Dodaj do ulubionych

WAR INWEST/Lasek Bródnowski - pytanie???

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 10:17
Mam prośbę, czy ktoś mógłby mi powiedzieć gdzie moge odebrać zaległe faktury?
Z góry dziękuje K.
Obserwuj wątek
    • Gość: mw Re: WAR INWEST/Lasek Bródnowski - pytanie??? IP: 217.98.28.* 29.10.01, 12:59
      Nie jestem pewna co dzieje sie teraz,ale do tej pory wszystkie biura WI były
      zaplombowane a co zatym idzie nie było dostępu do żadnych dokumentów. Sama mam
      nieodebraną 1 fakturę, pozostałe udało mi się fartem odebrać w przerwie między
      upadłością a wejściem prokuratora.
      Pozdrawiam
    • Gość: AgA Re: WAR INWEST/Lasek Bródnowski - pytanie??? IP: 194.192.151.* 29.10.01, 19:29
      Ja rowniez mam prosbe o pomoc w uzyskaniu informacji na temat aktualnej
      sytuacji w WI. W zeszlym tygodniu probowalam sie dodzwonic do biura, ale nikt
      nie odbieral telefonow. Pozniej sie okazalo, ze biuro zamkniete. Niestety nie
      moglam uczestniczyc w spotkaniach grupy z Kondratowicza i nie wiem co jest
      ustalone. Jestem zupelnie zagubiona i nie wiem co robic. Nie zadazylam zlozyc
      rozwiazania umowy z WI wiedziona obietnicami rozmow z prawnikami. Cos mi sie
      zdaje, ze WI oszukiwac nas bedzie nawet z zaswiatow!!! Do kogo mozna sie teraz
      zwrocic??? Bede bardzo wdzieczna za wszelka pomoc...z gory dziekuje. Czy jest
      jakis dostepny dla wszystkich numer telefonu lub adres e-mailowy, pod ktorym
      mozemy sie skontaktowac???
      Pozdrawiam niedoszlych sasiadow.

P.S. Podaje moj adres e-mailowy: diabolika@wp.pl
    • Gość: jan Re: WAR INWEST/Lasek Bródnowski - pytanie??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 19:34
      ja tez mam do odebrania fakture z tej firmy widmo
      jaby Wm sie udalo to napiszcie jak.
      Chyba ze po ogloszeniu upadlosci syndyk bedzie je wydawal

• Gość: WL Re: WAR INWEST/Lasek Bródnowski - pytanie??? IP: 172.30.2.* 30.10.01, 09:39
        w NIEDIELĘ tj.4.11 o godz.16 odbędzie się zebranie w szkole podstawowej na ul.
        Balkonowej w świelicy o stołówce, grupy z "lasku bródnowskiego". Tam będzie
        można się dowiedzieć bieżących informqcji.
        wl
    • Gość: AgA Re: WAR INWEST/Lasek Bródnowski - pytanie??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.10.01, 12:14
      Ja rowniez potwierdzam informacje o spotkaniu w niedziele o godz. 16:00 na
      ulicy Balkonowej 2/4 w stolowce szkoly. Z tego co udalo mi sie dowiedziec, na
      poprzednich spotkaniach zapadly decyzje wynajecia adwokata (skaldka po 10zl),
      ktory bedzie reprezentowal nasza grupe. W pelni popieram ten pomysl, w
      pojedynke raczej nie mamy szans. Ja osobiscie myslalam jeszcze o mozliwosci
      skorzystania z uslug firmy odzyskujacej dlugi, mam tylko watpliwosci, czy nasza
      obecna sytuacja prawna wobec WI moze byc uznana za dlug WI wobec nas.

Pozdrawiam i do zobaczenia w niedziele
      Agnieszka.
      • Gość: cru Re: WAR INWEST/Lasek Bródnowski - pytanie??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 09:56
        marne szanse na cokolwiek. jak ktos nie czytał, to zapraszam do lektury
        dzisiejszej wyborczej.a przy okazji wyszła na jaw "profesjonalność" naszego
        obserwata- fakt, koszt miesieczny leasingu merca jest rowny nubirze, tyle, ze
        jej wartosci całkowitej;)
        • Gość: karol Re: WAR INWEST/Lasek Bródnowski - pytanie??? IP: *.*.*.* 31.10.01, 10:38
          Profesjonalność OBSERWATA jest taka sama jak profesjonalność D.Radziszewskiego
          (choć przepraszam - profesjonalnie oskubał nas z pieniędzy) - wszak nie ma
          chyba nikogo kto wątpił by w to, że to są dwie różne osoby. Co do leasingu to
          termin ten znacznie mniej podoba się niedoszłym Inwestorom z Rembielińskiej -
          Centrum Finansów i Leasingu ma zabezpieczenie na hipotece działki na ok. 5,5
          mln PLN.
          Pozdrowienia dla oszukanych z Lasku od oszukanego z Rembielińskiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka