Gość: janusz IP: *.chello.pl 15.10.06, 21:11 Witam, Szukam osób które kupiły lub planują kupić mieszkanie w Pruszkowie. Co wiecie o Rekord AW? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaqbek2 Re: Rekord AW Pruszków 15.10.06, 22:56 Fajnego mają architekta :) Jego mottem jest "zastępowanie balkonów barierkami jako forma urozmaicenia bryły budynku" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obecny lokator Re: Rekord AW Pruszków IP: 80.54.108.* 16.10.06, 09:07 moja rada? daj sobie spokój. Podejdź na ul. Sprawiedliwości i pogadaj z lokatorami. Cwaniactwo (jeśli chodzi o prezesa) i później "płacz" lokatorów. A że będzie "płacz" to już wiadomo. Więcej info na priv. Spróbuj na fiki201@gazeta.pl Pozdrawiam i nie daj się nabrać na czułe słówka prezeska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Rekord AW Pruszków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 08:17 Napisz coś wiecej, dlaczego nie kupować. Podaj przykłady co bylo nie tak. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obecny lokator Re: Rekord AW Pruszków IP: 80.54.108.* 17.10.06, 11:59 jak już napisano powyżej, zapraszam na priv. Innym osobom odpisano z podanego maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeNEk Re: Rekord AW Pruszków IP: *.aster.pl 17.10.06, 22:37 Tez troche słyszałem o tej firmie i nie kupiłbym u nich nawet piwnicy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: Rekord AW Pruszków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 09:13 co takiego słyszałes w takim razie? napisz plz bo ja wlasnie kupilem u nich mieszkanie i troche mnie zmartwiles... co jest z nimi nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Rekord AW Pruszków IP: *.poczta-polska.pl 23.10.06, 15:38 Też chcę kupić tutaj mieszkanie Poszukuje bliższych informacji na temat tej inwestycji i devlopera oraz kontaktu z osobami które kupiły mieszkanie lub już tam mieszkają. Prośba o uwagi, obserwcje, koszty, jak się tutaj mieszka i inne przydatne rzeczy na temat nowego miejsca zamieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kupujaca Re: Rekord AW Pruszków IP: *.aster.pl 25.10.06, 20:55 Nie kupuj! To najgorsza rzecz jaka mozesz zrobic! Sa tam powazne klopoty z administratorem, ktorego nie sposob sie pozbyc. Koszty utrzymania tego administratora siegaja 10 zl z metra. Mieszkania maja usterki, ktorych nikt nie usuwa. Przez ostatni miesiac nie bylo tu wody, a na poczatku mieszkania tez pradu... Szczerze odradzam zakup. Odpowiedz Link Zgłoś
agatadr5 Re: Rekord AW Pruszków 08.12.06, 11:41 NIESTETY, DOKONAŁAM ZAKUPU W REKORDZIE I TAK JAK "OBECNY LOKATOR" GORĄCO ODRADZAM INTERESY Z REKORDEM. MOŻNA BY NAKRĘCIĆ PEŁNOMETRAŻOWY FILM, TYLKO NA PEWNO NIE BYŁBY TAK ŚMIESZNY JAK BAREI ALTERNATYWY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OMICRON Re: Rekord AW Pruszków IP: *.wavenet.pl 08.12.06, 19:40 Jak się Pani niepodoba to proszę sprzedac swoje mieszkanie a zapewniam iż znajdzie pani od razu klientów. Niech sobie Pani poszuka lepezej atmosferynie tej z Barei i alternatywy.Niestety rynek nalezy dodeveloperów i robia co chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
tanitazaitceva Re: Rekord AW Pruszków 11.12.18, 12:46 Projektowanie wnętrz, projekty pod klucz, profesjonalne biuro projektowe, architekci z pasją!tz-interior.com/ Odpowiedz Link Zgłoś