Dodaj do ulubionych

Millenium-Inwestycje (Katowice)

IP: *.fil.us.edu.pl 08.05.03, 09:31
Millenium-Inwestycje to deweloper budujący w Katowicach. Wybieram się do
nich, żeby się wypytać o szczegóły, bo oferta z reklamy w GW wygląda
atrakcyjnie.
Jeśli ktoś z Was miał z nimi kontakt lub coś na ich temat wie, proszę o
informacje.
Pozdrowienia
M.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc1 Re: Millenium-Inwestycje (Katowice) IP: 217.153.80.* 23.05.03, 08:18
      ja rowniez jestem zainteresowany ta inwestycja. narazie wiem tylko tyle, ze to
      osiedle budowala firma "Katowickie Towarzystwo Inwestycyjno-Leasingowe". Ta
      firma oglosila upadlosc. Inwestycja jest kontynuowana przez Millenium
      Inwestycje Sp. z o.o. Nie wiem jak wygladaja powiazania pomiedzy tymi dwoma
      firmami. Wydaje mi sie, ze jest to do sprawdzenia np. u syndyka masy
      upadlosciowej - czy np. Millenium nie przejelo tez czesci dlugow. Ponadto jest
      jeszcze jedna rzecz ktora mnie zastanawia - kapial zakladowy Millenium wynosi
      50.000 zl - to absolutne minimum, zeby zalozyc spolke z o.o. Acha, ostatni blok
      ktory wlasnie powstaje nie kwalifikuje sie do ulgi odsetkowej!!!
      Czy ktos jest jest jescze zainteresowany ta inwestycja??? moze ma, jakies inne
      informacje?
      Pozdrawiam
      • Gość: xxx Re: Millenium-Inwestycje (Katowice) IP: *.deba.com.pl / 192.168.80.* 13.06.03, 11:53
        • Gość: xxx Re: Millenium-Inwestycje (Katowice) IP: *.deba.com.pl / 192.168.80.* 13.06.03, 11:56
          też chcę kupić tam mieszkanie w trzecim bloku, w tym tygodniu mam spotkanie z
          prezesem
          znam osoby które juz tam mieszkaja i sa zadowolone, mieszkania oddawane sa w
          niezłym stanie choc te tynki nzrzucane maszynowo musza iść do niewielkiej
          poprawki
          • Gość: gosc1 Re: Millenium-Inwestycje (Katowice) IP: 217.153.80.* 17.06.03, 14:30
            napisz swoje spostrzezenia po spotkaniu. ja rowniez jestem na powaznie
            zainteresowny mieszkaniem w trzecim bloku. niestety nie obejmnie go ulga
            odsetkowa a to sporo pieniedzy. nie wiem natomiast na ile millenium jest
            elastyczne w negocjacjach ceny. ja juz rozmawialem z prezesem tej firmy - na
            razie tylko informacyjnie.
            • Gość: xxx Re: Millenium-Inwestycje (Katowice) IP: 213.17.142.* / 192.168.90.* 07.07.03, 13:19
              ceny nie sa elastyczne
              można płacić ratami miesięcznymi lub po każdej wykończonej części np. mury ,
              instalacje itp.
              jak wpłacisz np w 2wiekszych ratach mozna dostać około 1 -2 % znizki ale nie
              kontrolujesz postępu budowy!!!!!!!!!!!!!!!!!
              ja się zdecydowałam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka