Gość: luc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.03, 15:01 Witam, Nie znajduje na forum informacji o dewloperze Skanska. Czy ktos mial z nimi negatywne doswiadczenia? Pozdrawiam, Luc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZORRO Re: SKANSKA IP: *.racke.de, / 192.168.6.* 23.07.03, 15:24 nic dokladnego nie wiem ale raczej sa chwaloni sam ogladalem kilka (pol)gotowych obiektow i mile/porzadne/przekonujace, dobry standard wyposazenia, firma finansowo pewna/powazna (Skanska=szwedzki gigant) niektozy krytykuja: buduja troche wolno, niezbyt fantazyjnie, no ale zawsze jest cos do krytykowanie, zeby to zawsze byly tylko takie sprawy pozdr. ZORRO Odpowiedz Link Zgłoś
beattka.mom Re: Skanska 11.07.13, 22:36 Ja nic złego o nich nie słyszałam. Właśnie się zastanawiam czy nie kupić od nich mieszkania w Parku Ostrobramska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fix Re: Skanska IP: *.static.cloud-ips.com 11.07.13, 23:50 "Beatko" przestań już podbijać wszystkie wątki o skanska. Co ciekawe, Beatka na forum dyskutuje głównie o firmie Skanska oraz czasem o grzybicy pochwy. Nie polecam tej inwestycji... forum.gazeta.pl/forumSearch.do?&author=beattka.mom&queryMode=SIMPLEALL&sortMode=SCORE&pageNumber=1&navforum=Developerzy%3A+Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fix Re: Skanska IP: *.static.cloud-ips.com 11.07.13, 23:52 Tam w kółko o skanska, a tu o grzybicy: forum.gazeta.pl/forum/w,216,137337207,142254321,Re_nawracajaca_grzybica_pochwy_a_wrzody_zoladka.html Odpowiedz Link Zgłoś
beattka.mom Re: Skanska 15.07.13, 09:39 Kupno mieszkania, to nie jest coś co robi się często, więc chyba nic dziwnego, że szukam wielu opinii, a szczególne na tym forum, które jest duże i jest tu wiele osób zmagających się podobnymi problemami. Szukam opinii i doświadczeń innych osób z tym deweloperem, a także z innymi. Co w tym złego? Nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
matiooo Re: Skanska 12.07.13, 00:43 beattka.mom napisała: > Ja nic złego o nich nie słyszałam. Właśnie się zastanawiam czy nie kupić od nic > h mieszkania w Parku Ostrobramska. A w jakich cenach są mieszkania? Odpowiedz Link Zgłoś