Gość: marti IP: *.acn.waw.pl 12.05.07, 20:33 czy ktoś może wie kiedy oni wreszcie to skończą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pinia Re: Myoni, Narbutta IP: *.chello.pl 13.05.07, 16:27 Dwa tygodnie temu mi mówili, że od 1 czerwca oddają, ale szczerze mówiąc nie wygląda mi to. Dom nie ma elewacji z jednej strony, wejście od ulicy z recepcją nie zrobione, klatki schodowe nie wykończone, dziedziniec nie gotowy. Nawet mieszkania nie są wszystkie wykończone. Na miesiąc przed oddaniem inwestycji oczekiwałabym, że w mieszkaniach jest wszystko już dawno zrobione, a tu niestety. Nie wspominając, że muszą zrobić chodniki dookoła budynku, a przynajmniej wejście od strony Narbutta. Aha. No i część sportowa nie jest zrobiona, ale podobno planują ją wykańczać po oddaniu mieszkań. Podsumowując myślę, że się przestrzelili z hura-optymistycznym planem na 31 maja i pewnie należy się na dniach spodziewać jakiegoś kolejnego aneksu do umowy. Ciekawe jak tym razem się będą tłumaczyć z megaopóźnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marti Re: Myoni, Narbutta IP: *.acn.waw.pl 13.05.07, 21:09 też nie wierze w ten czerwiec. generalnie mi sie nie śpieszy, ale chyba trochę przesadzają. nie zdziwię sie jak przedłuzą o kolejne kilka miesiecy. najgorsze ze nie wiadomo na kiedy sie z ekipa umawiać a jak wiadomo, ostatnio ekipy raczej nie czekają tylko czeka się na ekipę. :((( Odpowiedz Link Zgłoś