Dodaj do ulubionych

Mostostal Technika

IP: 212.76.37.* 21.02.03, 09:38
Witam wszystkich zainteresowanych inwestycja "Pod Modrzewiami". Dzialka
zostala w koncu nabyta, ale nadal nie ma pozwolenia na budowe. Czy ktos z Was
podpisal juz jednak umowe? Co to za wspolpraca pomiedzy Mostostal Technika i
TBS Stoen. Czy ktos to sprawdzil. Czekam na wiadomosci "od przyszlych
sasiadow"
Pozdrowienia Johny

Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: Mostostal Technika IP: 195.94.199.* 24.02.03, 13:33
      Jesteśmy zainteresowani tą budową, ale boimy się ryzyka. Pozwolenie na budowę
      ma być około 20 marca. Ludzie c h y b a podpisują umowy, bo nie ma już dużego
      wyboru. Zaczęliśmy "chodzić koło tego" parę dni temu i nic jeszcze nie wiemy.
      Być może odezwą się inni zainteresowani i podzielą się z nami informacjami.
      Pozdrawiam GJ
      • Gość: Johny Re: Mostostal Technika IP: 212.76.37.* 12.03.03, 09:23
        Odradzam podpisywac z nimi wczesniej umowe. Ogladalem ich wczesniejsze
        ralizacje. Wiecej sie chwala niz zrobili. Firma tak naprawde raczkuje, a porywa
        sie "z motyka na slonce". Nie chce zle wrozyc ale ... Buduja nawet niezle, ale
        warunki umowy trzeba by z nimi przedyskutowac bardzo ostroznie, nawet jak
        dostana juz pozwolenie na budowe. Problem w tym ze developer nie ma swoich
        srodkow i opiera sie tylko na funduszach inwestorow, a to nie zawsze konczy sie
        szczesliwie. Ja na razie zrezygnowalem.
        Pozdrawiam
        • Gość: mj Re: Mostostal Technika IP: *.usp.pl 12.03.03, 11:37
          Jestem właścicielem segmentu wybudowanego przez Mostostal Technika w ramach,
          jak to napisał poprzednik "ich poprzednich realizacji". Wyglądało to w skrócie
          tak: początek marca - rozpoczęcie budowy, sierpień - akt notarialny, 1 grudnia -
          wprowadziłem się.
          Może jestem szczęściarzem, ale to są fakty.
          Rzadko zaglądm na te fora, więc jeżeli ktoś chciałby uzyskać więcej informacji
          podaję numer tel. 0607439667.
          MJ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka