basiula2_1982 25.10.12, 22:12 Prosze o opinie o tym zakładzie. Ja czuję się oszukana!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olawian Re: Mechanika sam. Tomasz Biliński IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.12, 10:55 gdzie znajduje sie ten warszat i na czy polega oszustwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorro Re: Mechanika sam. Tomasz Biliński IP: *.ibd.gtsenergis.pl 29.10.12, 22:37 A czy Ty pytałaś Pana Tomasza Bilińskiego czy możesz upublicznić jego imię i nazwisko. Czy zdajesz sobie sprawę, że jest to czyn podlegający karze? Postąpiłaś jak każda wkurzona kobieta - najpierw coś mówicie - a póżniej się zastanawiacie co. A jeżeli uważasz, że cię oszukał to nie jęcz na forum tylko zgłoś gdzie trzeba blondynko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Mechanika sam. Tomasz Biliński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.12, 11:36 Wypadałoby najpierw poradzić się na ty forum czy było to oszustwo, później dopiero wydać opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Mechanika sam. Tomasz Biliński IP: *.ronus.pl 30.10.12, 17:00 Basiu przeproś i będzie po sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Mechanika sam. Tomasz Biliński IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.12, 22:02 Przepraszam jeżeli kogoś uraziłam. Post zostanie usunięty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Mechanika sam. Tomasz Biliński IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.12, 22:29 Faktycznie byłam strasznie wkurzona jak to pisałam Odpowiedz Link Zgłoś