Dodaj do ulubionych

WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizacja i

IP: *.aster.pl 10.08.07, 20:40
i jest bardzo dużo kawalerek i 50 m2 apartamentów (kawalerki i
dwupokojowe to podobno aż 80% całej inwestycji).
Ja się zdecydowałam (rezerwacja) - jeszcze kredycik i wio :)
Obserwuj wątek
    • Gość: jakub Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 21:00
      Tanio to znaczy ile za metr?
    • Gość: Anty-tałer Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 21:00
      Wio, koniku wio - tak pewnie mawiałaś gdy jechałaś furmanką z
      tatusiem. A nie mówiłem - w tych tałerach kupuja same wieśniaki, co
      dopiero sprowadziły się do Naszego Miasta. Sprzedały całą łojcowiznę
      by zamieszkac w Stolicy, wzięły kredycik na 57 lat i szpanują
      miszkaniem w tałerze. Błe, rzygać się chce!
      • Gość: Jose Rodriguez Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.gprspla.plusgsm.pl 10.08.07, 22:50
        7,1-11,1 tys/m2 brutto. Kup Pan.

Nie trzeba budzika, pierwsze tramwaje na Obozowej ladnie budza i to
        juz od wpol do 5-ej !

Pani kupi.
        • Gość: znajaca temat Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 09:22
          hehe, a jak nie tramwaje to kolej, bo tam przeciez tory po jednej
          stronie budynku - i mimo ze ruch dosc maly, to i tak slychac
          • hernandez menele z okolicy tez moga budzic no i stacja MPO!! 14.08.07, 21:11
            pod samymi oknami:)
          • Gość: zenex Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: 213.17.163.* 20.12.07, 16:06
            a jakby i to nie wystarczyło to jest jeszcze trasa prymasa... na dzień dobry i
            dobranoc :)
            • Gość: obserwator Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.chello.pl 09.02.08, 22:56
              Wola Tower pochłonęła swoją ofiarę, sama budowa wstrzymana przez
              prokuraturę, straty też solidne:
              arbiter.pl/galeria/wola.tower.wypadek
      • Gość: Aga Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.116.234.129.lapy234.tnp.pl 09.07.09, 01:01
        rzygać mi sie chce gdy muszę czytać wywody takich wielkomiejskich
        świń jak ty!
        no i pochodzę ze wsi;) ale dobze się uczę,jestem w liceum i wiem że
        do czegoś dojde.rodzice cieżką praca kupili mi mieszkanie-54m2.
        kredyt na10 lat,nikt nic nie sprzedaje,ale to smutne że tak
        zazrdrościsz iż komuś się w życiu układa nie oceniaj ludzi pochopnie
        i mieszkaj w śmierdzącym mieszkaniu z płyty!
        • Gość: mieszczanin Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 01:15
          Dziecko. Żebu Ci kupić płyciaka w Warszawie, to rodzicie musieliby całom
          gospodarkie dwa razy przedać. Poza tym widać od razu, że nie zrozumiałaś o co
          chodziło. Ale nie przejmuj się. To nie Twoja wina. Dzieci na wsi rozwijają
          się(również intelektualnie) później niż ich rówieśnicy z miasta, więc masz
          jeszcze czas.
          • Gość: Aga Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.mmpnet205.tnp.pl 09.07.09, 15:56
            ach.. jacy wy jesteście zazdrośni....
            to takie smutne że całe życie będziesz musiał gnić w tym śmierdzącym
            mieście a ja mam świetlaną przyszlość;P
            a od moich rodziców się odczep mają wyższe wykształcenie i ponad
            150ha... i pewnie ten cały kredyt spłacą w ciągu 4 lat...a ty kredyt
            za jakiekolwiek miesszkanie spłacisz gdy będziesz odprowadzał wnuki
            do przedszkola;P
            myślę że rozwijam się lepiej niż dzieci z miasta zwłaszcza
            intelektualnie,ale coz w końcu ktos kiedyś będzie musiiał mi jako
            przyszłej pani inżynier zamieśc chodnik i ty się do tego nadajesz
            idealnie;)
          • Gość: krol Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.internetia.net.pl 08.10.11, 13:36
            Pisze się "Całą" orczyku bez szkoły....
      • Gość: maja Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 20:24
        Ojej,jakiś ty niegrzeczny....błe.
        A mówi sie "gość w dom,Bóg w dom".
        I ty się określasz mianem warszawianina?Błe.....
    • Gość: s Typowy post pracownika dewelopera.....oj brzydko! IP: *.aster.pl 11.08.07, 10:28
      Typowy post pracownika dewelopera. Pewnie jakis handlowiec. Szkoda, ze nie dala
      swoich danych ko0ntaktowych ;)
      • Gość: mnichu Re: Typowy post pracownika dewelopera.....oj brzy IP: *.aster.pl 11.08.07, 17:35
        a zauważyliście: "kawalerki i dwupokojowe to podobno aż 80% całej
        inwestycji", brrrr ja nie chciałbym tam mieszkać.
        • Gość: Jose Rodriguez Re: Typowy post pracownika dewelopera.....oj brzy IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 11.08.07, 17:38
          Lud chce mieszkac.
          Koniec z burzuazyjnymi zachciankami w postaci 3 pokojow !
        • Gość: alex Re: Typowy post pracownika dewelopera.....oj brzy IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.08, 16:37
          chcieli yście mieszkać tylko kasy macie małe hehehehehe
    • Gość: g Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.189.72.19.e-plan.pl 11.08.07, 18:30
      Pani Anno, jestem zainteresowany 40-50metrowym Apartamentem.
      Prosze uprzejmie o kontakt do Panstwa biura sprzedazy
      • Gość: Anka Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.aster.pl 11.08.07, 18:36
        Mądra decyzja (może będziemy sąsiadami?), dla zainteresowanych:

Buiro Sprzedaży:
        ul.Racławicka 114
        tel.(022) 301 11 11

Biuro Sprzedaży przy inwetycji:
        ul.Obozowa
        tel.(022) 211 98 40

biuro@wolatower.pl
        • Gość: g Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.189.72.19.e-plan.pl 12.08.07, 00:30
          hm z tym ze ja zartowalem

to miala byc taka ironia, proba zdemaskowania ze to anons a nie
          przypadkowy post

• Gość: Anka Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.aster.pl 12.08.07, 01:30
            nie rozumiem, jaki anons ? chyba wpis.
            poprosiles o dane adresowe wiec podalam.
            jakie demaskowanie ? o co ci chodzi ?
            • Gość: g Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.189.72.19.e-plan.pl 12.08.07, 01:57
              o ten tramwaj co nie chodzi

poprosilem Pania o kontakt do PANSTWA biura sprzedazy i dostalem
              kontakt do PANSTWA biura sprzedazy

i dziekuje bardzo

Z tym ze po co ta maskarada. Nie lepiej sie przedstawic?
              • Gość: Anka Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.aster.pl 12.08.07, 17:37
                A dlaczego mam si Panu przedstawiać ??? Przecież ja Pana
                nie znam. Jak kupi Pan apartament to będzie to także Pana
                biuro sprzedaży.
                Dlaczego pisze Pan PANSTWA ??? My z mężem jesteśmy jeszcze
                przed 30stką !!!
                P.S.
                Mogę na priva z Panem porozmawiać. A osiedle
                wcale maskaradne nie jest pomimo, że Pan
                tak pisze
                pozdrawiam, Anka
                • Gość: s Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.connecta.pl 14.08.07, 22:50
                  Buahaha.....Anna Kononowicz ???
                  ;-)
            • Gość: Przemek Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 12:39
              Ja wysłałem maila z zapytaniem (dawno temu) i do tej pory nie raczyli
              odpowiedzieć. Więc co o tym mogę myśleć? Otóż skoro na wstępie nie interesują
              się klientem to co będzie później? Gdzie ta solidność? Szukam gdzie indziej ot
              tyle.

Pozdrawiam wszystkich :)
            • Gość: muchozzzol Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: 212.75.114.* 01.06.10, 14:32
              Wola Toewr już stoi?
              • Gość: ania Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: 212.180.168.* 01.06.10, 15:02
                nawet już ktoś mieszka - widzę pozapalane światła jak spaceruję
                wieczorami z psem
                • wuetend Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac 02.06.10, 12:33
                  a d...pą szczeka?
                  pies Twój ma się rozumieć.

Gość portalu: ania napisał(a):

> nawet już ktoś mieszka - widzę pozapalane światła jak spaceruję
                  > wieczorami z psem
                  • Gość: lopez Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.centertel.pl 14.08.12, 20:55
                    Kulturalnie jest widzę.
      • Gość: Gori Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 19:40
        Śmieszne jest używanie nazwy "apartament" w odniesieniu do 40-50 metrowego
        mieszkanka, ale widać takie czasy...
    • agnrek Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac 12.08.07, 14:13
      Apartamentem nazywasz 50 m2? :)
      • Gość: Erka Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 17:59
        A mieszkanie 80 m2 pewnie nazywaja palacem!
        • Gość: Jose Rodriguez Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 12.08.07, 20:52
          80m2 to tylko penthouse, Cesarskie Palace zaczynaja sie od 85m2.
          W standardzie warszawskim oczywiscie.
        • Gość: troll Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.centertel.pl 15.08.12, 12:35
          tylko rezydencja.
    • hektor01 Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac 12.08.07, 23:16
      Aniu, tanio, super lokalizacja to pojęcia wzgledne. Można
      dyskutować. Ale solidnie?! To sie dopiero okaże... Na razie solidnie
      to może być tylko na reklamach dewelopera, bo przecież oni nawet nie
      zaczęli budować. Przepraszam, nawet nie ZACZELISCIE budować...
      • Gość: trim1 Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.07, 10:12
        Alez ZACZELI budowac!
        Jako sasiad wiem cos o tym...
        Czasmi buduja do 1 w nocy.
        Regularne zglaszanie problemu S.M. czasami pomaga.

Ps. Obrzydliwe te bloczyska!
        Ps2. Developer milczy o halasie z Al. Prymasa i Obozowej. A to HALAS.
    • Gość: Grodek Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.merinet.pl 12.08.07, 23:18
      Apartament 50m2 w Wola Tołer?
      :-)
      Dobre, dawno się tak nie ubawiłem...
      • Gość: gg Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.189.72.19.e-plan.pl 13.08.07, 14:37
        zgadza sie... tylko Pani Ania z Biura Sprzedazy jakos nie widzi w
        50metrowym apartamencie niczego smiesznego...

panowie jakby co to tlumacze ze moj post byl dziennikarska
        prowokacja;) Tez niestety mieszkam w 50metrach ale uwazam ze to
        jest schowek na miotly a nie apartament

• Gość: Anka Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.aster.pl 14.08.07, 01:26
          W Biurze sprzedaży pracują bardzo miłe Panie. Chętnie pomogą uzyskać kredyt i jego ubezpieczenie. Wyjątkowo profesjonalna i miła obsługa.
          Polecam tę inwestycję ponieważ apartamenty rozchodzą się bardzo szybko, a developer planuje podnieść ceny.

Anka, może Wasza sąsiadka.
          • Gość: gg Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.189.72.19.e-plan.pl 14.08.07, 02:27
            Nie - polecasz te 'inwestycje', bo taka jest Twoja praca.

Dziwna to sasiadka co na moje debilne pytanie o namiary do biura
            sprzedazy podaje w 6 minut wyczerpujaca odpowiedz z komentarzem ze
            podjelem dobra decyzje.

siedze na tym forum ze 2 lata i psa developera wywacham na kilometr.
            A tutaj naprawde nie trzeba weszyc bo stoi wolami napisane

I czego sie wstydzi??? My wszystko rozumiemy.. REKLAMA DZWIGNIA
            HANDLU ;-)
            • Gość: steady@najx.com Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.aster.pl 14.08.07, 08:27
              >Polecam tę inwestycję ponieważ apartamenty rozchodzą się bardzo szybko, a
              developer planuje podnieść ceny.

hehehe dobre, jak narazie to widac ze ma sraczke bo "apartamenty" stoja, te
              gadki z "planowanymi podwyzkami" to mogliscie wciskac rok temu, teraz to juz nie
              dziala, sio Aniu z Wola Tauer Dejełopment jak bys nie zauwazyla wszyscy
              "dewleoperzy" wala znizki, oprocz tego zdradza Cie styl... Typowy dla "gwiazdek"
              z dzialu sprzedazy...

• Gość: kpaczkowsk@lukas.c Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: 193.0.242.* 14.08.07, 10:58
                Zgodzę się w 100%. Mieszkania tanieją, natomiast wynajem idzie w górę. Tylko
                przy tendencji spadkowej spada również zdolność Klientów banków. Co do reklamy
                to rozumiem iż każdy chce wypaść jak najlepiej i reklamuje swoje produkty.
                Co do koleżanki która pisała iż .."jeszcze kredyt i wio.." może będę mógł jakoś
                pomóc.(namiar jest w moim nicku). Osobiście również szukamy mieszkania z moja
                Kobietą i powiem Wam szczerze że zgroza się dzieje na rynku. Deweloperze
                (nieliczni) trzymają inwestycje myśląc że może ceny jeszcze się odbiją. Tylko że
                w tym czasie inni już sprzedadzą i zaczną nowe inwestycje (jeżeli będzie gdzie
                zaczynać, bo deficyt na działki jest ogromny).
                Szkoda biadolić. Jednym słowem trzeba dobrze zapoznać się z umową deweloperska a
                co do kredytu to nie ma co się spieszyć i ufać promocjom !!!! W każdej promocji
                jest haczyk, dlatego lepiej negocjować stawki a nie łapać się na promocje.

Pozdrawiam wszystkich
                Jak coś to jestem dostępny pod mailem.
                kpaczkowski@lukas.com.pl
          • who_cares Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac 14.08.07, 14:34
            Lepiej zdradź nam sekret ile kosztowało $$$ przepchnięcie 15 piętrowego molocha
            w okolicy w której wszystkie budynki nie przekraczają ośmiu.
            No i ile poszło na przymkniecię oczu przez nadzór budowlany który nie cofnął
            pozwolenia na budowę na działce po WSM Hetman mimo że przez 6 lat od wydania
            pozwolenia nie wbito nawet łopaty w ziemię.
            Chyba sporo bo ceny w tej szafie nie są zachęcające.
            • Gość: Anka Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.aster.pl 14.08.07, 22:49
              Nie rozumiem Was, czy nie dociera do Was że ktoś może się cieszyć z zakupionego mieszkanka ? Nikt z Was jeszcze tego nie przeżył ? Fajnie jest mieć nowy apartament, swoje miejsce garażowe, cisze, spokój i zakładma sympatycznych sąsiadów ;) Umowa z developerem ok, wydaje się spełniać wszystkie wymagania UOKiK. Niewygórowana cena, wręcz tanio jak na tę lokalizację. Wyjątkowa troska o przyszłego mieszkańca ze strony developera. Takie są fakty, a Wy myślicie, że jeśli ktoś ma dobre zdanie o developerze to tylko "pracownik".
              Jeśli nie mieliście takich doświadczeń to jak możecie się
              wypowiadać ? To tak jak mówić o smaku potrawy, której się nie
              zjadło.
              • Gość: s Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.connecta.pl 14.08.07, 22:58
                Anna....zamilcz już bo my wszyscy jacys durni jesteśmy i nie potrafimy Cię
                zrozumieć. Nieu trać na nas swojego czasu i sił. Wracaj do roboty. Może uda Ci
                się przekonać do zakupu jakiegoś rodaka dewelopera. My niestety mieszkamy w
                stodołach i marzymy żeby kiedyś mieć na imię Anna i zamieszkać w
                najwspanjialszym świecie budynku Wola Tałer, wznoszonym przez znanego z
                uczciwości izraelskiego dewelopera :))
              • Gość: gg Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.189.72.19.e-plan.pl 15.08.07, 00:29
                buhaha

Ty tez sie jakos dziwnie o nas troszczysz
              • Gość: Jose Rodriguez Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.gprspla.plusgsm.pl 15.08.07, 12:43
                ale wazelina....
                • Gość: Henk Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.07, 09:23
                  Aniu, gwarantuje Ci z pelnym przekonaniem, ze "ciszy i spokoju" to Ty tam miec
                  nie bedziesz! Aleja Prymasa 1000lecia z trzema pasami w obie strony + brak
                  ekranow, tor kolejowy na nasypie i ulica Obozowa z torami tramwajowymi. Plus
                  baza MPO na sasiedniej dzialce.
                  • Gość: kazik Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.polkomtel.com.pl 16.08.07, 10:47
                    chyba blednie zakladasz ze Pani handlowiec Anna bedzie tam
                    mieszkac :) w tym potworku z takim sasiedztwem (MPO, prymasa,
                    tramwaje pod oknem) ciezka bedzie im znalezc chetnych za 11tys/m.
                    ale Anna sie stara jak moze :)
                • Gość: lopez Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.centertel.pl 14.08.12, 21:10
                  Lepiej tak niz odwrotnie.
              • Gość: Zawiszy 16 Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.acn.waw.pl 16.08.07, 11:22
                Tak sobie przygladam sie tej budowie....fundamenty lane bezposrednio
                na gline przesiaknieta prawie 70% woda bez izolacji...super
                pozazdroscic tych apartamentow....mam nadzieje ze przewracac sie
                bedzie w strone obozowej ;/
                • Gość: krzysiek Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.aster.pl 17.08.07, 21:20
                  Co Wola Tower przesłoni widok z okienka?? Taki ładny był widoczek a
                  tu nagle taki wieżowiec:( Ciekawe czy w ogóle światło będzie teraz
                  dochodzić do mieszkania.
                  Jak miałby się przewracać to wolałbym żeby poleciał na Zawiszy,
                  Obozową często jeżdżę tramwajem więc w tą stronę lepiej nie
                • Gość: oserwator Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: 193.238.12.* 21.08.07, 13:07
                  to nie fundament a sciana szczelinowa, nie nasiakniete wodą tylko
                  wykop wypełniony bentonitem i betonowany metoda "contractor"
                  izolację zapewnia grugość 80cm sciany i beton wodoszczelny W8
                • Gość: art Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.aster.pl 30.09.07, 23:17
                  zapoznaj się trochę z technologią w jakiej wznoszony jest ten
                  budynek. Jezeli niem masz o czymś pojęcia to nie zabieraj głosu
    • Gość: elle Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.chello.pl 16.08.07, 11:30
      kilka wieżowców-mrówkowcow z klitkami. tanio? i tak za drogo.
      lokalizacja? z jednej strony tory kolejowe i trasa szybkiego ruchu,
      z drugiej cmentarze i tereny wojskowe, z trzeciej baza MPO.

wkrótce to będą slumsy- zanim jeszcze zdążysz spłacić kredycik. now
      to wio.
      • Gość: gg Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.189.72.19.e-plan.pl 16.08.07, 11:43
        PAni Aniu prosze uchylic rabka tajemnicy i zdradzic jak idzie
        sprzedaz
        • Gość: Sandokan Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.07, 12:05
          Chyba tak sobie skoro ciągle słychać reklamę w radio.
          Z drugiej strony to najwięcej jest reklam odnosnie
          rezydencji w WILANOWIE :)))))))
    • Gość: apartamenty !!!! Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: 193.108.194.* 16.08.07, 13:47
      Te wasze "apartamenty" cos mi przypominają .....

www.tvn24.pl/10500,2066109,0,0,1,0,galeria.html
      • Gość: Bydle Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.aster.pl 17.08.07, 00:36
        Zazdroscisz bo cie nie stac he he he
        • Gość: gg Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.189.72.19.e-plan.pl 17.08.07, 02:01
          Pani Aniu no ale przeciez prosilismy o rzeczowe informacje a nie
          jakies przekomarzanie sie z nami

Oj bo damy znac do Kierownika Sprzedazy Wola Tauer ze pani nas zle
          traktuje... a wtedy .. i WIO ;-)
          • Gość: Anka Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.aster.pl 20.08.07, 22:32
            Ale się uparliście na mnie :) Nie będę się tłumaczyła,
            że nie jestem wielbłądem. Pozdrawiam, także niedowiarków
            co do mojej oryginalności.
            P.S.
            Kredyt już mam :)
            • Gość: a Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.aster.pl 20.08.07, 22:48
              Nie martw się....już za 50 lat nie będziesz miała tego kredytu :>
              • Gość: Anka Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.aster.pl 20.08.07, 23:56
                Korekta !!! Za 25 lat ;) Rodzice pomogli.
                • Gość: adaś 33 Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.aster.pl 20.08.07, 23:57
                  A twój prezes izraelskiego dewelopera nie dorzucił żadnego srebrnika ?
                  :)
                • Gość: miś Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.eranet.pl 24.03.09, 22:51
                  odradzam zakup. dyrektor ds sprzedaży robi trudności z zamianą
                  mieszkania na większe. nie chcą się zgodzić i tłumaczą planami
                  sprzdaży mieszkań. a przecież mam tam mieszkanie i chcę tylko
                  zamienić na większe. ale okazuje się to problemem. poza tym umowa
                  zawiera wiele niedozwolnych klauzul. jak zawsze wszystko pięknie,
                  ładnie i sympatycznie do podpisania umowy. potem to już kłopoty.
                  radzę uważać i zastanowić się nad zakupem
    • Gość: goxtrim Nie podbijajcie tego wątku.... IP: *.acn.waw.pl 17.08.07, 02:06
      bo czynicie podpuchę skuteczną jednak...

pozdrawiam
      • Gość: Abdul Rahman Re: Nie podbijajcie tego wątku.... IP: 212.180.168.* 14.10.09, 13:41
        a nie pomyślałoś, iż niektórzy z nas mogą pracować w Wieży?
        • Gość: Abdul Rahman Re: Nie podbijajcie tego wątku.... IP: 212.180.168.* 14.10.09, 13:43
          Wieża Woli rulez!
          podobno są ostatnie mieszkania z widokiem na zamieszkanie w cenie 7999 / m3.
    • Gość: Bufetowy Re: Nie podbijajcie tego wątku.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 09:10
      Chyba sprzedaz slabo idzie... :|

Nikt nie chce mieszkac w 16p klocku przy trasie...
      • Gość: ObiWanKenobi Re: Nie podbijajcie tego wątku.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 13:35
        Chcieć, a móc to dwie różne sprawy...
        Tych co chcą przy tej cenie jest mniej niż tych co
        chcą i mogą. No i te konkurencyjne inwestycje...
        jest już ich trochę.
    • Gość: niezorientowany Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.07, 13:13
      jak 50 m2 to apartament to ile m ma kawalerka 5???
      ile okien ma taki apatament?
      • Gość: J.Lo. Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.07, 09:02
        Ciekawa lokalizacja, ale obrzydliwy projekt!

Blokowisko-slums...

Szkoda.
    • Gość: gość Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.spray.net.pl 14.12.07, 18:10
      tak, jest miło, sympatycznie i przyjemnie, tak jak na zielonym
      zaciszu, przytoczymy parę faktów, żeby wszyscy tutaj wiedzieli:
      - brak gazu jeszcze przez około 2.5 miesiąca po odbiorze mieszkań
      - brak nazwy ulicy przy której powstało osiedle (1.5 miesiąca po
      odbiorze mieszkań)
      - opóźnienie w podpisaniu aktów notarialnych (minimum 2 miesiące na
      mieszkanie, na garaże do dzisiaj nie wiadomo kiedy będą)
      - oświetlenie ulicy przy której osiedle leży zostało zrobione 8 m-cy
      po odbiorze mieszkań
      - warunkiem odbioru mieszkania było podpisanie stosownego
      oświadczenia, zmieniającego umowę w temacie terminu podpisania aktu
      na termin bliżej nie sprecyzowany
      - warunkiem podpisania aktu notarialnego jest zrzeczenie się
      jakichkolwiek roszczeń w stosunku do developera (za wyjątkiem
      rękojmi i gwarancji)
      pozdrawiam i miłej współpracy z TURRETEM

• Gość: lukas Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.acn.waw.pl 04.05.08, 19:07
        ja to skwituję krótko, kupić mieszkanie od żyda bezcenne hehehe
        • Gość: radziwie Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: 212.75.100.* 25.05.08, 13:05
          www.kstrus.pl/lokalizacja/?id=50
    • Gość: KIKI Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.range81-159.btcentralplus.com 18.09.08, 20:48
      Ciekawe. Czy ta inwestycja jest wykonywana przez JW? Bo ta sama Pani Ania wzięła Z ŻONĄ mieszkanie w Lazurowym Ustroniu. Ten sam idiotyczny tekst na koniec - "jeszcze kredycik i wio!"

Drodzy pracownicy developerów. Bądzcie chociaż troszkę mniej prymitywni i skoro już się próbujecie wykazać, to róbcie to z głową.

Pozdrawiam Pani Aniu. Aha i pozdrowienia dla MAŁŻONKI!

• slavko.matejovic Oj trzeba być tolerancyjnym :) 19.09.08, 07:55
        W końcu jesteśmy w Unii i jak dwie panie chcą ze sobą zamieszkać, to
        po co się żołądkować ;)
    • Gość: tomi Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 18:58
      na stronie i w reklamie mówią że m2 jest za 6,5 tys zł..warto kupić czy jeszcze
      czekać?
      • Gość: Dcr Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.chello.pl 18.02.09, 19:36
        A widzisz co sie dzieje na swiecie? Kupowanie teraz mieszkania na kredyt to
        oznaka duzej odwagi, rynki finansowe umieraja, jezeli juz cos brac to za gotowke
        i to najlepiej z rezerwa na remont.
        • Gość: Alfred Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: 94.254.147.* 18.02.09, 22:15
          W Wola Tower warto. Wielu jeszcze nie odkryło atutów tej inwestycji,
          ale cóz, potem obudzą sie z ręką w nocniku. Ich wybór. Ja bym
          kupował, bo tak bardzo atrakacyjna cena jak na centrum Woli.
          • Gość: oleg och Alfredzie! IP: *.spray.net.pl 18.02.09, 22:18
            > W Wola Tower warto. Wielu jeszcze nie odkryło atutów tej inwestycji,
            > ale cóz, potem obudzą sie z ręką w nocniku. Ich wybór. Ja bym
            > kupował, bo tak bardzo atrakacyjna cena jak na centrum Woli.

"Ja bym kupowal"

Och Alfredzie! Skad w Tobie te watpliwosci? Toz to jasna, meska i prosta
            decyzja. Kupuj! Kupuj Alfredzie, bo obudzisz sie z reka w nocniku.
            • Gość: aniani Re: och Alfredzie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 22:28
              "jeszcze tylko kredycik i wio!" ;D
    • satorianus Nowe miasto duchów? 19.02.09, 09:50
      Czy Wola Tower podzieli los sąsiadującej inwestycji?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=90901995&a=90901995

"Największym problemem tego świata jest to, że głupcy są absolutnie pewni, a
      mędrcy pełni wątpliwości."
      • Gość: gosc Re: Nowe miasto duchów? IP: 89.108.215.* 19.02.09, 10:44
        to nie jest reklama, ku przetsrodze, tym bardziej ze mamy kryzys i
        dzis firma istnieje jutro już nie: chcesz kupic mieszkanie lepiej
        zobacz przykłady niedozwolonych klauzul:
        www.glupi-klient.com/cgi/gklient.cgi?module=clause&cmd=list&id_category=11&name=Nieruchomości
        i poczytaj o deweloperach w abc:
        www.glupi-klient.com/cgi/gklient.cgi?module=page&cmd=abc
        • Gość: Alojzy Dni otwarte IP: 94.254.241.* 19.02.09, 22:42
          W ten weekend będziecie się mogli osobiście i naocznie przekonać,
          jak to z tą inwestycją jest - Wola Tower bedzie miała dni otwarte.
          Warto chyba pójść, by wyrobić sobie własne zdanie, a nie słuchać
          formurowych malkontnetów.
          • Gość: oleg Re: Dni otwarte IP: *.spray.net.pl 19.02.09, 22:46
            oj korci mnie bardzo aby pojsc na te dni otwarte...

jakis catering planujecie? tylko ostrzegam bez mocnych alkoholi bo jestem
            kierowca. lampka szampana nie zaszkodzi, pod warunkiem, ze nie bedzie to jakies
            ruskoje igristoje jak ostatnio.
            • Gość: łowca naganiaczy Re: Dni otwarte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 07:21
              będa mocniejsze bo na trzeźwo nikt tego nie kupi ;D
          • Gość: łowca naganiaczy jestes Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 07:20
            Ania. Znowu zapomnialeś że Ania masz na imię :)
            • Gość: Alojzy Re: jestes Ania IP: 89.108.213.* 22.02.09, 08:51
              Przyjmujmy, że mma na imię Alojzy.
              Ale do rzeczy - był już ktoś na dniach otwartych i może sie z znami
              podzielić?
              • Gość: Andrzej Wola Tower IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.09, 10:12
                Zastanawiam się nad kupnem mieszkania w WT, ale po przeczytaniu wszystkich wątków dochodzę do wniosku, że prócz ceny brak jest jakichkolwiek argumentów "za". Dlatego może ktoś podzieli się informacją gdzie warto kupić nowe mieszkanie? W miarę blisko centrum, ok. 35m.

Pozdrawiam,
                Andrzej
                • Gość: Grześ Re: Wola Tower IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.09, 12:03
                  ...właśnie...gdzie kupić mieszkanie,??? jak takie mądre głowy macie...ja szukam
                  już 5 mcy i nic mi się niepodoba...400000 mogę wydać i nic :-)
                  • wuetend Tylko Wola Tower 16.04.09, 16:03
                    tylko w Woli Tower!
                    Mają bardzo prężny dział sprzedaży i marketingu.
                    I kupe mieszkań do wyboru, albo od samego Turret Devt albo
                    od "inwestorów".
                    • Gość: kwa Re: Tylko Wola Tower IP: *.chello.pl 16.04.09, 17:12
                      > Mają bardzo prężny dział sprzedaży i marketingu.

o to to to
                      Ania z zona mocno daje :)
                      • Gość: jacek w sobote i niedziele drzwi otwarte - naganianie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 17:50
                        jakos malo skuteczne

moze tam wpadniemy zrobic flash mob i sie posmiejemy z tych
                        czeresniakow ??
                        • Gość: Kasia Re: w sobote i niedziele drzwi otwarte - naganian IP: *.chello.pl 20.06.09, 15:33
                          Byłam dziś na dniach otwartych w Wola Tower. Przeczytałam Wasze wszystkie
                          komentarze. Nie jestem wieśniakiem / czereśniakiem itd jak to tu określacie, ale
                          zastanawiam się nad kupnem tam mieszkania. Lokalizacja jak dla mnie jest
                          wyśmienita. Trasą do rodziców na Bródno i do Babci na Ochotę. Tramwajem do pracy
                          do centrum. Blok jest rzeczywiście duży i trochę molochowaty, ale za to są
                          przystępne ceny. Mnie na przykład nie stać w tym momencie na mieszkanie w
                          ślicznym czteropiętrowym bloczku na strzeżonym osiedlu (np. Dom nad jeziorem -
                          tam jest pięknie) i co mam wciąż mieszkać u rodziców??? Mam w chwili obecnej mam
                          zarezerwowane mieszkanko 34m2 za przystępną cenę i sądzę, że się na nie skusze.
                          Nie będzie wielkie, ale będę tam mieszkać sama, więc na razie wystarczy. Może i
                          są pewne minusy, jak blisko tory, trasa, więc może być hałas, ale dzięki temu
                          dojazd jest łatwiejszy. A mi osobiście nie widzi się stanie w korkach, tak jak
                          ludziom którzy kupują piękne domki/mieszkania w okolicy cichej i bez dróg
                          szybkiego ruchu. Jedynie martwią mnie posty o deweloperze, więc umowę
                          przedwstępną skieruję do prawnika.

A i nie jestem żadnym sprzedawcą, piszę to bo nie wiem czy Ania jest czy nie,
                          ale chcę by ludzie wiedzieli, że nie tylko jej się tam podoba. Może mi nie do
                          końca, ale jednak jestem na TAK (z tą kasą którą jestem w stanie zainwestować)
                          • Gość: Hubba Re: w sobote i niedziele drzwi otwarte - naganian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 17:50
                            A świstak siedzi i zawija w sreberka...
                          • steady_at_najx Re: w sobote i niedziele drzwi otwarte - naganian 20.06.09, 17:59
                            Kasia i wygrzebalas ten temat ktory ostatnio byl poruszany w kwietniu zeby nam o tym powiedziec ?

Dajcie spokoj - nikt myslacy sie na to nie nabierze.
                            To co ? To "jeszcze kredycik i wio" jak zwykliscie mowic ?
                            • Gość: Kasia Re: w sobote i niedziele drzwi otwarte - naganian IP: 217.96.126.* 22.06.09, 10:00
                              hahaha jaki Ty jesteś popier... bo innych słów mi brak poprostu. Nie
                              pisze najczęściej na forach, bo tacy debili, kretyni i imbecyle jak
                              Ty do tego mnie zniechęcają. Prawa jest taka, że oceniacie coś czego
                              nie wiecie, bo mnie przecież nie znacie. Może się spotkamy i
                              udowodnie Ci gdzie pracuje, jaka jestem a nie będziesz mnie pojebie
                              oceniał.
                              A tekst do którego się czepiacie do głupota hahaha, kredytu nie
                              muszę narazie brać!
                              NARA pojeby i nie dowiarki!!!
                              • Gość: łowca naganiaczy heheheeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 03:35
                                co za słownictwo... wprost nie-do-wia-ry :D
                                • Gość: lol Re: heheheeee IP: *.centertel.pl 14.08.12, 01:53
                                  To niestety zwyczajne.
                          • Gość: garfield21 Re: w sobote i niedziele drzwi otwarte - naganian IP: *.chello.pl 20.06.09, 18:01
                            Ile wyniesie Cie m2?
                            Czy duzo schodza z ceny?
                            • Gość: Kasia Re: w sobote i niedziele drzwi otwarte - naganian IP: 217.96.126.* 22.06.09, 09:55
                              Z tego co tu wyczytalam wczesniej ceny byly 11tys m2 - osobiscie
                              tego nie wiem, bo nie interesowalam sie jeszcze wtedy kupnem
                              wlasnego mieszkania ani tu ani gdzie indziej. teraz jest taniej.
                              • satorianus Re: w sobote i niedziele drzwi otwarte - naganian 22.06.09, 10:14
                                Taniej to znaczy ile. 10tys? Ile Ci policzyli za te 34 metry?
                                • Gość: Kasia Re: w sobote i niedziele drzwi otwarte - naganian IP: 217.96.126.* 22.06.09, 11:05
                                  ceny są różne, w zależności jak dobrym jesteś negocjatorem, powiem
                                  Ci , że mi wyszło ok 7500tys/m2. A tak i oczywiście czekam na
                                  podejrzenia i ataki, że jestem kimś z działu sprzdaży !!! ŻAŁOŚNI!!!!
                                  • Gość: luxKOT Re: w sobote i niedziele drzwi otwarte - naganian IP: *.128.11.218.static.crowley.pl 22.06.09, 11:26
                                    no coz to i tak jeszcze zbyt drogo jak dla mnie, za 45m (takie mnie interesuje)
                                    musialbym zaplacic prawie 340 tys. Troche drogo jak na schowek na miotly - za
                                    tyle mozna w podkarpackim palac zbudowac:)
                                    W dodatku taka cena to zadna okazja, po tyle teraz sa takie mieszkania ..
                                    Pozostaje poczekac, az developerzyskom zmieknie rura:)
                                    • Gość: Kasia Re: w sobote i niedziele drzwi otwarte - naganian IP: 217.96.126.* 22.06.09, 12:18
                                      No ja szukałam mniejszego, bo jak narazie nie będzie mnie stać na
                                      droższe, a że będę sobie sama tam mieszkać to i nie potrzebuje
                                      większego. Oj tak w innym województwie są inne ceny, ale to jest
                                      stolica i ceny nie będą nigdy tak niskie jak np. w podkarpackim.
                                      Poza tym ceny już wcale tak nie maleją, powiedziałabym że wręcz
                                      odwrotnie :/
                                  • terion niczego nie sugerujemy..ale TGC Corporate Lawyers? 22.06.09, 11:36
                                    Autor: Gość: Kasia IP: 217.96.126.* 22.06.09, 11:05

inetnum: 217.96.126.0 - 217.96.126.255
                                    descr: TGC Polska Sp z o.o.
                                    descr: ul. Krolewska 27
                                    descr: 00-060 Warszawa

www.tgc.eu/
                                    We offer a breadth of services including corporate, M&A, litigation,
                                    finance, ***real estate*** and tax advice

To MOŻE coś znaczyć, ale wcale nie musi.
                                    • Gość: Kasia Re: niczego nie sugerujemy..ale TGC Corporate Law IP: 217.96.126.* 22.06.09, 12:16
                                      Dość blisko, ale nie dokońca to. Poza tym czy możesz nie pisać
                                      takich rzeczy tak szczegółowo? Będę wdzięczna za usunięcie tych
                                      informacji! :) Z góry dziękuję
                                      • slavko.matejovic Re: niczego nie sugerujemy..ale TGC Corporate Law 22.06.09, 12:34
                                        No niestety internet jest złośliwe bydlę, internauci jeszcze
                                        bardziej złośliwi i inteligentni, niektórzy nawet wiedzą, że
                                        internet to nie tylko niebieskie "e" i żółte uśmiechniętne słoneczko
                                        i potrafią odczytać informacje, które nieświadomi użyszkodnicy
                                        rozsiewają myśląc że są anonimowi.
                                        • Gość: Kasia Re: niczego nie sugerujemy..ale TGC Corporate Law IP: 217.96.126.* 22.06.09, 12:48
                                          No to rzeczywiście złośliwi Ci internauci, a najlepsze, że i tak nie
                                          trafiliście gdzie pracuję hahaha. STRASZBNIE INTELIGENTNIE hahaha!!!
                                          Oprócz tego jesteście wredni, niemili... oj dużo epitetów mogłabym
                                          jeszcze napisać, ale szkoda strzępić języka dla takich jak niektórzy
                                          z Was!!! Przede wszystkim przemawia przez Was zazdrość i tyle!!!
                                          Człowiek czyta to, pisze bo chce się czegoś dowiedzieć, a oprócz
                                          tego... eee tam nie ważne...
                                          • steady_at_najx Re: niczego nie sugerujemy..ale TGC Corporate Law 22.06.09, 14:01
                                            >Przede wszystkim przemawia przez Was zazdrość i tyle!!!

Jesli przez nas zazdrosc (ahhh te 34 m2 w Wola Tower) to przec
                                            ciebie co ? Wscieklosc moze ? Bo jak okreslic odpowiedzi :

hahaha jaki Ty jesteś popier... bo innych słów mi brak poprostu.
                                            Nie
                                            pisze najczęściej na forach, bo tacy debili, kretyni i imbecyle jak
                                            Ty do tego mnie zniechęcają

a nie będziesz mnie pojebie oceniał.

NARA pojeby i nie dowiarki!!!

Kojarzy mi to sie jedynie z tzw "wsciekloscia ynwestora" ktora na
                                            tym forum widzialem ostatnio jakis czas temu. Ja rozumiem zebym sam
                                            uzyl epitetow.... ale moja wypowiedz raczej ich nie zawierala

no to co ? podbijamy ?

TGC Corporate Lawyers
                                            ul. Królewska 27
                                            00-060 Warszawa, Poland
                                            Tel.: +48 22 653 3644
                                            Tel.: +48 22 653 3645
                                            Fax: +48 22 827 6915
                                          • Gość: łowca naganiaczy hm? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 03:42
                                            a czego jeszcze się chciałaś dowiedzieć pisząc że tam kupujesz? czy bardzo ci
                                            zazdrościmy? nie-prawdopodobnie bardzo ;D
                                      • terion Re: niczego nie sugerujemy..ale TGC Corporate Law 22.06.09, 13:17
                                        > Poza tym czy możesz nie pisać takich rzeczy tak szczegółowo? Będę
                                        wdzięczna za usunięcie tych informacji! :)

Nawet gdybym chciał, to wydaje mi się, że forum gazety nie daje
                                        możliwości usówania postów.
                                        Poza tym jest to ogólnie odstępna informacja:
                                        checkip.narak.com/index.cgi?domain_name=217.96.126.0&agreecheck=on
                                        • Gość: żordi TGC Corporate Law IP: *.ATRADIUS.com 25.06.09, 16:35
                                          bez "WIO" nie bierzemy tych kwadratow.
                              • Gość: rozum [...] IP: 85.222.87.* 28.12.09, 13:38
                                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                          • Gość: qweq Re: w sobote i niedziele drzwi otwarte - naganian IP: 80.83.158.* 07.09.09, 15:38
                            Nie no, Anka, Kaśka, Alojz, jesteście fenomenalni :D Dzięki za dobry
                            humor w to ponioedziałkowe popołudnie!
                          • Gość: Ania2 Re: w sobote i niedziele drzwi otwarte - naganian IP: 94.75.121.* 27.12.09, 19:22
                            Witaj Kasiu! Ja tez zastanawiam sie nad kupnem mieszkania w WT. Czy
                            konsultowalas juz moze umowe z prawnikiem? Czy jest ok.? Bede Ci
                            bardzo wdzieczna za jakies info. Jesli mozesz odpisz na maila, bo
                            nie chce aby rozgorzala tutaj jakas glupia dyskusja... moj mail:
                            anulalala@tlen.pl
                            pozdrawiam!
                            • Gość: Ziuta8 Re: w sobote i niedziele drzwi otwarte - naganian IP: 89.18.180.* 27.12.09, 20:06
                              Cześć Ania2 i Kasia. Ja też jestem zainteresowana kupnem mieszkanka w
                              tej prestiżowej inwestycji. Interesuje mnie apartament do 20m2
                              koniecznie z kominkiem w kiblu i z widokiem na ścianę budynku obok.
                              Jakbyście coś wiedziały to piszcie do mnie szybko:
                              ziuta8@salonmasazu.waw.pl
                              • Gość: yoko ono Re: w sobote i niedziele drzwi otwarte - naganian IP: 212.75.114.* 28.12.09, 10:30
                                a ja chciałobym wynająć mieszkanie w tej prestiżowej inwestycji.
                                apartament min. 22 m2, z ładnym widokiem. płacę 3500 PLN, czyli
                                więcej niż wynosi rata kredytu. kupujta i wynajmujta!
    • i14rek Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac 28.06.09, 13:29
      Zdjęcia z 12 piętra budynku na: members.upcpoczta.pl/m.dobner/
      • Gość: ja;) Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: 212.180.168.* 28.06.09, 21:24
        Dzis widzialem w telepudle ich reklame z dosc tandetna wizualizacja. Widac, ze
        sprzedaz nie idzie, jeszcze rok temu kupowali dziury w ziemi, a teraz trzeba
        kaske na reklame w tv bulic. Watpie, by to cos dalo:)
        • wuetend Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac 29.06.09, 12:40
          rok?? od dobrych 2 lat sie reklamuja. podrecznikowy przyklad
          inwestycji, ktora nie wypali.
    • Gość: leschtsch Re: WOLA TOWER - bardzo lubię ten wątek, a Wy?? IP: *.ATRADIUS.com 03.07.09, 12:28
      WIO :)))
      • Gość: ∞ Re: WOLA TOWER - bardzo lubię ten wątek, a Wy?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 09:42
        "Jeszcze tylko kredycik i wio!" staje się równie popularnym komentarzem do
        sytuacji na rynku nieruchomości, jak przegrane życie, "taniej nie będzie" i z
        drugiej strony "gołodupcy" oraz "mieszkanie u mamusi".
    • Gość: Rozum Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.centertel.pl 12.07.09, 18:38
      Mieszkania dobre dla frajerow - realna wartosc w tym molochu to 3-4
      tys za metr
    • Gość: Rębrand Re: WOLA TOWER - super lokalizac IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.07.09, 22:40
      czy ktos moze wie, co slychac u tego rzetelnego developera? zapelnia
      im sie ten moloszek czy tez wiaterek tam swiszcze??
      • Gość: Aga z podkarpacia Re: WOLA TOWER - super lokalizac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 14:14
        Witam! Mysle, ze tak naprawde to niektorzy probuja na tych forach
        nerwy wyladowac :)
        Tak naprawde, to standard wykonczenia mieszkan jest rewelacyjny. A
        budynek z zewnatrz - przywoluje wspomnienia nadmorskich kurortów ;)
        Mam porownanie bo ogladalam z mezem mieszkania, nie tylko tu ale i w
        innych miejscach w Warszawie. Myslę, ze ceny sa naprawde przystepne,
        jak na ta lokalizacje, a i najwazniejsze, o czym nikt nie wspomina i
        nie myśli - grunt jest wlasnością, a nie użytkowaniem wieczystym jak
        to w większości przypadkow. A wiadomo co sie z tym wiąze.

Pozdrawiam wszystkich i nie radze do konca sugerowac sie opiniami na
        forum, lepiej samemu zobaczyc i ocenic.

A i zapomnialabym, mieszkan tych mniejszych przynajmniej nie
        pozostalo za wiele.

• wuetend Re: WOLA TOWER - super lokalizac 20.07.09, 14:29
          przepraszam, nie odpowiedzialem od razu bo dzwonil rzetelny
          deweloper Turret w sprawie mieszkan w jakiejs wieży
        • steady_at_najx Re: WOLA TOWER - super lokalizac 20.07.09, 14:51
          Teraz to tylko dziewczynki z podkarpacia z malymi wymogami
          finansowymi pracuja w biurach sprzedazy
        • Gość: oko Re: WOLA TOWER - super lokalizac IP: 167.236.248.* 20.07.09, 16:06
          o kurczak, poplakal sie ze smiechu, no normalnie bareja
          jeszcze tylko zapomnialas o:
          "Lubudubu lubudubu, niech nam zyje prezes naszego klubu, niech zyje nam"
          coraz lepiej sie robi w tym watku

• Gość: Aga z podkarpacia Re: WOLA TOWER - super lokalizac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 23:00
            Wiecie co widze, ze nie ma sensu niczego konkretnego pisac na tych
            forach.
            Sami ludzie anty-wszystko sie tu wypowiadają. A co do waszych
            wypowiedzi mescy szowinisci, to po pierwsze dziewczynka z
            podkarpacia, ale przynajmniej z kasą i klasą!!!
            Napisałam, ze mi odpowiada i to byla i jest moja opinia i juz w
            sumie moj zakup. Tym bardziej, ze pieniazki w cos trzeba inwestowac,
            a najlepiej w male warszawskie mieszkanka, gdzie zjezdza sie mnostwo
            mlodziezy do pracy jak i na uczelnie.
            Wam po prostu sie strasznie nudzi.

A tak dla zaspokojenia Waszych domysłow i wymysłów to powiem ze
            rozwazalam jeszcze mieszkanko na Nowych Bielanach, bliziutko metra
            jakby ktorys z was nie wiedzial :) A mysle nawet ze za kolejna
            kawalereczka na wynajem rozgladne sie wlasnie tam w kolejnych
            etapach budowy, jesli beda dostepne male metraze.

W koncu dla wynajmujacych najbardziej liczy sie lokalizacja!

TO TYLE ZEGNAM WAS I TO FORUM, BO SZKODA CZASU A W KOŃCU CZAS TO
            PIENIĄDZ :)

• steady_at_najx Re: WOLA TOWER - super lokalizac 21.07.09, 14:14
              Tym bardziej, ze pieniazki w cos trzeba inwestowac,
              a najlepiej w male warszawskie mieszkanka, gdzie zjezdza sie mnostwo
              mlodziezy do pracy jak i na uczelnie

Niech Pani powie swojemu prezesowi ze dzial sprzedazy zostal
              obsmiany i te sciemy inwestycyjne nie bardzo dzialaja.
        • Gość: Rychu spod kapecia Re: WOLA TOWER - super lokalizac IP: *.aster.pl 20.07.09, 23:16
          > A budynek z zewnatrz - przywoluje wspomnienia nadmorskich kurortów ;)

Czy to o ten hotel panience chodziło?
          www.miedzyzdroje.info.pl/slavia/hotel_slavia_02.jpg
          Ładny jest. I taki nadmorski. I nawet trochę wieżowaty. Może tylko ciut za mało
          wolski...
          • Gość: Aga z podkarpacia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 23:54
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • konto.zawieszone Re: WOLA TOWER - super lokalizac 21.07.09, 10:19
              Szanowna pani uważa, że jeżeli ktoś nie daje się nabrać na przewartościowane
              mieszkania, to jest niedowartościowany?

Otóż wyjaśniam - to raczej ludzie niedowartościowani podpierają swoje niskie
              poczucie wartości za pomocą drogich zakupów, docelowo mających zrobić wrażenie
              na otoczeniu.
              • terion Re: WOLA TOWER - super lokalizac 22.07.09, 08:58
                > Otóż wyjaśniam - to raczej ludzie niedowartościowani podpierają swoje niskie poczucie wartości za pomocą drogich zakupów, docelowo mających zrobić wrażenie na otoczeniu.

Ja tam nie widzę, żeby tu ktoś coś kupował. Za to widzę, że ktoś bardzo stara się coś sprzedać :-)
                • konto.zawieszone Re: WOLA TOWER - super lokalizac 22.07.09, 09:46
                  > Ja tam nie widzę, żeby tu ktoś coś kupował. Za to widzę, że ktoś bardzo stara
                  się coś sprzedać :-)

Tak. Ale te ktosie odwołują się do właśnie takich mechanizmów psychiki ludzkiej.
                  "Grają" na poczuciu wartości, chęci wywołania podziwu, a wręcz zazdrości.
                  Okazuje się, że to czasem działa.
                  • wuetend Re: WOLA TOWER - super lokalizac 22.07.09, 10:14
                    obserwuje te inwestycje od ok. 2 lat, czyli od dziury w ziemi.
                    odwolywanie sie do psychiki nabywcow odbywalo glownie wtedy.
                    moim zdaniem jest to moloch, blokowisko w najgorszym stylu,
                    przypominajace Targowek lub Goclawek, dodatkowo w nienajciekawszej
                    lokalizacji.
                    nie dziwie sie, ze sprzedanych (?) maja okolo 50%. sadze, ze spora
                    czesc z tych kupujacych jeszcze wycofa sie z transakcji (tam byl
                    chyba system 15/85). Zdaje sie, ze jest spora szansa na
                    spektakularna klape.

konto.zawieszone napisał:

> > Ja tam nie widzę, żeby tu ktoś coś kupował. Za to widzę, że ktoś
                    bardzo s
                    > tara
                    > się coś sprzedać :-)
                    >
                    > Tak. Ale te ktosie odwołują się do właśnie takich mechanizmów
                    psychiki ludzkiej
                    > .
                    > "Grają" na poczuciu wartości, chęci wywołania podziwu, a wręcz
                    zazdrości.
                    > Okazuje się, że to czasem działa.
                  • Gość: as Ludzie bez przyszlosci krytykujacy wszystko IP: 217.153.235.* 29.12.09, 10:51
                    Witam
                    Widze iż na tym forum przeważają malkontenci i życiowi nieudacznicy co to zawsze
                    narzekając : a to kredyty za drogie, a to mieszkania za drogie a to .../tutaj
                    wstaw cokolwiek/.
                    Do tych co szukają rzetelnych informacji
                    1)Lokalizacja-Swietna
                    Blisko centrum ,tramwaj pod nosem szybko można się dostać do metra na plac
                    Zawiszy do arkadii - wszedzie okolo 10 minut tramwem.roponuje sie przejechac
                    tramwajem w godzinach szczytu /zmierzyc czas /, wziąsc taxowke sprawdzic ile
                    kosztuje dojazd z centrum/
                    2)Towarzystwo
                    Będąc na miejscu zobaczymy ile jest tam nowoczesnych budynków a ile starych
                    menelowni.Wystarczy sie przejechać a nie słuchać pseudo fachowców.A bedac przy
                    menelowni proszę pokarzcie gdzie ich nie ma -Ochota mieszkałem tam polowe życia
                    i zapewniam ze jest ich mnóstwo,Praga ????, Moze nie ma ich na , mokotowie ??
                    Rozejrzyjcie sie w swoim otoczeniu.
                    3)Widoki to jest najsłabszy punkt Inwestycji - pytanie tylko po co ci mieszkanie
                    aby podziwiać widoki cz aby mieć wszystko blisko ????
                    Jesli widoki to proponuje Tarchomin i codzienne dojazdy w do centrum w około 1
                    godziny i 30 minut /wystarczy samemu sprawdzić a nie mędrkować/
                    4)Cena - tu wszystkich boli ceny mieszkań sa niezłe i nie będą mniejsze.Można
                    wyrwać kawalerkę 32 metry za 279 tysięcy.Ja kupiłem Mieszkanie 52 metry + garaz
                    + komórka lokatorska za 398 tysięcy.
                    I mam gdzieś ludzi którzy piep...a głupoty i mieszkaja wiecznie z mamusiami w
                    wieku 35 lat.
                    5)Jakosc tu wypowiadaja sie ludzie kotrzy nie byli na inwestycji i nie widzieli
                    innych .dla porownania
                    Melody Tower, Nowe Bielany przy metrze -> gładź gipsowa najtańsza i fatalnie
                    położona,Rurki hydrauliczne na wierzchu - trzenba je samemu wkuć w ścianę.
                    Podsumowując proponuje potencjalnym klientom nie sugerować się wypowiedziami
                    ludzi / w wiekszosci pustymi / typu wydaje mi sie , zdaje sie itd...
                    Tylko samemu pojechac sprawdzić i myslec

• wuetend pospieram się trochę, ale w końcu po to jest forum 26.03.10, 10:03
                      Gość portalu: as napisał(a):

> Witam
                      > Widze iż na tym forum przeważają malkontenci i życiowi
                      nieudacznicy co to zawsz
                      > e
                      > narzekając : a to kredyty za drogie, a to mieszkania za drogie a
                      to .../tutaj
                      > wstaw cokolwiek/.

Rozumiem, że w twoim mniemaniu, młody człowieku, linia podziału na
                      ludzi sukcesu i nieudaczników biegnie pomiędzy tymi, co kupili lokum
                      w tej zacnej Inwestycji oraz tymi, co litują się nad przyszłymi
                      Mieszkańcami?

> Do tych co szukają rzetelnych informacji
                      > 1)Lokalizacja-Swietna
                      można się spierać, jak na Warszawę, nie jest to zła lokalizacja,
                      choć znajdą się tacy, którym odpowiadać będzie. Moim zdaniem
                      lokalizacja jest słaba.

> 2)Towarzystwo
                      Również mieszkam na nowym osiedlu, meneli tu nie ma, za to jest
                      spora część zmanierowanych przedstawicieli generacji Y, którzy robią
                      wielkie oczy na zwykłe "dzień dobry" a z sąsiadami komunikują się na
                      forum.

> Rozejrzyjcie sie w swoim otoczeniu.
                      > 3)Widoki to jest najsłabszy punkt Inwestycji - pytanie tylko po co
                      ci mieszkani
                      > e
                      optymalnie chyba po to, by połączyć jakość, lokalizację, przestrzeń
                      i widoki, ale nie dostaniemy wszystkiego w rozsądnej cenie tak
                      długo, jak będzie nierównowaga rynkowa.

> 4)Cena - tu wszystkich boli ceny mieszkań sa niezłe i nie będą
                      mniejsze.

Ahaa.

Można
                      > wyrwać kawalerkę 32 metry za 279 tysięcy.Ja kupiłem Mieszkanie 52
                      metry + garaz
                      > + komórka lokatorska za 398 tysięcy.
                      > I mam gdzieś ludzi którzy piep...a głupoty i mieszkaja wiecznie z
                      mamusiami w
                      > wieku 35 lat.

No i po co się zapierasz, że rzekomo masz gdzieś ? Widać jak na
                      dłoni, że boli cie cena.

> 5)Jakosc tu wypowiadaja sie ludzie kotrzy nie byli na inwestycji i
                      nie widzieli
                      > innych .dla porownania
                      > Melody Tower, Nowe Bielany przy metrze -> gładź gipsowa najtańsza
                      i fatalni
                      > e
                      > położona,Rurki hydrauliczne na wierzchu - trzenba je samemu wkuć w
                      ścianę.

> Podsumowując proponuje potencjalnym klientom nie sugerować się
                      wypowiedziami
                      > ludzi / w wiekszosci pustymi / typu wydaje mi sie , zdaje sie
                      itd...
                      > Tylko samemu pojechac sprawdzić i myslec
                      >
                      • Gość: as Re: pospieram się trochę, ale w końcu po to jest IP: *.147.45.42.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.03.10, 22:50
                        Rozumiem, że w twoim mniemaniu, młody człowieku, linia podziału na
                        > ludzi sukcesu i nieudaczników biegnie pomiędzy tymi, co kupili
                        lokum
                        > w tej zacnej Inwestycji oraz tymi, co litują się nad przyszłymi
                        > Mieszkańcami

W moim mniemaniu linia podzialu przebiega pomiedzy tymi co mieli
                        odwage kupic mieszkanie/ i nie mowie o tej lokalizacji / a tymi
                        kotrzy mieszkaja na wyspie kiedys,byc moze , w niedalekiej
                        przyszlosci -Krytykujacy na kazdym forum wszystkie lokalizacje
                        Tak naprawde nikt ich nie slucha ludziw chodzac na forum szukaja
                        konkretow a nie gdybania,przypuszczania i wymadrzania sie .

Moim zdaniem
                        > lokalizacja jest słaba.
                        Masz prawo do takiego uwazania i to jest piekne ze niw wsztko sie
                        wszystkim podoba .Mi sie podoba kupie tobie sie nie podoba nie
                        kupisz ja sznuje ciebie ty szanuj mnie

Również mieszkam na nowym osiedlu, meneli tu nie ma, za to jest
                        > spora część zmanierowanych przedstawicieli generacji Y, którzy
                        robią
                        > wielkie oczy na zwykłe "dzień dobry" a z sąsiadami komunikują się
                        na
                        > forum

Widzisz i tu jest problem niektorzy ludzie uwazaja i prubuja
                        narzucic swoj swiatopoglad - ja to widze tak ja wybieram sobie
                        znajomych - jesli nie mam ochoty rozmawiac z sasiadem to nie
                        rozmawiam mowie dziendobry i to wszytko al enie musze sie z nim
                        bratac , umawiac sie na wspolne spedzanie czasu itd.
                        Co do nowego osiedla - meneli nie ma ale za osiedlem to i owszem -
                        Warszawa to nie getto , nie ma zasa iz nie wpuszczamy na ochote
                        tych z pragi , a w oili to niw wpuszczmyna mokotow

lokalizacja tak jak napisalem dla kazdego jest wazne cos innego
                        jesli ktos szuka cichego mieszkania /kameralnego w cenum warszawy -
                        najlepiej kolo rotundy / bo to centum / to sam sobie wystawia
                        etylietke - szkoda komentowac

No i po co się zapierasz, że rzekomo masz gdzieś ? Widać jak na
                        > dłoni, że boli cie cena. ??? Zaskoczony jestem jak komisja
                        sledcza .
                        Boli ???? No coments.

Zapraszam kazdego koto che kupic mieszkanie do myslenia.Najpierw
                        okreslic czego sie oczekuje i ile mozna na to przeznaczys srodkow. I
                        myslec klakulowac , szacowac a nie czytac bzdurne wpisy w stylu
                        niedlugo mieszkania beda taniec , a nie bo beda drozec, a ta
                        lokalizacjha jest lepsza o d tamtej , a wlasnie z gorsza , A nie bo
                        lepsza i temu podobne kretynskie wpisy
                        • Gość: oko Re: pospieram się trochę, ale w końcu po to jest IP: 167.236.248.* 30.03.10, 13:48
                          "W moim mniemaniu linia podzialu przebiega pomiedzy tymi co mieli
                          odwage kupic mieszkanie"

koledze sie chyba odwaga z glupota myli...
                          • Gość: AS Re: pospieram się trochę, ale w końcu po to jest IP: *.147.45.55.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.03.10, 22:31
                            >koledze sie chyba odwaga z glupota myli...
                            Kiedys ludziom wydawalo sie ze ziemia jest plaska - i mieli racje- wydawalo im
                            sie.

• Gość: rómón_cośtam Re: pospieram się trochę, ale w końcu po to jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 21:13
                          A toś mi brat! Mordo Ty moja!
                          • Gość: Arek i Jerzy Re: pospieram się trochę, ale w końcu po to jest IP: *.spray.net.pl 30.03.10, 21:16
                            jak kupowac to tylko tutaj!

forum.gazeta.pl/forum/w,106,109423682,109435315,Re_Ostoja_Wilanow_Fadesa_Polnord_szukam_inform.html
                            sasiedzi sa do rzeczy, a nie jakies tam pitu pitu. Tą lokalizację widze w
                            tęczowych kolorach. Tu i tylko tu!
                            • Gość: AS Re: pospieram się trochę, ale w końcu po to jest IP: *.147.45.55.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.03.10, 22:28
                              TO KUPUJ
    • wuetend Re: takie rzeczy to jeno Czak Noris potrafi 08.09.09, 09:07
      a tak przy okazji, jak juz podbito wątek, ciekawe co się dzieje w
      tej Inwestycji przez duże I?
    • wuetend Re: okazało sie ostatnio 10.12.09, 13:45
      ..że tzw. łubudu demograficzne dłużej niż myślano wcześniej
      przemieszkiwało z rodzicami i TERAZ dopiero wkracza na rynek
      mieszkań!!
      Podobno w Woli Tower zostały już tylko 2 mieszkania na sprzedaż!

-------------------
      pozdrawiam
      • Gość: jacek i nie uakualnili strony ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 21:40
        na ich stronach ponad 50 mieszkan do kupienia

• Gość: slodki jozio Cmentarz, MPO, jakosc JWC, biedota IP: 85.222.87.* 28.12.09, 20:07
      Kilka slow prawdy o WOLA TOWER :))):
      1/KOSZMARNA LOKALIZACJA - z jednej strony cmentarz, z drugiej trasa
      szybkiego ruchu, z trzeciej MPO. 2/KOSZMARNA ARCHITEKTURA - kto
      projektowal ten moloch ??? 3/TANDETNE WYKONANIE - poziom Dolcan lub
      JWC. 4/INWESTYCJA DLA TZW. GOLASOW - ktorzy nie majac wlasnych
      pieniedzy zadluzaja sie w banku po uszy i nawet nie patrza ze
      deweloper robi ich w przyslowiowego ch... wciskajac im tandete za
      abusrdalna cene. 80-90% mieszkan to male mieszkania, aby jak
      najwiecej golasow przyciagnac.RESUME: za ten syf to mozna zaplacic 3-

4 tys, wszystko ponad to to napychanie kasy chwiemu deweloperowi
      przez idiotow.
      • Gość: cypis Re: Cmentarz, MPO, jakosc JWC, biedota IP: 212.160.172.* 06.01.10, 11:45
        nie napinaj się tak koleś bo ci żyłka pęknie.
        przecież nikt cie do kupna nie zmusi :)

lokalizacja jest naprawde spoko. dojazd komunikacja miejską jest bezproblemowy.
        powązki to bardzo fajny stary cmentarz, i naprawdę warto go odwiedzić :) no ale
        przecież w okolicy jest i moczydło i lasek na kole więc naprawde nie wiem o co
        ci chodzi. a trasa i mpo? nigdy nie ma tak dobrze żeby nie mogło być lepiej :)

architektura? - bez przesady, ale dzieło sztuki to nie ma być. w porównaniu do
        wielkiej płyty (a tego jest większość) nie wypada źle.

wykonanie? - :) to się okaże po 2-3-5 latach. na pierwszy rzut oka nie jest źle.
        może się oczywiście okazać że będą sufity spadać itd - ale na każdej inwestycji
        zdarzają się niedoróbki. jest niby jakaś tam rękojmia i przy takich okazjach
        trzeba z tego korzystać.

inwestycja dla golasów :) hehe no nieźle, tu pojechałeś po całości. nie wiem czy
        jesteś w stanie zrozumieć że golasa niestety nie stać na zakup żadnego
        mieszkania, a co dopiero wywalić 7kzł za metr. weź się gościu w baniak jakim
        tłuczkiem walnij jak masz głosić takie złote myśli.
        ceny są jakie są - i jeśli uważasz że to jest warte 3-4kzł za metr to sprzedaj
        mi dwa nowe mieszkania 50m w centrum za tyle. za jedno zapłacę gotówką, na
        drugie wezmę sobie kredyt. ty dostaniesz pieniążki do rączki lub na konto :)

mając do wyboru zakup nowego mieszkania w wolitower lub kilunasto-dziesięcio
        letniego z rynku wtórnego zdecydowałem się na to pierwsze. Po półrocznych
        poszukiwaniach stwierdziłem że niestety ale zapłacić 360tys za nowe mieszkanie w
        nowym bloku jest lepszym wariantem niż 360tys za wielką płytę.
        • Gość: slodki jozio Re: Cmentarz, MPO, jakosc JWC, biedota IP: 85.222.87.* 06.01.10, 22:46
          gosciu zejdz na ziemie zamiast pieprzyc glupoty: 1/jezeli podnieca
          ciebie spacer po cmentarzu to moze powinienes pojsc do psychologa,
          2/MPO, trasa szybkiego ruchu - tu nie ma czego komentowac bo jak
          jest to kazdy widzi 3/ park moczydlo ????? gosciu do parku to ty
          musisz dmuchac ... no sam nie wiem 10-15 minut na piechote ... i
          musisz uwazac aby nie spasc z kladki albo aby ciebie samochody nie
          rozjechaly ... rownie dobrze mozna napisac, ze mieszkasz nad
          morzem :))) 4/tam bez watpienia 90% mieszkancow beda stanowic
          golasy, dla ktorych szczytemn mozliwosci jest kupno 30-50 m
          mieszkania na 30-50 letni kredyt. ta inwestycja od poczatku byla tak
          plasowana 5/ mowisz wielka plyta beeeee ... sorki ale ten budynek to
          w zasadzie tez wielka plyta z fragmentami z cegiel ... podobnie
          zreszta buduje jwc i dd. 6/ co do cen - przeciez obok miales
          inwestycje na banderii gdzie zaczeli sprzedawac od 4,8 w szczycie
          hossy wepchneli troche mieszkan idiotom po 9 a koncowke wyrzucali
          ponownie po 4,9 :))) bo nikt tego nie chcial kupowac - zamiast
          kupowac w WOLA MPO TOŁŁŁER trzeba bylo kupic w takim samym syfie ale
          tanszym od Pekao. no ale to nie moj problem - inwestycja wielki syf,
          ale z jednym mozna sie zgodzic - relatywnie niezly dojazd do centrum
          dla kogos kto jezdzi komunikacja miejska
          • Gość: cypis Re: Cmentarz, MPO, jakosc JWC, biedota IP: 212.160.172.* 07.01.10, 08:46
            1. jak twoja stara zdechnie to na cmentarz sie pewnie jednak wybierzesz. choc
            pewnie jednak wolisz odwiedzic psychologa.
            2. bywają gorsze lokalizacje.
            3. widze że przerażają cie odległości dalsze niż 200 metrów do zaparkowanego na
            dziko służbowego matiza. no to siedz dalej przed kompem albo oglądaj taniec z
            debilami w tv
            4. mało obchodzi mnie kto tam bedzie mieszkał. i tak to wynajmę. a jak podnieca
            cie mieszkanie z bogatymi sasiadami to proponuje przeprowadzić sie do monako lub
            luxemburga. jeśli cie stac, choc szczerze w to watpie skoro marnujesz czas aby
            podniecać się jakim blokiem dla biedoty
            5. mieszkałem w wielkiej płycie. mieszkałem w kamienicy z lat 20 w centrum.
            mieszkałem w ramie H. mozesz wierzyć lub nie, ale jest różnica. wielka plyta nie
            ma żadnych zalet oprócz lokalizacji. wiadukty na toruńskiej już się rozpadły, za
            niedługo pewnie rozpadnie się kilka innych inwestycji z tamtego okresu...
            6. mniej więcej tak było, z jednym wyjątkiem - jakoś pół roku temu mieszkań po
            4,9tys nie było. mniej więcej od tego czasu szukam więc wiem co pisze. Albo
            zmień psychologa albo zacznij myśleć samodzielnie.
            7. komunikacja miejska to jedyna alternatywa w dużym mieście. jak bus nie
            odpowiada to taxi. a samochody won z centrum.
            • Gość: slodki jozio Re: Cmentarz, MPO, jakosc JWC, biedota IP: *.centertel.pl 09.01.10, 01:23
              Moj Drogi Matole

. jak twoja stara zdechnie to na cmentarz sie pewnie jednak
              wybierzesz. choc
              > pewnie jednak wolisz odwiedzic psychologa.
              CO TU KOMENTOWAC - JESTES ZWYKLYM CWOKIEM - PRZYKLAD POLSKIEJ HOLOTY

> 2. bywają gorsze lokalizacje.
              CZYTAJ UWAZNIE - NIE POWIEDZIALEM ZE LOKALIZACJA JEST DO D... PO
              CALOSCI, TYLKO NAPISALEM ZE OTOCZENIE JEST KATASTROFALNE.
              LOKALIZACJA JAKO PUNKT NA MAPIE WAWY JEST DOBRA A NAWET WIECEJ NIZ
              DOBRA.

> 3. widze że przerażają cie odległości dalsze niż 200 metrów do
              zaparkowanego na
              > dziko służbowego matiza. no to siedz dalej przed kompem albo
              oglądaj taniec z
              > debilami w tv
              O SLUZBOWYM MATIZIE NAWET NIE MARZE :))) CHOC MUSZE CIE W WQRWIC BO
              TO CZYM JEZDZE WARTE JEST 2/3 TEGO CO TY ZAPLACILES ZA MIESZKANIE

> 4. mało obchodzi mnie kto tam bedzie mieszkał. i tak to wynajmę. a
              jak podnieca
              > cie mieszkanie z bogatymi sasiadami to proponuje przeprowadzić sie
              do monako lu
              > b
              > luxemburga. jeśli cie stac, choc szczerze w to watpie skoro
              marnujesz czas aby
              > podniecać się jakim blokiem dla biedoty
              MOJ DROGI PAJACU - NA PODSTAWIE KONTEKSTU W JAKIM PISZESZ BEZ CIENIA
              WATPLIWOSCI MOGE STWIERDZIC, ZE JEST TO TWOJE WYMARZONE "M" A
              NIE "M" NA WYNAJEM
              CO DO MOJEJ WIEDZY NA TEMAT NIERUCHOMOSCI - JA PO PROSTU INTERESUJE
              SIE TYM RYNKIEM TAK JAK AKCJAMI I WALUTAMI. STAD TEZ DOBRZE ZNAM I
              TE INWESTYCJE

> 5. mieszkałem w wielkiej płycie. mieszkałem w kamienicy z lat 20 w
              centrum.
              > mieszkałem w ramie H. mozesz wierzyć lub nie, ale jest różnica.
              wielka plyta ni
              > e
              > ma żadnych zalet oprócz lokalizacji. wiadukty na toruńskiej już
              się rozpadły, z
              > a
              > niedługo pewnie rozpadnie się kilka innych inwestycji z tamtego
              okresu...
              A PO CO TO PISZESZ ???

> 6. mniej więcej tak było, z jednym wyjątkiem - jakoś pół roku temu
              mieszkań po
              > 4,9tys nie było. mniej więcej od tego czasu szukam więc wiem co
              pisze. Albo
              > zmień psychologa albo zacznij myśleć samodzielnie.
              TRZEBA BYLO UWAZNIEJ SLEDZIC - NIE MOGLI TEJ INWESTYCJI SPRZEDAC, AZ
              ZACZELI ROBIC PROMOCJE. W KONCU WSZYSTKO WYSTAWILI PO 4850 LUB 4950
              I WTEDY POSZLO BLYSKAWICZNIE

> 7. komunikacja miejska to jedyna alternatywa w dużym mieście. jak
              bus nie
              > odpowiada to taxi. a samochody won z centrum.
              NIE WIDZE POWODU - JA CHETNIE ZAPLACE ZA PARKING NAWET 10 GODZIN
              DZIENNIE - MI TO NIE PRZESZKADZA

A TERAZ WRACAJ DO TATY RUMCAJSA

• Gość: abc Re: Cmentarz, MPO, jakosc JWC, biedota IP: *.mgsp.pl 04.02.10, 20:24
                Witam,
                czy wie ktoś kiedy budynek zostanie oddany do użytku?
                • Gość: anonimowy Re: Cmentarz, MPO, jakosc JWC, biedota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 00:42
                  Bylem dzis obejrzec kilka mieszkan w WT. Wczesniej sie nie
                  interesowalem; teraz myslalem ze ceny troche zjechaly, ale "cenka mi
                  opadla" to 30-35 metrowe mieszkanka od polnocy z widokiem na MPO
                  stoja po 9k za metr, stan developerski + 28k garaz. Moim zdaniem to
                  troche przy sporo;
                  miła Pani w biurze sprzedaży powiedziala ze oddac mieli w lutym ale
                  chyba uda im sie w listopadzie bo cos tam ktos tam nie chce przyjac,
                  takze nie nastraja to dobrze, poza tym z dyskusji z Pania z biura
                  sprzed wywnioskowalem ze przy podpisaniu umowy place 15%, przy
                  odebraniu kluczy 85%, a jak spytalem kiedy akt notarialny to
                  zdziwiona powiedziala ze jak dopelnia formalnosci czy cos... takze
                  placisz 100% kasy, a formalnie nie ma ani aktu ani ksiegi wieczystej
                  (chyba do listopada'10).
                  Kurcze - ja liczylem ze teraz tam powinny mieszkania kosztowac 5 max
                  6k z metra, a nie 9. szczerze mowiac to chyba wole wielka plyte na
                  targowku 2 razy wieksze mieszkanie za 5-5.5 k z metra.
                  chetnie kupilbym mieszkanie w WT, bo moim zdaniem to dobra opcja na
                  poczatek dla singla, ale za 5k za metr+gratis garaz. Jak na razie to
                  sprzedali ok.50% lokali, a jak sie rezerwuje tylko to system
                  pokazuje ze "sprzedane" takze prosze sie nie sugerowac tym co pisza
                  na stronach... mam nadzieje ze niedlugo zmiekna.
                  to tyle w temacie; pozdrawiam
                  • Gość: zainteresowana WOLA TOWER IP: *.subscribers.sferia.net 08.02.10, 15:00
                    Bardzo powaznie biorę pod uwagę zakup mieszkania w tej inwestcji.
                    Bardzo wysoki standard, klucze za miesięc, super promocja na
                    wykończenie, genialna lokalizacja (pracuję na bankowym). W czym
                    problem? Martwię się poziomem tej dyskusji. Martwię się, ze to mogą
                    być moi przyszli sąsiedzi. No bo jesli kogos nie dotyczy ta
                    inwestycja, po co by tu pisał? Mało to prawdopodobne, tyle jest
                    miejsc, gdzie można tak "popitolić" na rózne tematy. Czemu akurat
                    tu?
                    • perneon Re: WOLA TOWER 08.02.10, 15:15
                      > Bardzo powaznie biorę pod uwagę zakup mieszkania w tej inwestcji.
                      > Bardzo wysoki standard, klucze za miesięc, super promocja na
                      > wykończenie, genialna lokalizacja (pracuję na bankowym).

www.youtube.com/watch?v=DhecpGGOP40
                      • Gość: zainteresowana Re: WOLA TOWER IP: *.subscribers.sferia.net 10.02.10, 11:13
                        Perneon! Naprawdę szczerze się ubawiłam. Luknełam na Twoją historię
                        i widzę, że jesteś zawodowcem z dziedziny nieruchomości. Wypowiadasz
                        sie na temat inwestycji z kazdej części miasta. Nie sądzę, że jesteś
                        bezrobotnym, który się nudzi i tak sobie czyta wszystko jak leci...
                        pewnie z racji zawodowych czytasz to wszystko. Mam więc pytanie:
                        pracuję na bankowym. Chcę kupić małe dwa pokoje. Wynajmuje
                        aktualnie, więc dobrze by było żebym mogła sie szybko przenieść bo
                        nie udźwignę wynajmu i kredytu zbyt długo. Chcę, zeby było w miare
                        blisko z dobrym dojazdem (tramwaj, metro- zeby ominąć korki i tanio
                        taxi wieczorem) Co polecasz?
                        • Gość: absurd Re: WOLA TOWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 14:42
                          ale na prawde juz na prawde - mi sie wydaje ze jesli od 2007 roku
                          nie sprzedali polowy mieszkan, to chyba cos z tym budynkeim jest nie
                          tak. czy Ty tam wogle bylas i to widzialas??? kurcze. przeciez to
                          bedzie jak hotel pracownicy w dzielnicy przemyslowej. a mieszkanie 2
                          pokojowe to tyle co 100-120 tys USD. W usa kupiłabyś za to 120 m2
                          domek na florydzie z basenem...
                          • Gość: abc Re: WOLA TOWER IP: *.mgsp.pl 16.02.10, 20:48
                            Czy wie ktoś kiedy ma być oddanie budynku do użytkowania?
                            • Gość: brodacz Re: WOLA TOWER IP: *.chello.pl 23.02.10, 23:35
                              Oddają w marcu, trzeba się wpisać na listę
                            • wuetend Re: niezłe podbicie wątku 26.03.10, 09:38
                              przez 12 dni nie dowiedziałoś się, kiedy oddają?

słusznie, że wątek jest podbijany gdyż jest to moja ulubiona
                              inwestycja. Ja i wszyscy moi singlowi qumple się tam niedługo
                              wprowadzamy. Bedziem zajmować jedno skrzydło na szewanastym piętrze
                              z widokiem na Siti.

PS. podobno niedługo zaczną się wybórzki niektórych kwartałów
                              wielkopłytowych..... więc ceny nieruchomości mogą rosnąć

-------------------
                              pozdrawiam
    • Gość: ditel Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: 109.243.114.* 26.03.10, 09:25
      witam, czy jest ktoś kto kupil mieszkanie w wola tower? zdecydowalam
      sie na zakup w tej inwestycji chcialabym poznac panstwa opinie (
      zanim podpisze umowe) :)
      • wuetend Re: nie, nikt nie kupił. 26.03.10, 09:42
        kiedy Pani kupiła, w 2007 czy w 2010 może?

Gość portalu: ditel napisał(a):

> witam, czy jest ktoś kto kupil mieszkanie w wola tower?
        zdecydowalam
        > sie na zakup w tej inwestycji chcialabym poznac panstwa opinie (
        > zanim podpisze umowe) :)
        • Gość: eslokiutrew Re: nie, nikt nie kupił. IP: 74.50.118.* 30.03.10, 12:28
          Podobno pozostały już tylko 2 wolne mieszkania.Ostatnie lokale
          sprzedają się jak ciepłe bułeczki.Kolejka chętnych siega aż za róg,
          niestety wielu z nich to gołdupce, którzy mieszkają z mamusią.Ci od
          razu są odrzucani przez selektorkę a potem wylewają na forach swoje
          żale.
          • Gość: wólka tower Re: nie, nikt nie kupił. IP: 212.75.114.* 01.04.10, 11:40
            ostatni wpis do dziennika budowy był w 8/2009. wczesniejsze wpisy i
            fotki zamieszczano bardziej ochoczo.
            Budowa ukończona?? Może ktoś się podzieli z potrzebującymi
            informacji. Jeśli ukończona, to marnie prezentuje się te ok 40% wg
            informacji na stronie sprzedanych (?) mieszkan. Nie starczy nawet na
            głodową marżę rzetelnego dewelopera.

• Gość: Jarek Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.54.190.52.spray.net.pl 13.06.10, 16:24
        Przyłączam się do pytanai któregoś z poprzedników. Gdzie w podobnej odległości
        od centrum mógłbym kupić mieszkanie okolo 50m za jakies 350 tys z garazem ??
        Bylem dzisiaj tam w Wola Tower i faktycznie okolica niezbyt przyjemna. No ale ta
        cena jednak kusi czlowieka. Sam nei wiem, ale chyba jeszcze poczekam, poogladam
        moze jakie sinne inwestycje. Dodoam ze mieszkanie chce kupic za gotowke. Musze
        tylko pozyczyc troche od rodziny.
        Pozdrawiam
        PS Podrzuccie jakies inne lokalizacje w podobnej cenie.
        • Gość: rhodes Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 21:01
          ja kupiłem mieszkanie na Gocławku przy kwatery głównej. Zapłaciłem ok. 350 tys.
          za 49m. + garaż. Mieszkanie mam południowe z widną kuchnią. Blisko jest linia
          kolejowa, ale mi akurat absolutnie nie przeszkadza bo okna mam całkowicie z
          drugiej strony. Dojazd komunikacją publiczną do centrum jest podobny jak z Wola
          Tower. Można sobie zresztą sprawdzić na stronie ztm ile jedzie tramwaj nr 24.
      • Gość: karamba Re: WOLA TOWER - tanio, solidnie, super lokalizac IP: *.chello.pl 11.11.10, 15:01
        Budynek nie jest zachwycający, ale...
        mieszkania od z widokiem na północ lub blisko trasy rzeczywiście są średnie,
        ale te skierowane na południa części oddalonej od ulicy są OK, ogromne balkony, cisza bo do ulicy jest daleko. Widok super. Pytanie jaki jest standard wykończenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka