Gość: K. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 10:17 Mam prośbę, czy ktoś mógłby mi powiedzieć gdzie moge odebrać zaległe faktury? Z góry dziękuje K. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mw Re: WAR INWEST/Lasek Bródnowski - pytanie??? IP: 217.98.28.* 29.10.01, 12:59 Nie jestem pewna co dzieje sie teraz,ale do tej pory wszystkie biura WI były zaplombowane a co zatym idzie nie było dostępu do żadnych dokumentów. Sama mam nieodebraną 1 fakturę, pozostałe udało mi się fartem odebrać w przerwie między upadłością a wejściem prokuratora. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgA Re: WAR INWEST/Lasek Bródnowski - pytanie??? IP: 194.192.151.* 29.10.01, 19:29 Ja rowniez mam prosbe o pomoc w uzyskaniu informacji na temat aktualnej sytuacji w WI. W zeszlym tygodniu probowalam sie dodzwonic do biura, ale nikt nie odbieral telefonow. Pozniej sie okazalo, ze biuro zamkniete. Niestety nie moglam uczestniczyc w spotkaniach grupy z Kondratowicza i nie wiem co jest ustalone. Jestem zupelnie zagubiona i nie wiem co robic. Nie zadazylam zlozyc rozwiazania umowy z WI wiedziona obietnicami rozmow z prawnikami. Cos mi sie zdaje, ze WI oszukiwac nas bedzie nawet z zaswiatow!!! Do kogo mozna sie teraz zwrocic??? Bede bardzo wdzieczna za wszelka pomoc...z gory dziekuje. Czy jest jakis dostepny dla wszystkich numer telefonu lub adres e-mailowy, pod ktorym mozemy sie skontaktowac??? Pozdrawiam niedoszlych sasiadow. P.S. Podaje moj adres e-mailowy: diabolika@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: WAR INWEST/Lasek Bródnowski - pytanie??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 19:34 ja tez mam do odebrania fakture z tej firmy widmo jaby Wm sie udalo to napiszcie jak. Chyba ze po ogloszeniu upadlosci syndyk bedzie je wydawal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WL Re: WAR INWEST/Lasek Bródnowski - pytanie??? IP: 172.30.2.* 30.10.01, 09:39 w NIEDIELĘ tj.4.11 o godz.16 odbędzie się zebranie w szkole podstawowej na ul. Balkonowej w świelicy o stołówce, grupy z "lasku bródnowskiego". Tam będzie można się dowiedzieć bieżących informqcji. wl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgA Re: WAR INWEST/Lasek Bródnowski - pytanie??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.10.01, 12:14 Ja rowniez potwierdzam informacje o spotkaniu w niedziele o godz. 16:00 na ulicy Balkonowej 2/4 w stolowce szkoly. Z tego co udalo mi sie dowiedziec, na poprzednich spotkaniach zapadly decyzje wynajecia adwokata (skaldka po 10zl), ktory bedzie reprezentowal nasza grupe. W pelni popieram ten pomysl, w pojedynke raczej nie mamy szans. Ja osobiscie myslalam jeszcze o mozliwosci skorzystania z uslug firmy odzyskujacej dlugi, mam tylko watpliwosci, czy nasza obecna sytuacja prawna wobec WI moze byc uznana za dlug WI wobec nas. Pozdrawiam i do zobaczenia w niedziele Agnieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cru Re: WAR INWEST/Lasek Bródnowski - pytanie??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 09:56 marne szanse na cokolwiek. jak ktos nie czytał, to zapraszam do lektury dzisiejszej wyborczej.a przy okazji wyszła na jaw "profesjonalność" naszego obserwata- fakt, koszt miesieczny leasingu merca jest rowny nubirze, tyle, ze jej wartosci całkowitej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: WAR INWEST/Lasek Bródnowski - pytanie??? IP: *.*.*.* 31.10.01, 10:38 Profesjonalność OBSERWATA jest taka sama jak profesjonalność D.Radziszewskiego (choć przepraszam - profesjonalnie oskubał nas z pieniędzy) - wszak nie ma chyba nikogo kto wątpił by w to, że to są dwie różne osoby. Co do leasingu to termin ten znacznie mniej podoba się niedoszłym Inwestorom z Rembielińskiej - Centrum Finansów i Leasingu ma zabezpieczenie na hipotece działki na ok. 5,5 mln PLN. Pozdrowienia dla oszukanych z Lasku od oszukanego z Rembielińskiej. Odpowiedz Link Zgłoś