Dodaj do ulubionych

Apartamenty Sielecka Acciona

14.07.06, 09:14
Czy ktos cos wie wiecej, na stronie Acionny brak info, w necie tez nie moge
znalezc?
pzdr
mm
Obserwuj wątek
    • Gość: TEDE Re: Apartamenty Sielecka Acciona IP: *.acn.waw.pl 27.07.06, 11:48
      Acciona nierucomości to dawny Mostostal Inwest wykupiony przez hiszpanów.
      Prezes zarządu Carlos de Leon.
      Ten sam Mostostal który był "boCHaterem" (sic!) programu p. Jaworowicz "Sprawa
      dla reportera" i ten sam Mostostal któremu jako Wspólnota zamierzamy wytoczyć
      proces za liczne partactwa.
      • paso Re: Apartamenty Sielecka Acciona 27.07.06, 12:05
        tempo w jakim stawiają na Sieleckiej jest rozbrajające . w tym czasie na
        bobrowieckiej postawili kilka większych bloków
      • Gość: kinio Re: Apartamenty Sielecka Acciona IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.07.06, 19:59
        no czyli chyba jednak nie ten sam Mostostal. Jak sam wiesz zmieniły się władze
        firmy. Ja kupuje mieszkanie na Osiedlu Leśnym III i jak na razie nie mam
        żadnych zastrzeżeń. A tempo prac jak dla mnie rewelacyjne.
        • saint4 Re: Apartamenty Sielecka Acciona 27.07.06, 20:26
          Witam,

Tak jesteś zadowolony bo jeszcze nie odebrałeś sowjego M.
          • Gość: kinio Re: Apartamenty Sielecka Acciona IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.07.06, 20:36
            kupowałeś coś od Acciony lub Mostostalu, że tak mówisz? wiem, że są usterki bo
            czytam to forum i się trochę orientuję. Osiedle Leśne I jest trochę
            spartaczone. Teraz są odbiory w II etapie i też zdarzają się usterki. Ja mam
            jednak nadzieję, że po zmianie zarządu firma zwiększy też jakość wykonania
            mieszkań.

• 2gitara Re: Apartamenty Sielecka Acciona 31.10.14, 19:35
      ja kupiłam mieszkanie Acciony na Pańskiej ma wiele wad szczególnie okna z wyłamanymi elementami, ubytkami, nieszczelne i w każdej chwili mogą wylecieć z zawiasów jednego okna wcale nie można zamknąć i otworzyć niestety Carlos de Leone bardzo niemiły prezes nie ma zamiaru usunąć wad i usterek tak jest na każdym osiedlu, które wybudowała ta firma i nadal ma zamiar budować oszukując Polaków .Bardzo nieuczciwa firma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • ca3n Re: Apartamenty Sielecka Acciona 03.12.14, 18:30
        Ja tez kupilam mieszknie na Panskiej - czy mozemy sie skontaktowac poza forum- mam kilka pytan w sprawie okien

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka