Dodaj do ulubionych

Pochwalcie się - kto kupił najdroższe mieszkanie

14.09.06, 10:43
Wiadomo, że w dzisiejszych czasach cena mieszkania decyduje w znacznym
stopniu o prestiżu.
Dlatego zakładam wątek, w którym każdy będzie mógł się pochwalić, jak wysoką
cenę zapłacił za swoje mieszkanie. Chodzi mi o wyznaczenie najwyższych cen za
m2, a nie za całość lokalu, bo przecież nie każdy potrzebuje potężne
mieszkanie.

Zapraszam do licytacji.

Obserwuj wątek
    • Gość: z Lewandowa 3500 brutto z m2 IP: 212.160.172.* 14.09.06, 10:51
      drogo, ale apartament ma 75m2 tarasu
      to było rok temu, teraz jest znacznie drożej

Osiedle Lewandów
    • Gość: Ipsilon Re: Pochwalcie się - kto kupił najdroższe mieszka IP: *.met.pl 14.09.06, 11:18
      Brat kupil dom w Marinie....1,9 mln stan surowy + 500 tys wykonczenie....
      • herox Re: Pochwalcie się - kto kupił najdroższe mieszka 14.09.06, 14:41
        No to jest coś,

kto jeszcze ostatnio coś kupił, albo słyszał o transakcjach?
        • Gość: z innej bajki Re: Pochwalcie się - kto kupił najdroższe mieszka IP: *.crowley.pl 14.09.06, 14:50
          A ja słyszałem ostatnio o prawdziwej okazji. Nowe (4 lata) mieszkanie na
          wilanowie. Stan deweloperski za 4,5 m2. 2 pietro 2 pokoje z aneksem kuchennym.
          Pozdro
          • Gość: kino Re: Pochwalcie się - kto kupił najdroższe mieszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 15:55
            ha,ha 4 lata temu chyba to była ta cena.?
          • Gość: Bemowiak Re: Pochwalcie się - kto kupił najdroższe mieszka IP: *.spray.net.pl 14.09.06, 19:47
            Gdyby była to prawda to dam nawet 5.500 za metr, chyba że mieszkanie jest po
            wybuchu bomby tudzież po innym zadarzeniu.

Nie ma złudzeń obecnie Wilanów to ok 8000 średnio, czasem można znaleźć coś ok
            6000 tys ale na parterze, przy śmietniku i bez okien...

Pozdrawiam optymistów!
            • Gość: D. Re: Pochwalcie się - kto kupił najdroższe mieszka IP: *.chello.pl 14.09.06, 20:06
              mieszkanie jest prawdopodobnie na ul. Sytej - jakis czas temu przymierzalem sie
              do zakupu i gdy posrednik zobaczyl hipoteke, to powiedzial, ze on rezygnuje z
              posrednictwa ;-) Mieszkania sa bardzo ladne, ale ich stan prawny powoduje ze sa
              niesprzedawalne (wlasciwie nie wiadomo kto jest wlascicielem), a mimo wszystko
              ktos z uporem maniaka probuje je sprzedac...
              • Gość: inny myoni IP: *.centraleurope.com.pl 15.09.06, 17:03
                ja kupilem prawie 120metrowe mieszkanie na starym mokotowie za niecaly 1 mln.
                teraz moge je sprzedac za jakis 1.3-1.4 mln w stanie surowym.
              • Gość: kino Re: Pochwalcie się - kto kupił najdroższe mieszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 17:34
                jaki problem,opowiedz!
                • Gość: monika Re: Pochwalcie się - kto kupił najdroższe mieszka IP: *.centertel.pl 15.09.06, 20:00
                  Dom Stary Mokotów do kompletnego remontu 4,8 mln;miszkanie Łucka 70m2 0,9mln
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka