Dodaj do ulubionych

agencja REDNET

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 14:14
co wiecie nt. agencji REDNET24?
INTERESUJą MNIE WSZELKIE POZYTYWNE I NEGATYWNE KOMENTARZE...
Z góry - wszystkim życzliwym wielkie dzięki...
Obserwuj wątek
    • Gość: miv Re: agencja REDNET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 16:05
      kłamczuchy
      naganiacze
      same dyrektory tam pracują, dyrektor ds parkingu, dyrektor ds toalet, dykrektor
      do spraw otwierania drzwi...
    • Gość: mgmg Re: agencja REDNET IP: *.189.72.19.e-plan.pl 25.07.07, 16:47
      jezeli chodzi ci o ich dzialalnosc miedzynarodowa (Bulgaria , Malezja), to ich
      prowizje sa standardowe dla branzy, wynosza 20-25% ceny nieruchomosci .

jezeli chodzi o naganianie na krajowy szit to pewnie tez sie nie wyrozniaja z
      tlumu czyli prowizje kilkuprocentowe , bo niestety klient ma lepsze rozeznanie

Firma normalna, jak to firma , kosi jeleni. Podobaja mi sie , sa skuteczni,
      profesjonalnie oglupiaja klienta. Polecam ich
      • jotde2 Re: agencja REDNET 25.07.07, 16:50
        hahahaha:)
        dobre i szczere do bólu :)
        • Gość: gggm Re: agencja REDNET IP: *.189.72.19.e-plan.pl 25.07.07, 17:08
          najwazniejsze ze prawdziwe
        • Gość: xxx Re: agencja REDNET IP: 194.205.246.* 26.07.07, 12:46
          cwaniaczki, ktore bardzo duzo zarobily w zeszlym roku, kreujac w mediach bardzo
          skutecznie atmosfere paniki i strachu, kupuj, kupuj bo za chwile bedzie drozej,
          w tym roku jako, ze rynek siadl znikneli z mediow i przestali wzrosty cen po
          50% rocznie, bo jakos ich wydumane analizy nie sprawdzily sie...
          prawda jest co do odejscia pracownikow - czesc przeszla do Home Broker, na nich
          tez trzeba uwazac....
          • Gość: ggg Re: agencja REDNET IP: *.189.72.19.e-plan.pl 26.07.07, 15:09
            z tego co sledzilem to ich analizy sie akurat sprawdzily calkiem ladnie
      • Gość: morbid Re: agencja REDNET IP: 80.54.232.* 25.07.07, 18:15
        Plotka niesie, że jakieś 2 miesiące temu zwolnił się ich cały dział "analiz"
        (jakieś 6 osób, czyli pewnie połowa "firmy":). Połowa z tych ludzi założyła
        konkurencyjny interes. Połowa stała się "niezależna". Słyszałem plotki o tym jak
        właściciel zatrudniał pracowników (pracownice) do pracy ;). "Wykształcenie i
        oczytanie" to była podstawa;). No i oczytanie też ;).
        • Gość: hgggm Re: agencja REDNET IP: *.189.72.19.e-plan.pl 26.07.07, 11:44
          no i bardzo dobrze to swiadczy o wlascicielu

magistrow gluptakow jest pelno, papierek obecnie nie swiadczy absolutnie o
          niczym
          • Gość: kkt Re: agencja REDNET IP: 87.204.16.* 27.08.07, 15:08
            biorą prowizje od klienta nie od developera, zresztą łatwo sprawdzić
            dzwoniąc bezpośrednio. Z tego co wiem dział analiz teraz po odejściu
            narzeka na brak zleceń. Chyba nie było warto

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka