Dodaj do ulubionych

zwolniona rezerwacja bliźniaka JKJ Development

25.07.06, 08:44
Do oddania zwolniona przez nas rezerwacja bliźniaka (160 m2) na osiedlu
developera JKJ Development, Białołęka, ul. Lewandów, dom nr 5, planowane
zakończenie inwestycji wrzesień 2007. Ładna,zielona okolica, w pobliżu kino,
centra handlowe, las, ścieżki rowerowe.
Osoby zainteresowane proszę aby kontaktowały się bezpośrenio z developerem:
www.jkjdevelopment.pl.
W przypadku pytań do mnie na gazetową pocztę oczywiście udzielę informacji.
Obserwuj wątek
    • Gość: -ska Re: zwolniona rezerwacja bliźniaka JKJ Developmen IP: *.l / *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 09:00
      Dlaczego zrezygnowałaś-czy posiadłaś informacje niezbyt przychylne o inwestorze?
      • ska_kanka Re: zwolniona rezerwacja bliźniaka JKJ Developmen 25.07.06, 10:45
        Nie, ale mieliśmy możliwośc wyboru innego domku z tej samej inwestycji, o nieco
        innym projekcie, stąd zwolniona rezerwacja. Nadal zamierzamy zamieszkać na
        osiedlu JKJ:)
        • ffiill Re: zwolniona rezerwacja bliźniaka JKJ Developmen 25.07.06, 11:01
          a czy nie wiąże się to z powstającym w sąsiedztwie osiedlem JWConstruction?
        • Gość: -ska Re: zwolniona rezerwacja bliźniaka JKJ Developmen IP: *.l / *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 11:23
          Dzięki za informacje,ale obejrzałam ten projekt na ich stronie.
          Taki model domku należy do grupy,na której nasi forumowi architekci nie
          zostawiaja nawet jednej suchej niteczki.
          A poza tym to maleństwo jest strasznie drogie...
          • ska_kanka Re: zwolniona rezerwacja bliźniaka JKJ Developmen 25.07.06, 11:39
            Chetnie poznalałabym zdanie forumowych ekspertów na temat tego modelu domu,
            mozesz podeslać linki do ich opinii?
            • Gość: -ska zwolniona rezerwacja bliźniaka JKJ Developmen IP: *.l / *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:55
              Forum=>Dom=> Archgitektura
              8)
              • ska_kanka Re: zwolniona rezerwacja bliźniaka JKJ Developmen 25.07.06, 19:11
                No cóż, nietrudno się domyśleć, że właśnie gdzieś na forum o architekturze,
                jednak jest tam mnóstwo wątków i nie jest łatwo odnaleźć ten w którym architekci
                krytykują projekt domu, w którym zamierzam zamieszkać. Tak więc zamiast pisać,
                że ktoś ten projekt objechał, może przytocz ten włąśnie konkretny wątek lub post.
                • Gość: -ska Re: zwolniona rezerwacja bliźniaka JKJ Developmen IP: *.l / *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 23:38
                  Nazwałam "model" mając na myśli pewien trend w budownictwie -a najlepiej załóż
                  tam wątek,podaj link i na pewno ktoś coś napisze...

Pozdrawiam

8)
                  • ska_kanka Re: zwolniona rezerwacja bliźniaka JKJ Developmen 26.07.06, 09:48
                    Jest więc tak jak myślałam...
                    Nie mam potrzeby zakładania takiego watku, znam projekt, wiem, jak bedzie
                    wyglądało osiedle, odpowiada nam ten trend lub jak to nazwałaś "model"- w końcu
                    dom bedzie kosztował nas kilkaset tys. złotych, nie wydawalibysmy tych pieniedzy
                    na cos co nam się nie podoba. A poza tym to maleństwo, w porównaniu z jeszcze
                    mniejszymi mieszkaniami jest stosunkowo niedrogie.
                    • Gość: WÓUJEK Re: zwolniona rezerwacja bliźniaka JKJ Developmen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 15:17
                      Tak domki o takiej powierzchni powinny kosztować z materiałem nie więcej niż
                      600zł/m2 u ekipy wykonawczej , która realizuje domy na działkach KLientów na
                      własnej działce - dokładnie 100-120zł m2 pow całk. jest to koszt robocizny +
                      materiał - czyli dom o pow użyt 160m2 powinien kosztować ze wszystkimi
                      przyłączami około 165tyzł - reszta to ZYSK DEVELOPERA około 50-70% + koszt
                      działki oraz udziałów w drodze.
                      HEHEHEH jak to jest tanio to gratuluję rozrzutności.
                      Jak myślicie kto buduje developerom taki jak jkj - właśnie firmy
                      podwykonawcze , które BEZPOŚREDNIO moga postawić dom każdemu z nas i na pewno
                      będzie DUUŻO TANIEJ.
                      WÓUJEK
                      • Gość: -ska do Wujka ;) IP: *.l / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 16:27
                        A posiadasz takie namiary na firmę,która zajęłaby się wszystkim na mojej działce ?
                      • ska_kanka Re: zwolniona rezerwacja bliźniaka JKJ Developmen 27.07.06, 09:47
                        To ja zapraszam do mnie, mamy jeszcze działeczke pod Warszawą, na której chetnie
                        tanio zbudujemy dom;)

A poważnie - wiem, ile kosztuje wybudowanie domu samemu, z pomoca ekipy
                        sciągniętej, np. z gór. Mamy juz taki dom i serdecznie dziękujemy za samodzielną
                        budowę.Owszem, na pewno jest nieco taniej, ale nasz czas (i nerwy) wyceniamy
                        dosyć wysoko, stąd decyzja o kupnie domu od developera.
                        W Warszawie sa do wyboru mieszkania za 6 tys za m2 (no, można jeszcze kupic
                        mieszkanie w JWConstr. za 4 tys), lub domy, gdzie cena za metr wychodzi ok. 3
                        tys za m2.
                        • diodone Re: a działka 27.07.06, 11:07
                          Działke już mam,coś trzeba jednak robić...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka