zloty.strzal 04.09.10, 19:17 forum.gazeta.pl/forum/w,16,116128292,116128292,szanowna_dyrekcjo_FK_.html To mówisz, że masz odwyk od netu? :D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puszysta_gimnazjalistka Re: Cafem 05.09.10, 10:05 To jest dopiero uzależnienie :) Muszę większą część weekendów spędzać przy komputerze, bo omija mnie najlepsze. Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: Cafem 05.09.10, 11:57 Wczoraj na czacie coś z tym kombinowała, ale chyba dużo nie wykombinowała. Odpowiedz Link
berta-live Re: Cafem 06.09.10, 01:08 Pewnie jakaś awaria systemu z powodu grzebania po nim. W końcu mamy nowy wygląd foruma. ;) Odpowiedz Link
cafem Re: Cafem 06.09.10, 16:35 Odbanowali mnie! 3 dni w zawiasach bylam; do tego sama zbanowalam kolejnych kilka osob... przypadkiem:D Odpowiedz Link
athroposs Re: Cafem 06.09.10, 19:26 no w końcu Cię odwiesili :) Lacido też ? idę obok zobaczyć Odpowiedz Link
redundant Re: Cafem 06.09.10, 21:22 Dobra, ale za co cię zbanowali? Przejrzałem wątki na FK i FOM i nie wiem. Co ci napisali w "uzasadnieniu"? Odpowiedz Link
athroposs Re: Cafem 06.09.10, 22:04 o to chodzi, że jej nie powiedzieli, może sami nie wiedzą, teorii jest kilka :D Odpowiedz Link
cafem Re: Cafem 06.09.10, 23:05 Nic nie powiedzieli i nie powiedza. Najgorsze, ze Siwa na FoM usiluje sprawiac tajemnicze wrazenie, jakoby mi cos w mailu wyjasnila. Wiec zeby bylo jasne - nic nie wyjasnila. Jedynie po chamsku napisala po odblokowaniu mnie: to jak cie odblokowalismy, mozesz teraz z nas te psy odwiesic. Niedoczekanie chamow. A ban to pewnie byl blad systemu; tylko nawet glupie przeprosiny za system glupiej kozie przez klawiature nie przejda. Odpowiedz Link
redundant Re: Cafem 07.09.10, 10:26 Ja aż tak bym się nie zaperzał. :) Nie bardzo chce mi się czytać tych ich regulaminów. Ale podejrzewam, że at the end of the day wynika z nich jedno: to prywatne przedsięwzięcie, oni mogą se robić, co chcą, a my jesteśmy tylko gośćmi i możemy im skoczyć. Mówiąc wprost: chce - niech bierze, co jest. Nie chce - niech spierdala! :D Zapewne tak brzmi ich przesłanie do nas wszystkich. :) Odpowiedz Link