sellen Re: JWC Rembertów 02.07.03, 11:32 Witam Za kilka dni mam spotkanie w JW dotyczące upadku programu 30%/70% czy ktoś może mi podpowiedzieć jak prowadzić rozmowę Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tarper Re: JWC Rembertów 02.07.03, 11:36 Witam, Forum i info o sadach rembertowskich juz istnieje (moze tam znajdziesz info) tylko zjedz troche w dol. Pozdrawiam, Tarper Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analyzer Re: JWC Rembertów IP: *.pkobp.pl 02.07.03, 12:53 sellen napisał: > Witam > Za kilka dni mam spotkanie w JW dotyczące upadku programu 30%/70% > czy ktoś może mi podpowiedzieć jak prowadzić rozmowę > Pozdrawiam Witj Ja też kupiłem w programie, ale padł. Juz dawno byłem na rozmowie. Na parę szczegółow trzeba zwrócić uwagę. Na pewno pisać byłoby dużo. Zadzwoń do mnie, to udzielę Ci informacji. 521-74-24. Dzwoń do skutku, ponieważ czasami mnie nie ma przy biurku. Ja nawet z nimi wynegocjowałem dość korzystne jak dla mnie warunki. Pozdrawiam Analyzer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adix Re: JWC Rembertów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.03, 10:21 polecam negocjację z Agatką Wróbel. Komunikatywna, miła, elokwentna a przy tym jakie wrażenia natury estetycznej :)))) można negocjować spore rabaty cenowe uzależnione od ilości kasy jaką się juz wpłaciło w ramach programu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luis Re: JWC Rembertów IP: *.acn.waw.pl 05.07.03, 22:00 Gość portalu: adix napisał(a): > polecam negocjację z Agatką Wróbel. Komunikatywna, miła, elokwentna a przy tym > jakie wrażenia natury estetycznej :)))) > można negocjować spore rabaty cenowe uzależnione od ilości kasy jaką się juz > wpłaciło w ramach programu. > Pozdrawiam Ja za to tej zdziry nie polecam....Bezczelnosc i bezcelowe poszukiwanie rozumu ma wypisane na gebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryfka Re: JWC Rembertów IP: *.chojnice.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 23:55 Ja też byłam na rozmowie w sprawie systemu wynegocjowalam 7%zniżki(są tacy którzy wynegocjowali10%). Bylo bardzo miło (prezes Minczewska). udało się rozlożyć resztę na 4 dogodne raty. Najgosze tylko jest to,że w przypadku opóźnienia z mojej strony płaci się dość spore karne odsetki. Odpowiedz Link Zgłoś