Dodaj do ulubionych

ASBUD - Przyladek Bielany

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 10:01
Zastanawiam sie nad kupnem mieszkania u developera ASBUD na Chomiczowce.
Chcialabym zebyscie napisali jakie macie doswiadczenia z tym developerem i
jak wygladaja mieszkania wlasnie odwanae w tej inwestycji w I bloku. Czytalam
na troznych forach, ze ASBUD robi fuszerke, typu:pekanie scian, grzyb, rdzana
barierkach itd. Krotko mowiac nie ma doprej renowy. Co Wy o tym mysliscie?
Czekam na opinie.
Ja mam zamiar kupic w III i caly czas sie zastanawiam bo to jednek prawie pol
miliona zlotych. Oczhywiscie zdaje sobie doskonale sprawe z planowanej trasy
S w poblizu w przyszlosci, ale wlasnie ta lokalizacja mi pasuje. Jezeli
przyszli lub obecni wlasciciele mieszkan na chomiczowce mogliby sie
wypowiedziec, ulatwiloby mi to sprawe.
Obserwuj wątek
    • joa21 Re: ASBUD - Przyladek Bielany 01.06.07, 10:05
      tutaj jest troche zdjec, ale raczej z zewnatrz:

fotodom.pl/galeria.php?id_inwestycji=107

jest tam tez link do forum i mysle, ze tam otrzymasz najwiecej informacji
    • Gość: Joanna Re: ASBUD - Przyladek Bielany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 12:11
      Joa21 - dzieki za namiary, ale juz wczesniej sprawdzilam to forum. No musze
      przyznac ze zbyt duzo informacji tam nie ma, dlatego tez ponawiam prosbe o
      opinie na temat calej inwestycji, developera i oczywiscie jak tam Wasze nowe
      mieszkanka po odebraniu w maju. Dzieki
      • Gość: artur Re: ASBUD - Przyladek Bielany IP: 193.108.194.* 25.06.07, 08:46
        Witam

ja tez sie zastanawiam nad ta inwestycja. Alternatywa to nieopodal Sokratesa
        (nieco drozsza).

Tylko ze nie ma juz mieszkan, o metrazu ktory by mnie interesowal :( A
        mieszkania z ostatniego etapu (4-ty bydynek) nie sa jeszcze sprzedawane. Pewnie
        firma czeka na metro, coby ceny podwyzszyc :((

Pozdrawiam,
        artur
        • Gość: delfin Re: ASBUD - Przyladek Bielany IP: *.warszawa.wsa.gov.pl 25.06.07, 08:58
          Tak, bezczelni na pewno czekają, na metro i podwyższą cenę. To nie w porządku,
          że trzeba tyle płacic za mieszkania w Wawie
          • Gość: artur Re: ASBUD - Przyladek Bielany IP: 193.108.194.* 25.06.07, 09:07
            A nie wiecie przypadkiem, jak maja przebiegac jakies drogi szybkiego ruchu
            (obwodnice) w niedalekiej przyszlosci?

Byly jakies niepokojace mnie posty, ze w poblizu maja powstac jakies trasy
            szybkiego ruchu...

Pozdrawiam
            artur
            • Gość: forum Re: ASBUD - Przyladek Bielany IP: 212.180.165.* 25.06.07, 18:04
              www.przyladekbielany.phorum.pl

pzdr
        • Gość: raf Re: ASBUD - Przyladek Bielany IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.07, 18:07
          to sokratesa już sprzedali ? Wow . gdzie jest tego jakaś strona ???? jakie
          zostały metraże. Na targach mówili że druga połowa roku i ceny ok 11 tyś - cena
          zaporowa. Będę wdzięczny za info.
          • Gość: raf Re: ASBUD - Przyladek Bielany IP: 193.24.24.* 26.06.07, 09:47
            dodzwoniłem się, najtańsze mieszkanie 4 pok 1 180 000 -ponad 11 za metr oszaleli
            • Gość: art Re: ASBUD - Przyladek Bielany IP: 193.108.194.* 26.06.07, 12:01
              Mowisz o sokratesa czy o boguslawskiego? 11 za m to straszno duzo...

art
              • Gość: raf Re: ASBUD - Przyladek Bielany IP: 193.24.24.* 27.06.07, 10:33
                sokratesa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka