Dodaj do ulubionych

Mechanika sam. Tomasz Biliński

25.10.12, 22:12
Prosze o opinie o tym zakładzie. Ja czuję się oszukana!!
Obserwuj wątek
    • Gość: olawian Re: Mechanika sam. Tomasz Biliński IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.12, 10:55
      gdzie znajduje sie ten warszat i na czy polega oszustwo?
      • Gość: Zorro Re: Mechanika sam. Tomasz Biliński IP: *.ibd.gtsenergis.pl 29.10.12, 22:37
        A czy Ty pytałaś Pana Tomasza Bilińskiego czy możesz upublicznić jego imię i nazwisko. Czy zdajesz sobie sprawę, że jest to czyn podlegający karze?
        Postąpiłaś jak każda wkurzona kobieta - najpierw coś mówicie - a póżniej się zastanawiacie co.
        A jeżeli uważasz, że cię oszukał to nie jęcz na forum tylko zgłoś gdzie trzeba blondynko.
        • Gość: Marian Re: Mechanika sam. Tomasz Biliński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.12, 11:36
          Wypadałoby najpierw poradzić się na ty forum czy było to oszustwo, później dopiero wydać opinię.
          • Gość: gość Re: Mechanika sam. Tomasz Biliński IP: *.ronus.pl 30.10.12, 17:00
            Basiu przeproś i będzie po sprawie
            • Gość: b Re: Mechanika sam. Tomasz Biliński IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.12, 22:02
              Przepraszam jeżeli kogoś uraziłam. Post zostanie usunięty
    • Gość: b Re: Mechanika sam. Tomasz Biliński IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.12, 22:29
      Faktycznie byłam strasznie wkurzona jak to pisałam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka