Dodaj do ulubionych

Kasprzaka róg Bema

IP: 172.10.11.* 28.04.03, 09:40
Kochani,
czy ktoś z Was może mi udzielić informacji na temat inwestycji Kasprzaka róg
Bema, podobno ma to budować Mostostal Siedlce i jakaś spółdzielnia
mieszkaniowa.

Nie znam zupełnie szczegółów a chciałabym jakoś dotrzeć do firmy budującej
ten budynek.

Poz Wera
Obserwuj wątek
    • Gość: wera Re: Kasprzaka róg Bema IP: 172.10.11.* 28.04.03, 14:25
      ponawiam swoja prośbę, czy nikt nic nie wie, czy tam się coś buduje, może ktoś
      mieszka w okolicy.
      poz Wera
      • Gość: Jacek Re: Kasprzaka róg Bema IP: 195.94.201.* 28.04.03, 15:23
        W krórym miejscu ? Na mój gust tam już nie ma gdzie budować.
        • Gość: wera Re: Kasprzaka róg Bema IP: 172.10.11.* 28.04.03, 15:53
          Nie mam zielonego pojęcia, ktoś ze znajomych powiedział ,ze tam mozna kupić
          mieszkania po 2600 za m2, ale jemu też to ktoś powiedział wiesz jak się
          roznoszą takie informacje ktos cos doda ktoś coś ujmie, podobno stoja tam juz
          wybudowane 3 bloki i teraz mają budować następne.

Cena jest bardzo interesująca stąd moje pytanie. A może wiesz kto tam budował
          ostatnio, może czegoś jeszcze nie ukończyli?
          Może tam jest miejsce w jakiejs plombie, prawdę mówiąc to nie wiem nic o tej
          okolicy, chyba się przejadę.

poz wera
          • Gość: Ula Re: Kasprzaka róg Bema IP: 217.153.130.* 28.04.03, 16:37
            Gość portalu: wera napisał(a):

> Nie mam zielonego pojęcia, ktoś ze znajomych powiedział ,ze tam mozna kupić
            > mieszkania po 2600 za m2, ale jemu też to ktoś powiedział wiesz jak się
            > roznoszą takie informacje ktos cos doda ktoś coś ujmie, podobno stoja tam juz
            > wybudowane 3 bloki i teraz mają budować następne.
            >
            > Cena jest bardzo interesująca stąd moje pytanie. A może wiesz kto tam budował
            > ostatnio, może czegoś jeszcze nie ukończyli?
            > Może tam jest miejsce w jakiejs plombie, prawdę mówiąc to nie wiem nic o tej
            > okolicy, chyba się przejadę.
            >
            > poz wera
            Podejrzewam, ze moze chodzic o blok , ktory ma powstac obok instystutu PAN.
            Blok ma budowac spoldzielnia PAN (chyba tak sie nazywa), do niej nalezy teren i
            kilka blokow wybudowanych jakies 8 lat temu. Narazie nei am jeszcze dziury w
            ziemi. Cena chyba rzeczywiscie jest taka atrakcyjna, bo teren nalezy od lat do
            spoldzieli. Ale z tego co slyszalam nie ma juz mieszkan, bo dotychczasowi
            czlonkowie spoldzieli juz zarezerwowali. Ale warto sprobowac.
            Pozdrawiam
            Ula
            • Gość: wera Re: Kasprzaka róg Bema IP: 172.10.11.* 29.04.03, 09:30
              Gość portalu: Ula napisał(a):

> Podejrzewam, ze moze chodzic o blok , ktory ma powstac obok instystutu PAN.
              > Blok ma budowac spoldzielnia PAN (chyba tak sie nazywa), do niej nalezy teren
              i
              >
              > kilka blokow wybudowanych jakies 8 lat temu. Narazie nei am jeszcze dziury w
              > ziemi. Cena chyba rzeczywiscie jest taka atrakcyjna, bo teren nalezy od lat
              do
              > spoldzieli. Ale z tego co slyszalam nie ma juz mieszkan, bo dotychczasowi
              > czlonkowie spoldzieli juz zarezerwowali. Ale warto sprobowac.
              > Pozdrawiam
              > Ula

Witam,
              dzięki za info,
              Ulu może masz jakieś namiary na tę spółdzielnię,
              Czy PAN to skrót od Polskiej Akademii Nauk.

jak nie ma dziury to nie ma chyba też żadnej tablicy informacyjnej.

Poz Wera

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka