Gość: Gosia C IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.03, 00:16 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosia C Re: NCC na Kabatach - czy warto kupić? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.03, 00:18 Oglądałam mieszkanie 2-pokojowe w budynku A. Wszystko wydawało się ok. Marwtią mnie Wasze wypowiedzi o wilgoci i wysokich czynszach. Co byście ostatecznie poradzili. Zastanawiałam sie też nad innym osiedlem - Kasztanowa Mostostal Siedlce. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: NCC na Kabatach - czy warto kupić? IP: 169.5.125.* 14.03.03, 11:16 Gość portalu: Gosia C napisał(a): > Oglądałam mieszkanie 2-pokojowe w budynku A. Wszystko wydawało się ok. Marwtią > mnie Wasze wypowiedzi o wilgoci i wysokich czynszach. Co byście ostatecznie > poradzili. Zastanawiałam sie też nad innym osiedlem - Kasztanowa Mostostal > Siedlce. > Pozdrawiam. Czesc, mieszkam w budynku NCC czesc A. Z wilgocia spotkasz sie w kazdym nowym budynku. U mnie nie byla ona jakas uciazliwa. Jedyna rada (chyba dla kazdych ktorzy kupuja mieszkanie w nowym budynku)to ogrzewac na full i wietrzyc mieszkanie. A jesli ktos chce oszczedzic na ogrzewaniu w pierwszych miesiacach .... Natomiast w sprawie czynszu - moze pozostaw to swojej ocenie. Przeciez stawki czynszu nie sa ukrywane przez NCC - dowiedz sie jakie sa i sama dokonaj analizy. Sprawdz tez jakie sa stawki na innych osiedlach ktore Cie interesuja. Ja nie zaluje swojego wyboru. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia C Re: NCC na Kabatach - czy warto kupić? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.03, 19:34 Gość portalu: Hanka napisał(a): > Gość portalu: Gosia C napisał(a): > > > Oglądałam mieszkanie 2-pokojowe w budynku A. Wszystko wydawało się ok. > Marwtią > > mnie Wasze wypowiedzi o wilgoci i wysokich czynszach. Co byście ostateczni > e > > poradzili. Zastanawiałam sie też nad innym osiedlem - Kasztanowa Mostostal > > > Siedlce. > > Pozdrawiam. > > Czesc, mieszkam w budynku NCC czesc A. Z wilgocia spotkasz sie w kazdym nowym > budynku. U mnie nie byla ona jakas uciazliwa. Jedyna rada (chyba dla kazdych > ktorzy kupuja mieszkanie w nowym budynku)to ogrzewac na full i wietrzyc > mieszkanie. A jesli ktos chce oszczedzic na ogrzewaniu w pierwszych > miesiacach .... > Natomiast w sprawie czynszu - moze pozostaw to swojej ocenie. Przeciez stawki > czynszu nie sa ukrywane przez NCC - dowiedz sie jakie sa i sama dokonaj > analizy. Sprawdz tez jakie sa stawki na innych osiedlach ktore Cie interesuja. > Ja nie zaluje swojego wyboru. pozdrawiam Dziękuje haniu za odpowiedz. Jeśli się zdecyduję to zaprosze Cię na kawę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: NCC na Kabatach - czy warto kupić? IP: *.acn.pl / 10.64.9.* 16.03.03, 22:54 Czesc Zastanawialem sie nad ta inwestycja. Zrezygnowalem jedna z nastepujacych powodow: - zbyt duza inwestycja na malym miejscu (szukalem max 4 pieter) - zbyt male okna - bliskosc innych budynkow ale firme sprawdzalem i jest ok. pzdr Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia c Re: NCC na Kabatach - czy warto kupić? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.03, 18:28 Andrzeju, a na co zdecydowałeś się ostatecznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: NCC na Kabatach - czy warto kupić? IP: *.acn.pl / 10.64.9.* 21.03.03, 21:36 Wole, przeslac mailem. Podaj adres jak mozesz. pzdr Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: NCC na Kabatach - czy warto kupić? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 22:56 Ja też sie nad tym zastanawiam. Oczywiście im też zdarzają się różne niedociądnięcia no i ten czynsz jest rzeczywiście strasznie wysoki. Za miesiąc za 2 osoby wychodzi około 550zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bullet Re: NCC na Kabatach - czy warto kupić? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.03, 22:35 Budynek z zewnątrz wygląda bardzo dobrze. Wiem mało o samej firmie. Odwiedziłem ich stoisko na targach w W-wie. Byli profesjonalni. Odpowiedz Link Zgłoś
vox18 Akustyka/rabaty 21.03.03, 09:36 Witam, Jestem zainteresowany tą inwestycja.Pytanie do mieszkańców:jak wygląda sprawa z akustyką?Czy mieszkania są dobrze wyciszone?Czy mieszkańcy parteru słyszycie odgłosy dochodzące z klatki,windy?Jakie upusty wynegocjowaliscie przy kupnie mieszkania?Za info wielkie dzięki (może być na priva). pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
migdalka NCC na Kabatach - sprzedam miejsce postojowe 22.03.03, 20:23 Tanio sprzedam miejsce postojowe na poziomie -1 w budynku B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia C Mój e-mail to malgosia_c@yahoo.com IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.03, 11:42 Mój e-mail to malgosia_c@yahoo.com Jak ktoś chciałby się podzielić uwagami o NCC to proszę o kontakt. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Okolica? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.03, 23:32 Czy ktoś z mieszkańców mógłby wypowiedzieć się o lokalizacji. Czy są jakieś hałaśliwe grupy wieczorem? Odpowiedz Link Zgłoś