Dodaj do ulubionych

Galeria Park

IP: *.pagi.pl 12.01.07, 10:44
Ludzie co myślicie o inwestycji Galera Park na Mokotowie. Czy coś wiecie na
temat inwestora (bardzo tajemniczy podobno z izraela) Czy ktoś może podpisał
z nimi umowę. Widziałam projekt, jest bardzo niekorzystny dla kupujących. Nie
chcą negocjować umowy. Wszystko jest bardzo tajemnicze i podejżane, mam
nadzieję, że nie szykują jakiegoś przekrętu. Chociaż projekt jest bardzo
atrakcyjny i profesjonalnie przygotowny.
Obserwuj wątek
    • Gość: Arkan Re: Galeria Park IP: *.polkomtel.com.pl 13.01.07, 13:32
      W Warszawie jest co najmniej kilku z kapitałem izraelskim (można nazwać
      inaczej) Mill-Yon,Ronson, BSR Wilanów One itd... ale budują raczej solidnie
      (nasze firmy za kapitał izraelski)....Według mnie to będzie dobra inwestycja
      ale okolice biurowo przemysłowe...
      • hernandez Ja bym radzil uwazacz na Mill-Yon ... niektore naz 25.02.07, 17:03
        wiska z tej spolki pojawiaja sie przy innych "nieudanych" inwestycjach
        izrealskich no ale jak wiadomo poczatki sa trudne a pierwszy milion trzeba...
    • Gość: Stan_bis Re: Galeria Park IP: *.chello.pl 05.02.07, 22:53
      Ludzie, którzy dokonali rezerwacji i podpisali umowy, zaczęli sie właśnie
      stamtąd wycofywać. Według znajomego prawnika umowy są maksymalnie niekorzystne
      dla klientów. Ostatnio przez przypadek dowiedziałem się, że nawet Polakom w
      Stanach oferują mieszkania w tej inwestycji - nawet tam dotarli, żeby jelenia
      znaleźć. Służewiec Przemysłowy to nie żaden Mokotów - dzielnica
      postindustrialna z magazynami i biurowcami, ruchliwa. Można zapłacić 6-7 tys.
      za m2, ale na pewno nie 9-10tys! Frajera szukają!
      • Gość: gość52 Re: Galeria Park IP: 195.187.47.* 15.02.07, 15:55
        ja też czytałem ich umowę , potwierdzam - bardzo nie korzystna dla klientów.
        np. developer może rozwi,ązać umowę z klientem w dowolnym momencie.
        odwiedziłem sąiadów, lepsza umowa, projekt też b.dobry, podpisuję umowę w
        przyszłym tygodniu.
        pozdrawiam
        • Gość: mmFurla Re: Galeria Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 11:20
          Byłem tu i tu. bardziej podoba mi się projekt Galerii Park, mają zdecydowanie
          lepsze rozkałady i większe okna. Umowy w obu projektach są podobne. W Hubertusie
          sprytnie do powierzchni mieszkania wliczają 1/3 powierzchni mieszkania,a w
          Galerii nie. Bardziej mi osobiście podoba się galeria. A co do tego ,ze to
          przemysłowo biurowa dzielnica... Ludzie tam jest największe skupisko biur w
          Warszawie, a co za tym idzie moza tam znaleźć klientów na wynajem. Przemysł...
          przemysł to w tamtym regonie dawno już padł. Pozdro
      • blablablabla1 Re: Galeria Park 15.02.07, 19:11
        masz racje - to nie mokotów tylko służewiec przemysłowy.

rozumiem, że rozwija się tam dzielnica przemysłowa, za 10 lat będzie ładnie ale
        wciąż do mieszkania to chyba nienajlepsze miejsce.

poza tym projekt niby ładny a sąsiedzi będą sobie patrzeć w zupe bo 10 piętrowe
        bloki są tak upakowane

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka