Gość: marek IP: *.ptr.net.pl 09.05.03, 21:56 Pytanie takie jak w tytule, może oprócz JW , z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Persy Re: TBS - warszawa lub okolice IP: *.met.pl 10.05.03, 16:40 Czesc Marek. Zajrzyj na www.legionowodom.pl - jest to link do stronki spóldzielni, ktora oferuje mieszkania w Jabłonnie także w systemie TBS - z tym ze i tak zeby sie czegos dowiedziec, trzeba dzwonic. Co prawda na stronie nic o TBS-ach nie piszą, ale znalazłam taka informacje w Metropolu - ponoć za wkład ok 23000 PLN mozna juz nabyc prawo do lokalu czynszowego, chyba jednopokojowego, ale maja tez inne metraze. W kazdym badz razie oferta wydaje sie sensowana, sama zamierzam do nich zadzwonic. Aha, jest jeszcze www.tbspragapld.pl ale tam tez malo konkretow co do aktualnych inwestycji. pozdrawiam i zycze owocnego szukania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: TBS - warszawa lub okolice IP: *.ptr.net.pl 10.05.03, 21:17 Hej, serdeczne dzięki,napiszę w poniedziałek po rozmowach telef co oferują pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: TBS - warszawa lub okolice IP: *.mathematik.tu-darmstadt.de 11.05.03, 13:50 Sa tez jakies tbs-y przy Lazurowej, niedaleko skrzyzowania z Gorczewska: dokladnie jadac od Gorczewskiej Lazurowa w strone starego Bemowa, to po lewej stronie. Biuro jest gdzie indziej, jakby Cie interesowalo moge sie dowiedziec czegos konkretniejszego. Dodam jeszcze, ze budynki nie sa zbyt ladne... Ale na szczescie ludzie maja rozne gusty. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: TBS - warszawa lub okolice IP: *.ptr.net.pl 11.05.03, 20:32 Dzięki Aga, znalazłem ich info w necie ale z tego co napisali to są to mieszkania dla ludków którzy oddają im swoje,oddajesz stare dostajesz nowe, chyba że się mylę pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: TBS - warszawa lub okolice IP: *.ptr.net.pl 13.05.03, 09:35 Witam,dzwoniłem do kilku firm budujących TBS-y ale tylko ta na Pradze ma coś do zaproponowania,zbierają zapisy więc do roboty :o) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: TBS - warszawa lub okolice IP: 213.158.197.* 13.05.03, 10:20 Witam, koniecznie sprawdź czy dostali kredyt z BGK na wykonanie inwestycji pod mieszkania czynszowe. RSM_Praga bujała się z bankiem przez dwa lata i w tym czasie prawie nic nie zrobili. Teraz budują na Myśliborskiej/Światowida. Po otrzymaniu kredytu a nie tylko promesy budowa rozkwita z dnia na dzień. Aż miło popatrzeć. Samo przyżeczenie kredytu nie wystarczy. Najlepiej jak bank przeleje już pierwszą transzę wówczas można być już czegoś pewnym tym bardziej, że podobno nie płaci spółdzielni tylko bezpośrednio głównemu wykonawcy po co miesięcznym sprawdzeniu jak prace posuwają się na przód. Nie ma więc obawy, że spółdzielnia otrzymane pieniądze zainwestuje na inne mieszkania własnościowe. Pozdrawiam, Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: TBS - warszawa lub okolice IP: *.ptr.net.pl 13.05.03, 12:22 Dzięki serdeczne za podpowiedż,nieomieszkam sprawdzić POzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: TBS - warszawa lub okolice IP: *.cenzin.com.pl 26.05.03, 08:20 Czesc, ja tak w kwestii formalnej, otorz TBS przy Lazurowej nie byly przydzielane na zasadzie nowe za stare. Mozna bylo otrzymac mieszkanie na ogolnych zasadach tj. po wpalacie 30% partycypacji w budowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sekret Re: TBS - warszawa lub okolice => Otwock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.03, 13:08 Link do spółdzielni: www.otwockasm.com.pl Osiedle Ługi o ile się orientuję mają być to TBS-y Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: TBS - warszawa lub okolice => Otwock IP: *.ptr.net.pl 13.05.03, 19:27 Ta spółdzielnia z Otwocka TBS nie buduje , dzwoniłem tam, narazie sensownie wygląda firma z Legionowa Pozdrawim poszukiwaczy TBS-ów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: TBS - warszawa lub okolice IP: *.202.12.vie.surfer.at 15.05.03, 01:22 zerknij na www.4sciany.com k Odpowiedz Link Zgłoś