Gość: Neo IP: *.cebit.com.pl 30.07.06, 00:02 Szukam domu lub segmentu w Wawrze, może ktoś poleci jakąś inwestycję?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: Segment w Wawrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 10:45 Dość długo chyba? Hobby? Odpowiedz Link Zgłoś
monikadulny Re: Segment w Wawrze 31.07.06, 11:19 Nie rozumiem ironii. Nie szukam oferty kupna bułki za 1zł tylko domu na całe życie... Wiem czego szukam i niestety nie jest łatwo znaleść coś porządnego w dzisiejszych realiach. Podziwiam tych którzy podejmują szybkie decyzje w tej kwestii niestety często nieprzemyślane.... Ja mam gdzie mieszkać i jeśli mam coś zamienić ta tylko na lepsze. Tak czy inaczej szukam dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
paso Re: Segment w Wawrze 31.07.06, 11:31 nie czytaj tego frustrata. Wypisuje się pod różnymi nickami na tym forum i je zaśmieca. Pisze , że mieszka w apartamentowcu , gdzie ceny zaczynają się od 0,5 mln. a korzysta z promocyjnej neostrady . Taki typ. Można tylko ignorować. Odpowiedz Link Zgłoś