mcbag 27.06.07, 11:40 Czy może wiecie kto i co będzie budował na rondzie Witraczna po stronie ul. Zakole. Teren jest już ogrodzony. Na pewno nie jest to DD bo oni będę budować w miejscu Uniwesamu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mna Re: Nowa inwestycja na Grochowie 27.06.07, 12:05 Jak to w miejscu Uniwersamu? To Uniwersam będzie zburzony? Odpowiedz Link Zgłoś
mcbag Re: Nowa inwestycja na Grochowie 27.06.07, 12:38 Oczywiscie .... ale powstanie z gruzów, bo umowa z DD zawiera, że na dole będzie sklep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hjt Re: Nowa inwestycja na Grochowie IP: *.189.72.18.e-plan.pl 27.06.07, 12:41 masz na mysli to przy kobielskiej? >Czy może wiecie kto i co będzie budował na rondzie Witraczna po stronie ul. > Zakole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nowa inwestycja na Grochowie IP: *.aster.pl 27.06.07, 19:20 Ja wiem kto. Firma tryboń. Termin realizacji 2009 cena 8600 - 9200 pln/m2 Nieźle nie? Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_lisica to chyba buduje Tryboń 27.06.07, 19:20 ...taką słyszałam plotkę :-) www.trybonppi.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: htj Re: to chyba buduje Tryboń IP: *.189.72.18.e-plan.pl 27.06.07, 21:46 toz to drogo?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: to chyba buduje Tryboń IP: *.chello.pl 28.06.07, 21:13 Na www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=206632&page=24 plotka głosi ze to bedzie inwestycja realizowana przez www.rogowskidevelopment.pl/glowna.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: htj Re: to chyba buduje Tryboń IP: *.189.72.18.e-plan.pl 28.06.07, 21:23 ale to chyba nie jest przy rondzie W , przeciez nie widac tu ronda :)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seb więc jak z tą inwestycją IP: *.chello.pl 28.06.07, 22:14 Więc ma ktoś konkretne informacje na temat tej inwestycji przy zakolu na rondzie wiatraczna? gdzie można dowiedzieć się szczegołów, cen, projektów, a tak wogóle to kto jest inwestorem i kto buduje:) Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_lisica Re: więc jak z tą inwestycją 28.06.07, 22:30 > tak wogóle to kto jest inwestorem i kto buduje Na płocie jeszcze nie ma logo wykonawcy - ergo pozostają nam domysły :-) Zadzwoń rano do Trybonia albo do Rogowski Dev - może coś Ci powiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_lisica Re: to chyba buduje Tryboń 28.06.07, 22:09 Tak, to ten budynek: www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=206632&page=24 Na obrazku widać kawałek Ronda, a właściwie kawałek ul. Grochowskiej i (ten po lewej) kawałek ul. Zakole. Mam nadzieję, że pobudują tę srebrno-szarą wersję, ta kolorowa jest paskudna :-( Odpowiedz Link Zgłoś
alinaw1 Re: to chyba buduje Tryboń 29.06.07, 11:46 W tej okolicy powstaną 3 nowe budynki. Pamiętam, kilka miesięcy temu dowiadywałam się o szczegóły (ale sorry- już nie pamiętam danych inwestorów)- wszędzie głośno, więc zrezygnowałam.Fajny budynek powstanie na Majdańskiej, tuż przy kamienicy Hetmana, krok od przychodni ale Grochowską będzie widać i czuć, więc też dałam spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seb Re: to chyba buduje Tryboń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 13:11 a kto buduje ten na majdańskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: to chyba buduje Tryboń IP: *.starnettelecom.pl 29.06.07, 13:51 to jak najbardziej ten budynek, na ich stronach jest nawet nowa wersja tzn. nie ma budynku przy wiatrczenej ( millenium bank) poniważ w jego miejscu będzie droga (wykop). Oj zmieni się wtedy wiatrak ... na lepsze :) Odpowiedz Link Zgłoś