Dodaj do ulubionych

Akty notarialne-PBI WAR INWEST

IP: *.bresa.com.pl 07.12.01, 14:59
Wiem, że ludzie ze Stowarzyszenia śledzą Forum. Proszę o informację, kiedy
wznowiona zostanie akcja podpisywania aktów notarialnych? Ile osób podpisało
akty a ile czeka w kolejce. Próbowałem załatwić sprawę z pełnomocnikami jednak
nikt nie chce ze mną rozmawiać. Ja jestem gotów zapłacić paniom z War Inwestu
za ich pracę z własnej kieszeni, jednak one chcą tylko załatwienia sprawy przez
Stowarzyszenie (jestem jego członkiem od października). Akty nie są podpisywane
bo Pani Radziszewska nie chce płacić za pracę tych pań. Każdy tu ma swoje racje
i nie będę tego oceniać ani analizować. Proszę o wynegocjowanie z Panią
Radziszewską zgody na to aby pełnomocnicy mieli swobodę w podpisywaniu aktów.
Ja jestem gotów zapłacić tym Paniom osobiscie, byle wyrobić sie do 20 grudnia.
Obserwuj wątek
    • gazeciarz Re: Akty notarialne-PBI WAR INWEST 08.12.01, 15:55
      Gość portalu: Karol napisał(a):

> Wiem, że ludzie ze Stowarzyszenia śledzą Forum. Proszę o informację, kiedy
      > wznowiona zostanie akcja podpisywania aktów notarialnych? Ile osób podpisało
      > akty a ile czeka w kolejce. Próbowałem załatwić sprawę z pełnomocnikami jednak
      > nikt nie chce ze mną rozmawiać. Ja jestem gotów zapłacić paniom z War Inwestu
      > za ich pracę z własnej kieszeni, jednak one chcą tylko załatwienia sprawy przez
      > Stowarzyszenie (jestem jego członkiem od października). Akty nie są podpisywane
      >
      > bo Pani Radziszewska nie chce płacić za pracę tych pań. Każdy tu ma swoje racje
      >
      > i nie będę tego oceniać ani analizować. Proszę o wynegocjowanie z Panią
      > Radziszewską zgody na to aby pełnomocnicy mieli swobodę w podpisywaniu aktów.
      > Ja jestem gotów zapłacić tym Paniom osobiscie, byle wyrobić sie do 20 grudnia.

CZEKAMY NA ODPOWIEDZ KOGOŚ ZE STOWARZYSZENIA LUB WARINWEST LUB PANI
      RADZISZEWSKIEJ LUB NOTARIUSZA. CZAS NAGLI JAK DIABLI... "WESOŁYCH" ŚWIĄT!!!
    • Gość: karol Re: Akty notarialne-PBI WAR INWEST IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.01, 19:27
      Karolu i inni zainteresowani tym wątkiem - zajrzyjcie na stronę:

www.rembielinska.republika.pl

Może częściowo znajdziecie odpowiedź na nurtujące nas wszystkich pytania.

Pozdrawiam - karol (pisane przez małe "k", tak jak i we wcześniejszych
      wypowiedziach, żeby nie było bałaganu kto jest kto).

Wesołych świąt mam nadzieję będziemy sobie życzyć w bardziej sprzyjających
      okolicznościach - liczmy mocno, że koniec roku coś przyniesie napawającego
      optymizmem.
      • gazeciarz Re: Akty notarialne-PBI WAR INWEST 09.12.01, 22:13
        W IMIENIU WŁASNYM JAK TEŻ (MYŚLĘ) KAROLA - NAWZAJEM...
        • Gość: ADAM Akty notarialne-PBI WAR INWEST IP: *.polkomtel.com.pl 10.12.01, 11:00
          Serdecznie życzę powodzenia wszystkim inwestorom - oby Sąd nie ogłosił upadłości
          PIB war-inwest, bo wtedy stracimy najwięcej (wszystko?!), a teraz jest jeszcze
          szansa* na następne Święta w NOWYM WŁANYM PIĘKNYM DOMU - czego wszystkim życzę!!!
          * - Inwestor zastępczy + dopłaty, które spowodują, że te mieszkania przestaną być
          najtańszymi w Warszawie ale też wcale nie muszą się stać najdroższymi.(!)
        • Gość: ADAM Akty notarialne-PBI WAR INWEST IP: *.polkomtel.com.pl 10.12.01, 11:01
          Serdecznie życzę powodzenia wszystkim inwestorom - oby Sąd nie ogłosił upadłości
          PIB war-inwest, bo wtedy stracimy najwięcej (wszystko?!), a teraz jest jeszcze
          szansa* na następne Święta w NOWYM WŁANYM PIĘKNYM DOMU - czego wszystkim życzę!!!
          * - Inwestor zastępczy + dopłaty, które spowodują, że te mieszkania przestaną być
          najtańszymi w Warszawie ale też wcale nie muszą się stać najdroższymi.(!)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka