Dodaj do ulubionych

JWC osiedle Ostrobramska

IP: *.crt.tpsa.pl 26.11.01, 10:35
Proszę o wszelkie informacje dotyczace JWC i osiedla "Ostrobramska". Interesują
mnie wszelkie opinie na temat tej budowy i samego developera. Nosze się z
zamiarem podpisania z nimi umowy. Z góry dziekuję za każdą informację.
Obserwuj wątek
    • Gość: zola Re: JWC osiedle Ostrobramska IP: 195.136.252.* 27.11.01, 07:51
      Mój znajomy pracował W JW powiedział że budują mieszkania przy minimalnym
      bezpieczeństwie wysokie budynki nawet 10 piętrowe "bez zbędnego wzmocnienia
      kostrukcji żelbetem-bo nie potrzeba", standart to zbudować mieszkanie przy
      użyciu minimum materiałów -ściany o grubości 10 cm. Byliśmy w Ursusie zobaczyć
      na Regulskiej miszkania- (oczywiście kupujemy gdzieś indziej. Widzieliśmy
      wyższe piętra zbudowane z z kawałków cegieł.Nowe mieszkania po otynkowaniu już
      mają zacieki.Reasumując: Polaków nie stać na kupowanie od nich mieszkań bo
      pożniej nie ma pieniędzy na remonty.
    • Gość: pol Re: JWC osiedle Ostrobramska IP: *.polkomtel.com.pl 28.11.01, 09:41
      Kolega z pracy interesował się tym osiedlem, jakiś czas temu nie mieli jeszcze
      pozwolenia na budowę, sprawdź to przed podpisaniem umowy. Na marginesie
      poczytaj starsze informacje na tym forum o JWC - nie są raczej pozytywne.
      Radził bym ci się zastanowić się czy warto z nimi budować.Ja bym się bał.
    • Gość: LEON Re: JWC osiedle Ostrobramska IP: *.mofnet.gov.pl 28.11.01, 09:55
      Mieszkam niedaleko planowanej budowy i dlatego doskonale orientuję się gdzie
      znajduje się ta działka. Wydaje mi się, że ta działka jest poprostu za mała na
      taki moloch. Poza tym firma faktycznie nie ma najlepszej opinii - budują tanio,
      ale byle jak. Polecam artykół w Proficie wrzesień lub październik. Prezesem
      jest tera B. Blida. Natomiast jeżeli interesują Cię te rejony to polecam budowę
      na rogu ul. Zamienieckiej (sam żałuję, że w to nie wszedłem). Przystępna cena
      (2990) - dom już prawie stoi, cały jest cegły - naprawdę przyjemnie było
      patrzeć jak budowali...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka