę, siedzę od 3godzin i studiuję wzór umowy. Chyba zaraz zwariuję, doszukuję się drobiazgów! Co Wy na te nieciekawe opinie o inwestycji na Akacjowej-obsunięciach w oddaniach i narzekaniu Derbowiczów na drogi dojazdowe i małą ilość m-c parkingowych? A może jakaś duszyczka z wcześniejszych niż ósme Derby się tu zaplątała i napisze jak się mieszka? pozdrawiam wszystkich sąsiadów Odpowiedz Link Zgłoś
mbinkowska Re: Derby 8 szukamy sąsiadów 17.07.06, 23:11 zajrzyjcie na forum Derbian: www.derby.waw.pl/forum - cenna skarbnica wiedzy na temat DD Odpowiedz Link Zgłoś
sonia_781 Re: Derby 8 szukamy sąsiadów 17.07.06, 15:40 Jak miło widzieć sąsiadów :D mamy umowę na budynek C 1 piętro klatka I :D to razem sobie poczekamu poczekamy te półtora roku :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loma Re: Derby 8 szukamy sąsiadów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 18:31 Na sprzedaż Derb 8 czekałam aż kwartał. Prawie codzinnie dzwoniłam z zapytaniem kiedy rusza sprzedaż. Kiedy to wreszcie nastąpiło w ciągu 2 godzin zarezerwowano ponad 200 mieszkań. Jak to możliwe, powiedźcie? Jak Wam się udało zarezerwować mieszanie na Derbach. Teraz pozostało mi czekać na Derby 9 - koszmar :-( Odpowiedz Link Zgłoś
sonia_781 Re: Derby 8 szukamy sąsiadów 18.07.06, 08:38 My czekaliśmy dwa miesiące ... dzwoniłam codziennie, bo chcieliśmy zdążyć z kredytem przed sławnym 30 czerwca. Miałam ustną rezerwację na dwa pokoje. W dniu sprzedaży byłam na 9.30 pozwolono mi wybrać 3 mieszkania na 3 dni. Niestety "mojego" wcześniej zarezerwowanego już nie było :( a może i "stety", bo w końcu zdecydowaliśmy się na trzy pokoje :D Z rezerwacji trzydniowej na trzy mieszkania nic nie wyszło, decyzję musiałam podjąć w ciągu godziny. Od drugiego dnia cena metra rosła i w pierwotnej cenie mogłam zarezerwować tylko jedno. Umowa podpisana, pierwsza wpłata zrobiona :D teraz czekamy na kredyt ;) Loma - może zwolnią się jakieś rezerwacje ? i jednak zostaniemy sąsiadami :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loma Re: Derby 8 szukamy sąsiadów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 18:27 Najlepsze jest to, że jestem pracownikiem banku. Zajmuję się kredytami hipotecznymi a mieszkania na Derbach nie moge sobie kupić, bo już wszystko zarezerwowane :-( Aż w żołądku mnie ciska gdy podpisuje umowy kredytowe z Kredytobiorcami na zakup Derb - buu gg: 1532010 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paola Re: Derby 8 szukamy sąsiadów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 21:34 My mieliśmy farta bo sprzedaż rozpoczynała się w środę a my zadzwoniliśmy w poniedziałek po południu żeby dowiedzieć się kiedy rozpoczyna się sprzedaż i udało nam się umówić na spotkanie w środę o 10 rano i to był chyba ostatni moment żeby coś konkretnego zarezerwować. Odpowiedz Link Zgłoś
vrubelek78 Re: Derby 8 szukamy sąsiadów 18.07.06, 09:10 a ja zmężem dzwoniłam do DD kilka razy w tygodniu mimo że mieli nasze namiary i obiecali zadzwonić dzień przed rozpoczęciem sprzedaży. w końcu i tak ja do nich zadzwoniłam, odhaczyli mnie i męża z listy. w dniu sprzedaży pojawiliśmy się o 7 rano w biurze na skarbka i byliśmy drudzy w kolejce. sprzedaż rozpoczęła się o 9 a my o 9. 10 mieliśmy już nasze mieszkanko:) uff, jak się cieszę. mam mieszkanko w budynku C w III klatce. czy znajdą się jacyś bliscy sąsiedzi? pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
vrubelek78 Re: Derby 8 szukamy sąsiadów - do Loma 18.07.06, 09:23 Loma, na Derby 8 są 4 budynki a do tej pory w sprzedaży były tylko A, B, C. Facet z DD powiedział, ze budynek D będzie w sprzedaży później więc może pomolestuj ich i podzadzą ci jakieś konkrety. poza tym wcześniej niż derby 9 będą Derby 10. jeszcze w maju jak się dowiadywałam o 8 to powiedzieli mi żebym się nie martwiła jak nie uda mi się zarezerwować mieszkania bo w lipcu/sierpniu rusza 10. no ale wtedy sprzedaż 8 miała być w czerwcu a nie w lipcu:( więc może i to się przesunie. Odpowiedz Link Zgłoś
darx1 odstąpię rezerwcję (udział) 18.07.06, 12:06 Odstapię rezerwację (udział) na mieszkanie 2-pokojowe (55 m kw.) na 1 piętrze na osiedlu Derby 8. Cena odstępnego - 10 tys zł. Kontakt mailowy: darx1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mbinkowska Re: odstąpię rezerwcję (udział) 18.07.06, 12:21 zwariowali ludzie już całkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
sonia_781 Re: odstąpię rezerwcję (udział) 18.07.06, 12:32 ;) wesołe ... za trzy dni rezerwacja wygaśnie i ktoś to mieszkanko sobie weźmie za darmo :D .... Odpowiedz Link Zgłoś
sonia_781 Re: odstąpię rezerwcję (udział) 18.07.06, 13:35 www.derby.waw.pl/forum/read.php?24,4911359 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paola Re: Derby 8 szukamy sąsiadów - do varubelek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 19:43 Na jakie mieszkanko się zdecydowaliscie? My na 3 pokoje:) Fajnie że "poznaliśmy" juz sasiadów z naprzeciwka:) będziemy mogli sobie machać z balkonu:) Odpowiedz Link Zgłoś
vrubelek78 Re: Derby 8 szukamy sąsiadów - do varubelek 19.07.06, 11:07 cześć, my mamy 2-pokojowe mieszkanko, malutkie i przytulne. też się cieszę z towarzystwa miłych sąsiadów z naprzeciwka:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzaza Re: Derby 8 szukamy sąsiadów IP: *.polkomtel.com.pl 19.07.06, 13:50 hej, ja też kupiłam tam mieszkanko...tylko juz dwa tygodnie temu..tez budynek C lecz klatka I? zadowoleni? Odpowiedz Link Zgłoś
sonia_781 Re: Derby 8 szukamy sąsiadów 19.07.06, 20:38 to będziemy mieszkać w tej samej klatce :D ja na pierwszym piętrze :D czy zadowoleni ?? jasne !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybkaagi Re: Derby 8 szukamy sąsiadów IP: *.robbo.pl 19.07.06, 21:32 czesc.my będziemy mieszkać w bloku A.czy ktoś może tam kupił mieszkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniaa Re: Derby 8 szukamy sąsiadów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 21:37 cześć, my z mężem też kupiliśmy mieszkanie w bloku a na parterze :))) juz podpisaliśmy umowę, pozdrawiamy sąsiadów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vejica Re: Derby 8 szukamy sąsiadów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 14:32 My tez w budynku A. Witam przyszlych Sasiadow! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paola Re: Derby 8 szukamy sąsiadów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 21:38 Czy ktoś z was wiem może ile bedzie mieszkań na pietrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybkaagi Re: Derby 8 szukamy sąsiadów IP: *.robbo.pl 21.07.06, 22:33 Zależy która klatka 2 lub 3.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
amoniak2 Droga do przystanku 24.07.06, 09:46 Co DD mówi na temat Skarbka z Gór? Dzielnica Białołęka planuje wydatkować pieniądze na połączenie Skarbka z Gór z Głębocką dopiero w latach 2008-2009. Czy nie tą drogą (teraz - gliniastą) będziecie szli do przystanku? Najcudowniej byłoby wydzierżawić kawałek ziemi przy skarbka z gór pod pętlę autobusową - myślę że do dzierżawy przyłączyły się inne osiedla tak żeby móc zrezygnować Z Ausch. Rd. (kto był ten wie) i puścić autobus Skarbkiem Naszym Ukochanym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafka Re: Derby 8 IP: *.fortisbank.com.pl 24.07.06, 10:04 Kiedy ja przystąpiłem do rezerwacji mieszkań, z 2 pokojowych zostały już tylko na parterze i na takie się zdecydowałem w budynku A w X klatce. A co do autobusy i pętli to tylko wtedy gdy Skarbka z Gór będzie bezpośrednio połączona z ul. Głębocką. Fajnie by było gdyby był jakiś autobus "czerwony" jadący bezpośredni do Centrum lub chociaż do Metra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafka Re: Derby 8 opłaty IP: *.fortisbank.com.pl 24.07.06, 11:21 Dowiedziałem się że czynsz będzie wynosił 7,5 zł za metr kw. Czy ktoś wie może czy są ew. jakieś miesięczne opłaty za miejsce parkingowe lub komórke lokatorską? No i najważniejsze. Kiedy się tam wprowadzimy? W umowie jest termin 15 grudnia, ale patrząc na to że to budynki 2-piętrowe i obserwując jak szybko były budowane inne odiedla Derby możana się liczyć z znacznie szybszym oddaniem do użytku. Ja po cichu liczę na to że gwiazdkę 2007 spędze już w własnych czterech kątach ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lis z łąk Re: Derby 8 opłaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 15:17 nie sadze,zebys spedzil swieta 2007 na DERBACH 8,kazda,ale to kazda inwestycja deweloperska opoznia sie o 3,4 miechy,takie jest zycie,wiec raczej dopiero luty,marzec 2008,tak przewiduje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Derby 8 opłaty IP: 213.240.180.* 25.07.06, 15:00 Widzę kolego, że optymistą nie jesteś. Wcale nie każda inwestycja opóźnia się o 3-4 miesiące. Ja mam mieszkanie na Derby 2, planowany termin oddania był na 30 sierpnia 2003 roku. Mieszkanie odebrałam 27 sierpnia 2003 (więc chyba w terminie co ?) Ostatni etap budowy tego samego osiedla był oddany miesiąc przed terminem. Derby 1,2 i 3 byly oddawane termminowo, dalej to już nie wiem. Pozdrawiam optymistów, A. Odpowiedz Link Zgłoś
amoniak2 Re: Derby 8 24.07.06, 11:48 Nie widzę sensu ew. zrobienia pętli w momencie przyłączenia Skarbka do Głębockiej. Właśnie teraz by się przydała! Takie rozwiązanie jest stosowane na os JW Construction pod Jabłonną (chyba któraś z Dąbrówek) - tylko że im wybudowało miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafka Re: Derby 8 fotki z budowy IP: *.fortisbank.com.pl 25.07.06, 09:44 www.derby.waw.pl/forum/read.php?9,4907831,4910160#msg-4910160 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Derby 8 fotki z budowy IP: *.bibl.amwaw.edu.pl 25.07.06, 14:29 www.derby.waw.pl/forum/read.php?9,4907831,4910160#msg-4910160 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paola Re: Derby 8 szukamy sąsiadów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 17:38 Nie wiem czy widzieliście jak już zdrożały mieszkania na naszym osiedlu średnio o 900 zł na metrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafka Re: Derby 8 szukamy sąsiadów IP: *.fortisbank.com.pl 31.07.06, 08:03 moje równo o 1000zł Masakra Odpowiedz Link Zgłoś
vrubelek78 Re: Derby 8 szukamy sąsiadów 31.07.06, 13:47 moje mieszkanko też zdrożało o 800 do prawie 1200 za metr. czy oni powariowli?! całe szczęśćie że ja kupiłam jeszcze po normalnej cenie. pozdrawiam derbowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vitalmin Re: Derby 8 szukamy sąsiadów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 19:25 moj mail : duandroidsdream@o2.pl (szczegolnie dla vrubelka;-) Odpowiedz Link Zgłoś
vrubelek78 Re: Derby 8 szukamy sąsiadów 01.08.06, 08:52 witam ciebie Vitalmin. wygląda na to że będziemy sąsiadami. też masz mieszkanko w bloku C III klatka? jeśli tak to bardzo się cieszę że złapalismy kontakt:) będziesz sąsiadem z góry z dołu czy może na piętrze? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vitalmin Re: Derby 8 szukamy sąsiadów (do vrubelka) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 09:41 dokladnie klatka IV ,I pietro :-))) odeawiesz sie do mnie na maila ? chetnie popisze "prywatnie"... Odpowiedz Link Zgłoś
vrubelek78 Re: Derby 8 szukamy sąsiadów (do vrubelka) 01.08.06, 14:30 Vitalmin, napisałam na priva:) Odpowiedz Link Zgłoś
szukamplastyczki Re: Derby 8 szukamy sąsiadów (do vrubelka) 01.08.06, 18:36 na priva: -) ???? tzn ? > Vitalmin, napisałam na priva:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vitalmin Re: Derby 8 szukamy sąsiadów (do vrubelka) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 19:17 a czemu sie tak dziwisz szukajacyplatyczki ? nie wolno jej ?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vitalmin Re: Derby 8 szukamy sąsiadów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 08:55 hey Vrubelku,co u Ciebie? jakos zamilklas? Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: Derby 8 szukamy sąsiadów 31.07.06, 20:21 ja kupilem po cenie oferowanej, przez 10 dni cena sie nie zmienila, 4300 zl/m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia&Paweł Re: Derby 8 szukamy sąsiadów IP: *.acn.waw.pl 03.08.06, 22:06 Cześć będziemy Wam zagladać na balkon: budynek C, klatka 5, pierwsze piętro. Na szczęscie dla nas biuro DD było łaskawe i uprzedziło o rozpoczęciu sprzedaży. Umówieni byliśmy dopiero na 12 i już praktycznie nie było w czym wybierać. A teraz aż miło popatrzeć, bo mieszkanie w ciągu 3 tyg zyskało 50 tyś na wartości, tylko współczuję tym, którym dopiero teraz uda się jakieś kupić. Pozdrowienia dla Derbowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
angie-k Re: Derby 8 szukamy sąsiadów 04.08.06, 12:40 Witam! My z narzeczonym będziemy mieszkać w budynku B, klatce IX :) pozdrawiam wszystkich Sąsiadów! Odpowiedz Link Zgłoś
rowinki Re: Derby 8 szukamy sąsiadów 06.08.06, 10:05 Cześć, Ja z narzeczoną kupiliśmy mieszkanko w budynku B, w drugiej klatce na parterze. Czy ktoś ma mieszkanko w tej klatce? Pozdrawiamy wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.en1 Re: Derby 8 szukamy sąsiadów 09.08.06, 14:10 hej Ja kupiłam mieszkanie w środę w pierwszym dniu sprzedaży, przed środą - w poniedziałek - przedstawiciel DD pokazał mi katalog mieszkań i wybrałam to, które mnie interesowało. Mieszkanie zarezerwował mi przedstawiciel DD, nie musiałam wogóle przychodzić do biura w dniu sprzedaży - umowę podpisałm tydzień póżniej. Mam mieszkanie w bloku A. - Hurra!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hyper_mouse Re: Derby 8 szukamy sąsiadów 22.08.06, 16:07 eee na takim wygwizdowie Odpowiedz Link Zgłoś
sonia_781 Re: Derby 8 zmiana planów 18.09.06, 15:55 Czy ktoś z przyszłych sąsiadów zastanawiał się już nad zmianą planów mieszkania ?? My mamy mieszkanko 66 m2 i jakoś niewiele dobrych pomysłów przychodzi nam do głowy .... Odpowiedz Link Zgłoś
vrubelek78 Re: Derby 8 zmiana planów 19.09.06, 08:20 ja tam nie zmieniam rozkładu. mi się podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
vrubelek78 Re: zdjęcia z budowy 06.10.06, 15:13 dla wszystkich zainteresowanych sąsiadów: na stronie www.derby.waw.pl (na forum) są do wglądu zdjęcia z budowy. robi je Tom - wielkie dzięki:)))powiem Wam, że wygląda to obiecująco. zdjęcia są z 7 września i wg stanu na 5 października. najbardziej zaawansowana jest chyba budowa bloku C z tego co widać na zdjęciach (ale mogę się mylić). miłego ogladania:) Odpowiedz Link Zgłoś