Gość: ruzia IP: *.crowley.pl 13.07.05, 14:10 doradzcie co wybrac ?hurgade ,el goune czy sharm el shikh,jade pirwszy raz do egiptu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiki Re: co wybrac ??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 15:28 polecam Sharm...ciekawsze miasto.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czatman1 Re: co wybrac ??????????? IP: *.toya.net.pl 13.07.05, 15:31 Miałem ten sam problem.Lecz po sugestiach forumowiczow ,wybrałem Sharm i ponoć pierwszorzędny hotel Club Faraana.Mam nadzieję ,że podpowiedzieli mi dobrze ,gdyż są tutaj bardzo życzliwi ludzie.Życzę Ci trafnego wyboru i super wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Do Czatman 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 16:01 Proszę, napisz z jakiego biura wykupiłeś wycieczkę i jaka jest (mniej więcej)cena.Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czatman1 Re: Do Czatman 1 IP: *.toya.net.pl 13.07.05, 16:22 Witaj Pola.Wykupiłem w czerwcu w Last Minute, w biurze Sun&Fun 3 dorosłe osoby za 6550 zł(niestety tylko 1 tydzień z przyczyn wiadomych ,jak się ma dużo pracki).All inclusive - snack.Mam w Łodzi godne polecenia biuro (pośrednik),z którego co roku korzystam i ani razu się nie zawiodłem.W tym roku po konsultacjach również na tutejszym forum ,wybrałem właśnie Club Faraana - włoski klubowy hotel.Wejdź na stronę Sun&Fun i popatrz.Życzę udanych wakacji czy urlopu .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Do Czatman 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 18:18 Bardzo dziękuję za info. Też się wybieram do Sharm (w sierpniu), ale nadal szukam hotelu. Szkoda, że Club Faraana rzadko jest w promocjach. Życzę cudnego urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolka Re: co wybrac ??????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 16:02 el gouna - czysto i spokojnie, sharm- nurkowanie i styl (moim zdaniem) polskich miedzyzdrojów, hurgada - nazywana co prawda smietnikiem - ale wycieczki do Luksoru i Cairo chyba łatwiejsze. moim zdaniem - cokolwiek wybierzesz bedzie dobrze. bo w egipcie po prostu inaczej byc nie moze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: co wybrac ??????????? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 13.07.05, 16:45 a ja polecam Hurghade... Ciekawe czy zadajac pytanie autor pomyslal o tym ze tyle opinii co ludzi i ze jeden lubi lesniczego drugi corke jego.. Odpowiedz Link Zgłoś
eb_13 Re: co wybrac ??????????? 13.07.05, 16:54 Według mnie na pierwszy raz lepsza byłaby Hurghada. Za pierwszym razem, raczej każdy chce zobaczyć Kair i Luksor, a Hurghada myślę, że jest najlepsza bazą wypadową, poza tym jest to dobre miejsce aby poczuć "klimat" Egiptu... Pozdro!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva2412 Re: co wybrac ??????????? IP: *.nat.renicom.pl 13.07.05, 17:18 Popieram eb_13. Hurghada nie jest "czystym" miastem, ale bardziej "egipskim" niż Sharm. Zresztą to też jest typowe dla krajów arabskich. Mi osobiście El Gouna nie odpowiada. Jest bardziej zadbana/ choć o stanie kanałów można dyskutować/ i spokojna. Ale nie ma specyficznego klimatu. Każdemu odpowiada coś innego,więc ile osób tyle zdań. Chyba musisz sam zdecydować. Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś