04.09.10, 19:17
forum.gazeta.pl/forum/w,16,116128292,116128292,szanowna_dyrekcjo_FK_.html
To mówisz, że masz odwyk od netu? :D
Obserwuj wątek
    • puszysta_gimnazjalistka Re: Cafem 05.09.10, 10:05
      To jest dopiero uzależnienie :)
      Muszę większą część weekendów spędzać przy komputerze, bo omija mnie najlepsze.
      • zloty.strzal Re: Cafem 05.09.10, 11:57
        Wczoraj na czacie coś z tym kombinowała, ale chyba dużo nie wykombinowała.
        • berta-live Re: Cafem 06.09.10, 01:08
          Pewnie jakaś awaria systemu z powodu grzebania po nim. W końcu mamy nowy wygląd
          foruma. ;)
          • zloty.strzal Re: Cafem 06.09.10, 09:25
            I czarne owce się wywala;]
    • cafem Re: Cafem 06.09.10, 16:35
      Odbanowali mnie!
      3 dni w zawiasach bylam; do tego sama zbanowalam kolejnych kilka osob... przypadkiem:D
      • athroposs Re: Cafem 06.09.10, 19:26
        no w końcu Cię odwiesili :)
        Lacido też ?
        idę obok zobaczyć
      • redundant Re: Cafem 06.09.10, 21:22
        Dobra, ale za co cię zbanowali?
        Przejrzałem wątki na FK i FOM i nie wiem. Co ci napisali w "uzasadnieniu"?
        • athroposs Re: Cafem 06.09.10, 22:04
          o to chodzi, że jej nie powiedzieli, może sami nie wiedzą, teorii jest kilka :D
          • redundant Re: Cafem 06.09.10, 22:37
            ... jak się zbudzi, to nas zje??? :D
            • cafem Re: Cafem 06.09.10, 23:05
              Nic nie powiedzieli i nie powiedza.
              Najgorsze, ze Siwa na FoM usiluje sprawiac tajemnicze wrazenie, jakoby mi cos w mailu wyjasnila. Wiec zeby bylo jasne - nic nie wyjasnila.
              Jedynie po chamsku napisala po odblokowaniu mnie: to jak cie odblokowalismy, mozesz teraz z nas te psy odwiesic.

Niedoczekanie chamow.

A ban to pewnie byl blad systemu; tylko nawet glupie przeprosiny za system glupiej kozie przez klawiature nie przejda.
              • redundant Re: Cafem 07.09.10, 10:26
                Ja aż tak bym się nie zaperzał. :)
                Nie bardzo chce mi się czytać tych ich regulaminów. Ale podejrzewam, że at the end of the day wynika z nich jedno: to prywatne przedsięwzięcie, oni mogą se robić, co chcą, a my jesteśmy tylko gośćmi i możemy im skoczyć.
                Mówiąc wprost: chce - niech bierze, co jest. Nie chce - niech spierdala! :D

Zapewne tak brzmi ich przesłanie do nas wszystkich. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka