Dodaj do ulubionych

Kandro-2 ciekawostka

04.10.06, 12:38
Od miesiaca dzwonie do nich w oczekiwaniu na rozpoczęcie sprzedaży ostatniego
etapu na Os. Raszyńska w Warszawie. W poniedziałek dowiedziałam się, że dziś,
tj. 4 października, rozpoczynają sprzedaż. Dzwonię, ale telefon nieczynny, bo
sygnał posobny jak przy złym numerze. I tak do ok 11 z minutami. Po
jedenastej telefon czynny. Pani oświadcza, że ludzie stali pod biurem od nocy
i wszystkie mieszkania poszły od 8 do 11 :). Ale prędkość. A ceny? 4600
parter, 4700 piętro - naprawdę są takie niskie, że sprzedali je w ciągu 3
godzin? Nikt nawet nie zarezerwował tylko od razu wszystkie wykupione -
ciekawe. Czy może krewni i znajomi królików z kandro-2 zostali obdzieleni
między sobą? Kto to wie. Zobaczymy za jaki czas ukażą sie ogłoszenia o
wolnych mieszkaniach na os. Raszynska po 5500 za metr. Pozdrawiam i szukam
dalej ;).
Obserwuj wątek
    • rabena Re: Kandro-2 ciekawostka 04.10.06, 13:06
      ooo trzeba się temu "przylupkować" i sprawdzić, biuro czynne w nocy ?!
      chociaż wykupywanie całych lub połówek bloków przez firmy do odsprzedaży nie
      należą do rzadkośći
      • rabena Re: Kandro-2 ciekawostka 04.10.06, 13:15
        hmm dzwoniłam, rzeczywiście lol, stali już od 12 w nocy !!! ale nie żeby kupić
        tylko dopiero zarezerwować, dlatego można jeszcze zadzwonić 10,11,12
        października może ktoś zrezygnuje, chociaż marne-szanse, pozdrawiam
        • stefajna Re: Kandro-2 ciekawostka 04.10.06, 13:19
          No prosze, teraz juz rezerwacja tylko - ciekawe :)
          Beda odsprzedawac rezerwacje za 10 tys ;) hehe
          Pozyjemy-zobaczymy
          • kasiaz19 Re: Kandro-2 ciekawostka 04.10.06, 14:47
            hej ja zarezerwowalam dzis mieszkanko 4 etap w kadnro i stalam tam od 6:30 rano
            i byl tam juz tlum ludzi to wcale nie jest sciema
            • Gość: nea Re: Kandro-2 ciekawostka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 15:01
              A mnie się zaczyna powoli wydawać jak czytam opinię na forum, że developerzy
              powoli wietrzą że im ta bańka napędzajaca ceny niedługo pieknie i sami zaczynają
              panikować, żeby jak najszybciej sprzedać za najwyższą cenę jaka się da. Pewnie
              za dwa tygodnie Kondro, będzie miało wolne mieszkania, albo w necie pojawią się
              oferty odstąpienia mieszkania.
              • kkrotki Re: Kandro-2 ciekawostka 04.10.06, 15:18
                Banka sranka, nic nie peknie i mieszkania nie beda po 2500/m2 na Mokotowie, co najwyzej kiedys ceny STANA w miejscu, moze poslizna sie o -500PLN i to wszystko. Ale, nie o tym chcialem, od wrozenia jest tu herox i sp..

Naprawde teraz juz sie stoji w nocy przed biurami za mieszkaniem? Chyba albo dalem sie wkrecic w czyjes zarty, albo juz swiat oszalal.

Czy naprawde koczuje sie w nocy by dokonac rezerwacji - rach ciach i po paru godzinach niema mieszkanek?!

Pozdr.
                K
                • Gość: nea Re: Kandro-2 ciekawostka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 15:40
                  Pisząc o bańce miałam na myśli zatrzymanie się cen.
            • Gość: bla Re: Kandro-2 ciekawostka IP: *.acn.waw.pl 04.10.06, 19:58
              No jak dla mnie to i tak nie jest normalne żeby od nocy stan po mieszkanie za 4700 za metr. Co sie w tym kraju dzieje.
              • Gość: Ala Re: Kandro-2 ciekawostka IP: *.sggw.waw.pl 04.10.06, 21:16
                Niestety, to prawda, kolejka stała chyba od 1 lub 2 w nocy.
                Jak mój znajomy pojechał o 4 rano był szósty w kolejce, zajął mi kolejkę i
                dzięki temu udało mi sie zarezerwować mieszkanie.
                Mieszkań w ofercie było około 30, a chetnych stojących na deszczu dwa razy więcej.
                Kto pierwszy ten lepszy.
                Chętnych duzo bo firma ma bardzo dobrą opinię i cenę jak na Piaseczno średnią
                (4700/m2), dla porównania: Osiedle - Łabedzie, cena około 5900/m2.
                • m888z Re: Kandro-2 ciekawostka 04.10.06, 22:31
                  Kandro-2 cieszy się całkem zasłużenie (kupiłam od nich dwa mieszkania) bardzo
                  dobrą opinią- jakość i nastawienie do klienta są wzorowe. Nie reklamuje się bo
                  nie musi tego robić a nowych klientów zyskuje poprzez polecenie swoich
                  dotychczasowych (bardzo zadowolonych) klientów.
                  A kolejki przed biurem sprzedaży kolejnego etapu budowy dobrego developera
                  stają się standardem- tak samo jest w Ursusie na Skoroszach budowanych przez
                  Ebejot.
                  • Gość: blabla Re: Kandro-2 ciekawostka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 23:09
                    A ja kupiłem od nich trzy mieszkanka , w celu odsprzedania z zyskiem innym
                    ludziom . Zarobię na tym dużo pieniędzy . 4700 zł to taniocha za rok będą po
                    8000 albo 10000 zł , jestem pewny . Żeby być pierwszy mieszkałem u dozorcy na
                    budowie.
                    • Gość: rtete Re: Kandro-2 ciekawostka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 23:33
                      gościu po co piszesz takie głupoty ???
                      po co ?? jak nie jesteś w temacie...
                      ps. oni na budowie nie mają biura itd...
                      • Gość: blebleble Re: Kandro-2 ciekawostka IP: *.mos.gov.pl 05.10.06, 08:35
                        Nie mają biura na budowie? To straszne. Oburzające. Kolejki na deszczu od
                        północy to norma? To ja jestem nienormalny :)
                        • rabena Re: Kandro-2 ciekawostka 05.10.06, 11:01
                          Biuro jest na Jana Pawła w P-nie można zadzwonić, pójść się dowiedzieć itp. a
                          czy stanie po nocach żeby dostać towar jest w narodzie polskim normalne,
                          zapytajcie rodziców ile stali na mrozie za pralką czy lodówką, a komitety
                          kolejkowe, chociaż teraz nawet przy otwarciu nowych marketów dzieją się sceny
                          rodem z dzikiego zachodu. Trzeba najpierw zmienić mentalność, kto pierwszy ten
                          lepszy albo lepszy od innych bo wytrzymał i dostał. Ile interesów można zrobić
                          na Polakach wykorzystując ich tok myślenia i naiwność to wie niejeden biznesmen
                          zza naszych granic.
    • Gość: gość Re: Kandro-2 ciekawostka IP: 195.187.92.* 05.10.06, 10:34
      Mieszkanie na pięknym i wzorowo wybudowanym osiedlu Kandro, które jest zbyt
      blisko linii wysokiego napięcia nie bedzie zbyt zdrowe, więc może nie ma czego
      żałować. Deweloperom niestety przewraca się w głowach i kupujący to akceptują,
      a banki się cieszą chyba najbardziej.
      • Gość: luk Re: Kandro-2 ciekawostka IP: 217.153.90.* 05.10.06, 12:19
        Po pierwsze ta linia jest niskiego napięcia(15kV)a co za tym idzie nie jest szkodliwa. Po drugie nie jest tak blisko(przynajmniej 50m)
        • Gość: reyttyu Re: Kandro-2 ciekawostka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 16:40
          te druty przebiegaja przez osiedle łabędzia...
          ale podobno obiecali ludziom że je puszczą ziemią...
          od raszyńskiej są spory kawałek...
          • Gość: tryert Re: Kandro-2 ciekawostka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 21:31
            a ile kosztowało miejsce postojowe ??
            i jaki jest termin oddania mieszkń ??
            • Gość: Ala Re: Kandro-2 ciekawostka IP: *.sggw.waw.pl 06.10.06, 00:29
              blok BW-44 (czwarty i ostatni na tym osiedlu) cena: 4700/m2
              miejsce garażowe: 12 tys.
              Blok ma być oddany do 30 marca 2008r.
              • Gość: Iga Re: Kandro-2 ciekawostka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 21:37
                Wszyscy którzy kupiliście mieszkania od firmy Kandro możecie spać spokojnie, ja
                tez kupiłam tylko na innym osiedlu, myslę ze nie ma lepszego dewelopera....
                mozecie przyjść na nasze osiedle "Zapiecek" w Piasecznie i zobaczyc jak
                wybudowali
                • Gość: Ala Re: Kandro-2 ciekawostka IP: *.sggw.waw.pl 21.10.06, 17:16
                  Iga, chętnie dowiedziałabym sie kilka szczegółów od "sprawdzonego" mieszkańca
                  Kandro 2.
                  Dasz namiary na siebie? ewentualnie ja podam maila
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka