Gość: Aga IP: 62.29.138.* 09.08.06, 12:48 Czy Ktoś może mi polecić jakiegoś dewelopera po lewej stronie Wisły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nybali Re: Deweloperzy IP: *.multi-play.net.pl 31.05.13, 18:19 Polecam poszukać czegoś tutaj: rynekpierwotny.com/mieszkania/?query=warszawa. Jest sporo ciekawych ofert i trafiają się prawdziwe perełki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Deweloperzy IP: 46.187.139.* 20.08.13, 10:02 Muszę przyznać że jest trochę deweloperów, jednak ja mogę polecić Ronsona. Kupiłem jedno z jego mieszkań w tym roku i jestem bardzo zadowolony. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Deweloperzy IP: *.adsl.highway.telekom.at 20.08.13, 14:26 Dzięki Darek, siedem lat czekałam na odpowiedź, więc dziś od razu poszliśmy z mężem do Ronsona i kupiliśmy mieszkanko. Pozdrawiamy sąsiadów i zapraszamy na wspólnego grilla. PS Jak już kupiliśmy mieszkanie, mąż zaczął się zastanawiać, czy nie zainwestować w drugie mieszkanie od Ronsona (na wynajem), po namyśle podjął decyzję i kupiliśmy drugie. Wszystko załatwiliśmy przy jednej wizycie, ponieważ u Ronsona jest sprawna obsługa, rewelka, polecam. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ariel Re: Deweloperzy IP: *.play-internet.pl 20.08.13, 16:35 żydowskie inwestycje są teraz na topie :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik Re: Deweloperzy IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.13, 19:53 No cóż, jak widać Ronson sam sobie napędza klientów. Pewnie nie mają co robić w biurze sprzedaży. hihi Odpowiedz Link Zgłoś
agent.ds.nieruchomosci Re: Deweloperzy 22.08.13, 12:39 Napisz czego konkretnie szukasz, jaki mniej więcej metraż, jaki budżet, jakie preferencje dotyczące lokalizacji, Warszawa, czy obrzeża również, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet z ręcznikiem Re: Deweloperzy IP: *.adsl.highway.telekom.at 22.08.13, 12:45 agent.ds.nieruchomosci napisał(a): > Napisz czego konkretnie szukasz, jaki mniej więcej metraż, jaki budżet, jakie p > referencje dotyczące lokalizacji, Warszawa, czy obrzeża również, itd. Ja od dawna szukam czegoś w okolicy Kaput, tylko zależy mi, żeby była elegancka brama wjazdowa. Ma Pan coś takiego w ofercie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Deweloperzy IP: *.dynamic.chello.pl 26.08.13, 18:51 Napisz napisz.... to wtedy kolega z JWC na pytanie: Poszukują dla siebie mieszkania. Moje wymagania to: - Dzielnica: Bemowo/Bielany/Żoliborz/Wola/Ochota/Mokotów - Metraż: ~40-55 m2 - Rozkład: 2 pokoje (sypialnia, salon), oddzielna kuchnia (możliwy aneks jeżeli jest przemyślany i nie znajduje się na ścianie salonu ale w niewidocznej wnęce - pod warunkiem dużego upustu od mojej ceny maksymalnej), balkon/loggia (minimum 3m2) - Powyżej parteru (możliwy parter na osiedlu strzeżonym przy dużym rabacie) - Budynek do 6-7 kondygnacji - Cena za metr do 5.000 PLN - Cena za całość do 230.000 PLN - Ogrzewanie miejskie - wszelkie piecyki gazowe odpadają - Nie interesuje mnie forma TBS Kupię mieszkanie Da Ci odpowiedź: W najbliższy weekend odbędą się dni otwarte, w biurze handlowym na ul. Stawki 2 w Warszawie (Intraco), w godzinach 10-16. Re: Kupię mieszkanie Kolego z JWC, a jakieś konkrety? Cenka chociaż? Tylko nie pisz znowu o Kaputach bo to jednak nie te okolice o które pytał kolega z posta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet z ręcznikiem Re: Deweloperzy IP: *.adsl.highway.telekom.at 26.08.13, 18:57 > Kolego z JWC, a jakieś konkrety? Cenka chociaż? Tylko nie pisz znowu o Kaputach > bo to jednak nie te okolice o które pytał kolega z posta... przepraszam ja pytałem o kaputy i nie zostałem poinformowany! JWC lekcewazy klientow! za co agent bierzesz pensję? Odpowiedz Link Zgłoś
nto_ponko Re: Deweloperzy 27.08.13, 13:34 jeśli szukasz sprawdzonego dewelopera to polecam udać się do jw construction, to jeden z większych deweloperów i z dłuższym stażem z tego co wiem to często robią dni otwarte, różne promocje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bramowy Re: Deweloperzy IP: 194.251.119.* 27.08.13, 14:18 Drzwi otwarte czy Bramy otwarte? A może Wrota Otwarte? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Deweloperzy IP: 193.0.236.* 28.08.13, 13:23 > Drzwi otwarte czy Bramy otwarte? A może Wrota Otwarte? W Kręczkach-Kaputach jest Łuk Triumfalny... Odpowiedz Link Zgłoś
agent.ds.nieruchomosci Re: Deweloperzy 28.08.13, 18:42 Was to może śmieszy i nie obchodzi, ale patrząc na frekwencję na tego typu spotkaniach i biorąc pod uwagę ilość mieszkańców w inwestycjach JWC, wiele osób czeka na takie informacje i po to wydaje mi się jest to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet z ręcznikiem Re: Deweloperzy IP: *.adsl.highway.telekom.at 28.08.13, 18:56 agent.ds.nieruchomosci napisał(a): > Was to może śmieszy i nie obchodzi, ale patrząc na frekwencję na tego typu spot > kaniach i biorąc pod uwagę ilość mieszkańców w inwestycjach JWC, wiele osób cze > ka na takie informacje i po to wydaje mi się jest to forum. tak, ludzie tylko czekają, żeby im JWC coś zorganizował. Właśnie ta wielka milcząca zbiorowość, której jesteś rzecznikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
agent.ds.nieruchomosci Re: Deweloperzy 29.08.13, 16:51 Chyba lepiej jak piszę jawnie i się podpisuję, niż szepczę pod dziwnymi nickami jak niektórzy. Nie sądzisz , że to uczciwe i bardziej przekonywujące ze strony JWC? Odpowiedz Link Zgłoś
gosc-1984 Re: Deweloperzy 17.10.15, 21:15 Witam serdecznie !może ktoś z Państwa może mi pomóc otóż rok temu kupiłem mieszkanie od dewelopera zarazem z była partnerka jednakże nasze drogi rozeszły się ,zadzwoniłem do dewelopera przedstawiłem sytuacje bez problemu zgodził się na rozwiązanie umowy za porozumieniem stron w parę di załatwiłem akt notarialny razem z deweloperem w którym napisane jest ze w ciągu trzech miesięcy zostanie mi zwrócona kwota 350 tys zł minęło dwa miesiące i 2 tyg nie dostałem ani złotówki na konto bankowe ,obawiam się ze deweloper moze mi nie wypłacić pieniędzy dzwoniłem wielokrotnie ciągle księgowa mi mówi ze n musi zadzwonić do szefa i zapytać czy są jakieś środki nie mówiąc ze są w trakcję nowej inwestycji. Co w takim wypadku gdzie ja się mogę udać ??czy muszę się obawiać? Ze deweloper nie odda mi moich ciężko zarobionych pieniędzy. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
anju22 Re: Deweloperzy 11.11.15, 17:42 Solidny i wiarygodny dewleoper to Grupo Lar, teraz powstają inwestycje m.in. Przy Woronicza i na Bielanach. Odpowiedz Link Zgłoś
majeska90 Re: Deweloperzy 21.10.19, 12:28 Hmmm, na Wilanowie ciekawą inwestycję ma Polnord. Warto zerknąć jak ktoś stawia na dużo zieleni, w bardzo „ruchliwej” dzielnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
donau.u Re: Deweloperzy 22.10.19, 13:16 Ciekawa jest lokalizacja tego osiedla. Bardzo blisko obwodnicy. Pytanie jak wpłynie to na hałas… Odpowiedz Link Zgłoś
majeska90 Re: Deweloperzy 24.10.19, 01:11 Deweloper na pewno wziął to pod uwagę i zakładam, że będą zamontowane panele wygłuszające. Odpowiedz Link Zgłoś
donau.u Re: Deweloperzy 24.10.19, 14:16 Oby. Bo taka droga potrafi hałasować, szczególnie przez Tiry i duży ruch. Odpowiedz Link Zgłoś
heluta23 Re: Deweloperzy 30.06.20, 13:13 Ja ze swojej strony mogę polecić profidevelopment. Mają 17 lat doświadczenia, wybudowali ponad 4000 mieszkań, można powiedzieć, że to naprawdę solidna firma. Obecnie budują monitorowane osiedle we Wrocławiu www.profitdevelopment.com.pl/wroclaw/stablowicka/ . Poszukujący mieszkania powinni przyjrzeć się ich ofercie. Odpowiedz Link Zgłoś
jolantamarzec123 Re: Deweloperzy 22.03.23, 22:30 A może zbudować sobie swój domek warto? W sensie mnie trochę przeraża to że wszystko może być słychać w takich blokach. Jakbym miała środki to bym się pewnie budowała:) espiroinvestment.pl/realizacja/projekt-indywidualny-9 mieć taki domek w środku lasu… marzenie :D Odpowiedz Link Zgłoś