Dodaj do ulubionych

co wybrac ???????????

IP: *.crowley.pl 13.07.05, 14:10
doradzcie co wybrac ?hurgade ,el goune czy sharm el shikh,jade pirwszy raz do
egiptu
Obserwuj wątek
    • Gość: wiki Re: co wybrac ??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 15:28
      polecam Sharm...ciekawsze miasto..
      • Gość: Czatman1 Re: co wybrac ??????????? IP: *.toya.net.pl 13.07.05, 15:31
        Miałem ten sam problem.Lecz po sugestiach forumowiczow ,wybrałem Sharm i ponoć
        pierwszorzędny hotel Club Faraana.Mam nadzieję ,że podpowiedzieli mi
        dobrze ,gdyż są tutaj bardzo życzliwi ludzie.Życzę Ci trafnego wyboru i super
        wakacji.
        • Gość: Pola Do Czatman 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 16:01
          Proszę, napisz z jakiego biura wykupiłeś wycieczkę i jaka jest (mniej
          więcej)cena.Z góry dziękuję.
          • Gość: Czatman1 Re: Do Czatman 1 IP: *.toya.net.pl 13.07.05, 16:22
            Witaj Pola.Wykupiłem w czerwcu w Last Minute, w biurze Sun&Fun 3 dorosłe osoby
            za 6550 zł(niestety tylko 1 tydzień z przyczyn wiadomych ,jak się ma dużo
            pracki).All inclusive - snack.Mam w Łodzi godne polecenia biuro (pośrednik),z
            którego co roku korzystam i ani razu się nie zawiodłem.W tym roku po
            konsultacjach również na tutejszym forum ,wybrałem właśnie Club Faraana -
            włoski klubowy hotel.Wejdź na stronę Sun&Fun i popatrz.Życzę udanych wakacji
            czy urlopu .Pozdrawiam
            • Gość: Pola Re: Do Czatman 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 18:18
              Bardzo dziękuję za info. Też się wybieram do Sharm (w sierpniu), ale nadal
              szukam hotelu. Szkoda, że Club Faraana rzadko jest w promocjach. Życzę cudnego
              urlopu.
    • Gość: Karolka Re: co wybrac ??????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 16:02
      el gouna - czysto i spokojnie, sharm- nurkowanie i styl (moim zdaniem) polskich
      miedzyzdrojów, hurgada - nazywana co prawda smietnikiem - ale wycieczki do
      Luksoru i Cairo chyba łatwiejsze. moim zdaniem - cokolwiek wybierzesz bedzie
      dobrze. bo w egipcie po prostu inaczej byc nie moze:)
      • Gość: jadzia Re: co wybrac ??????????? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 13.07.05, 16:45
        a ja polecam Hurghade...

Ciekawe czy zadajac pytanie autor pomyslal o tym ze tyle opinii co ludzi i ze
        jeden lubi lesniczego drugi corke jego..

• eb_13 Re: co wybrac ??????????? 13.07.05, 16:54
      Według mnie na pierwszy raz lepsza byłaby Hurghada. Za pierwszym razem, raczej
      każdy chce zobaczyć Kair i Luksor, a Hurghada myślę, że jest najlepsza bazą
      wypadową, poza tym jest to dobre miejsce aby poczuć "klimat" Egiptu...
      Pozdro!!!
      • Gość: eva2412 Re: co wybrac ??????????? IP: *.nat.renicom.pl 13.07.05, 17:18
        Popieram eb_13. Hurghada nie jest "czystym" miastem, ale bardziej "egipskim"
        niż Sharm. Zresztą to też jest typowe dla krajów arabskich. Mi osobiście El
        Gouna nie odpowiada. Jest bardziej zadbana/ choć o stanie kanałów można
        dyskutować/ i spokojna. Ale nie ma specyficznego klimatu. Każdemu odpowiada coś
        innego,więc ile osób tyle zdań. Chyba musisz sam zdecydować. Życzę powodzenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka