Gość: bob IP: *.aster.pl 14.03.07, 22:09 W zasadzie, to powinno być w kategorii Warszawa i okolice ale co tam... Czy ktoś ma jakieś doświadczenia we współpracy z tą firmą? Buduje ona mieszkania i segmenty w Zielonce i Wołominie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam1973a Re: Ziółkowski SC 17.07.13, 08:24 Dla mnie ok mieszkam u nich od 2 lat. Kiedyś były słabe opinie ale już się goście nauczyli budować i teraz daje się z nimi dogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Ziółkowski SC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.13, 20:39 Ziółkowski na rynku budowlanym w warszawie nie ma sobie równych.Jest to solidna firma budowlana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: Ziółkowski SC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.13, 20:27 No z tego co słyszałem to jest firma która naprawdę solidnie wykonuje swoje inwestycje.Przede wszystkim oddaje obiekty w terminie.Firmie Ziółkowski można zaufać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Ziółkowski SC IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 19.12.13, 22:01 Cha,cha,cha.Ziółkowski oddaje w terminie? Lipińską oddał rok po terminie. Opóźnienie w Garden Park niedługo będzie też miało rok.Jedno co umieją to wyciągnąć pieniądze i obracać nimi przez rok nie dając mieszkania.Jeśli zapłaciłeś pieniądze jesteś traktowany jak niewolnik.Polak nie uczy się na błędach innych więc sam sprawdź.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbert Re: Ziółkowski SC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.13, 20:21 Nie tylko w Warszawie Ziółkowski jest znany ale jest znany w całej Polsce.Ja słyszałem o nim w Gdańsku.I mam nadzieje że rozszerzy inwestycje na cały kraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: Ziółkowski SC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.13, 19:49 Ta inwestycja dała Ziółkowskiemu w Warszawie rozgłos i dlatego ludzie się bardzo interesują tą firmą developerską.Ja mam tylko z nimi miłe doświadczenia i dlatego w przyszłym tygodniu ze znajomym jadę oglądać mieszkanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartelo Re: Ziółkowski SC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.13, 17:03 Żona mnie namawia na zakup mieszkania w firmie Ziółkowski,ale coś nie jestem przekonany,ale znajomi mówią żebym się niczego nie obawiał bo wszystkie firmy developerskie mają jakieś kłopoty a ta firma jest raczej godna zaufania.Warto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weryk Re: Ziółkowski SC IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.13, 21:42 napisz sobie jeszcze kilka komentarzy to może nabierzesz większego przekonania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagmara Re: Ziółkowski SC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.13, 19:51 Nie wiem czy warto,ale ludzie ostatnio coraz bardziej interesują się firmą Ziółkowski i ja też nabieram ochotę ale ofert mam wiele i muszę też wszystko przemyśleć.Wszystkie za i przeciw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franz Re: Ziółkowski SC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.13, 20:09 No z parę miesięcy temu nawet ponad rok to było dużo argumentów na nie.Ale teraz firma zółkowski wzięła sobie do serca klientów i robi wszystko aby ich jak najbardziej zachęcić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Ziółkowski SC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.14, 18:59 Co za głupoty wypisujesz.Chyba Ziółkowski ci za to płaci.W Rembertowie opóźnienie jest wielomiesięczne,budynek nie jest oddany do użytkowania,ludzie adaptują mieszkania a Ziółkowski zabrał im śmietnik,żeby ludzie nie mieli gdzie wyrzucać.Przecież do chwili sprzedaży mieszkania właścicielem jego jest deweloper.Idżcie ludzie gdzie indziej kupować mieszkania.Do normalnych deweloperów a nie do tych,co tylko chce ludzi wyzyskiwać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walduś Re: Ziółkowski SC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.14, 20:02 A ja od znajomych mam inne opinie co do ziółkowskiego.Wszyscy jakoś nie narzekają.Może są u niego problemy ale nie takie jak u innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksena Re: Ziółkowski SC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.14, 19:02 Zima na razie lekka jest .to żadnych opóźnień u Ziółkowskiego nie będzie.Mam taką nadzieje, Bo na wiosnę mam odebrać mieszkanie na co bardzo liczę.?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowus Re: Ziółkowski SC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.14, 14:51 Developerzy w warszawie prowadzą otwartą wojnę na klientów,która wielu już pogrzebała a wielu jest już na dnie.Wszyscy tylko krytykują Ziółkowskiego a on właśnie odbija się dzięki tej wojnie,wiem coś na ten temat bo z nim współpracowałem jako podwykonawca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imito Re: Ziółkowski SC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.14, 17:36 Nie ma co walczyć o klientów na noże tylko niech klienci zobaczą która z firm jest lepsza Ziółkowski czi inni developerzy.Mamy wolny rynek i niech decydują ci co mogą im najbardziej zaufać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terminator Re: Ziółkowski SC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.14, 20:08 Naprawdę ważne żeby zaufać naprawdę dobrej i sprawdzonej firmie.Przecież kupno mieszkania to nie kupno rowera, tylko bardzo poważna decyzja życiowa,która trzeba dobrze przemyśleć.Ja dużo słyszałem o firmie Ziółkowski i sam do nie nie jestem przekonany do niej ale trzeba w końcu komuś zaufać i powierzyć swoją najbliższą przyszłość.Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trafic Re: Ziółkowski SC IP: *.static.chello.pl 27.01.14, 18:28 A czy ktoś coś wie o inwestycji Eko Park w Zielonce? Chyba od niedawna w sprzedaży bo jeszcze sporo wolnych mieszkań. Ponoć pobudowane na terenach podmokłych...ciekawe czy stoi woda na podwórkach i jak z wilgocią w mieszkaniach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turek_navigator Re: Ziółkowski SC IP: *.sta.asta-net.com.pl 11.01.14, 18:29 dagmara napisał(a): > Nie wiem czy warto,ale ludzie ostatnio coraz bardziej interesują się firmą Ziół > kowski jacy ludzie? bob, adam, krzysiek, roman, norbert, grzegorz, bartello, jego żona, franz, walduś, znajomi waldusia, ksena, rowus i ty sama, wszyscy z "*.neoplus.adsl.tpnet.pl"? zainwestujcie 10 złotych w marketing szeptany, to znakomicie poprawi wasz wizerunek i pozycję na rynku Odpowiedz Link Zgłoś
kujawa-kasia zawiodłam sie 04.12.14, 01:51 Oszuści, krętacze, manipulatorzy. nie kupowac u nich!! Lipne umowy, wyciąganie kasy, ruina, a nie mieszkanie! Odpowiedz Link Zgłoś