zielone.tarasy Zielone tarasy, ogród na twoim balkonie!! 22.03.11, 18:54 Witam. jestem inż. ogrodnictwa, ukończyłam SGGW. Zajmuję się zakładaniem zieleni na balkonach i tarasach oraz pielęgnacja i zakładaniem ogrodów od 3 lat. Oferuję szybkie wykonanie i przystępne ceny. ziel.ono.nam.2010@gmail.com tel 508371613 Odpowiedz Link Zgłoś
zielone.tarasy Zieleń na tarasach 22.03.11, 18:55 Witam. jestem inż. ogrodnictwa, ukończyłam SGGW. Zajmuję się zakładaniem zieleni na balkonach i tarasach oraz pielęgnacja i zakładaniem ogrodów od 3 lat. Oferuję szybkie wykonanie i przystępne ceny. ziel.ono.nam.2010@gmail.com tel 508371613 Odpowiedz Link Zgłoś
jolik_3 ***prasowanie na telefon*** 04.04.11, 10:53 Zalega Ci góra prasowania? Nie lubisz lub nie masz czasu, aby się z nim uporać? Zrobię to za Ciebie w domowych, schludnych warunkach. Odbiorę dziś, zwrócę wyprasowane jutro. Twój budżet na tym nie ucierpi na życzenie klienta możliwość także uprania rzeczy Oferta dotyczy mieszkańców Warszawy i okolic (Ząbki,Zielonka,Kobyłka,Marki,Wawer, itp...) PROMOCJA prasowanienatelefon.republika.pl/ minimalna wartość zamówienia 50,00zł,(poniżej tej kwoty doliczam za transport -10zł.) Jeśli nie lubisz prasować zgłoś się do mnie. Odbiorę rzeczy do prasowania i odwiozę uprasowane następnego dnia. 7 dni w tygodniu 24h. Konkurencyjne ceny. Dla stałych klientów przewidywane są rabaty. Oferuję także drobne poprawki krawieckie - NIEDROGO... KONTAKT: 604-310-406 Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ltd do wynajęcia garaż podziemny ul. Wiosenna 17.04.11, 23:03 Wynajmę miejsce postojowe P3-54 w garażu podziemnym, tel. 506-77-94-33. Odpowiedz Link Zgłoś
jasminowa_24 Re: do wynajęcia garaż podziemny ul. Wiosenna 30.06.11, 14:25 mam do wynajęcia miejsce postojowe w etażerce naziemnej ul wiosenna (poziom 0) kontakt jasminowa_24@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
harimex Rabat dla mieszkańców osiedla Orla w Ząbkach 21.04.11, 13:00 Serdecznie zapraszam Państwa do zapoznania się z ofertę kompleksowego wyposażenia łazienek na www.wyposazenielazienki.com.pl. znajdziecie Państwo wszystko co potrzebne do łazienki od płytek i gresów, przez ceramikę sanitarną, kabiny prysznicowe, osprzęt dla osób niepełnosprawnych aż po akcesoria i dodatki łazienkowe. Zapraszam serdecznie Przy złożeniu zamówienia w polu uwagi proszę wpisac hasło Osiedle Powstańców a otrzymają Państwo rabat. Odpowiedz Link Zgłoś
krokodyl33online USŁUGI HYDRAULICZNE 02.05.11, 09:46 OFERUJE WSZELKIE USŁUGI HYDRAULICZNE PRZERÓBKI BIAŁY MONTAZ 512-783-547 Odpowiedz Link Zgłoś
ordnunger Trudno usuwalne naklejki dla źle parkujących 10.05.11, 16:42 Witamy, jeżeli mają Państwo na swoim osiedlu problem z nieprawidłowo zaparkowanymi samochodami (parkowanie na chodnikach, trawnikach, zastawianie bram wyjazdowych itp.) - zapraszamy do zapoznania się z ofertą www.parkujezglowa.pl Oferujemy kilkanaście wzorów trudno usuwalnych naklejek na różne okoliczności, które skutecznie eliminują niewłaściwe zachowania "mistrzów parkowania". Odpowiedz Link Zgłoś
ekipadlaciebie.pl ekipadlaciebie.pl 11.05.11, 11:35 CUBE REMONTY to zespół realizujący Twoje marzenia. Szybko, fachowo, profesjonalnie. Oryginalne łazienki, funkcjonalne mieszkania to tylko część z efektów naszych prac. Nasze dotychczasowe realizacje są dowodem naszych kompetencji. Lubimy ciekawe wyzwania, jeśli posiadasz oryginalny projekt i nietypowe wymagania z przyjemnością zrealizujemy go dla Ciebie. Zdecydowałeś się wykonać remont samemu? Chętnie (bezpłatnie) doradzimy, wskażemy ciekawe rozwiązania Zapraszamy do zadawania pytań na naszym profilu Facebook www.facebook.com/pages/Cube-Remonty/174722202541043 oraz do zapoznania się z naszą ofertą na stronie www.ekipadlaciebie.pl Zapraszamy do kontaktu telefonicznego Remik - +48 662 339 664 Odpowiedz Link Zgłoś
egry Zielone tarasy 11.05.11, 11:39 Aranżacje zielenią tarasów i balkonów, ogródki przy segmentach. egry@gazeta.pl, 784-172-508 Odpowiedz Link Zgłoś
niezapom-i-najka Re: OGŁOSZENIA 28.05.11, 12:12 Witam, nie bardzo wiedziałam gdzie to umieścić więc zdecydowałam się tutaj. Na onecie znalazłam coś takiego: forum.onet.pl/0,0,1,0,52762,uforum.html?ufSort= widać, że forum jest świeże, ale czy to możliwe że tylko na tym osiedlu jest źle? Odpowiedz Link Zgłoś
minou.noir Język francuski w wakacje 31.05.11, 18:37 « ON NE REÇOIT PAS LA SAGESSE, IL FAUT LA DÉCOUVRIR SOI-MÊME (...) CAR ELLE EST UN POINT DE VUE SUR LES CHOSES » (Proust) Czy chcesz się dowiedzieć co znaczy powyższy cytat? Czy chcesz czytać dzieła wybitnych francuskich pisarzy w oryginale? Czy chcesz rozumieć teksty piosenek śpiewanych po francusku i dowiedzieć się o czym śpiewa Renan Luce w "La lettre"? A może szukasz nowego nauczyciela, bo uczące Cię do tej pory osoby zawiodły, a ich materiały okazały się nieskuteczne? Jeśli chociaż na jedno z tych pytań odpowiedziałeś/aś "tak", to DOBRZE TRAFIŁEŚ/AŚ ! ! ! Posiadam wykształcenie kierunkowe (filologia romańska na UW) i kilkuletnie doświadczenie w pracy lektora i korepetytora. Prowadzę zajęcia indywidualne i grupowe dla każdej grupy wiekowej. Zajęcia dostosowuję do wieku ucznia, jego zainteresowań i poziomu znajomości jęzka. * konwersacje * przygotowanie do egzaminów * nauka od zera * pomoc w odrabianiu lekcji * korekty prac pisemnych * tłumaczenia (FR->PL i PL->FR) i in. Gwarantuję profesjonalne podejście, przyjemną atmosferę i ciekawe metody nauczania. Zapraszam, jeśli: a) jesteś przygotowana/y na sumienną, regularną naukę , b) wierzysz we własną pracę, a nie chwyty marketingowe i "cudowne" metody nauczania, c) poważnie traktujesz swój czas, energię i pieniądze. Cena zależna od poziomu ucznia, miejsca, wymiaru czasowego zajęć i ich liczby w tygodniu. Zainteresowanych proszę o kontakt: tel. 798 08 08 62 e-mail: francuski.warszawa@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
w08 Mam do wynajęcia miejsce postojowe. 05.06.11, 11:07 Wynajmę miejsce postojowe pod budynkiem K - P18. TANIO. Tel. 605-558-045. Odpowiedz Link Zgłoś
agrav SPRZEDAM EKSPRES DO KAWY 07.07.11, 14:41 Ekspres ciśnieniowy DeLonghi BCO 260 CD +gratis Ekspres używany był dosłownie kilka razy. Posiada gwarancje, która jest niepodbita - więc w zasadzie jest jeszcze na gwarancji. GRATIS dorzucam ok 70 filtrów do kawy "Jana Niezbędnego". Tel. 504974432 Zapraszam ! ! ! Zdjęcia chętnym na maila. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hipofotam Fotograf dziecięcy Ząbki 23.07.11, 22:14 Witam. Jeżeli ktoś z Was lub Waszych znajomych poszukuje fotografa to polecam swoje usługi. Tanio, kreatywnie i porządnie. Specjalizuje się w fotografii dziecięcej i rodzinnej. Mieszkam w Ząbkach. fotograf@hipofotam.pl www.hipofotam.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gotymka Re: OGŁOSZENIA 28.07.11, 19:56 Do wynajęcia miejsce parkingowe w garażu podziemnym - Skorupki 19. tel 505-047-123 Odpowiedz Link Zgłoś
gotymka wynajmę miejsce parkingowe 28.07.11, 19:59 Do wynajęcia miejsce parkingowe w garażu podziemnym - Skorupki 19. tel. 505-0417-123 Odpowiedz Link Zgłoś
myszaczek sprzątanie 29.09.11, 11:41 Oferuję sprzątanie, mycie okien, prasowanie (najchętniej w weekend). Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy myszaczek@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna.grzyb NIE MASZ CZASU NA SWOJE PRASOWANIE? JA MAM!!! 18.11.11, 16:10 Nie wszyscy lubią prasować, a ja lubię. Mam sporo wolnego czasu i sprawne żelazko, które chętnie wykorzystam, żeby ktoś inny miał więcej czasu dla siebie. Prasuję dokładnie, tanio i dostosuję się do oczekiwań. Jeśli chcesz uniknąć stania godzinami nad deską do prasowania - ja Cię chętnie wyręczę. 2 zł/szt. (koszulka, koszula, spodnie, spódnica itp.) 5 zł/ pościel. Zapraszam serdecznie. Tel. 791 866 751 mail: krystyna.grzyb@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
creator5 Re: OGŁOSZENIA 30.11.11, 09:56 Witam serdecznie. Chciałbym zainteresować moją ofertą mebli na wymiar takich jak: szafy wnękowe z drzwiami przesuwnymi, meble kuchenne, garderoby. Oferujemy również szafy z grafiką lub zdjęciem. Zapraszam na naszą stronę internetową oraz bezpłatny pomiar i wycenę: www.szafy-meble.pl pozdrawiam, Creator - meble na zamówienie. tel 602 153 997 Odpowiedz Link Zgłoś
magdah80 Rzęsy metodą 1:1, zabiegi kosmetyczne, wizaż ZĄBKI 01.03.12, 14:51 Zapraszam na profesjonalny zabieg przedłużania i zagęszczania rzęs metodą 1:1. Stylizacją rzęs zajmuję się od dwóch lat. Posiadam w swojej ofercie rzęsy naturalne (norka syberyjska) i syntetyczne z domieszką jedwabiu, różne długości, grubości i profile, również V-ki. Certyfikat SL. Jestem dyplomowaną wizażystką, wykonuję makijaże okolicznościowe, a przed nimi zapraszam na przygotowanie skóry, czyli na zabiegi kosmetyczne m. in. mikrodermabrazja, mezoterapia bezigłowa, kawitacja, ultradźwięki. Pracuję głownie na kosmetykach firm CHANTARELLE i Biomak. Zapraszam, Magda 609 898 979 magdah80@o2.pl Zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
www.serwis-domowy.com Złota rączka Ząbki 11.03.12, 16:05 Złota rączka pomaga w domu biurze i ogrodzie , naprawia, montuje, rzetelnie i profesjonalnie ! Nie posiadasz narzędzi ? nie masz czasu ? Zadzwoń Tel 503 901 700 lub dowiedz się więcej na stronie www.serwis-domowy.com Odpowiedz Link Zgłoś
roben861 Markowa młodzieżowa odzież w rewelacyjnych cenach 31.03.12, 13:32 Markowa młodzieżowa odzież w rewelacyjnych cenach - www.altpro.pl - Sprawdź nas!! Odpowiedz Link Zgłoś
nianiamagda Sprzątanie mieszkań, domów, biur... 14.05.12, 15:03 Jestem 29-letnią- ale doświadczoną kobietą. Oferuję Państwu pomoc w domu lub w biurze: -mycie okien, - sprzątanie, - prasowanie, - gotowanie, - opieka nad dziećmi, - sprzątanie mieszkań po remontach, Proszę o kontakt telefoniczny / 728.592.473/ Dojeżdżam na terenie Warszawy i okolic. Pozdrawiam i zapraszam do współpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
nianiamagda Dokładne sprzątanie mieszkań, domów i biur 14.05.12, 15:07 Jestem 29-letnią- ale doświadczoną kobietą. Oferuję Państwu pomoc w domu lub w biurze: -mycie okien, - sprzątanie, - prasowanie, - gotowanie, - opieka nad dziećmi, - sprzątanie mieszkań po remontach, Proszę o kontakt telefoniczny / 728.592.473/ Dojeżdżam na terenie Warszawy i okolic. Pozdrawiam i zapraszam do współpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek84_1984 remonty Szybko Tanio Solidnie Osoba Prywatna 30.05.12, 15:12 Witam. Jestem osobą prywatną zajmujacą się Gładziami gipsowymi, malowaniem, ściankami G-K, zabudowami, sufitami podwieszanymi, panelami podłogowymi białym montażem i różnymi wykończeniami wnętrz. Wykonuję to osobiście i dla każdego klienta cena jest indywidualna. Pozdrawiam Jacek. tel.kontaktowy: 797 860 335 e.mail: jacek84_1984@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jacek84_1984 prasowanie na telefon 30.05.12, 15:14 Zalega Ci góra prasowania? Nie lubisz lub nie masz czasu, aby się z nim uporać? Zrobię to za Ciebie w domowych, schludnych warunkach. Odbiorę dziś, zwrócę wyprasowane jutro. Twój budżet na tym nie ucierpi na życzenie klienta możliwość także uprania rzeczy Oferta dotyczy mieszkańców Warszawy i okolic (Ząbki,Zielonka,Kobyłka,Marki,Wawer, itp...) PROMOCJA prasowanienatelefon.republika.pl/ minimalna wartość zamówienia 50,00zł,(poniżej tej kwoty doliczam za transport -10zł.) Jeśli nie lubisz prasować zgłoś się do mnie. Odbiorę rzeczy do prasowania i odwiozę uprasowane następnego dnia. 7 dni w tygodniu 24h. Konkurencyjne ceny. Dla stałych klientów przewidywane są rabaty. Oferuję także drobne poprawki krawieckie - NIEDROGO... KONTAKT: 604-310-406 Odpowiedz Link Zgłoś
marta349 sprzedam podziemne miejsce parkingowe 15.08.12, 14:41 sprzedam podziemne miejsce parkingowe, ul. Wiosenna 6, 26.0000zł, ogloszenie945@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
jacek84_1984 Brukarz TANIO 21.08.12, 21:37 Witam. Usługi brukarskie-wykonanie szybko tanio i solidnie. Prace wykonuje zgodnie z życzeniem klienta. Cena ustalana indywidualnie. OSOBA PRYWATNA. 797 860 335 Jacek jacek84_1984@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jacek84_1984 remonty Szybko Tanio Solidnie Osoba Prywatna 21.08.12, 21:37 Witam. Jestem osobą prywatną zajmujacą się Gładziami gipsowymi, malowaniem, ściankami G-K, zabudowami, sufitami podwieszanymi, panelami podłogowymi i różnymi wykończeniami wnętrz.Wykonuję to osobiście i dla każdego klienta cena jest indywidualna. Pozdrawiam Jacek. tel.kontaktowy: 797 860 335 jacek84_1984@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś