Gość: Anka IP: *.aster.pl 10.08.07, 20:40 i jest bardzo dużo kawalerek i 50 m2 apartamentów (kawalerki i dwupokojowe to podobno aż 80% całej inwestycji). Ja się zdecydowałam (rezerwacja) - jeszcze kredycik i wio :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jakub Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 21:00 Tanio to znaczy ile za metr? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty-tałer Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 21:00 Wio, koniku wio - tak pewnie mawiałaś gdy jechałaś furmanką z tatusiem. A nie mówiłem - w tych tałerach kupuja same wieśniaki, co dopiero sprowadziły się do Naszego Miasta. Sprzedały całą łojcowiznę by zamieszkac w Stolicy, wzięły kredycik na 57 lat i szpanują miszkaniem w tałerze. Błe, rzygać się chce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jose Rodriguez Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.gprspla.plusgsm.pl 10.08.07, 22:50 7,1-11,1 tys/m2 brutto. Kup Pan. Nie trzeba budzika, pierwsze tramwaje na Obozowej ladnie budza i to juz od wpol do 5-ej ! Pani kupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajaca temat Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 09:22 hehe, a jak nie tramwaje to kolej, bo tam przeciez tory po jednej stronie budynku - i mimo ze ruch dosc maly, to i tak slychac Odpowiedz Link Zgłoś
hernandez menele z okolicy tez moga budzic no i stacja MPO!! 14.08.07, 21:11 pod samymi oknami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenex Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: 213.17.163.* 20.12.07, 16:06 a jakby i to nie wystarczyło to jest jeszcze trasa prymasa... na dzień dobry i dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.chello.pl 09.02.08, 22:56 Wola Tower pochłonęła swoją ofiarę, sama budowa wstrzymana przez prokuraturę, straty też solidne: arbiter.pl/galeria/wola.tower.wypadek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.116.234.129.lapy234.tnp.pl 09.07.09, 01:01 rzygać mi sie chce gdy muszę czytać wywody takich wielkomiejskich świń jak ty! no i pochodzę ze wsi;) ale dobze się uczę,jestem w liceum i wiem że do czegoś dojde.rodzice cieżką praca kupili mi mieszkanie-54m2. kredyt na10 lat,nikt nic nie sprzedaje,ale to smutne że tak zazrdrościsz iż komuś się w życiu układa nie oceniaj ludzi pochopnie i mieszkaj w śmierdzącym mieszkaniu z płyty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszczanin Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 01:15 Dziecko. Żebu Ci kupić płyciaka w Warszawie, to rodzicie musieliby całom gospodarkie dwa razy przedać. Poza tym widać od razu, że nie zrozumiałaś o co chodziło. Ale nie przejmuj się. To nie Twoja wina. Dzieci na wsi rozwijają się(również intelektualnie) później niż ich rówieśnicy z miasta, więc masz jeszcze czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.mmpnet205.tnp.pl 09.07.09, 15:56 ach.. jacy wy jesteście zazdrośni.... to takie smutne że całe życie będziesz musiał gnić w tym śmierdzącym mieście a ja mam świetlaną przyszlość;P a od moich rodziców się odczep mają wyższe wykształcenie i ponad 150ha... i pewnie ten cały kredyt spłacą w ciągu 4 lat...a ty kredyt za jakiekolwiek miesszkanie spłacisz gdy będziesz odprowadzał wnuki do przedszkola;P myślę że rozwijam się lepiej niż dzieci z miasta zwłaszcza intelektualnie,ale coz w końcu ktos kiedyś będzie musiiał mi jako przyszłej pani inżynier zamieśc chodnik i ty się do tego nadajesz idealnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krol Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.internetia.net.pl 08.10.11, 13:36 Pisze się "Całą" orczyku bez szkoły.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 20:24 Ojej,jakiś ty niegrzeczny....błe. A mówi sie "gość w dom,Bóg w dom". I ty się określasz mianem warszawianina?Błe..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Typowy post pracownika dewelopera.....oj brzydko! IP: *.aster.pl 11.08.07, 10:28 Typowy post pracownika dewelopera. Pewnie jakis handlowiec. Szkoda, ze nie dala swoich danych ko0ntaktowych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnichu Re: Typowy post pracownika dewelopera.....oj brzy IP: *.aster.pl 11.08.07, 17:35 a zauważyliście: "kawalerki i dwupokojowe to podobno aż 80% całej inwestycji", brrrr ja nie chciałbym tam mieszkać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jose Rodriguez Re: Typowy post pracownika dewelopera.....oj brzy IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 11.08.07, 17:38 Lud chce mieszkac. Koniec z burzuazyjnymi zachciankami w postaci 3 pokojow ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Typowy post pracownika dewelopera.....oj brzy IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.08, 16:37 chcieli yście mieszkać tylko kasy macie małe hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.189.72.19.e-plan.pl 11.08.07, 18:30 Pani Anno, jestem zainteresowany 40-50metrowym Apartamentem. Prosze uprzejmie o kontakt do Panstwa biura sprzedazy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.aster.pl 11.08.07, 18:36 Mądra decyzja (może będziemy sąsiadami?), dla zainteresowanych: Buiro Sprzedaży: ul.Racławicka 114 tel.(022) 301 11 11 Biuro Sprzedaży przy inwetycji: ul.Obozowa tel.(022) 211 98 40 biuro@wolatower.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.189.72.19.e-plan.pl 12.08.07, 00:30 hm z tym ze ja zartowalem to miala byc taka ironia, proba zdemaskowania ze to anons a nie przypadkowy post Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.aster.pl 12.08.07, 01:30 nie rozumiem, jaki anons ? chyba wpis. poprosiles o dane adresowe wiec podalam. jakie demaskowanie ? o co ci chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.189.72.19.e-plan.pl 12.08.07, 01:57 o ten tramwaj co nie chodzi poprosilem Pania o kontakt do PANSTWA biura sprzedazy i dostalem kontakt do PANSTWA biura sprzedazy i dziekuje bardzo Z tym ze po co ta maskarada. Nie lepiej sie przedstawic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.aster.pl 12.08.07, 17:37 A dlaczego mam si Panu przedstawiać ??? Przecież ja Pana nie znam. Jak kupi Pan apartament to będzie to także Pana biuro sprzedaży. Dlaczego pisze Pan PANSTWA ??? My z mężem jesteśmy jeszcze przed 30stką !!! P.S. Mogę na priva z Panem porozmawiać. A osiedle wcale maskaradne nie jest pomimo, że Pan tak pisze pozdrawiam, Anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.connecta.pl 14.08.07, 22:50 Buahaha.....Anna Kononowicz ??? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 12:39 Ja wysłałem maila z zapytaniem (dawno temu) i do tej pory nie raczyli odpowiedzieć. Więc co o tym mogę myśleć? Otóż skoro na wstępie nie interesują się klientem to co będzie później? Gdzie ta solidność? Szukam gdzie indziej ot tyle. Pozdrawiam wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muchozzzol Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: 212.75.114.* 01.06.10, 14:32 Wola Toewr już stoi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: 212.180.168.* 01.06.10, 15:02 nawet już ktoś mieszka - widzę pozapalane światła jak spaceruję wieczorami z psem Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac 02.06.10, 12:33 a d...pą szczeka? pies Twój ma się rozumieć. Gość portalu: ania napisał(a): > nawet już ktoś mieszka - widzę pozapalane światła jak spaceruję > wieczorami z psem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopez Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.centertel.pl 14.08.12, 20:55 Kulturalnie jest widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gori Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 19:40 Śmieszne jest używanie nazwy "apartament" w odniesieniu do 40-50 metrowego mieszkanka, ale widać takie czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac 12.08.07, 14:13 Apartamentem nazywasz 50 m2? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erka Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 17:59 A mieszkanie 80 m2 pewnie nazywaja palacem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jose Rodriguez Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 12.08.07, 20:52 80m2 to tylko penthouse, Cesarskie Palace zaczynaja sie od 85m2. W standardzie warszawskim oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.centertel.pl 15.08.12, 12:35 tylko rezydencja. Odpowiedz Link Zgłoś
hektor01 Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac 12.08.07, 23:16 Aniu, tanio, super lokalizacja to pojęcia wzgledne. Można dyskutować. Ale solidnie?! To sie dopiero okaże... Na razie solidnie to może być tylko na reklamach dewelopera, bo przecież oni nawet nie zaczęli budować. Przepraszam, nawet nie ZACZELISCIE budować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trim1 Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.07, 10:12 Alez ZACZELI budowac! Jako sasiad wiem cos o tym... Czasmi buduja do 1 w nocy. Regularne zglaszanie problemu S.M. czasami pomaga. Ps. Obrzydliwe te bloczyska! Ps2. Developer milczy o halasie z Al. Prymasa i Obozowej. A to HALAS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grodek Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.merinet.pl 12.08.07, 23:18 Apartament 50m2 w Wola Tołer? :-) Dobre, dawno się tak nie ubawiłem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.189.72.19.e-plan.pl 13.08.07, 14:37 zgadza sie... tylko Pani Ania z Biura Sprzedazy jakos nie widzi w 50metrowym apartamencie niczego smiesznego... panowie jakby co to tlumacze ze moj post byl dziennikarska prowokacja;) Tez niestety mieszkam w 50metrach ale uwazam ze to jest schowek na miotly a nie apartament Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.aster.pl 14.08.07, 01:26 W Biurze sprzedaży pracują bardzo miłe Panie. Chętnie pomogą uzyskać kredyt i jego ubezpieczenie. Wyjątkowo profesjonalna i miła obsługa. Polecam tę inwestycję ponieważ apartamenty rozchodzą się bardzo szybko, a developer planuje podnieść ceny. Anka, może Wasza sąsiadka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.189.72.19.e-plan.pl 14.08.07, 02:27 Nie - polecasz te 'inwestycje', bo taka jest Twoja praca. Dziwna to sasiadka co na moje debilne pytanie o namiary do biura sprzedazy podaje w 6 minut wyczerpujaca odpowiedz z komentarzem ze podjelem dobra decyzje. siedze na tym forum ze 2 lata i psa developera wywacham na kilometr. A tutaj naprawde nie trzeba weszyc bo stoi wolami napisane I czego sie wstydzi??? My wszystko rozumiemy.. REKLAMA DZWIGNIA HANDLU ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steady@najx.com Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.aster.pl 14.08.07, 08:27 >Polecam tę inwestycję ponieważ apartamenty rozchodzą się bardzo szybko, a developer planuje podnieść ceny. hehehe dobre, jak narazie to widac ze ma sraczke bo "apartamenty" stoja, te gadki z "planowanymi podwyzkami" to mogliscie wciskac rok temu, teraz to juz nie dziala, sio Aniu z Wola Tauer Dejełopment jak bys nie zauwazyla wszyscy "dewleoperzy" wala znizki, oprocz tego zdradza Cie styl... Typowy dla "gwiazdek" z dzialu sprzedazy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpaczkowsk@lukas.c Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: 193.0.242.* 14.08.07, 10:58 Zgodzę się w 100%. Mieszkania tanieją, natomiast wynajem idzie w górę. Tylko przy tendencji spadkowej spada również zdolność Klientów banków. Co do reklamy to rozumiem iż każdy chce wypaść jak najlepiej i reklamuje swoje produkty. Co do koleżanki która pisała iż .."jeszcze kredyt i wio.." może będę mógł jakoś pomóc.(namiar jest w moim nicku). Osobiście również szukamy mieszkania z moja Kobietą i powiem Wam szczerze że zgroza się dzieje na rynku. Deweloperze (nieliczni) trzymają inwestycje myśląc że może ceny jeszcze się odbiją. Tylko że w tym czasie inni już sprzedadzą i zaczną nowe inwestycje (jeżeli będzie gdzie zaczynać, bo deficyt na działki jest ogromny). Szkoda biadolić. Jednym słowem trzeba dobrze zapoznać się z umową deweloperska a co do kredytu to nie ma co się spieszyć i ufać promocjom !!!! W każdej promocji jest haczyk, dlatego lepiej negocjować stawki a nie łapać się na promocje. Pozdrawiam wszystkich Jak coś to jestem dostępny pod mailem. kpaczkowski@lukas.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
who_cares Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac 14.08.07, 14:34 Lepiej zdradź nam sekret ile kosztowało $$$ przepchnięcie 15 piętrowego molocha w okolicy w której wszystkie budynki nie przekraczają ośmiu. No i ile poszło na przymkniecię oczu przez nadzór budowlany który nie cofnął pozwolenia na budowę na działce po WSM Hetman mimo że przez 6 lat od wydania pozwolenia nie wbito nawet łopaty w ziemię. Chyba sporo bo ceny w tej szafie nie są zachęcające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.aster.pl 14.08.07, 22:49 Nie rozumiem Was, czy nie dociera do Was że ktoś może się cieszyć z zakupionego mieszkanka ? Nikt z Was jeszcze tego nie przeżył ? Fajnie jest mieć nowy apartament, swoje miejsce garażowe, cisze, spokój i zakładma sympatycznych sąsiadów ;) Umowa z developerem ok, wydaje się spełniać wszystkie wymagania UOKiK. Niewygórowana cena, wręcz tanio jak na tę lokalizację. Wyjątkowa troska o przyszłego mieszkańca ze strony developera. Takie są fakty, a Wy myślicie, że jeśli ktoś ma dobre zdanie o developerze to tylko "pracownik". Jeśli nie mieliście takich doświadczeń to jak możecie się wypowiadać ? To tak jak mówić o smaku potrawy, której się nie zjadło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.connecta.pl 14.08.07, 22:58 Anna....zamilcz już bo my wszyscy jacys durni jesteśmy i nie potrafimy Cię zrozumieć. Nieu trać na nas swojego czasu i sił. Wracaj do roboty. Może uda Ci się przekonać do zakupu jakiegoś rodaka dewelopera. My niestety mieszkamy w stodołach i marzymy żeby kiedyś mieć na imię Anna i zamieszkać w najwspanjialszym świecie budynku Wola Tałer, wznoszonym przez znanego z uczciwości izraelskiego dewelopera :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.189.72.19.e-plan.pl 15.08.07, 00:29 buhaha Ty tez sie jakos dziwnie o nas troszczysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jose Rodriguez Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.gprspla.plusgsm.pl 15.08.07, 12:43 ale wazelina.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henk Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.07, 09:23 Aniu, gwarantuje Ci z pelnym przekonaniem, ze "ciszy i spokoju" to Ty tam miec nie bedziesz! Aleja Prymasa 1000lecia z trzema pasami w obie strony + brak ekranow, tor kolejowy na nasypie i ulica Obozowa z torami tramwajowymi. Plus baza MPO na sasiedniej dzialce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.polkomtel.com.pl 16.08.07, 10:47 chyba blednie zakladasz ze Pani handlowiec Anna bedzie tam mieszkac :) w tym potworku z takim sasiedztwem (MPO, prymasa, tramwaje pod oknem) ciezka bedzie im znalezc chetnych za 11tys/m. ale Anna sie stara jak moze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopez Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.centertel.pl 14.08.12, 21:10 Lepiej tak niz odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawiszy 16 Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.acn.waw.pl 16.08.07, 11:22 Tak sobie przygladam sie tej budowie....fundamenty lane bezposrednio na gline przesiaknieta prawie 70% woda bez izolacji...super pozazdroscic tych apartamentow....mam nadzieje ze przewracac sie bedzie w strone obozowej ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.aster.pl 17.08.07, 21:20 Co Wola Tower przesłoni widok z okienka?? Taki ładny był widoczek a tu nagle taki wieżowiec:( Ciekawe czy w ogóle światło będzie teraz dochodzić do mieszkania. Jak miałby się przewracać to wolałbym żeby poleciał na Zawiszy, Obozową często jeżdżę tramwajem więc w tą stronę lepiej nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oserwator Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: 193.238.12.* 21.08.07, 13:07 to nie fundament a sciana szczelinowa, nie nasiakniete wodą tylko wykop wypełniony bentonitem i betonowany metoda "contractor" izolację zapewnia grugość 80cm sciany i beton wodoszczelny W8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.aster.pl 30.09.07, 23:17 zapoznaj się trochę z technologią w jakiej wznoszony jest ten budynek. Jezeli niem masz o czymś pojęcia to nie zabieraj głosu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.chello.pl 16.08.07, 11:30 kilka wieżowców-mrówkowcow z klitkami. tanio? i tak za drogo. lokalizacja? z jednej strony tory kolejowe i trasa szybkiego ruchu, z drugiej cmentarze i tereny wojskowe, z trzeciej baza MPO. wkrótce to będą slumsy- zanim jeszcze zdążysz spłacić kredycik. now to wio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.189.72.19.e-plan.pl 16.08.07, 11:43 PAni Aniu prosze uchylic rabka tajemnicy i zdradzic jak idzie sprzedaz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandokan Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.07, 12:05 Chyba tak sobie skoro ciągle słychać reklamę w radio. Z drugiej strony to najwięcej jest reklam odnosnie rezydencji w WILANOWIE :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apartamenty !!!! Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: 193.108.194.* 16.08.07, 13:47 Te wasze "apartamenty" cos mi przypominają ..... www.tvn24.pl/10500,2066109,0,0,1,0,galeria.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bydle Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.aster.pl 17.08.07, 00:36 Zazdroscisz bo cie nie stac he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.189.72.19.e-plan.pl 17.08.07, 02:01 Pani Aniu no ale przeciez prosilismy o rzeczowe informacje a nie jakies przekomarzanie sie z nami Oj bo damy znac do Kierownika Sprzedazy Wola Tauer ze pani nas zle traktuje... a wtedy .. i WIO ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.aster.pl 20.08.07, 22:32 Ale się uparliście na mnie :) Nie będę się tłumaczyła, że nie jestem wielbłądem. Pozdrawiam, także niedowiarków co do mojej oryginalności. P.S. Kredyt już mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.aster.pl 20.08.07, 22:48 Nie martw się....już za 50 lat nie będziesz miała tego kredytu :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.aster.pl 20.08.07, 23:56 Korekta !!! Za 25 lat ;) Rodzice pomogli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaś 33 Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.aster.pl 20.08.07, 23:57 A twój prezes izraelskiego dewelopera nie dorzucił żadnego srebrnika ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.eranet.pl 24.03.09, 22:51 odradzam zakup. dyrektor ds sprzedaży robi trudności z zamianą mieszkania na większe. nie chcą się zgodzić i tłumaczą planami sprzdaży mieszkań. a przecież mam tam mieszkanie i chcę tylko zamienić na większe. ale okazuje się to problemem. poza tym umowa zawiera wiele niedozwolnych klauzul. jak zawsze wszystko pięknie, ładnie i sympatycznie do podpisania umowy. potem to już kłopoty. radzę uważać i zastanowić się nad zakupem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goxtrim Nie podbijajcie tego wątku.... IP: *.acn.waw.pl 17.08.07, 02:06 bo czynicie podpuchę skuteczną jednak... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abdul Rahman Re: Nie podbijajcie tego wątku.... IP: 212.180.168.* 14.10.09, 13:41 a nie pomyślałoś, iż niektórzy z nas mogą pracować w Wieży? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abdul Rahman Re: Nie podbijajcie tego wątku.... IP: 212.180.168.* 14.10.09, 13:43 Wieża Woli rulez! podobno są ostatnie mieszkania z widokiem na zamieszkanie w cenie 7999 / m3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bufetowy Re: Nie podbijajcie tego wątku.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 09:10 Chyba sprzedaz slabo idzie... :| Nikt nie chce mieszkac w 16p klocku przy trasie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ObiWanKenobi Re: Nie podbijajcie tego wątku.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 13:35 Chcieć, a móc to dwie różne sprawy... Tych co chcą przy tej cenie jest mniej niż tych co chcą i mogą. No i te konkurencyjne inwestycje... jest już ich trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezorientowany Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.07, 13:13 jak 50 m2 to apartament to ile m ma kawalerka 5??? ile okien ma taki apatament? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.Lo. Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.07, 09:02 Ciekawa lokalizacja, ale obrzydliwy projekt! Blokowisko-slums... Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.spray.net.pl 14.12.07, 18:10 tak, jest miło, sympatycznie i przyjemnie, tak jak na zielonym zaciszu, przytoczymy parę faktów, żeby wszyscy tutaj wiedzieli: - brak gazu jeszcze przez około 2.5 miesiąca po odbiorze mieszkań - brak nazwy ulicy przy której powstało osiedle (1.5 miesiąca po odbiorze mieszkań) - opóźnienie w podpisaniu aktów notarialnych (minimum 2 miesiące na mieszkanie, na garaże do dzisiaj nie wiadomo kiedy będą) - oświetlenie ulicy przy której osiedle leży zostało zrobione 8 m-cy po odbiorze mieszkań - warunkiem odbioru mieszkania było podpisanie stosownego oświadczenia, zmieniającego umowę w temacie terminu podpisania aktu na termin bliżej nie sprecyzowany - warunkiem podpisania aktu notarialnego jest zrzeczenie się jakichkolwiek roszczeń w stosunku do developera (za wyjątkiem rękojmi i gwarancji) pozdrawiam i miłej współpracy z TURRETEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.acn.waw.pl 04.05.08, 19:07 ja to skwituję krótko, kupić mieszkanie od żyda bezcenne hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radziwie Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: 212.75.100.* 25.05.08, 13:05 www.kstrus.pl/lokalizacja/?id=50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIKI Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.range81-159.btcentralplus.com 18.09.08, 20:48 Ciekawe. Czy ta inwestycja jest wykonywana przez JW? Bo ta sama Pani Ania wzięła Z ŻONĄ mieszkanie w Lazurowym Ustroniu. Ten sam idiotyczny tekst na koniec - "jeszcze kredycik i wio!" Drodzy pracownicy developerów. Bądzcie chociaż troszkę mniej prymitywni i skoro już się próbujecie wykazać, to róbcie to z głową. Pozdrawiam Pani Aniu. Aha i pozdrowienia dla MAŁŻONKI! Odpowiedz Link Zgłoś
slavko.matejovic Oj trzeba być tolerancyjnym :) 19.09.08, 07:55 W końcu jesteśmy w Unii i jak dwie panie chcą ze sobą zamieszkać, to po co się żołądkować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 18:58 na stronie i w reklamie mówią że m2 jest za 6,5 tys zł..warto kupić czy jeszcze czekać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dcr Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.chello.pl 18.02.09, 19:36 A widzisz co sie dzieje na swiecie? Kupowanie teraz mieszkania na kredyt to oznaka duzej odwagi, rynki finansowe umieraja, jezeli juz cos brac to za gotowke i to najlepiej z rezerwa na remont. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: 94.254.147.* 18.02.09, 22:15 W Wola Tower warto. Wielu jeszcze nie odkryło atutów tej inwestycji, ale cóz, potem obudzą sie z ręką w nocniku. Ich wybór. Ja bym kupował, bo tak bardzo atrakacyjna cena jak na centrum Woli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleg och Alfredzie! IP: *.spray.net.pl 18.02.09, 22:18 > W Wola Tower warto. Wielu jeszcze nie odkryło atutów tej inwestycji, > ale cóz, potem obudzą sie z ręką w nocniku. Ich wybór. Ja bym > kupował, bo tak bardzo atrakacyjna cena jak na centrum Woli. "Ja bym kupowal" Och Alfredzie! Skad w Tobie te watpliwosci? Toz to jasna, meska i prosta decyzja. Kupuj! Kupuj Alfredzie, bo obudzisz sie z reka w nocniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniani Re: och Alfredzie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 22:28 "jeszcze tylko kredycik i wio!" ;D Odpowiedz Link Zgłoś
satorianus Nowe miasto duchów? 19.02.09, 09:50 Czy Wola Tower podzieli los sąsiadującej inwestycji? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=90901995&a=90901995 "Największym problemem tego świata jest to, że głupcy są absolutnie pewni, a mędrcy pełni wątpliwości." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nowe miasto duchów? IP: 89.108.215.* 19.02.09, 10:44 to nie jest reklama, ku przetsrodze, tym bardziej ze mamy kryzys i dzis firma istnieje jutro już nie: chcesz kupic mieszkanie lepiej zobacz przykłady niedozwolonych klauzul: www.glupi-klient.com/cgi/gklient.cgi?module=clause&cmd=list&id_category=11&name=Nieruchomości i poczytaj o deweloperach w abc: www.glupi-klient.com/cgi/gklient.cgi?module=page&cmd=abc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojzy Dni otwarte IP: 94.254.241.* 19.02.09, 22:42 W ten weekend będziecie się mogli osobiście i naocznie przekonać, jak to z tą inwestycją jest - Wola Tower bedzie miała dni otwarte. Warto chyba pójść, by wyrobić sobie własne zdanie, a nie słuchać formurowych malkontnetów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleg Re: Dni otwarte IP: *.spray.net.pl 19.02.09, 22:46 oj korci mnie bardzo aby pojsc na te dni otwarte... jakis catering planujecie? tylko ostrzegam bez mocnych alkoholi bo jestem kierowca. lampka szampana nie zaszkodzi, pod warunkiem, ze nie bedzie to jakies ruskoje igristoje jak ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łowca naganiaczy Re: Dni otwarte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 07:21 będa mocniejsze bo na trzeźwo nikt tego nie kupi ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łowca naganiaczy jestes Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 07:20 Ania. Znowu zapomnialeś że Ania masz na imię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojzy Re: jestes Ania IP: 89.108.213.* 22.02.09, 08:51 Przyjmujmy, że mma na imię Alojzy. Ale do rzeczy - był już ktoś na dniach otwartych i może sie z znami podzielić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Wola Tower IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.09, 10:12 Zastanawiam się nad kupnem mieszkania w WT, ale po przeczytaniu wszystkich wątków dochodzę do wniosku, że prócz ceny brak jest jakichkolwiek argumentów "za". Dlatego może ktoś podzieli się informacją gdzie warto kupić nowe mieszkanie? W miarę blisko centrum, ok. 35m. Pozdrawiam, Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grześ Re: Wola Tower IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.09, 12:03 ...właśnie...gdzie kupić mieszkanie,??? jak takie mądre głowy macie...ja szukam już 5 mcy i nic mi się niepodoba...400000 mogę wydać i nic :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Tylko Wola Tower 16.04.09, 16:03 tylko w Woli Tower! Mają bardzo prężny dział sprzedaży i marketingu. I kupe mieszkań do wyboru, albo od samego Turret Devt albo od "inwestorów". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwa Re: Tylko Wola Tower IP: *.chello.pl 16.04.09, 17:12 > Mają bardzo prężny dział sprzedaży i marketingu. o to to to Ania z zona mocno daje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek w sobote i niedziele drzwi otwarte - naganianie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 17:50 jakos malo skuteczne moze tam wpadniemy zrobic flash mob i sie posmiejemy z tych czeresniakow ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: w sobote i niedziele drzwi otwarte - naganian IP: *.chello.pl 20.06.09, 15:33 Byłam dziś na dniach otwartych w Wola Tower. Przeczytałam Wasze wszystkie komentarze. Nie jestem wieśniakiem / czereśniakiem itd jak to tu określacie, ale zastanawiam się nad kupnem tam mieszkania. Lokalizacja jak dla mnie jest wyśmienita. Trasą do rodziców na Bródno i do Babci na Ochotę. Tramwajem do pracy do centrum. Blok jest rzeczywiście duży i trochę molochowaty, ale za to są przystępne ceny. Mnie na przykład nie stać w tym momencie na mieszkanie w ślicznym czteropiętrowym bloczku na strzeżonym osiedlu (np. Dom nad jeziorem - tam jest pięknie) i co mam wciąż mieszkać u rodziców??? Mam w chwili obecnej mam zarezerwowane mieszkanko 34m2 za przystępną cenę i sądzę, że się na nie skusze. Nie będzie wielkie, ale będę tam mieszkać sama, więc na razie wystarczy. Może i są pewne minusy, jak blisko tory, trasa, więc może być hałas, ale dzięki temu dojazd jest łatwiejszy. A mi osobiście nie widzi się stanie w korkach, tak jak ludziom którzy kupują piękne domki/mieszkania w okolicy cichej i bez dróg szybkiego ruchu. Jedynie martwią mnie posty o deweloperze, więc umowę przedwstępną skieruję do prawnika. A i nie jestem żadnym sprzedawcą, piszę to bo nie wiem czy Ania jest czy nie, ale chcę by ludzie wiedzieli, że nie tylko jej się tam podoba. Może mi nie do końca, ale jednak jestem na TAK (z tą kasą którą jestem w stanie zainwestować) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubba Re: w sobote i niedziele drzwi otwarte - naganian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 17:50 A świstak siedzi i zawija w sreberka... Odpowiedz Link Zgłoś
steady_at_najx Re: w sobote i niedziele drzwi otwarte - naganian 20.06.09, 17:59 Kasia i wygrzebalas ten temat ktory ostatnio byl poruszany w kwietniu zeby nam o tym powiedziec ? Dajcie spokoj - nikt myslacy sie na to nie nabierze. To co ? To "jeszcze kredycik i wio" jak zwykliscie mowic ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: w sobote i niedziele drzwi otwarte - naganian IP: 217.96.126.* 22.06.09, 10:00 hahaha jaki Ty jesteś popier... bo innych słów mi brak poprostu. Nie pisze najczęściej na forach, bo tacy debili, kretyni i imbecyle jak Ty do tego mnie zniechęcają. Prawa jest taka, że oceniacie coś czego nie wiecie, bo mnie przecież nie znacie. Może się spotkamy i udowodnie Ci gdzie pracuje, jaka jestem a nie będziesz mnie pojebie oceniał. A tekst do którego się czepiacie do głupota hahaha, kredytu nie muszę narazie brać! NARA pojeby i nie dowiarki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łowca naganiaczy heheheeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 03:35 co za słownictwo... wprost nie-do-wia-ry :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: heheheeee IP: *.centertel.pl 14.08.12, 01:53 To niestety zwyczajne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garfield21 Re: w sobote i niedziele drzwi otwarte - naganian IP: *.chello.pl 20.06.09, 18:01 Ile wyniesie Cie m2? Czy duzo schodza z ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: w sobote i niedziele drzwi otwarte - naganian IP: 217.96.126.* 22.06.09, 09:55 Z tego co tu wyczytalam wczesniej ceny byly 11tys m2 - osobiscie tego nie wiem, bo nie interesowalam sie jeszcze wtedy kupnem wlasnego mieszkania ani tu ani gdzie indziej. teraz jest taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
satorianus Re: w sobote i niedziele drzwi otwarte - naganian 22.06.09, 10:14 Taniej to znaczy ile. 10tys? Ile Ci policzyli za te 34 metry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: w sobote i niedziele drzwi otwarte - naganian IP: 217.96.126.* 22.06.09, 11:05 ceny są różne, w zależności jak dobrym jesteś negocjatorem, powiem Ci , że mi wyszło ok 7500tys/m2. A tak i oczywiście czekam na podejrzenia i ataki, że jestem kimś z działu sprzdaży !!! ŻAŁOŚNI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luxKOT Re: w sobote i niedziele drzwi otwarte - naganian IP: *.128.11.218.static.crowley.pl 22.06.09, 11:26 no coz to i tak jeszcze zbyt drogo jak dla mnie, za 45m (takie mnie interesuje) musialbym zaplacic prawie 340 tys. Troche drogo jak na schowek na miotly - za tyle mozna w podkarpackim palac zbudowac:) W dodatku taka cena to zadna okazja, po tyle teraz sa takie mieszkania .. Pozostaje poczekac, az developerzyskom zmieknie rura:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: w sobote i niedziele drzwi otwarte - naganian IP: 217.96.126.* 22.06.09, 12:18 No ja szukałam mniejszego, bo jak narazie nie będzie mnie stać na droższe, a że będę sobie sama tam mieszkać to i nie potrzebuje większego. Oj tak w innym województwie są inne ceny, ale to jest stolica i ceny nie będą nigdy tak niskie jak np. w podkarpackim. Poza tym ceny już wcale tak nie maleją, powiedziałabym że wręcz odwrotnie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
terion niczego nie sugerujemy..ale TGC Corporate Lawyers? 22.06.09, 11:36 Autor: Gość: Kasia IP: 217.96.126.* 22.06.09, 11:05 inetnum: 217.96.126.0 - 217.96.126.255 descr: TGC Polska Sp z o.o. descr: ul. Krolewska 27 descr: 00-060 Warszawa www.tgc.eu/ We offer a breadth of services including corporate, M&A, litigation, finance, ***real estate*** and tax advice To MOŻE coś znaczyć, ale wcale nie musi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: niczego nie sugerujemy..ale TGC Corporate Law IP: 217.96.126.* 22.06.09, 12:16 Dość blisko, ale nie dokońca to. Poza tym czy możesz nie pisać takich rzeczy tak szczegółowo? Będę wdzięczna za usunięcie tych informacji! :) Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
slavko.matejovic Re: niczego nie sugerujemy..ale TGC Corporate Law 22.06.09, 12:34 No niestety internet jest złośliwe bydlę, internauci jeszcze bardziej złośliwi i inteligentni, niektórzy nawet wiedzą, że internet to nie tylko niebieskie "e" i żółte uśmiechniętne słoneczko i potrafią odczytać informacje, które nieświadomi użyszkodnicy rozsiewają myśląc że są anonimowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: niczego nie sugerujemy..ale TGC Corporate Law IP: 217.96.126.* 22.06.09, 12:48 No to rzeczywiście złośliwi Ci internauci, a najlepsze, że i tak nie trafiliście gdzie pracuję hahaha. STRASZBNIE INTELIGENTNIE hahaha!!! Oprócz tego jesteście wredni, niemili... oj dużo epitetów mogłabym jeszcze napisać, ale szkoda strzępić języka dla takich jak niektórzy z Was!!! Przede wszystkim przemawia przez Was zazdrość i tyle!!! Człowiek czyta to, pisze bo chce się czegoś dowiedzieć, a oprócz tego... eee tam nie ważne... Odpowiedz Link Zgłoś
steady_at_najx Re: niczego nie sugerujemy..ale TGC Corporate Law 22.06.09, 14:01 >Przede wszystkim przemawia przez Was zazdrość i tyle!!! Jesli przez nas zazdrosc (ahhh te 34 m2 w Wola Tower) to przec ciebie co ? Wscieklosc moze ? Bo jak okreslic odpowiedzi : hahaha jaki Ty jesteś popier... bo innych słów mi brak poprostu. Nie pisze najczęściej na forach, bo tacy debili, kretyni i imbecyle jak Ty do tego mnie zniechęcają a nie będziesz mnie pojebie oceniał. NARA pojeby i nie dowiarki!!! Kojarzy mi to sie jedynie z tzw "wsciekloscia ynwestora" ktora na tym forum widzialem ostatnio jakis czas temu. Ja rozumiem zebym sam uzyl epitetow.... ale moja wypowiedz raczej ich nie zawierala no to co ? podbijamy ? TGC Corporate Lawyers ul. Królewska 27 00-060 Warszawa, Poland Tel.: +48 22 653 3644 Tel.: +48 22 653 3645 Fax: +48 22 827 6915 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łowca naganiaczy hm? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 03:42 a czego jeszcze się chciałaś dowiedzieć pisząc że tam kupujesz? czy bardzo ci zazdrościmy? nie-prawdopodobnie bardzo ;D Odpowiedz Link Zgłoś
terion Re: niczego nie sugerujemy..ale TGC Corporate Law 22.06.09, 13:17 > Poza tym czy możesz nie pisać takich rzeczy tak szczegółowo? Będę wdzięczna za usunięcie tych informacji! :) Nawet gdybym chciał, to wydaje mi się, że forum gazety nie daje możliwości usówania postów. Poza tym jest to ogólnie odstępna informacja: checkip.narak.com/index.cgi?domain_name=217.96.126.0&agreecheck=on Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żordi TGC Corporate Law IP: *.ATRADIUS.com 25.06.09, 16:35 bez "WIO" nie bierzemy tych kwadratow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozum [...] IP: 85.222.87.* 28.12.09, 13:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qweq Re: w sobote i niedziele drzwi otwarte - naganian IP: 80.83.158.* 07.09.09, 15:38 Nie no, Anka, Kaśka, Alojz, jesteście fenomenalni :D Dzięki za dobry humor w to ponioedziałkowe popołudnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania2 Re: w sobote i niedziele drzwi otwarte - naganian IP: 94.75.121.* 27.12.09, 19:22 Witaj Kasiu! Ja tez zastanawiam sie nad kupnem mieszkania w WT. Czy konsultowalas juz moze umowe z prawnikiem? Czy jest ok.? Bede Ci bardzo wdzieczna za jakies info. Jesli mozesz odpisz na maila, bo nie chce aby rozgorzala tutaj jakas glupia dyskusja... moj mail: anulalala@tlen.pl pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziuta8 Re: w sobote i niedziele drzwi otwarte - naganian IP: 89.18.180.* 27.12.09, 20:06 Cześć Ania2 i Kasia. Ja też jestem zainteresowana kupnem mieszkanka w tej prestiżowej inwestycji. Interesuje mnie apartament do 20m2 koniecznie z kominkiem w kiblu i z widokiem na ścianę budynku obok. Jakbyście coś wiedziały to piszcie do mnie szybko: ziuta8@salonmasazu.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoko ono Re: w sobote i niedziele drzwi otwarte - naganian IP: 212.75.114.* 28.12.09, 10:30 a ja chciałobym wynająć mieszkanie w tej prestiżowej inwestycji. apartament min. 22 m2, z ładnym widokiem. płacę 3500 PLN, czyli więcej niż wynosi rata kredytu. kupujta i wynajmujta! Odpowiedz Link Zgłoś
i14rek Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac 28.06.09, 13:29 Zdjęcia z 12 piętra budynku na: members.upcpoczta.pl/m.dobner/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja;) Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: 212.180.168.* 28.06.09, 21:24 Dzis widzialem w telepudle ich reklame z dosc tandetna wizualizacja. Widac, ze sprzedaz nie idzie, jeszcze rok temu kupowali dziury w ziemi, a teraz trzeba kaske na reklame w tv bulic. Watpie, by to cos dalo:) Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac 29.06.09, 12:40 rok?? od dobrych 2 lat sie reklamuja. podrecznikowy przyklad inwestycji, ktora nie wypali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leschtsch Re: WOLA TOWER - bardzo lubię ten wątek, a Wy?? IP: *.ATRADIUS.com 03.07.09, 12:28 WIO :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ∞ Re: WOLA TOWER - bardzo lubię ten wątek, a Wy?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 09:42 "Jeszcze tylko kredycik i wio!" staje się równie popularnym komentarzem do sytuacji na rynku nieruchomości, jak przegrane życie, "taniej nie będzie" i z drugiej strony "gołodupcy" oraz "mieszkanie u mamusi". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozum Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.centertel.pl 12.07.09, 18:38 Mieszkania dobre dla frajerow - realna wartosc w tym molochu to 3-4 tys za metr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rębrand Re: WOLA TOWER - super lokalizac IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.07.09, 22:40 czy ktos moze wie, co slychac u tego rzetelnego developera? zapelnia im sie ten moloszek czy tez wiaterek tam swiszcze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga z podkarpacia Re: WOLA TOWER - super lokalizac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 14:14 Witam! Mysle, ze tak naprawde to niektorzy probuja na tych forach nerwy wyladowac :) Tak naprawde, to standard wykonczenia mieszkan jest rewelacyjny. A budynek z zewnatrz - przywoluje wspomnienia nadmorskich kurortów ;) Mam porownanie bo ogladalam z mezem mieszkania, nie tylko tu ale i w innych miejscach w Warszawie. Myslę, ze ceny sa naprawde przystepne, jak na ta lokalizacje, a i najwazniejsze, o czym nikt nie wspomina i nie myśli - grunt jest wlasnością, a nie użytkowaniem wieczystym jak to w większości przypadkow. A wiadomo co sie z tym wiąze. Pozdrawiam wszystkich i nie radze do konca sugerowac sie opiniami na forum, lepiej samemu zobaczyc i ocenic. A i zapomnialabym, mieszkan tych mniejszych przynajmniej nie pozostalo za wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: WOLA TOWER - super lokalizac 20.07.09, 14:29 przepraszam, nie odpowiedzialem od razu bo dzwonil rzetelny deweloper Turret w sprawie mieszkan w jakiejs wieży Odpowiedz Link Zgłoś
steady_at_najx Re: WOLA TOWER - super lokalizac 20.07.09, 14:51 Teraz to tylko dziewczynki z podkarpacia z malymi wymogami finansowymi pracuja w biurach sprzedazy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: WOLA TOWER - super lokalizac IP: 167.236.248.* 20.07.09, 16:06 o kurczak, poplakal sie ze smiechu, no normalnie bareja jeszcze tylko zapomnialas o: "Lubudubu lubudubu, niech nam zyje prezes naszego klubu, niech zyje nam" coraz lepiej sie robi w tym watku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga z podkarpacia Re: WOLA TOWER - super lokalizac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 23:00 Wiecie co widze, ze nie ma sensu niczego konkretnego pisac na tych forach. Sami ludzie anty-wszystko sie tu wypowiadają. A co do waszych wypowiedzi mescy szowinisci, to po pierwsze dziewczynka z podkarpacia, ale przynajmniej z kasą i klasą!!! Napisałam, ze mi odpowiada i to byla i jest moja opinia i juz w sumie moj zakup. Tym bardziej, ze pieniazki w cos trzeba inwestowac, a najlepiej w male warszawskie mieszkanka, gdzie zjezdza sie mnostwo mlodziezy do pracy jak i na uczelnie. Wam po prostu sie strasznie nudzi. A tak dla zaspokojenia Waszych domysłow i wymysłów to powiem ze rozwazalam jeszcze mieszkanko na Nowych Bielanach, bliziutko metra jakby ktorys z was nie wiedzial :) A mysle nawet ze za kolejna kawalereczka na wynajem rozgladne sie wlasnie tam w kolejnych etapach budowy, jesli beda dostepne male metraze. W koncu dla wynajmujacych najbardziej liczy sie lokalizacja! TO TYLE ZEGNAM WAS I TO FORUM, BO SZKODA CZASU A W KOŃCU CZAS TO PIENIĄDZ :) Odpowiedz Link Zgłoś
steady_at_najx Re: WOLA TOWER - super lokalizac 21.07.09, 14:14 Tym bardziej, ze pieniazki w cos trzeba inwestowac, a najlepiej w male warszawskie mieszkanka, gdzie zjezdza sie mnostwo mlodziezy do pracy jak i na uczelnie Niech Pani powie swojemu prezesowi ze dzial sprzedazy zostal obsmiany i te sciemy inwestycyjne nie bardzo dzialaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu spod kapecia Re: WOLA TOWER - super lokalizac IP: *.aster.pl 20.07.09, 23:16 > A budynek z zewnatrz - przywoluje wspomnienia nadmorskich kurortów ;) Czy to o ten hotel panience chodziło? www.miedzyzdroje.info.pl/slavia/hotel_slavia_02.jpg Ładny jest. I taki nadmorski. I nawet trochę wieżowaty. Może tylko ciut za mało wolski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga z podkarpacia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 23:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
konto.zawieszone Re: WOLA TOWER - super lokalizac 21.07.09, 10:19 Szanowna pani uważa, że jeżeli ktoś nie daje się nabrać na przewartościowane mieszkania, to jest niedowartościowany? Otóż wyjaśniam - to raczej ludzie niedowartościowani podpierają swoje niskie poczucie wartości za pomocą drogich zakupów, docelowo mających zrobić wrażenie na otoczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
terion Re: WOLA TOWER - super lokalizac 22.07.09, 08:58 > Otóż wyjaśniam - to raczej ludzie niedowartościowani podpierają swoje niskie poczucie wartości za pomocą drogich zakupów, docelowo mających zrobić wrażenie na otoczeniu. Ja tam nie widzę, żeby tu ktoś coś kupował. Za to widzę, że ktoś bardzo stara się coś sprzedać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
konto.zawieszone Re: WOLA TOWER - super lokalizac 22.07.09, 09:46 > Ja tam nie widzę, żeby tu ktoś coś kupował. Za to widzę, że ktoś bardzo stara się coś sprzedać :-) Tak. Ale te ktosie odwołują się do właśnie takich mechanizmów psychiki ludzkiej. "Grają" na poczuciu wartości, chęci wywołania podziwu, a wręcz zazdrości. Okazuje się, że to czasem działa. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: WOLA TOWER - super lokalizac 22.07.09, 10:14 obserwuje te inwestycje od ok. 2 lat, czyli od dziury w ziemi. odwolywanie sie do psychiki nabywcow odbywalo glownie wtedy. moim zdaniem jest to moloch, blokowisko w najgorszym stylu, przypominajace Targowek lub Goclawek, dodatkowo w nienajciekawszej lokalizacji. nie dziwie sie, ze sprzedanych (?) maja okolo 50%. sadze, ze spora czesc z tych kupujacych jeszcze wycofa sie z transakcji (tam byl chyba system 15/85). Zdaje sie, ze jest spora szansa na spektakularna klape. konto.zawieszone napisał: > > Ja tam nie widzę, żeby tu ktoś coś kupował. Za to widzę, że ktoś bardzo s > tara > się coś sprzedać :-) > > Tak. Ale te ktosie odwołują się do właśnie takich mechanizmów psychiki ludzkiej > . > "Grają" na poczuciu wartości, chęci wywołania podziwu, a wręcz zazdrości. > Okazuje się, że to czasem działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Ludzie bez przyszlosci krytykujacy wszystko IP: 217.153.235.* 29.12.09, 10:51 Witam Widze iż na tym forum przeważają malkontenci i życiowi nieudacznicy co to zawsze narzekając : a to kredyty za drogie, a to mieszkania za drogie a to .../tutaj wstaw cokolwiek/. Do tych co szukają rzetelnych informacji 1)Lokalizacja-Swietna Blisko centrum ,tramwaj pod nosem szybko można się dostać do metra na plac Zawiszy do arkadii - wszedzie okolo 10 minut tramwem.roponuje sie przejechac tramwajem w godzinach szczytu /zmierzyc czas /, wziąsc taxowke sprawdzic ile kosztuje dojazd z centrum/ 2)Towarzystwo Będąc na miejscu zobaczymy ile jest tam nowoczesnych budynków a ile starych menelowni.Wystarczy sie przejechać a nie słuchać pseudo fachowców.A bedac przy menelowni proszę pokarzcie gdzie ich nie ma -Ochota mieszkałem tam polowe życia i zapewniam ze jest ich mnóstwo,Praga ????, Moze nie ma ich na , mokotowie ?? Rozejrzyjcie sie w swoim otoczeniu. 3)Widoki to jest najsłabszy punkt Inwestycji - pytanie tylko po co ci mieszkanie aby podziwiać widoki cz aby mieć wszystko blisko ???? Jesli widoki to proponuje Tarchomin i codzienne dojazdy w do centrum w około 1 godziny i 30 minut /wystarczy samemu sprawdzić a nie mędrkować/ 4)Cena - tu wszystkich boli ceny mieszkań sa niezłe i nie będą mniejsze.Można wyrwać kawalerkę 32 metry za 279 tysięcy.Ja kupiłem Mieszkanie 52 metry + garaz + komórka lokatorska za 398 tysięcy. I mam gdzieś ludzi którzy piep...a głupoty i mieszkaja wiecznie z mamusiami w wieku 35 lat. 5)Jakosc tu wypowiadaja sie ludzie kotrzy nie byli na inwestycji i nie widzieli innych .dla porownania Melody Tower, Nowe Bielany przy metrze -> gładź gipsowa najtańsza i fatalnie położona,Rurki hydrauliczne na wierzchu - trzenba je samemu wkuć w ścianę. Podsumowując proponuje potencjalnym klientom nie sugerować się wypowiedziami ludzi / w wiekszosci pustymi / typu wydaje mi sie , zdaje sie itd... Tylko samemu pojechac sprawdzić i myslec Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend pospieram się trochę, ale w końcu po to jest forum 26.03.10, 10:03 Gość portalu: as napisał(a): > Witam > Widze iż na tym forum przeważają malkontenci i życiowi nieudacznicy co to zawsz > e > narzekając : a to kredyty za drogie, a to mieszkania za drogie a to .../tutaj > wstaw cokolwiek/. Rozumiem, że w twoim mniemaniu, młody człowieku, linia podziału na ludzi sukcesu i nieudaczników biegnie pomiędzy tymi, co kupili lokum w tej zacnej Inwestycji oraz tymi, co litują się nad przyszłymi Mieszkańcami? > Do tych co szukają rzetelnych informacji > 1)Lokalizacja-Swietna można się spierać, jak na Warszawę, nie jest to zła lokalizacja, choć znajdą się tacy, którym odpowiadać będzie. Moim zdaniem lokalizacja jest słaba. > 2)Towarzystwo Również mieszkam na nowym osiedlu, meneli tu nie ma, za to jest spora część zmanierowanych przedstawicieli generacji Y, którzy robią wielkie oczy na zwykłe "dzień dobry" a z sąsiadami komunikują się na forum. > Rozejrzyjcie sie w swoim otoczeniu. > 3)Widoki to jest najsłabszy punkt Inwestycji - pytanie tylko po co ci mieszkani > e optymalnie chyba po to, by połączyć jakość, lokalizację, przestrzeń i widoki, ale nie dostaniemy wszystkiego w rozsądnej cenie tak długo, jak będzie nierównowaga rynkowa. > 4)Cena - tu wszystkich boli ceny mieszkań sa niezłe i nie będą mniejsze. Ahaa. Można > wyrwać kawalerkę 32 metry za 279 tysięcy.Ja kupiłem Mieszkanie 52 metry + garaz > + komórka lokatorska za 398 tysięcy. > I mam gdzieś ludzi którzy piep...a głupoty i mieszkaja wiecznie z mamusiami w > wieku 35 lat. No i po co się zapierasz, że rzekomo masz gdzieś ? Widać jak na dłoni, że boli cie cena. > 5)Jakosc tu wypowiadaja sie ludzie kotrzy nie byli na inwestycji i nie widzieli > innych .dla porownania > Melody Tower, Nowe Bielany przy metrze -> gładź gipsowa najtańsza i fatalni > e > położona,Rurki hydrauliczne na wierzchu - trzenba je samemu wkuć w ścianę. > Podsumowując proponuje potencjalnym klientom nie sugerować się wypowiedziami > ludzi / w wiekszosci pustymi / typu wydaje mi sie , zdaje sie itd... > Tylko samemu pojechac sprawdzić i myslec > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: pospieram się trochę, ale w końcu po to jest IP: *.147.45.42.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.03.10, 22:50 Rozumiem, że w twoim mniemaniu, młody człowieku, linia podziału na > ludzi sukcesu i nieudaczników biegnie pomiędzy tymi, co kupili lokum > w tej zacnej Inwestycji oraz tymi, co litują się nad przyszłymi > Mieszkańcami W moim mniemaniu linia podzialu przebiega pomiedzy tymi co mieli odwage kupic mieszkanie/ i nie mowie o tej lokalizacji / a tymi kotrzy mieszkaja na wyspie kiedys,byc moze , w niedalekiej przyszlosci -Krytykujacy na kazdym forum wszystkie lokalizacje Tak naprawde nikt ich nie slucha ludziw chodzac na forum szukaja konkretow a nie gdybania,przypuszczania i wymadrzania sie . Moim zdaniem > lokalizacja jest słaba. Masz prawo do takiego uwazania i to jest piekne ze niw wsztko sie wszystkim podoba .Mi sie podoba kupie tobie sie nie podoba nie kupisz ja sznuje ciebie ty szanuj mnie Również mieszkam na nowym osiedlu, meneli tu nie ma, za to jest > spora część zmanierowanych przedstawicieli generacji Y, którzy robią > wielkie oczy na zwykłe "dzień dobry" a z sąsiadami komunikują się na > forum Widzisz i tu jest problem niektorzy ludzie uwazaja i prubuja narzucic swoj swiatopoglad - ja to widze tak ja wybieram sobie znajomych - jesli nie mam ochoty rozmawiac z sasiadem to nie rozmawiam mowie dziendobry i to wszytko al enie musze sie z nim bratac , umawiac sie na wspolne spedzanie czasu itd. Co do nowego osiedla - meneli nie ma ale za osiedlem to i owszem - Warszawa to nie getto , nie ma zasa iz nie wpuszczamy na ochote tych z pragi , a w oili to niw wpuszczmyna mokotow lokalizacja tak jak napisalem dla kazdego jest wazne cos innego jesli ktos szuka cichego mieszkania /kameralnego w cenum warszawy - najlepiej kolo rotundy / bo to centum / to sam sobie wystawia etylietke - szkoda komentowac No i po co się zapierasz, że rzekomo masz gdzieś ? Widać jak na > dłoni, że boli cie cena. ??? Zaskoczony jestem jak komisja sledcza . Boli ???? No coments. Zapraszam kazdego koto che kupic mieszkanie do myslenia.Najpierw okreslic czego sie oczekuje i ile mozna na to przeznaczys srodkow. I myslec klakulowac , szacowac a nie czytac bzdurne wpisy w stylu niedlugo mieszkania beda taniec , a nie bo beda drozec, a ta lokalizacjha jest lepsza o d tamtej , a wlasnie z gorsza , A nie bo lepsza i temu podobne kretynskie wpisy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: pospieram się trochę, ale w końcu po to jest IP: 167.236.248.* 30.03.10, 13:48 "W moim mniemaniu linia podzialu przebiega pomiedzy tymi co mieli odwage kupic mieszkanie" koledze sie chyba odwaga z glupota myli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: pospieram się trochę, ale w końcu po to jest IP: *.147.45.55.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.03.10, 22:31 >koledze sie chyba odwaga z glupota myli... Kiedys ludziom wydawalo sie ze ziemia jest plaska - i mieli racje- wydawalo im sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rómón_cośtam Re: pospieram się trochę, ale w końcu po to jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 21:13 A toś mi brat! Mordo Ty moja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek i Jerzy Re: pospieram się trochę, ale w końcu po to jest IP: *.spray.net.pl 30.03.10, 21:16 jak kupowac to tylko tutaj! forum.gazeta.pl/forum/w,106,109423682,109435315,Re_Ostoja_Wilanow_Fadesa_Polnord_szukam_inform.html sasiedzi sa do rzeczy, a nie jakies tam pitu pitu. Tą lokalizację widze w tęczowych kolorach. Tu i tylko tu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: pospieram się trochę, ale w końcu po to jest IP: *.147.45.55.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.03.10, 22:28 TO KUPUJ Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: takie rzeczy to jeno Czak Noris potrafi 08.09.09, 09:07 a tak przy okazji, jak juz podbito wątek, ciekawe co się dzieje w tej Inwestycji przez duże I? Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: okazało sie ostatnio 10.12.09, 13:45 ..że tzw. łubudu demograficzne dłużej niż myślano wcześniej przemieszkiwało z rodzicami i TERAZ dopiero wkracza na rynek mieszkań!! Podobno w Woli Tower zostały już tylko 2 mieszkania na sprzedaż! ------------------- pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek i nie uakualnili strony ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 21:40 na ich stronach ponad 50 mieszkan do kupienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slodki jozio Cmentarz, MPO, jakosc JWC, biedota IP: 85.222.87.* 28.12.09, 20:07 Kilka slow prawdy o WOLA TOWER :))): 1/KOSZMARNA LOKALIZACJA - z jednej strony cmentarz, z drugiej trasa szybkiego ruchu, z trzeciej MPO. 2/KOSZMARNA ARCHITEKTURA - kto projektowal ten moloch ??? 3/TANDETNE WYKONANIE - poziom Dolcan lub JWC. 4/INWESTYCJA DLA TZW. GOLASOW - ktorzy nie majac wlasnych pieniedzy zadluzaja sie w banku po uszy i nawet nie patrza ze deweloper robi ich w przyslowiowego ch... wciskajac im tandete za abusrdalna cene. 80-90% mieszkan to male mieszkania, aby jak najwiecej golasow przyciagnac.RESUME: za ten syf to mozna zaplacic 3- 4 tys, wszystko ponad to to napychanie kasy chwiemu deweloperowi przez idiotow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cypis Re: Cmentarz, MPO, jakosc JWC, biedota IP: 212.160.172.* 06.01.10, 11:45 nie napinaj się tak koleś bo ci żyłka pęknie. przecież nikt cie do kupna nie zmusi :) lokalizacja jest naprawde spoko. dojazd komunikacja miejską jest bezproblemowy. powązki to bardzo fajny stary cmentarz, i naprawdę warto go odwiedzić :) no ale przecież w okolicy jest i moczydło i lasek na kole więc naprawde nie wiem o co ci chodzi. a trasa i mpo? nigdy nie ma tak dobrze żeby nie mogło być lepiej :) architektura? - bez przesady, ale dzieło sztuki to nie ma być. w porównaniu do wielkiej płyty (a tego jest większość) nie wypada źle. wykonanie? - :) to się okaże po 2-3-5 latach. na pierwszy rzut oka nie jest źle. może się oczywiście okazać że będą sufity spadać itd - ale na każdej inwestycji zdarzają się niedoróbki. jest niby jakaś tam rękojmia i przy takich okazjach trzeba z tego korzystać. inwestycja dla golasów :) hehe no nieźle, tu pojechałeś po całości. nie wiem czy jesteś w stanie zrozumieć że golasa niestety nie stać na zakup żadnego mieszkania, a co dopiero wywalić 7kzł za metr. weź się gościu w baniak jakim tłuczkiem walnij jak masz głosić takie złote myśli. ceny są jakie są - i jeśli uważasz że to jest warte 3-4kzł za metr to sprzedaj mi dwa nowe mieszkania 50m w centrum za tyle. za jedno zapłacę gotówką, na drugie wezmę sobie kredyt. ty dostaniesz pieniążki do rączki lub na konto :) mając do wyboru zakup nowego mieszkania w wolitower lub kilunasto-dziesięcio letniego z rynku wtórnego zdecydowałem się na to pierwsze. Po półrocznych poszukiwaniach stwierdziłem że niestety ale zapłacić 360tys za nowe mieszkanie w nowym bloku jest lepszym wariantem niż 360tys za wielką płytę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slodki jozio Re: Cmentarz, MPO, jakosc JWC, biedota IP: 85.222.87.* 06.01.10, 22:46 gosciu zejdz na ziemie zamiast pieprzyc glupoty: 1/jezeli podnieca ciebie spacer po cmentarzu to moze powinienes pojsc do psychologa, 2/MPO, trasa szybkiego ruchu - tu nie ma czego komentowac bo jak jest to kazdy widzi 3/ park moczydlo ????? gosciu do parku to ty musisz dmuchac ... no sam nie wiem 10-15 minut na piechote ... i musisz uwazac aby nie spasc z kladki albo aby ciebie samochody nie rozjechaly ... rownie dobrze mozna napisac, ze mieszkasz nad morzem :))) 4/tam bez watpienia 90% mieszkancow beda stanowic golasy, dla ktorych szczytemn mozliwosci jest kupno 30-50 m mieszkania na 30-50 letni kredyt. ta inwestycja od poczatku byla tak plasowana 5/ mowisz wielka plyta beeeee ... sorki ale ten budynek to w zasadzie tez wielka plyta z fragmentami z cegiel ... podobnie zreszta buduje jwc i dd. 6/ co do cen - przeciez obok miales inwestycje na banderii gdzie zaczeli sprzedawac od 4,8 w szczycie hossy wepchneli troche mieszkan idiotom po 9 a koncowke wyrzucali ponownie po 4,9 :))) bo nikt tego nie chcial kupowac - zamiast kupowac w WOLA MPO TOŁŁŁER trzeba bylo kupic w takim samym syfie ale tanszym od Pekao. no ale to nie moj problem - inwestycja wielki syf, ale z jednym mozna sie zgodzic - relatywnie niezly dojazd do centrum dla kogos kto jezdzi komunikacja miejska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cypis Re: Cmentarz, MPO, jakosc JWC, biedota IP: 212.160.172.* 07.01.10, 08:46 1. jak twoja stara zdechnie to na cmentarz sie pewnie jednak wybierzesz. choc pewnie jednak wolisz odwiedzic psychologa. 2. bywają gorsze lokalizacje. 3. widze że przerażają cie odległości dalsze niż 200 metrów do zaparkowanego na dziko służbowego matiza. no to siedz dalej przed kompem albo oglądaj taniec z debilami w tv 4. mało obchodzi mnie kto tam bedzie mieszkał. i tak to wynajmę. a jak podnieca cie mieszkanie z bogatymi sasiadami to proponuje przeprowadzić sie do monako lub luxemburga. jeśli cie stac, choc szczerze w to watpie skoro marnujesz czas aby podniecać się jakim blokiem dla biedoty 5. mieszkałem w wielkiej płycie. mieszkałem w kamienicy z lat 20 w centrum. mieszkałem w ramie H. mozesz wierzyć lub nie, ale jest różnica. wielka plyta nie ma żadnych zalet oprócz lokalizacji. wiadukty na toruńskiej już się rozpadły, za niedługo pewnie rozpadnie się kilka innych inwestycji z tamtego okresu... 6. mniej więcej tak było, z jednym wyjątkiem - jakoś pół roku temu mieszkań po 4,9tys nie było. mniej więcej od tego czasu szukam więc wiem co pisze. Albo zmień psychologa albo zacznij myśleć samodzielnie. 7. komunikacja miejska to jedyna alternatywa w dużym mieście. jak bus nie odpowiada to taxi. a samochody won z centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slodki jozio Re: Cmentarz, MPO, jakosc JWC, biedota IP: *.centertel.pl 09.01.10, 01:23 Moj Drogi Matole . jak twoja stara zdechnie to na cmentarz sie pewnie jednak wybierzesz. choc > pewnie jednak wolisz odwiedzic psychologa. CO TU KOMENTOWAC - JESTES ZWYKLYM CWOKIEM - PRZYKLAD POLSKIEJ HOLOTY > 2. bywają gorsze lokalizacje. CZYTAJ UWAZNIE - NIE POWIEDZIALEM ZE LOKALIZACJA JEST DO D... PO CALOSCI, TYLKO NAPISALEM ZE OTOCZENIE JEST KATASTROFALNE. LOKALIZACJA JAKO PUNKT NA MAPIE WAWY JEST DOBRA A NAWET WIECEJ NIZ DOBRA. > 3. widze że przerażają cie odległości dalsze niż 200 metrów do zaparkowanego na > dziko służbowego matiza. no to siedz dalej przed kompem albo oglądaj taniec z > debilami w tv O SLUZBOWYM MATIZIE NAWET NIE MARZE :))) CHOC MUSZE CIE W WQRWIC BO TO CZYM JEZDZE WARTE JEST 2/3 TEGO CO TY ZAPLACILES ZA MIESZKANIE > 4. mało obchodzi mnie kto tam bedzie mieszkał. i tak to wynajmę. a jak podnieca > cie mieszkanie z bogatymi sasiadami to proponuje przeprowadzić sie do monako lu > b > luxemburga. jeśli cie stac, choc szczerze w to watpie skoro marnujesz czas aby > podniecać się jakim blokiem dla biedoty MOJ DROGI PAJACU - NA PODSTAWIE KONTEKSTU W JAKIM PISZESZ BEZ CIENIA WATPLIWOSCI MOGE STWIERDZIC, ZE JEST TO TWOJE WYMARZONE "M" A NIE "M" NA WYNAJEM CO DO MOJEJ WIEDZY NA TEMAT NIERUCHOMOSCI - JA PO PROSTU INTERESUJE SIE TYM RYNKIEM TAK JAK AKCJAMI I WALUTAMI. STAD TEZ DOBRZE ZNAM I TE INWESTYCJE > 5. mieszkałem w wielkiej płycie. mieszkałem w kamienicy z lat 20 w centrum. > mieszkałem w ramie H. mozesz wierzyć lub nie, ale jest różnica. wielka plyta ni > e > ma żadnych zalet oprócz lokalizacji. wiadukty na toruńskiej już się rozpadły, z > a > niedługo pewnie rozpadnie się kilka innych inwestycji z tamtego okresu... A PO CO TO PISZESZ ??? > 6. mniej więcej tak było, z jednym wyjątkiem - jakoś pół roku temu mieszkań po > 4,9tys nie było. mniej więcej od tego czasu szukam więc wiem co pisze. Albo > zmień psychologa albo zacznij myśleć samodzielnie. TRZEBA BYLO UWAZNIEJ SLEDZIC - NIE MOGLI TEJ INWESTYCJI SPRZEDAC, AZ ZACZELI ROBIC PROMOCJE. W KONCU WSZYSTKO WYSTAWILI PO 4850 LUB 4950 I WTEDY POSZLO BLYSKAWICZNIE > 7. komunikacja miejska to jedyna alternatywa w dużym mieście. jak bus nie > odpowiada to taxi. a samochody won z centrum. NIE WIDZE POWODU - JA CHETNIE ZAPLACE ZA PARKING NAWET 10 GODZIN DZIENNIE - MI TO NIE PRZESZKADZA A TERAZ WRACAJ DO TATY RUMCAJSA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Cmentarz, MPO, jakosc JWC, biedota IP: *.mgsp.pl 04.02.10, 20:24 Witam, czy wie ktoś kiedy budynek zostanie oddany do użytku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimowy Re: Cmentarz, MPO, jakosc JWC, biedota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 00:42 Bylem dzis obejrzec kilka mieszkan w WT. Wczesniej sie nie interesowalem; teraz myslalem ze ceny troche zjechaly, ale "cenka mi opadla" to 30-35 metrowe mieszkanka od polnocy z widokiem na MPO stoja po 9k za metr, stan developerski + 28k garaz. Moim zdaniem to troche przy sporo; miła Pani w biurze sprzedaży powiedziala ze oddac mieli w lutym ale chyba uda im sie w listopadzie bo cos tam ktos tam nie chce przyjac, takze nie nastraja to dobrze, poza tym z dyskusji z Pania z biura sprzed wywnioskowalem ze przy podpisaniu umowy place 15%, przy odebraniu kluczy 85%, a jak spytalem kiedy akt notarialny to zdziwiona powiedziala ze jak dopelnia formalnosci czy cos... takze placisz 100% kasy, a formalnie nie ma ani aktu ani ksiegi wieczystej (chyba do listopada'10). Kurcze - ja liczylem ze teraz tam powinny mieszkania kosztowac 5 max 6k z metra, a nie 9. szczerze mowiac to chyba wole wielka plyte na targowku 2 razy wieksze mieszkanie za 5-5.5 k z metra. chetnie kupilbym mieszkanie w WT, bo moim zdaniem to dobra opcja na poczatek dla singla, ale za 5k za metr+gratis garaz. Jak na razie to sprzedali ok.50% lokali, a jak sie rezerwuje tylko to system pokazuje ze "sprzedane" takze prosze sie nie sugerowac tym co pisza na stronach... mam nadzieje ze niedlugo zmiekna. to tyle w temacie; pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana WOLA TOWER IP: *.subscribers.sferia.net 08.02.10, 15:00 Bardzo powaznie biorę pod uwagę zakup mieszkania w tej inwestcji. Bardzo wysoki standard, klucze za miesięc, super promocja na wykończenie, genialna lokalizacja (pracuję na bankowym). W czym problem? Martwię się poziomem tej dyskusji. Martwię się, ze to mogą być moi przyszli sąsiedzi. No bo jesli kogos nie dotyczy ta inwestycja, po co by tu pisał? Mało to prawdopodobne, tyle jest miejsc, gdzie można tak "popitolić" na rózne tematy. Czemu akurat tu? Odpowiedz Link Zgłoś
perneon Re: WOLA TOWER 08.02.10, 15:15 > Bardzo powaznie biorę pod uwagę zakup mieszkania w tej inwestcji. > Bardzo wysoki standard, klucze za miesięc, super promocja na > wykończenie, genialna lokalizacja (pracuję na bankowym). www.youtube.com/watch?v=DhecpGGOP40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: WOLA TOWER IP: *.subscribers.sferia.net 10.02.10, 11:13 Perneon! Naprawdę szczerze się ubawiłam. Luknełam na Twoją historię i widzę, że jesteś zawodowcem z dziedziny nieruchomości. Wypowiadasz sie na temat inwestycji z kazdej części miasta. Nie sądzę, że jesteś bezrobotnym, który się nudzi i tak sobie czyta wszystko jak leci... pewnie z racji zawodowych czytasz to wszystko. Mam więc pytanie: pracuję na bankowym. Chcę kupić małe dwa pokoje. Wynajmuje aktualnie, więc dobrze by było żebym mogła sie szybko przenieść bo nie udźwignę wynajmu i kredytu zbyt długo. Chcę, zeby było w miare blisko z dobrym dojazdem (tramwaj, metro- zeby ominąć korki i tanio taxi wieczorem) Co polecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absurd Re: WOLA TOWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 14:42 ale na prawde juz na prawde - mi sie wydaje ze jesli od 2007 roku nie sprzedali polowy mieszkan, to chyba cos z tym budynkeim jest nie tak. czy Ty tam wogle bylas i to widzialas??? kurcze. przeciez to bedzie jak hotel pracownicy w dzielnicy przemyslowej. a mieszkanie 2 pokojowe to tyle co 100-120 tys USD. W usa kupiłabyś za to 120 m2 domek na florydzie z basenem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: WOLA TOWER IP: *.mgsp.pl 16.02.10, 20:48 Czy wie ktoś kiedy ma być oddanie budynku do użytkowania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brodacz Re: WOLA TOWER IP: *.chello.pl 23.02.10, 23:35 Oddają w marcu, trzeba się wpisać na listę Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: niezłe podbicie wątku 26.03.10, 09:38 przez 12 dni nie dowiedziałoś się, kiedy oddają? słusznie, że wątek jest podbijany gdyż jest to moja ulubiona inwestycja. Ja i wszyscy moi singlowi qumple się tam niedługo wprowadzamy. Bedziem zajmować jedno skrzydło na szewanastym piętrze z widokiem na Siti. PS. podobno niedługo zaczną się wybórzki niektórych kwartałów wielkopłytowych..... więc ceny nieruchomości mogą rosnąć ------------------- pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ditel Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: 109.243.114.* 26.03.10, 09:25 witam, czy jest ktoś kto kupil mieszkanie w wola tower? zdecydowalam sie na zakup w tej inwestycji chcialabym poznac panstwa opinie ( zanim podpisze umowe) :) Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: nie, nikt nie kupił. 26.03.10, 09:42 kiedy Pani kupiła, w 2007 czy w 2010 może? Gość portalu: ditel napisał(a): > witam, czy jest ktoś kto kupil mieszkanie w wola tower? zdecydowalam > sie na zakup w tej inwestycji chcialabym poznac panstwa opinie ( > zanim podpisze umowe) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eslokiutrew Re: nie, nikt nie kupił. IP: 74.50.118.* 30.03.10, 12:28 Podobno pozostały już tylko 2 wolne mieszkania.Ostatnie lokale sprzedają się jak ciepłe bułeczki.Kolejka chętnych siega aż za róg, niestety wielu z nich to gołdupce, którzy mieszkają z mamusią.Ci od razu są odrzucani przez selektorkę a potem wylewają na forach swoje żale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wólka tower Re: nie, nikt nie kupił. IP: 212.75.114.* 01.04.10, 11:40 ostatni wpis do dziennika budowy był w 8/2009. wczesniejsze wpisy i fotki zamieszczano bardziej ochoczo. Budowa ukończona?? Może ktoś się podzieli z potrzebującymi informacji. Jeśli ukończona, to marnie prezentuje się te ok 40% wg informacji na stronie sprzedanych (?) mieszkan. Nie starczy nawet na głodową marżę rzetelnego dewelopera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.54.190.52.spray.net.pl 13.06.10, 16:24 Przyłączam się do pytanai któregoś z poprzedników. Gdzie w podobnej odległości od centrum mógłbym kupić mieszkanie okolo 50m za jakies 350 tys z garazem ?? Bylem dzisiaj tam w Wola Tower i faktycznie okolica niezbyt przyjemna. No ale ta cena jednak kusi czlowieka. Sam nei wiem, ale chyba jeszcze poczekam, poogladam moze jakie sinne inwestycje. Dodoam ze mieszkanie chce kupic za gotowke. Musze tylko pozyczyc troche od rodziny. Pozdrawiam PS Podrzuccie jakies inne lokalizacje w podobnej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rhodes Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 21:01 ja kupiłem mieszkanie na Gocławku przy kwatery głównej. Zapłaciłem ok. 350 tys. za 49m. + garaż. Mieszkanie mam południowe z widną kuchnią. Blisko jest linia kolejowa, ale mi akurat absolutnie nie przeszkadza bo okna mam całkowicie z drugiej strony. Dojazd komunikacją publiczną do centrum jest podobny jak z Wola Tower. Można sobie zresztą sprawdzić na stronie ztm ile jedzie tramwaj nr 24. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karamba Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.chello.pl 11.11.10, 15:01 Budynek nie jest zachwycający, ale... mieszkania od z widokiem na północ lub blisko trasy rzeczywiście są średnie, ale te skierowane na południa części oddalonej od ulicy są OK, ogromne balkony, cisza bo do ulicy jest daleko. Widok super. Pytanie jaki jest standard wykończenia. Odpowiedz Link Zgłoś