Gość: Sonia IP: *.edipresse.pl 13.04.07, 09:08 Jestem zainteresowana inwestycją Willa Konstancin - JW Construction Szukam osób które kupiły tam mieszkanie - jaka jest Wasza opinia na temat osiedla i developera?? Dzięki za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mazre Re: Willa Konstancin IP: *.eranet.pl 03.06.07, 15:18 Ja również interesuję się inwestycją w Konstancinie przy Bielawskiej. Czy ktoś coś więcej wie na jej temat?? Podobno oddanie inwestycji opóźnia się i z października 2007 zostało przesunięte na marzec 2008? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cefek Re: Willa Konstancin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 10:48 Zostało opóźnione, to prawda. O samym deweloperze powiedzieć można tyle, ile wynika z obejrzenia jego wcześniejszych inwestycji. O osiedlu dopiero wtedy, kiedy tam zamieszkamy. PRzyszły lokator budynku "B" Odpowiedz Link Zgłoś
msz44 Re: Willa Konstancin 27.06.07, 11:58 a korki dopiero to będą też później ... Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_a6 Re: Willa Konstancin 28.09.07, 14:56 Ja wam szczerze współczuję. Mieszkam od dziesięciu lat w odległości 200 metrów od inwestycji Willa Konstancin. Co roku jest coraz gorzej. Jeżdżę do pracy do pobliskiej fabryki więc nie mam z tym problemów ale, przed 7:00 jest jeszcze luźno. Przed ósma zaczyna się koszmar. Jeśli ktoś z Was pracuje w Warszawie musi przygotować się na 45 minut stania w korku, tłok rozluźnia się dopiero za szkołą amerykańską. Proszę sobie wyobrazić co się będzie dziać za kilka lat jak zostanie zakończone miasteczko Wilanów. Z Konstancina już nikt się nie wydostanie. Po za tym do głównych atrakcji można zaliczyć asfaltownię, jest już wybudowana i czeka na uruchomienie produkcji. Znajduje się po drugiej stronie rzeki na tyłach fabryki papieru. Wspomniana fabryka co najmniej raz w tygodniu przez cały dzień wypuszcza parę, nie da się okna otworzyć bo taki jest hałas. A jeszcze tory kolejowe, tą drogą dostarczany jest węgiel do elektro-ciepłowni siekierki. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksa Re: Willa Konstancin IP: 217.153.94.* 05.09.07, 14:17 Z tego co mówiono, to opóźnienie ma być do stycznia (A i B). Chałka trochę z brakiem parkingu (poza garażem pod budynkiem) i dezinformacją szerzoną przez sprzedawców, dotyczącą miejsc parkingowych i komórek. Ale przeżyjemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Willa Konstancin IP: *.126-70.tampabay.res.rr.com 18.09.07, 15:52 ja tez jestem przyszlym mieszkancem . Nie bylem na spotkaniu w JW poniewaz list przyszedl z miesiecznym opoznieniem. Moze cos wiecej o tym spotkaniu napiszecie. Kiedy wlasciwie bedzie odbior mieszkan? Odpowiedz Link Zgłoś
e.w.a Re: Willa Konstancin 30.07.07, 09:51 Poszukuję mieszkania do zakupu na osiedlu Villa Konstancin - 3 pokojowe i nie na parterze. Chętnie budynek B lub C od strony rzeczki. Kontakt: e.w.a@gazeta.pl ps. nie wchodzą w grę bajońskie sumy odstępnego Odpowiedz Link Zgłoś