Gość: g. IP: 217.153.224.* 29.06.07, 12:34 thesoprano = herox Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thesoprano Re: Deja Vu? 29.06.07, 12:37 thesoprano = zyski na papierze zyski na papierze = ixin ixin = thesopranos thesopranos = morfinka morfinka= poshi poshi = jarek itp itd możnaby tak bez końca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xin Re: Deja Vu? IP: *.stansat.pl 29.06.07, 23:16 No widzisz morfinka12 (Piotrze Bauer), a ty ciągle nic się nie nauczyłeś. Mój nik to xin bez 'i' na początku. Lubię chłopie jak wracasz, bo mam straszny ubaw :) Jakiś nowy artykulik do gazety poszedł? Widziałem, że nawet ostatnio się wypowiedziałeś na temat korków w Wa-wie. Wpadasz tu czasami z Ostrowca? Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 Re: Deja Vu? 30.06.07, 09:15 odpierd.l się od morfinki, a co do PB to żyj w świadomości że masz rację. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABC Re: Deja Vu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 10:18 Zapomniałeś debilu, ze sam sie przyznałeś, ze jesteś Bauer..? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=62706842&a=62707207 A twoja obsesja na punkcie thesopranosa powinna być sygnałem, że pora na dobrego specjalistę. Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 zadziwiające że część nicków pokazuje 30.06.07, 10:50 się tylko wtedy gdy ja gdzieś piszę, niesamowite. a co do tego co tam napisane zostało, to idioto ABC, proszę nie kompromituj się. już pisałem i powtórzę nie jestem PB, i odp.erdol się ode mnie proszę. Tak jak thesoprano wieszczy spadki lub wzrosty (bo widzę że raz tak a raz inaczej) tak ja piszę co chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: zadziwiające że część nicków pokazuje IP: *.wro.vectranet.pl 30.06.07, 10:58 " Tak jak thesoprano wieszczy spadki > lub wzrosty (bo widzę że raz tak a raz inaczej) " udajesz czy napprawde taki bystry jesteś ?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Re: zadziwiające że część nicków pokazuje IP: *.acn.waw.pl 30.06.07, 12:25 facet ma albo ostra paranoje albo niezly ubaw z prowokacji po ostanich zjeb_ach przycichl nieco, teraz znow sie uaktywnia. Moze jego jazda jest uzalezniona od faz ksiezyca? Ponoc zaburzenia ujawniaja sie cyklicznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xin Re: Deja Vu? IP: *.stansat.pl 30.06.07, 21:00 A ja się od morfinki12 i ostatnio thesoprano nie 'odpierd.lę' bo mi straszną frajdę sprawia jak ma pełnego pampersa :D No może kiedyś się 'odpierd.lę' jak dostanie w końcu leki co działają, albo odstawi to co go trzyma w tym transie. Wtedy już nie będzie zabawy. Jak do tej pory jest najbardziej żenującym bytem jaki udało mi się spotkać w sieci. Co do PB to, żyję w świadomości, że mam rację i bardzo mi się podoba, że ciebie (z małej, a co?) tak bardzo to kręci :) pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 Re: Deja Vu? 30.06.07, 23:38 ofcourse ja wohl, itp dla takich zjebów jak ty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xin Re: Deja Vu? IP: *.stansat.pl 01.07.07, 00:08 Wspinasz się na wyżyny :) No dalej, pokaż jaki jesteś błyskotliwy buhehehehe! Chciałbyś mnie obrazić, ale to tak jakby psychiatra martwił się, że pacjenci będą go przezywać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogromca świrów Spierd.aj morfinka-bauer!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 10:53 Odpowiedz Link Zgłoś