Dodaj do ulubionych

NowaFabryczna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 20:24
Polecam Developera PEKO Inwestycje. Niedrogo, solidnie i profesjonalnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Dezoo Re: NowaFabryczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 00:44
      A kupiłeś tam już może? Bo ja sie zastanawiam? Czy jest jakaś możliwość
      rezerwacji?
      Pozdro
      • Gość: autor Re: NowaFabryczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 01:07
        blisko traktu. poza tym bedzie ciasno na osiedlu. powiem szczrze, ze nie umywa sie do pobliskiego osiedla "pod sosnami" konstansu. z tym, ze tam juz nie ma mieszkan :-( trzeba polowac, jak sie zwolni rezerwacja (np. ktos nie dostanie kredytu).
    • Gość: DomHouse Re: NowaFabryczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 18:41
      Położenie jest niezłe: blisko przystanku autobusowego, sklepów i droga
      asfaltowa prawie pod sam dom. a "Pod Sosnami" blisko stacji transformatorowej,
      blisko kanału wawerskiego, a jak popada to dookoła błoto i jeszcze Cyganie pod
      oknami i Developer Konstans nisolidny!
      • Gość: decker Re: NowaFabryczna IP: *.icm.edu.pl 20.09.06, 19:20
        To, że swoje zachwalasz to rozumiem i popieram, ale konkurencji nie powinieneś
        krytykować, będziesz znacznie lepiej odebrany na forum
      • Gość: autor Re: NowaFabryczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 20:08
        bzdury

stacja transformatorowa - to jest stacja niskich napiec, wiec w ogole nie wplywajaca na otoczenie. szukasz mieszkania bez widoku na nia i jest git.

bloto - niedlugo pewnie bedzie asfalt.

kanal wawerski - no i co?

cyganie - jacy cyganie?

konstans niesolidny developer - khe? pogielo cie? wszystkie inwestycje, jakie zrobili stoja i maja sie swietne. mieszkancy zadowoleni. jakosc wykonania blokow pod sosnami super. poza mala wpadka na bialace (pozwolenie na budowe) developer wrecz idealny. z doswiadczeniem i dobrym portfolio, ale jeszcze na tyle maly, ze sie zajebiscie stara

• Gość: DomHouse Re: NowaFabryczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 21:04
        Nie ja zacząłem krytyke "Pod Sosnami". Tylko odpowiedziałem "autorowi". Ja
        mieszkam w Starej Miłosnie ponad 10 lat i wiem jak tu jest. Na Jeździeckiej
        nocują jakieś tabuny Cyganów, którzy zajmują się Bóg wie czym??? A Konstans
        budował budynki w Starej Miłosnej już wiele, wiele lat temu. Proszę przejść się
        np.: ulicą Gościniec i popytać ludzi co sądzą o tej firmie? Powiem delikatnie:
        nie najlepiej:-(
        • Gość: ? Re: NowaFabryczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 21:05
          nie najlepiej, bo co?
    • Gość: gość_01 Re: NowaFabryczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 23:37
      Dleczego polecasz Peko Inwestycje - nowa firma nic jeszcze nie wybudowali ?
      Jakiś komentaż do wzoru umowy ? Czy komuś coś się udało w niej zmienić ?
      Jakiś wady lub zalety Peko Inwestycje ?
      • Gość: DomHouse Re: NowaFabryczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 08:17
        Oni nic nie wybudowali, ale wykonowca Inwestbudowa owszem. Oglądałem np:
        osiedle "Morskie Oko" w Otwocku; całkiem ładne i solidne. A co do umowy to
        standard dla wszystkich, nie jestem prawnikiem, ale żadnych pułapek w niej nie
        znalazłem.
      • Gość: DomHouse Re: NowaFabryczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 08:17
        Oni nic nie wybudowali, ale wykonowca Inwestbudowa owszem. Oglądałem np:
        osiedle "Morskie Oko" w Otwocku; całkiem ładne i solidne. A co do umowy to
        standard dla wszystkich, nie jestem prawnikiem, ale żadnych pułapek w niej nie
        znalazłem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka