Gość: ola IP: 217.17.40.* 11.02.07, 22:11 szukam mieszkania na rynku pierwotnym najlepiej w terminie oddania jeszce w tym roku, którego dewelopera możecie polecić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: (L) Re: kto buduje obecnie w Pruszkowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 08:17 kolezanko, jest cos takiego jak wyszukiwarka! O Pruszkowie pisze sie b duzo!!! Bo to super miasto ja polecam www.longbridge.pl Sam od nich kupuje. Poza tym sa Rekordaw K&K na Warynskiego Spoldzielnia Pruszkowska buduje duzo Parzniewskie osiedle - ale to poza miastem inwestycja na Ołówkowej Na Prusa powstanie piekna kamienica/rog Armii Krajowej radze sie spieszyc Osiedle Lipowa kolo WKD i male drobne budyneczki Odpowiedz Link Zgłoś
magister11 Re: kto buduje obecnie w Pruszkowie 12.02.07, 09:53 > Na Prusa powstanie piekna kamienica/rog Armii Krajowej radze sie spieszyc Można coś więcej na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stuFFLiX.com Re: kto buduje obecnie w Pruszkowie IP: 75.126.48.* 10.03.07, 02:42 zobacz sobie na mapie stuFFLiX.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: park_anielin Re: kto buduje obecnie w Pruszkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 12:11 Są jeszcze 3 mieszkanka w inwestycji Park Anielin na Prusa. Turaj link www.dor.pl - 2 mieszkanka ok.50m2 i jedno 90 m2. Można je znaleźć w katalogu mieszkań. Budynek ma już pozwolenie na użytkowanie (czekamy na uprawomocnienie się decyzji). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: kto buduje obecnie w Pruszkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 21:29 juz jedno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I. Re: kto buduje obecnie w Pruszkowie IP: 217.153.99.* 12.02.07, 22:56 Tylko niestety mieszkania w Parku Anielin - bez miejsc parkingowych w garażu podziemnym - zbrakło..... :( ale jest duży parking przed Albertem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: kto buduje obecnie w Pruszkowie IP: *.u.itsa.pl 13.02.07, 12:47 jasne, za 7,6 /m2 w stanie developerskim, interesujaca oferta... p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa sprzedam w Pruszkowie IP: 193.24.24.* 13.02.07, 13:31 proponuję Parzniew - Agroman 46,5 m odbiór za dwa miesiące cena 5890 /m . Osiedle strzeżone ,niska zabudowa - 2 piętra .W cenie balkon oraz miejsce parkingowe . kontakt - gg 3066924 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kikir74 Re: kto buduje obecnie w Pruszkowie IP: 212.75.114.* 13.02.07, 08:24 Nie polecam Pruszkowa !!! Nie chodzi mi tu o mit mafiozów pruszkowskich. NAtomiast jest tu cała masa drobnych chuliganów i dresów. Wielu złodziejaszków, a na żbików to nawet policja boi się jechać. Wiem co mówię bo mieszkam w tym mieście od 30 lat. Jedyne plusy to stosunkowo niskie ceny mieszkań, dobra komunikacja z warszawą i niezły poziom szkolnictwa ponad podstawowego. Pamiętajcie, że jeżeli nawet będziecie mieszkać w wydzielonych ładnych osiedlach to wasze dzieci spotkają się z chuliganerią w szkole, w drodze powrotnej ze szkoły oraz na placu zabaw i w obiektach sportowych. Niestety taka jest prawda. Trzeba to wszystko sobie przemyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
magister11 Re: kto buduje obecnie w Pruszkowie 13.02.07, 09:59 NAtomiast jest tu cała masa > drobnych chuliganów i dresów. Wielu złodziejaszków, a na żbików to nawet > policja boi się jechać. Są też niebezpieczne samochody na ulicach i mikraoby w powietrzu. Taka to specyfika Pruszkowa - zwłaszcza w odróżnieniu od Warszawy. > Jedyne plusy to stosunkowo niskie ceny mieszkań, dobra komunikacja z warszawą i > > niezły poziom szkolnictwa ponad podstawowego. To juz sporo, ale dodałbym jeszcze świetną infrastrukturę w zasięgu rzutu beretem, i liczne inwestycje w nową infrastrukturę (tor kolarski, basen kryty, odkryty, nowoczesny stadion, lodowisko, siatkówka plażowa, planowane kino i sala koncertowa, deptak i wiele innych). Do tego cisza i spokój - zero śmierdzacych i huczących autostrad, ładne centrum, bardzo zielono, piękny park ze stawami (kolejne parki modernizowane), centra handlowe (janki, reduta, bluecity, galeria mokotów- 15 minut; tarasy - 20-25 min), większa część Pruszkowa to niska, kameralna zabudowa bez wielkich bloków z płyty. W okolicy liczne tereny rekreacyjne blisko lasy, stadnina koni itp. Sporo nowych inwestycji mieszkaniowych. Planowane są bardzo poważne inwestycje komunikacjyne (A-2 darmowa na odcinku Pruszków- Warszawa, Aleje 3 - pasmowe, modernizacja WKD, ROZBUDOWA SKM, obwodnica Pruszkowa- Paszkowianka, szosa Salomea- Wolica, S- 7, S-8). Też nie polecam Żbiokowa. Polecam Wyględówek i Śródmieście. Acha, ja tez tu mieszkam od 30 lat :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikir74 Re: kto buduje obecnie w Pruszkowie IP: 212.75.114.* 13.02.07, 13:38 Trochę złośliwe, ale zazdorszczę, że jesteś takim niepoprawnym optymistą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikir74 Re: kto buduje obecnie w Pruszkowie IP: 212.75.114.* 13.02.07, 13:41 Bym zapomniał. Kumpel przed miesiącem opowiadał, że oprych w BMW groził mu klamką za to że zwrócił mu uwagę klaksonem na wymuszenie pierwszeństwa. TYLE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: kto buduje obecnie w Pruszkowie IP: 193.24.24.* 13.02.07, 13:46 Bym zapomniał , ja też jeżdzę samochodem tej marki..................... to tyle Odpowiedz Link Zgłoś
magister11 Re: kto buduje obecnie w Pruszkowie 13.02.07, 13:54 > Bym zapomniał. Kumpel przed miesiącem opowiadał, że oprych w BMW groził mu > klamką za to że zwrócił mu uwagę klaksonem na wymuszenie pierwszeństwa. A mnie nawet kiedyś ktoś klaksonem strąbił w tym strasznym Pruszkowie. Masz rację: lepiej kupić o 1/3 drożej w Warszawie i będzie spokój, bo tam drogo i tylko porzadni ludzie kupują tacy jak Ty i Twój kumpel. Odpowiedz Link Zgłoś
aog Re: kto buduje obecnie w Pruszkowie 13.02.07, 14:59 Matko!!! Kirkir74 kto Cię namówił do pisania takich bzdur?! Może ktoś z P-kowa powinien się nim zająć a jeszcze lepiej żeby był ze Żbikowa... to może ja? :) ps ale z tą dobrą komunikacją z w-wą to naprawdę było śmieszne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikir74 Re: kto buduje obecnie w Pruszkowie IP: 212.75.114.* 15.02.07, 08:29 Nikt. Ja po prostu wywodzę się z tych środowisk i je znam. A to że wyrosłem na normalnego człowieka pozwala mi tylko na większy obiektywizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emendem Re: kto buduje obecnie w Pruszkowie IP: 217.153.238.* 22.02.07, 17:38 Ale głupoty gadasz... też mieszkam prawie 30 lat w Pruszkowie i jakoś nie mam takich strachów... poza tym po roku mieszkania w W-wie wróciłem do Pruszkowa. Super miasto! Odpowiedz Link Zgłoś