labondek 29.09.06, 14:53 Czy dobrze się tam mieszka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
herox Re: Aleja Kasztanowa Kabaty 29.09.06, 15:02 Bardzo dobrze - tak jak we wszystkich "mieszkankach". A teraz jest to towar luksusowy więc mieszka się wyjątkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
createjoomla Re: Aleja Kasztanowa Kabaty 05.10.06, 19:43 Mieszkało się dobrze dopóki DD nie wybudował KA II. Teraz cała ul. Jeżewskiego czyli aleja Kasztanowa zatkana jest samochodami nowych mieszkańców - chyba nie było obowiązku wykupywania garaży tak jak przy realizacji KA I. Co do standardu mieszkań to KA I jest o niebo lepiej wykonana od KA II. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Aleja Kasztanowa Kabaty 05.10.06, 21:45 Użuj wyszukiwarki na forum Ursynów: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=643 I Kabaty w mojej sygnaturce. Poznasz wiele opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
poludniowiec_1969 Re: Aleja Kasztanowa Kabaty 06.10.06, 09:32 W ostatnim czasie tylko jedna osoba została zastrzelona na ulicy Jeżewskiego więc generalnie to spokojne miejsce do zamieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomidorekk Re: Aleja Kasztanowa Kabaty IP: *.acn.waw.pl 06.10.06, 10:05 Ogólnie mieszka sie bardzo dobrze. Chociaż wszystko zalezy od bloku. Ja mieszkam na Jeżewskiego 5a i mam w miarę dobry widok z okien (tzn następny blok nie jest na wyciagnięcie ręki), z boku mam aleje kasztanową. Ale te nowe bloki to juz tak różowo chyba nie mają. te parkujące samochody na ulicy to faktycznie największy problem. Poza tym cisza, spokój, mili sąsiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś