Dodaj do ulubionych

DD - PLANTY..... wady i zalety inwestycji ....

IP: 193.192.169.* 29.07.03, 09:02
...prosze o ewentualne komentarze... zamierzam niebawem podpisac umowe z DD
na 2 pok w tej wlasnie inwestycji...

czekam na info
POZDR
Obserwuj wątek
    • mooj Re: DD - PLANTY..... wady i zalety inwestycji ... 29.07.03, 09:56
      zajrzyj na
      www.namyslowska.netpozdrawiam
      • Gość: TB Re: DD - PLANTY..... wady i zalety inwestycji ... IP: 193.192.169.* 29.07.03, 10:40
        niestety nie bangla ;(((
        • mooj Re: DD - PLANTY..... wady i zalety inwestycji ... 29.07.03, 10:50
          sorki- upał:(
          www.namyslowska.net
          • Gość: TB Re: DD - PLANTY..... wady i zalety inwestycji ... IP: 193.192.169.* 29.07.03, 11:01
            niestety nadal sie nie otwiera ;((((
            • mooj Re: DD - PLANTY..... wady i zalety inwestycji ... 29.07.03, 11:06
              spróbuj za jakiś czas
              tam jest forum z dużą ilością informacji -prowadzone przez jednego z przyszłych
              sąsiadów -czasem jest problem z komunikacją ale warto próbować (rzadko kiedy
              nie działa)
              ja niestety nie mogę wypowiadac się miarodajnie -chciałem kupić (dotychczas
              mieszkałem w bezpośrednim sąsiedztwie i moge polecić) ale za późno zaczęli
              budować:(
              pozdrawiam
              • Gość: TB Re: DD - PLANTY..... wady i zalety inwestycji ... IP: 193.192.169.* 29.07.03, 11:08
                a gdzie kupiles??
                • mooj Re: DD - PLANTY..... wady i zalety inwestycji ... 29.07.03, 11:14
                  "zielone zacisze" czyli bródno tak naprawdę:)
                  forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10541
                  jak widac niespecjalnie lubię "z trendem" czyli na podstawie obiegowych opinii
                  nt lokalizacji
                  jak na razie jest ok
                  przewaga zielonego zacisza była podstawowa: STOI oddane do użytkowania widzisz
                  za co płacisz a nie kupujesz kota w worku
                  • Gość: TB Re: DD - PLANTY..... wady i zalety inwestycji ... IP: 193.192.169.* 29.07.03, 11:20
                    super osiedle.... bardzo mi sie podobalo i nie powiem ze chetnie i tam bym sie
                    ulokowal....

Gratulacje wyboru
                    • mooj Re: DD - PLANTY..... wady i zalety inwestycji ... 29.07.03, 11:24
                      jakbyś się zdecydował na ZZ etap A i niekoniecznie chciałbyś miejsce w garażu
                      to napisz do mnie maila:)
    • Gość: jaaiek11 Re: DD - PLANTY..... wady i zalety inwestycji ... IP: proxy / 10.3.20.* 29.07.03, 11:22
      Gość portalu: TB napisał(a):

> ...prosze o ewentualne komentarze... zamierzam niebawem podpisac umowe z DD
      > na 2 pok w tej wlasnie inwestycji...
      >
      > czekam na info
      > POZDR

Czesc!

na razie nie za bardzo jest co komentowac, chyba poza sprawnym przebiegiem
      budowy. Kupilem i czekam. na www.namyslowska.net jest wszystko co potrzebujesz
      wiedziec - poczekaj az zacznie dzialac, tak jak pisze mooj.
      A zrobiles juz rezerwacje? i z ktorej strony mieszkanie i w ktorym budynku
      planujesz nabyc?

pozdrawiam - jasiek
      • Gość: TB Re: DD - PLANTY..... wady i zalety inwestycji ... IP: 193.192.169.* 29.07.03, 11:26
        rezerwacje zrobilem na 2 pok budynek chiba 1 lokal 89

1 pietro
        • mooj Re: DD - PLANTY..... wady i zalety inwestycji ... 29.07.03, 11:30
          :) to trochę dezaktualizuje mojego poprzedniego posta:(
          powodzenia
          P.S. i kolejki u rzeźnika będą coraz większe:(
          • Gość: TB Re: DD - PLANTY..... wady i zalety inwestycji ... IP: 193.192.169.* 29.07.03, 11:30
            rezerwacja to nie podpisanie umowy ;)))
            • mooj Re: DD - PLANTY..... wady i zalety inwestycji ... 29.07.03, 11:32
              to wracam do tematu:)
              oglądałeś mieszkania czy tylko osiedle z zewnątrz?
              • Gość: TB Re: DD - PLANTY..... wady i zalety inwestycji ... IP: 193.192.169.* 29.07.03, 11:33
                z zewnatrz...

a Ty masz procent jakis?? ;))))
                • mooj Re: DD - PLANTY..... wady i zalety inwestycji ... 29.07.03, 11:40
                  no:) satysfakcję jeśli sąsiedzi sa ok -a to sporo:)
                  nie to żebym uważał że uzytkowanie internetu czyni cżłowieka atrakcyjniejszym
                  sąsiadem ale..
                  no nie ukrywam że jeśli poruszamy sie po podbnych inwestycjach to może jakoś
                  swiadczyć o możliwości wspólnego języka
                  poza tym pisałem - poluję na tańsze miejsce garażowe:)
                  P.S. żonaty, dziecko, hetero - żeby nie było :) :)
                  ale gdziekolwiek byś nie wybrał zyczę powodzenia
                  • Gość: TB Re: DD - PLANTY..... wady i zalety inwestycji ... IP: 193.192.169.* 29.07.03, 11:44
                    dzieki serdeczne, ale narazie jestm przerazony... moze jak jush dopne
                    formalnosci to bede sie martwil TYLKo splatami..

kawaler
                    bezdzietny
                    hetero ;)))

milo mi
        • Gość: jasiek11 Re: DD - PLANTY..... wady i zalety inwestycji ... IP: proxy / 10.3.20.* 29.07.03, 11:59
          Budynek 1 czyli ten dalej od 11 listopada, nie?

jak tak to niezly farciarz z Ciebie, jak my z Kobitką kupowalismy to czekalismy
          2 tygodnie az zwolni sie mieszkanie 2 pokojowe w tym budynku nie na parterze.
          Ale udalo sie i teraz tylko czekac i placic zostalo.Ale tempo budowy jest tak
          imponujace,ze az milo patrzec :)

pozdrawiam ewentualnego Sąsiada

jasiek
          • Gość: TB Sorka, bud nr 2 IP: 193.192.169.* 29.07.03, 12:01
            sprawdzilem :)))

mi rowniez milo :)
            • Gość: jasiek11 Re: Sorka, bud nr 2 IP: proxy / 10.3.20.* 29.07.03, 12:37
              A no wlasnie... Czyli na ewelntualnego browara trza sie bedzie zdzwaniac bo
              daleko... ;)

A powaznie jak budynek 2 to nie tak rozowo,bo pewnie okna masz od listopada?
              a tam tramwaje i cpn obok... A moze trafiles jeszcze lokal "od podworka" ?

pozdr - jasiek
              • Gość: TB Re: Sorka, bud nr 2 IP: 193.192.169.* 29.07.03, 12:41
                zgadnij.....

lokali od podwrorka w tym wymiarze ktory mnie interesil jush nie ma dawno...
                okna od 11 listopada...

a spota na browar mozna zrobic w garazu :))))

mimo wszystko gratuluje drogi sasiedzie Tobie i sobie tez troszke ;))
                TB
                • Gość: jasiek11 Re: Sorka, bud nr 2 IP: proxy / 10.3.20.* 29.07.03, 12:48
                  A to widze ze decyzja juz zapadła?? jednak planty??

no to gratuluje bardzo! a garaz rzeczywiscie dobre miejsce :))

My z kobietą stwierdzilismy ze jak nie bedzie innych mieszkan tylko od
                  listopada,to tez bierzemy-po prostu lokalizacja ok, cena w porzadku , kredyt
                  dostalismy bez szczegolnych problemow... ale udalo nam sie w budynku 1 na
                  ostatnie mieszkanko zalapac- wlasnie dwupokojowe. No- gratuluje jeszcze raz :)

jasiek
                  • Gość: TB Re: Sorka, bud nr 2 IP: 193.192.169.* 29.07.03, 12:57
                    dzikuje serdecznie...

wniosek kredytowy do BOSa jade wypelnic 5.08, umowa po jego rozpatrzeniu....

pozwolisz ze zostawie Ci do siebie maila z prosba o odpisanie.. bedziemy mieli
                    wstepny kontakt

tommyb@aonet.pl

pozdrawiam
                    • Gość: jasiek11 Re: Sorka, bud nr 2 IP: proxy / 10.3.20.* 29.07.03, 13:14
                      No, cos tam Ci wyslalem i czekam na odpowiedz czy doszlo... te dzisiejsze
                      golebie pocztowe... ehhh...

pozdrawiam - jasiek
                      • Gość: TB Re: Sorka, bud nr 2 IP: 193.192.169.* 31.07.03, 08:13
                        somsiad, prosilbym Cie o kontakt jeszcze raz na mojego maila, bo utracilem Twoj
                        adres..

dzieki
                        • Gość: Jaska czy kupiliscie bez garazu/parkingu IP: 217.11.141.* 25.08.03, 09:38
                          Bede mocno zobowiazana jesli odezwie sie osoba, ktorej "udalo"sie kupic
                          mieszkanie w tej inwestycji bez garazu/miejsca parkingowego (o ile wogole to
                          sie komus udalo). Zupelnie nie potrzebuje, nie mam nawet prawa jazdy. Natomiast
                          obawiam sie, ze nie odpuszcza mi:((
                          pozdrawiam
                          J.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka