Gość: Bożena IP: 158.66.44.* 07.02.03, 14:41 Czy jest tu może ktoś, kto będzie moim sąsiadem? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tarper Re: Sady Rembertowskie 10.02.03, 09:11 Czesc Bozenko, Istnieje juz watek SADY REMBERTOWSKIE tylko troche spadl nizej (ze wzgledow na niska frekwencje). Moje mieszkanko znajduje sie w budynku RIVc, i czekam z utesknieniem kiedy zrobia mi dach . Pozdrawiam SASIADKE, Tarper Ps. W ktorym budynku kupilas mieszkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
radzimirski Re: Sady Rembertowskie 25.02.03, 22:45 jestem nowym mieszkańcem w R II B m 512, szukam sąsiadów Odpowiedz Link Zgłoś
tarper Re: Sady Rembertowskie 26.02.03, 19:20 Czesc, Witam przyszłą sąsiadkę. Moje przyszłe mieszkanko będę miał w R IV c (blok na końcu osiedla). Pozdrawiam, Tarper Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: Sady Rembertowskie IP: *.basf-ag.de 17.03.03, 14:08 Ja tez kupilem mieszkanie w bloku RIV, tym ostatnim. Okna mam na lasek. Mieszkanie jest na 3 pietrze. pozdrawiam sasiadow Lukasz Odpowiedz Link Zgłoś
tarper Re: Sady Rembertowskie 17.03.03, 15:38 Witam sasiada, A w ktorej czesci bloku RIV kupiles mieszkanko, poniewaz ja w RIVc (ostatnia czesc bloku)na II pietrze z widokiem na lasek brzozowy ktory jest na terenie naszego osiedla. Pozdrawiam, Tarper Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klamot Re: Sady Rembertowskie IP: *.media 12.03.03, 12:37 Witam sąsiadów Właśnie stałem się szczęśliwym? posiadaczem mieszkania w Sadach Rembertowskich. Piszę szczęśliwym ze znakiem zapytania ponieważ po lekturze opinii o JWC na forum jestem trochę skołowany i sam nie wiem co o tym wszystkim sądzić. Coż pozostaje mi być dobrej myśli. Moje mieszkanko znajduje się w budynku R II B nr 407 a. Pozdrowionka dla wszystkich przyszłych sąsiadów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adix Re: Sady Rembertowskie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.03, 19:52 Też będziemy (z moją rodzinką) mieszkać w Rembertowie, w budynku R III b. A jak tam wygląda sytuacja na budowie? Ostatnio byłem w grudniu i miałem już wstawioną część okien. Wybieram się dopiero w połowie marca na "rekonesans". Pozdrawiamy przyszłych sąsiadów. Adam, Dorota i Patusia :) Odpowiedz Link Zgłoś