arka333 13.06.03, 15:41 Co się dzieje z tą inwestycją ? Wybudowali szkielet do 3 piętra i budowa stoi pusta. Poszukujemy jakiegoś nowego lokum , a ta budowa jest blisko nas i jesteśmy ciekawi czy będa to kończyć czy już tak zostanie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: julia Re: Wersal Podlaski Grochowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.03, 21:07 Zobacz na uliczkach za wersalem.Chyba na Sztabowej coś nowego powstaje.Będzie ciszej. Odpowiedz Link Zgłoś
arka333 Re: Wersal Podlaski Grochowska 13.06.03, 22:18 Gość portalu: julia napisał(a): > Zobacz na uliczkach za wersalem.Chyba na Sztabowej coś nowego powstaje.Będzie > ciszej. Dzięki , pójdę na spacer i zobaczę. A nie orientujesz się co to za inwestor ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: Wersal Podlaski Grochowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.03, 09:09 Nie , jeżdżę tam na rowerze i widzę ,że okolica ładna a te małe bloczki rosną i rosną. Wywiad na temat inwestora musisz zrobić już sama.Przy budowie powinno być info. Odpowiedz Link Zgłoś
awk0 Re: Wersal Podlaski Grochowska 17.06.03, 11:35 To buduje Inved-Bud Kawalek dalej przy Czechowickiej sa 3 inne budowy. Polecam Zab-Bud na Czechowickiej 26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obecny Re: Wersal Podlaski Grochowska IP: *.idg.com.pl / 172.16.4.* 17.06.03, 16:53 Kupilem na Czechowickiej od Zab-Budu. Troche w ciemno - przyznaje - nie znam tej firmy. Znasz tę inwestycję? Odpowiedz Link Zgłoś
awk0 Re: Wersal Podlaski Grochowska 18.06.03, 11:03 polecam napisac na liste klientow Czechowicka 26/ZABBUD czechowicka@lists.ziew.org polecam i zachecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Wersal Podlaski Grochowska IP: 195.117.164.* 18.06.03, 08:10 Nie polecam tej budowy. Stoi od kilku miesięcy. Z tego co się dowiedziałem bez perspektyw na najbliższy czas. Odpowiedz Link Zgłoś
awk0 Re: Wersal Podlaski Grochowska 18.06.03, 11:01 Zab bud wlasnie konczy budynek. Robotnikow jak mrowkow. Praca wre. Chyba piszesz o innej budowie... Czechowicka/Zawiercianska to jest ZabBUD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AB Re: Wersal Podlaski Grochowska IP: *.se.com.pl / 10.0.11.* 18.06.03, 11:04 Wersal jest naszym dłużnikiem od roku. Nie możemy doprosić się o spłatę zadłużenia w wysokości 15 tysięcy złotych !!!!!!!!!!!! WSTYD !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arti Re: Wersal Podlaski Grochowska IP: *.pl.bauer.com / 172.28.190.* 18.06.03, 11:45 Jesteś dziennikarzem Super Expressu (po IP) Czy WP ogłaszał się w Super Expresie? Nie zapłacił za reklamę? O co chodzi? A może chcesz zrobić zadymę (dla wtajemniczonych - marketing wirusowy) Arti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AB Re: Wersal Podlaski Grochowska IP: *.se.com.pl / 10.0.11.* 18.06.03, 14:19 Gość portalu: Arti napisał(a): > Jesteś dziennikarzem Super Expressu (po IP) > Czy WP ogłaszał się w Super Expresie? Nie zapłacił za reklamę? O co chodzi? > A może chcesz zrobić zadymę (dla wtajemniczonych - marketing wirusowy) > > Arti Zgadłeś. Są nam winni za reklamę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quba Re: Wersal Podlaski Grochowska IP: *.acn.waw.pl 26.06.03, 12:28 Czy ktoś ostatnio sprawdzał co się dzieje z budową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arka333 Re: Wersal Podlaski Grochowska IP: *.chello.pl 26.06.03, 14:12 Gość portalu: quba napisał(a): > Czy ktoś ostatnio sprawdzał co się dzieje z budową? No właśnie nic się nie dzieje, mamy lato i piękną pogodę w sam raz na szybkie tempo budowy, a tam zastój , dźwig zabrali i budowa stoi pusta. Zaczyna to przypominać inwestycję War Investu na Rembielińskiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: Wersal Podlaski Grochowska IP: *.marketingserwis.pl 15.07.03, 14:52 Prezesunio twierdzi, ze juz rusza, ze ma juz rachunek powierniczy itp. a na inwestycji dźwigi pojawiają się i znikają, czasem jakiś człowiek przemknie - może złom zbiera... Szlag mnie trafia, codziennie tamtędy jeżdżę do pracy i widzę "postępy" na bieżąco. My chcemy wycofać sie z umowy z winy developera (jak wszyscy zainteresowani wiedzą - roczne opóźnienie a z tego co się orientuje to jeszcze nie koniec - jeśli oddadzą inwestycje na wrzesień 2004 to będzie cud!) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Wersal Podlaski Grochowska IP: *.chello.pl 02.08.03, 08:50 Szanowna Pani, rzeczywiście mają rachunek powierniczy i poprzysyłali aneksy do umowy. Ja z żoną jednak wycofaliśmy się z umowy, bo sprawa wydała nam się kpiną w biały dzień. Budynek, sądzę, zbudują na 100%, ale ma Pani rację - pewnie dopiero pod koniec 2004 r. W razie co służę radą. Jarek tel. 0602 133 285 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Wersal Podlaski Grochowska IP: *.chello.pl 02.08.03, 22:07 My z zona sie wycofalismy. Mam to szczescie, ze zajmujemy sie doradztwem gospodarczym, totez udało nam sie dosc sprawnie odzyskac kase. Polecam uslugi Jarek jpalyska@werner.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xc Re: Wersal Podlaski Grochowska IP: *.eds.net 16.07.03, 09:31 Może są tu inni klienci Wersalu, którzy wycofują się z umów i mają jakieś doświadczenia ze zwrotem pieniążków? Bardzo chciałbym poczytać bo zastanawia mnie czy i kiedy zwrócą kasę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Wersal Podlaski Grochowska IP: *.chello.pl 02.08.03, 08:51 Szanowny Panie, miałem doświadczenia z odzyskiem kasy z Wersala. Służę radą. Jarek jpalyska@werner.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quba Re: Wersal Podlaski Grochowska IP: *.acn.waw.pl 02.08.03, 09:02 A dlaczego się wycofujecie? budowa idzie teraz bardzo szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quba Re: Wersal Podlaski Grochowska IP: *.acn.waw.pl 02.08.03, 09:04 Budynek ma być na czerwiec 2004, czy rok to za mało według was zeby go skończyc? Odpowiedz Link Zgłoś
qubacz Re: Wersal Podlaski Grochowska 04.08.03, 15:22 No na budowie sie cos dzieje, w ostatnia sobote wylewali beton a na nizszych kondygnacjach postawili scianki zewnetrzne. Budowa jest na takim etapie jak powinna byc rok temu (wg pierwotnego terminarza) Moim zdaniem IIkw 2004 jest realny. Podpisywal juz ktos aneksy do rachunku powierniczego? Jakies kruczki do wychwycenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Szukam sąsiadow! IP: *.de.ibm.com 07.08.03, 12:55 W tym tygodniu chyba podpiszemy umowe z WP na mieszkanie w tym budynku. Czy są tu jacyś nasi przyszli sąsiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
qsqa Re: Szukam sąsiadow! 05.09.03, 11:01 Gość portalu: Marta napisał(a): > W tym tygodniu chyba podpiszemy umowe z WP na mieszkanie w tym budynku. Czy są > tu jacyś nasi przyszli sąsiedzi? Witam, Ja też przymierzam się do kupna mieszkania w tym bloku (dużym plusem są sensowne rozkłady mieszkań). Możesz napisać czy podpisalas umowę? Jeżeli tak to czy probowałaś negocjować cene i harmonogram płatności? Jako że przejeżdżam obok tej budowy w drodze do pracy to mogę powiedzieć, że w tym tygodniu zaczeło się tam coś dziać :-) Pytanie do innych zainteresowanych tą inwestycją: jakie są wasze odczucia co do WP jako solidnego developera? Czy może lepiej poszukać czegoś innego w okolicy (próbowałem znaleźć strone WWW Zabbudu ale bez skutku) Pzdr Sławek Odpowiedz Link Zgłoś
misiopie Re: Wersal Podlaski Grochowska 27.08.03, 21:33 Jeśli nie kupiłaś Agnieszko mieszkania w tym bloku, to moim zdaniem miałaś szczęście. Ja niestety dałem się skusić na dobrą lokalizację i referencje firmy (ludzie w Białymstoku pozytywnie się o niej wypowiadali). Ja niestety nic pozytywnego nie mogę powiedzieć (patrz wątek Wersal Podlaski - wniosek o ogłoszenie upadłości). Pozdrawiam Marek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blop Re: Wersal Podlaski Grochowska IP: *.acn.waw.pl 27.08.03, 22:04 Jezu, ludzie jak wy marudzicie, ja kupiłam i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
qubacz Re: Wersal Podlaski Grochowska 30.09.03, 11:26 Wiesci z budowy: zaczynaja ocieplac budynek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: Wersal Podlaski Grochowska IP: *.acn.pl / *.acn.pl 05.10.03, 18:52 a czy robią już w końcu dach? Odpowiedz Link Zgłoś
qubacz Re: Wersal Podlaski Grochowska 07.10.03, 15:51 Dachu chyba nie ma, ostatnio jak bylem robili 8 pietro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnolia Re: Wersal Podlaski Grochowska IP: *.crowley.pl 22.10.03, 13:43 Maja rachunek powierniczy. I chyba kupimy tu mieszkanie. Ale cieszyć sie będę jak już podpiszemy umowe Odpowiedz Link Zgłoś
lepremo Re: Wersal Podlaski Grochowska 23.10.03, 11:09 Gość portalu: Magnolia napisał(a): > Maja rachunek powierniczy. > I chyba kupimy tu mieszkanie. Ale cieszyć sie będę jak już podpiszemy umowe Zanim podpiszesz umowę wczytaj się w szczegóły. Szczególnie w sprawie odsetek za opóźnienie oddania lokalu i wyjątków kiedy Wersal w ogóle nie musi płacić odsetek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnolia Re: Wersal Podlaski Grochowska IP: *.crowley.pl 23.10.03, 13:52 Dzięki, wczytamy się. Ale w sumie to ja bym wolała nie myśleć o takich odsetkach tylko dostać mieszkanie. Poprzednie skończyli przed czasem, ale i tak wiem,ze gdyby nie to wyzgzekwawanie odsetek byłoby chyba niemożliwe Odpowiedz Link Zgłoś
qubacz Re: Wersal Podlaski Grochowska 29.10.03, 13:02 Wstawione sa juz praktycznie wszystkie okna, od strony Grochowskiej polozone ocieplenie budynku, zaczynaja robic scianki dzialowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnolia Re: Wersal Podlaski Grochowska IP: *.crowley.pl 29.10.03, 13:57 No oficjalnie kazano nam zdecydowac o ścianach w mieszkaniu do 10 listopada, a mamy 8 piętro. Odpowiedz Link Zgłoś
qubacz Re: Wersal Podlaski Grochowska 29.10.03, 16:47 A nam do 15 wrzesnia ale jeszcze jakos sie nie namyslilismy ;) 7 pietro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnolia Re: Wersal Podlaski Grochowska IP: *.crowley.pl 30.10.03, 09:34 no myśmy się namyślili zanim kupiliśmy mieszkanie, bo jakby się nie dało tak poustawiać ścian jak chcemy to byłoby żle.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Wersal Podlaski Grochowska IP: *.aster.pl / *.acn.pl 07.12.03, 16:35 Dużo mieszkań zostało sprzedanych w tej lokaliacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiedyś zainteresow Re: Wersal Podlaski Grochowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.03, 18:49 Musisz wiedzieć, że tuż pod tym budynkiem będzie przebiegała trasa szybkiego ruchu od Olszynki Grochowskiej (prostopadle do ul. Grochowskiej). Sprawdziłem tę informację w Gminie i dlatego zrezygnowaliśmy z kupna choć prawie byliśmy zdecydowani. Szukamy czegoś innego, gdybyś miał pomysł to proszę o wiadomość: konsultant@idea.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś