Dodaj do ulubionych

Jak developerzy kantują link

IP: *.chello.pl 14.10.06, 17:50
Historia ku przestrodze przed developerami, a w szczególności przez Magnus
Group, dawniej Maripol, który nieoczekwianie zmienił nazwę w momencie, w
którym wystawił swoich klientów do wiatru:

miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,3684150.html
Ja się już z tymi kanciarzami nie zamierzam zadawać. Wam też to radzę.
Obserwuj wątek
    • Gość: henio Re: Jak developerzy kantują link IP: *.chello.pl 15.10.06, 20:43
      jak widzę coś takiego to jedyną sensowną mozliwością wydaje się budowa domu.

Jeszcze trochę a słowo "deweloper" będzie synonimem tego wszystkiego, co chodzi
      po głowie przy czytaniu historii Magnus Group i wydymanych przez niego klientów.
    • Gość: anna Re: Jak developerzy kantują link IP: 194.246.124.* 16.10.06, 15:39
      Jak czytam takie rzeczy, coraz bardziej rozsądne wydaje mi się kupowanie z
      rynku wtórnego - gotowe mieszkanie, wykończone - przynajmniej widzisz
      dokładnie, co bierzesz. Mało jest kwestii, które mogą Cię zaskoczyć.
      • justa_79 Re: Jak developerzy kantują link 16.10.06, 15:44
        nie wiem, jak u Was, ale w Gdańsku cenu używanych mieszkań niewiele odbiegają
        od nowych. naoglądałam się już trochę mieszkań w blokach 20-30-letnich... i
        coraz bardziej sensowne zaczęło mi się wydawać kupienie mieszkania na rynku
        pierwotnym ;) zwłaszcza, że większość tych mieszkań i tak była do remontu -
        może niekoniecznie ze względu na stan, ale gust itp. natomiast co do przekrętów
        deweloperów, to też na własnej skórze już się o tym przekonałam :/
        • justa9910 Re: Jak developerzy kantują link 17.10.06, 09:26
          Szczerze Was przestrzega przez Magnus Group!!!!!
          Podpisalam z Maripolem (od 1 pażdziernika nazywają się Magnus Group) ul.
          Słonimskiego 19 ( naprzeciwko Arkadii)umowę rezerwacyjną w kwietniu. I jestem
          na lodzie bo zwodzili nas przez pół roku a teraz się wycofali. A ceny - wiadomo
          jak poszły w górę.!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka