Dodaj do ulubionych

OGŁOSZENIA

• zielone.tarasy Zielone tarasy, ogród na twoim balkonie!! 22.03.11, 18:54
      Witam. jestem inż. ogrodnictwa, ukończyłam SGGW. Zajmuję się zakładaniem zieleni na balkonach i tarasach oraz pielęgnacja i zakładaniem ogrodów od 3 lat. Oferuję szybkie wykonanie i przystępne ceny.
      ziel.ono.nam.2010@gmail.com
      tel 508371613
    • zielone.tarasy Zieleń na tarasach 22.03.11, 18:55
      Witam. jestem inż. ogrodnictwa, ukończyłam SGGW. Zajmuję się zakładaniem zieleni na balkonach i tarasach oraz pielęgnacja i zakładaniem ogrodów od 3 lat. Oferuję szybkie wykonanie i przystępne ceny.
      ziel.ono.nam.2010@gmail.com
      tel 508371613
    • jolik_3 ***prasowanie na telefon*** 04.04.11, 10:53
      Zalega Ci góra prasowania?
      Nie lubisz lub nie masz czasu, aby się z nim uporać?
      Zrobię to za Ciebie w domowych, schludnych warunkach.
      Odbiorę dziś, zwrócę wyprasowane jutro.
      Twój budżet na tym nie ucierpi
      na życzenie klienta możliwość także uprania rzeczy

Oferta dotyczy mieszkańców Warszawy i okolic
      (Ząbki,Zielonka,Kobyłka,Marki,Wawer, itp...)

PROMOCJA

prasowanienatelefon.republika.pl/
      minimalna wartość zamówienia 50,00zł,(poniżej tej kwoty doliczam za transport -10zł.)
      Jeśli nie lubisz prasować zgłoś się do mnie. Odbiorę rzeczy do prasowania i odwiozę uprasowane następnego dnia. 7 dni w tygodniu 24h. Konkurencyjne ceny.
      Dla stałych klientów przewidywane są rabaty.
      Oferuję także drobne poprawki krawieckie - NIEDROGO...

KONTAKT:
      604-310-406
    • agnieszka_ltd do wynajęcia garaż podziemny ul. Wiosenna 17.04.11, 23:03
      Wynajmę miejsce postojowe P3-54 w garażu podziemnym, tel. 506-77-94-33.
      • jasminowa_24 Re: do wynajęcia garaż podziemny ul. Wiosenna 30.06.11, 14:25
        mam do wynajęcia miejsce postojowe w etażerce naziemnej ul wiosenna (poziom 0) kontakt jasminowa_24@gazeta.pl
    • harimex Rabat dla mieszkańców osiedla Orla w Ząbkach 21.04.11, 13:00
      Serdecznie zapraszam Państwa do zapoznania się z ofertę kompleksowego wyposażenia łazienek na www.wyposazenielazienki.com.pl. znajdziecie Państwo wszystko co potrzebne do łazienki od płytek i gresów, przez ceramikę sanitarną, kabiny prysznicowe, osprzęt dla osób niepełnosprawnych aż po akcesoria i dodatki łazienkowe. Zapraszam serdecznie
      Przy złożeniu zamówienia w polu uwagi proszę wpisac hasło Osiedle Powstańców a otrzymają Państwo rabat.
    • krokodyl33online USŁUGI HYDRAULICZNE 02.05.11, 09:46
      OFERUJE WSZELKIE USŁUGI HYDRAULICZNE PRZERÓBKI BIAŁY MONTAZ 512-783-547
    • ordnunger Trudno usuwalne naklejki dla źle parkujących 10.05.11, 16:42
      Witamy,

jeżeli mają Państwo na swoim osiedlu problem z nieprawidłowo zaparkowanymi samochodami (parkowanie na chodnikach, trawnikach, zastawianie bram wyjazdowych itp.) - zapraszamy do zapoznania się z ofertą www.parkujezglowa.pl

Oferujemy kilkanaście wzorów trudno usuwalnych naklejek na różne okoliczności, które skutecznie eliminują niewłaściwe zachowania "mistrzów parkowania".
    • ekipadlaciebie.pl ekipadlaciebie.pl 11.05.11, 11:35
      CUBE REMONTY to zespół realizujący Twoje marzenia.

Szybko, fachowo, profesjonalnie. Oryginalne łazienki, funkcjonalne mieszkania to tylko część z efektów naszych prac. Nasze dotychczasowe realizacje są dowodem naszych kompetencji. Lubimy ciekawe wyzwania, jeśli posiadasz oryginalny projekt i nietypowe wymagania z przyjemnością zrealizujemy go dla Ciebie.

Zdecydowałeś się wykonać remont samemu?
      Chętnie (bezpłatnie) doradzimy, wskażemy ciekawe rozwiązania
      Zapraszamy do zadawania pytań na naszym profilu Facebook

www.facebook.com/pages/Cube-Remonty/174722202541043
      oraz do zapoznania się z naszą ofertą na stronie

www.ekipadlaciebie.pl

Zapraszamy do kontaktu telefonicznego

Remik - +48 662 339 664
    • egry Zielone tarasy 11.05.11, 11:39
      Aranżacje zielenią tarasów i balkonów, ogródki przy segmentach. egry@gazeta.pl, 784-172-508
    • niezapom-i-najka Re: OGŁOSZENIA 28.05.11, 12:12
      Witam, nie bardzo wiedziałam gdzie to umieścić więc zdecydowałam się tutaj. Na onecie znalazłam coś takiego: forum.onet.pl/0,0,1,0,52762,uforum.html?ufSort=
      widać, że forum jest świeże, ale czy to możliwe że tylko na tym osiedlu jest źle?
    • minou.noir Język francuski w wakacje 31.05.11, 18:37
      « ON NE REÇOIT PAS LA SAGESSE, IL FAUT LA DÉCOUVRIR SOI-MÊME (...) CAR ELLE EST UN POINT DE VUE SUR LES CHOSES »
      (Proust)

Czy chcesz się dowiedzieć co znaczy powyższy cytat?
      Czy chcesz czytać dzieła wybitnych francuskich pisarzy w oryginale?
      Czy chcesz rozumieć teksty piosenek śpiewanych po francusku i dowiedzieć się o czym śpiewa Renan Luce w "La lettre"?
      A może szukasz nowego nauczyciela, bo uczące Cię do tej pory osoby zawiodły, a ich materiały okazały się nieskuteczne?

Jeśli chociaż na jedno z tych pytań odpowiedziałeś/aś "tak", to DOBRZE TRAFIŁEŚ/AŚ ! ! !

Posiadam wykształcenie kierunkowe (filologia romańska na UW) i kilkuletnie doświadczenie w pracy lektora i korepetytora. Prowadzę zajęcia indywidualne i grupowe dla każdej grupy wiekowej. Zajęcia dostosowuję do wieku ucznia, jego zainteresowań i poziomu znajomości jęzka.

* konwersacje
      * przygotowanie do egzaminów
      * nauka od zera
      * pomoc w odrabianiu lekcji
      * korekty prac pisemnych
      * tłumaczenia (FR->PL i PL->FR)
      i in.

Gwarantuję profesjonalne podejście, przyjemną atmosferę i ciekawe metody nauczania.

Zapraszam, jeśli:
      a) jesteś przygotowana/y na sumienną, regularną naukę ,
      b) wierzysz we własną pracę, a nie chwyty marketingowe i "cudowne" metody nauczania,
      c) poważnie traktujesz swój czas, energię i pieniądze.

Cena zależna od poziomu ucznia, miejsca, wymiaru czasowego zajęć i ich liczby w tygodniu.

Zainteresowanych proszę o kontakt:
      tel. 798 08 08 62
      e-mail: francuski.warszawa@wp.pl
    • w08 Mam do wynajęcia miejsce postojowe. 05.06.11, 11:07
      Wynajmę miejsce postojowe pod budynkiem K - P18. TANIO.
      Tel. 605-558-045.
    • agrav SPRZEDAM EKSPRES DO KAWY 07.07.11, 14:41
      Ekspres ciśnieniowy DeLonghi BCO 260 CD +gratis

Ekspres używany był dosłownie kilka razy.
      Posiada gwarancje, która jest niepodbita - więc w zasadzie jest jeszcze na gwarancji.
      GRATIS dorzucam ok 70 filtrów do kawy "Jana Niezbędnego". Tel. 504974432
      Zapraszam ! ! !

Zdjęcia chętnym na maila. Pozdrawiam
    • hipofotam Fotograf dziecięcy Ząbki 23.07.11, 22:14
      Witam.

Jeżeli ktoś z Was lub Waszych znajomych poszukuje fotografa to polecam swoje usługi. Tanio, kreatywnie i porządnie. Specjalizuje się w fotografii dziecięcej i rodzinnej.
      Mieszkam w Ząbkach.

fotograf@hipofotam.pl
      www.hipofotam.pl
    • gotymka Re: OGŁOSZENIA 28.07.11, 19:56
      Do wynajęcia miejsce parkingowe w garażu podziemnym - Skorupki 19. tel 505-047-123
      • gotymka wynajmę miejsce parkingowe 28.07.11, 19:59
        Do wynajęcia miejsce parkingowe w garażu podziemnym - Skorupki 19. tel. 505-0417-123
        • myszaczek sprzątanie 29.09.11, 11:41
          Oferuję sprzątanie, mycie okien, prasowanie (najchętniej w weekend). Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy myszaczek@gazeta.pl
    • krystyna.grzyb NIE MASZ CZASU NA SWOJE PRASOWANIE? JA MAM!!! 18.11.11, 16:10
      Nie wszyscy lubią prasować, a ja lubię. Mam sporo wolnego czasu i sprawne żelazko, które chętnie wykorzystam, żeby ktoś inny miał więcej czasu dla siebie. Prasuję dokładnie, tanio i dostosuję się do oczekiwań. Jeśli chcesz uniknąć stania godzinami nad deską do prasowania - ja Cię chętnie wyręczę. 2 zł/szt. (koszulka, koszula, spodnie, spódnica itp.) 5 zł/ pościel. Zapraszam serdecznie. Tel. 791 866 751 mail: krystyna.grzyb@gmail.com
    • creator5 Re: OGŁOSZENIA 30.11.11, 09:56
      Witam serdecznie. Chciałbym zainteresować moją ofertą mebli na wymiar takich jak: szafy wnękowe z drzwiami przesuwnymi, meble kuchenne, garderoby. Oferujemy również szafy z grafiką lub zdjęciem. Zapraszam na naszą stronę internetową oraz bezpłatny pomiar i wycenę: www.szafy-meble.pl pozdrawiam, Creator - meble na zamówienie. tel 602 153 997
    • magdah80 Rzęsy metodą 1:1, zabiegi kosmetyczne, wizaż ZĄBKI 01.03.12, 14:51
      Zapraszam na profesjonalny zabieg przedłużania i zagęszczania rzęs metodą 1:1.
      Stylizacją rzęs zajmuję się od dwóch lat.
      Posiadam w swojej ofercie rzęsy naturalne (norka syberyjska) i syntetyczne z domieszką jedwabiu, różne długości, grubości i profile, również V-ki.
      Certyfikat SL.
      Jestem dyplomowaną wizażystką, wykonuję makijaże okolicznościowe, a przed nimi zapraszam na przygotowanie skóry, czyli na zabiegi kosmetyczne m. in.
      mikrodermabrazja, mezoterapia bezigłowa, kawitacja, ultradźwięki.
      Pracuję głownie na kosmetykach firm CHANTARELLE i Biomak.

Zapraszam,
      Magda 609 898 979
      magdah80@o2.pl

Zapraszam!
    • www.serwis-domowy.com Złota rączka Ząbki 11.03.12, 16:05
      Złota rączka pomaga w domu biurze i ogrodzie , naprawia, montuje, rzetelnie i profesjonalnie ! Nie posiadasz narzędzi ? nie masz czasu ?
      Zadzwoń Tel 503 901 700
      lub dowiedz się więcej na stronie
      www.serwis-domowy.com
    • roben861 Markowa młodzieżowa odzież w rewelacyjnych cenach 31.03.12, 13:32
      Markowa młodzieżowa odzież w rewelacyjnych cenach - www.altpro.pl - Sprawdź nas!!
    • nianiamagda Sprzątanie mieszkań, domów, biur... 14.05.12, 15:03
      Jestem 29-letnią- ale doświadczoną kobietą. Oferuję Państwu pomoc w domu lub w biurze:
      -mycie okien,
      - sprzątanie,
      - prasowanie,
      - gotowanie,
      - opieka nad dziećmi,
      - sprzątanie mieszkań po remontach,
      Proszę o kontakt telefoniczny / 728.592.473/
      Dojeżdżam na terenie Warszawy i okolic.
      Pozdrawiam i zapraszam do współpracy.
    • nianiamagda Dokładne sprzątanie mieszkań, domów i biur 14.05.12, 15:07
      Jestem 29-letnią- ale doświadczoną kobietą. Oferuję Państwu pomoc w domu lub w biurze:
      -mycie okien,
      - sprzątanie,
      - prasowanie,
      - gotowanie,
      - opieka nad dziećmi,
      - sprzątanie mieszkań po remontach,
      Proszę o kontakt telefoniczny / 728.592.473/
      Dojeżdżam na terenie Warszawy i okolic.
      Pozdrawiam i zapraszam do współpracy.
    • jacek84_1984 remonty Szybko Tanio Solidnie Osoba Prywatna 30.05.12, 15:12
      Witam.
      Jestem osobą prywatną zajmujacą się Gładziami gipsowymi, malowaniem, ściankami G-K, zabudowami, sufitami podwieszanymi, panelami podłogowymi białym montażem i różnymi wykończeniami wnętrz.
      Wykonuję to osobiście i dla każdego klienta cena jest indywidualna.
      Pozdrawiam Jacek.
      tel.kontaktowy: 797 860 335
      e.mail: jacek84_1984@o2.pl
      • jacek84_1984 prasowanie na telefon 30.05.12, 15:14
        Zalega Ci góra prasowania? Nie lubisz lub nie masz czasu, aby się z nim
        uporać?
        Zrobię to za Ciebie w domowych, schludnych warunkach.
        Odbiorę dziś, zwrócę wyprasowane jutro.
        Twój budżet na tym nie ucierpi
        na życzenie klienta możliwość także uprania rzeczy
        Oferta dotyczy mieszkańców Warszawy i okolic
        (Ząbki,Zielonka,Kobyłka,Marki,Wawer, itp...)
        PROMOCJA
        prasowanienatelefon.republika.pl/
        minimalna wartość zamówienia 50,00zł,(poniżej tej kwoty doliczam za
        transport -10zł.)
        Jeśli nie lubisz prasować zgłoś się do mnie. Odbiorę rzeczy do
        prasowania i odwiozę uprasowane następnego dnia. 7 dni w tygodniu 24h.
        Konkurencyjne ceny.
        Dla stałych klientów przewidywane są rabaty.
        Oferuję także drobne poprawki krawieckie - NIEDROGO...
        KONTAKT:
        604-310-406
    • marta349 sprzedam podziemne miejsce parkingowe 15.08.12, 14:41
      sprzedam podziemne miejsce parkingowe, ul. Wiosenna 6, 26.0000zł, ogloszenie945@gmail.com
    • jacek84_1984 Brukarz TANIO 21.08.12, 21:37
      Witam.
      Usługi brukarskie-wykonanie szybko tanio i solidnie. Prace wykonuje zgodnie z życzeniem klienta. Cena ustalana indywidualnie.
      OSOBA PRYWATNA.
      797 860 335 Jacek
      jacek84_1984@o2.pl
      • jacek84_1984 remonty Szybko Tanio Solidnie Osoba Prywatna 21.08.12, 21:37
        Witam. Jestem osobą prywatną zajmujacą się Gładziami gipsowymi, malowaniem, ściankami G-K, zabudowami, sufitami podwieszanymi, panelami podłogowymi i różnymi wykończeniami wnętrz.Wykonuję to osobiście i dla każdego klienta cena jest indywidualna. Pozdrawiam Jacek. tel.kontaktowy: 797 860 335
        jacek84_1984@o2.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka