Dodaj do ulubionych

Nowa inwestycja na Grochowie

27.06.07, 11:40
Czy może wiecie kto i co będzie budował na rondzie Witraczna po stronie ul.
Zakole. Teren jest już ogrodzony.
Na pewno nie jest to DD bo oni będę budować w miejscu Uniwesamu.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mna Re: Nowa inwestycja na Grochowie 27.06.07, 12:05
      Jak to w miejscu Uniwersamu? To Uniwersam będzie zburzony?
      • mcbag Re: Nowa inwestycja na Grochowie 27.06.07, 12:38
        Oczywiscie .... ale powstanie z gruzów, bo umowa z DD zawiera, że na dole
        będzie sklep
    • Gość: hjt Re: Nowa inwestycja na Grochowie IP: *.189.72.18.e-plan.pl 27.06.07, 12:41
      masz na mysli to przy kobielskiej?

>Czy może wiecie kto i co będzie budował na rondzie Witraczna po stronie ul.
      > Zakole
      • Gość: ja Re: Nowa inwestycja na Grochowie IP: *.aster.pl 27.06.07, 19:20
        Ja wiem kto. Firma tryboń. Termin realizacji 2009 cena 8600 - 9200 pln/m2
        Nieźle nie?
    • chytra_lisica to chyba buduje Tryboń 27.06.07, 19:20
      ...taką słyszałam plotkę :-)

www.trybonppi.com.pl
      • Gość: htj Re: to chyba buduje Tryboń IP: *.189.72.18.e-plan.pl 27.06.07, 21:46
        toz to drogo??????
        • Gość: ala Re: to chyba buduje Tryboń IP: *.chello.pl 28.06.07, 21:13
          Na www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=206632&page=24
          plotka głosi ze to bedzie inwestycja realizowana przez
          www.rogowskidevelopment.pl/glowna.html
          • Gość: htj Re: to chyba buduje Tryboń IP: *.189.72.18.e-plan.pl 28.06.07, 21:23
            ale to chyba nie jest przy rondzie W , przeciez nie widac tu ronda :)?
            • Gość: Seb więc jak z tą inwestycją IP: *.chello.pl 28.06.07, 22:14
              Więc ma ktoś konkretne informacje na temat tej inwestycji przy zakolu na
              rondzie wiatraczna? gdzie można dowiedzieć się szczegołów, cen, projektów, a
              tak wogóle to kto jest inwestorem i kto buduje:)
              • chytra_lisica Re: więc jak z tą inwestycją 28.06.07, 22:30
                > tak wogóle to kto jest inwestorem i kto buduje

Na płocie jeszcze nie ma logo wykonawcy - ergo pozostają nam domysły :-)

Zadzwoń rano do Trybonia albo do Rogowski Dev - może coś Ci powiedzą.
          • chytra_lisica Re: to chyba buduje Tryboń 28.06.07, 22:09
            Tak, to ten budynek:
            www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=206632&page=24

Na obrazku widać kawałek Ronda, a właściwie kawałek ul. Grochowskiej i (ten po
            lewej) kawałek ul. Zakole.

Mam nadzieję, że pobudują tę srebrno-szarą wersję, ta kolorowa jest paskudna :-(
            • alinaw1 Re: to chyba buduje Tryboń 29.06.07, 11:46
              W tej okolicy powstaną 3 nowe budynki. Pamiętam, kilka miesięcy temu
              dowiadywałam się o szczegóły (ale sorry- już nie pamiętam danych inwestorów)-
              wszędzie głośno, więc zrezygnowałam.Fajny budynek powstanie na Majdańskiej, tuż
              przy kamienicy Hetmana, krok od przychodni ale Grochowską będzie widać i czuć,
              więc też dałam spokój.
              • Gość: Seb Re: to chyba buduje Tryboń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 13:11
                a kto buduje ten na majdańskiej?
            • Gość: marek Re: to chyba buduje Tryboń IP: *.starnettelecom.pl 29.06.07, 13:51
              to jak najbardziej ten budynek, na ich stronach jest nawet nowa wersja tzn. nie
              ma budynku przy wiatrczenej ( millenium bank) poniważ w jego miejscu będzie
              droga (wykop). Oj zmieni się wtedy wiatrak ... na lepsze :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka