koral777 03.04.07, 15:58 Nic na tym forum nie znalazłam o tej inwestycji, a troszeczkę się nia interesuję, może macie jakieś negatywne spostrzeżenia co do tej inwestycji??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joa21 Re: Edbud Beli Bartoka 03.04.07, 17:55 jeszcze nie zaczeli budowac a juz dawno sprzedali polowe "w przedsprzedazy" tu zdjecia fotodom.pl/galeria.php?id_inwestycji=118 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Edbud Beli Bartoka IP: *.aster.pl 03.04.07, 18:03 Oby tylko nie skończyli jak War Inwest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Edbud Beli Bartoka IP: *.aster.pl 03.04.07, 18:12 Super lokalizacja. Cisza, spokój - słychać śpiew ptaków. Wokół same nowe bloki, żadnych slamsów, a w metrze na tej stacji spokojnie można jeszcze usiąść. Cena jest okazyjna, więc warto kupować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Edbud Beli Bartoka IP: 213.17.216.* 03.04.07, 18:39 Ja mieszkam dokładnie na przeciwko tej inwestycji, ale stwierdzanie, że są tam same nowe bloki jest co najmniej nie na miejscu. Tam są same "nowe" bloki z lat 80-tych. Jest tam w miarę cicho ale tylko dla tych, co nie będą mieli mieszkania od KEN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KInga Re: Edbud Beli Bartoka IP: *.chello.pl 03.04.07, 19:54 Czy mają pozwolenie na budowę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koral777 Re: Edbud Beli Bartoka IP: 195.47.201.* 04.04.07, 14:56 Mieszkam na Ken a dokładnie w starym budynku na Koncertowej, ale lokalizacja git metro szkoła basen, przedszkole żłobek, sklepy..... Nie mają jeszcze pozwolenia na budowę ale obecują że już niedługo Edbud wybudował sporo domków i chyba nikt nie wnosił większych zastrzeżeń. Sprzedane sa mieszkania ale 2 pokojowe, 3 i 4 jeszcze jest sporo. szukam innych wątpliwości??? o których moge nie mieć pojęcia. a mam zamiar mieć 2 okna na KEN, ale teraz też mam i jakoś 3 lata mieszkam nic strasznego zapewniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Edbud Beli Bartoka IP: 213.17.216.* 04.04.07, 15:03 Mieszkania ciężko im się sprzedają bo cena za metr od 8 tys w górę, co przy dużym metrażu daje niemałe kwoty... Odpowiedz Link Zgłoś
koral777 Re: Edbud Beli Bartoka 04.04.07, 16:12 Ale te 7 tyś netto w Edbudzie do cenny 10-12 tys w Marvipolu przy {uławskiej na Służewiu też budowa jeszcze nie ruszyła czy Hubertus na służewcu przemysłowym za 8 tyś z metra to Beli Bartoka wydaje się tania. Tylko czas realizacji 2 lata ??? i co może się przez ten czas wydażyć (np z oprocentowaniem kredytów...., z developerem...) to mnie bardziej zastanawia :-( ale i korci :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: Edbud Beli Bartoka IP: *.chello.pl 20.04.07, 19:33 Teraz twierdzą, ze pozolenie na budowę dostana do konca czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Edbud Beli Bartoka IP: *.chello.pl 21.04.07, 14:30 Kto ich tam wie. Krętacze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markII Re: Edbud Beli Bartoka IP: *.chello.pl 22.04.07, 13:29 Twoj stary mial kretacza jak cie produkowal.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Edbud Beli Bartoka IP: *.chello.pl 27.04.07, 19:09 Nie zniżam się do Twojego poziomu, być może jesteś pracownikiem tej zwodzacej ludzi firmy. Nawet pasujesz. Odpowiedz Link Zgłoś