Dodaj do ulubionych

JWC-ZWROT PIENIĘDZY

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.03, 09:44
Napisałam jakiś czas temu gdy zaczęły sie moje problemy z jwc ,że odezwe sie
jak zwrócą mi kase,więc sie odzywam.
Po niemal 3 miesiącach od zerwania ze mną umowy na skótek padnnięcia systemu
30/70 na dąbrówce wislanej moge napisac że po wpłynięciu 4-tej raty mam juz
swoja sporawą jak dla mnie sumke którą niegdys nieopatrznie wpłaciłam.
Został jeszcze ogonek do zwrotu ale grunt że niemal 98% oddali.Nie powiem że
było gładko,pierw pinda z recepcji ,,zapomniała''przez miesiąc podać
rozwiazanej umowy dalej przez co moja sprawa zamarzła w jednym miejscu na
miesiąc i gdyby nie mój setny telefon leażłaby do dziś,potem wydzwanianie a
nawet osobiste stawiennictwo w celu rozmowy z prezes, że po terminie jaki
obiecali kasy nadal nie mam-a przeciez to ONI ZAWALILI SPRAWE MIESZKANIA!
Tak więc nieco sie podenerwowałam i nalatałam bo kolejka zwrotów jest ogromna-
z DW - SYSTEMU zrezygnowało (lub jwc z nich) jak mi prezes powiedziała az 70%
klientów :takie szacunki podała mi w lipcu. Wszystko niemal juz oddali a jak
sie czyta co inni deweloperzy wyprwaiają to musze stwierdzić że chociaz tu
mnie nie zawiedli choc zarwali mi 2 lata czekania na ich blok i zaczynam od
zera.
Obserwuj wątek
    • Gość: rafal Re: JWC-ZWROT PIENIĘDZY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.03, 09:59
      Tez mam problemy z JWC, spadl mi tynk.Napisz czy musialas urzuwacprawnikow,czy
      wysatrczylo osobiscie.daj na siebie jakis namaiar.
      rafal
      • Gość: aneta(była klientk Re: JWC-ZWROT PIENIĘDZY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.03, 10:44
        nie,bez prawnika-padł system,ja okazałam sie niewydolna bankowo-kredytowo no i
        to oni ze mną zerwali umowe więc łaski mi nie robili z oddaniem.
    • Gość: m Re: JWC-ZWROT PIENIĘDZY IP: 213.241.33.* 06.08.03, 09:37
      Ja otrzymałam pieniądze po 2 miesiącach (moje podanie też wcześniej zagubiono,
      ale zadzwoniłam do nich już po 2 tygodniach od złożenia pisma i szybko się
      odnalazło...). Oczywiście w ciągu tych 2 miesięcy prawie codziennie zdzwoniłam
      i 2 razy byłam u pani prezes Agaty Wróbel, która wciąz obiecywała, że na pewno
      wyjdą w tym tygodniu, że dużo osób zrezygnowało i dlatego tak długo to trwa, że
      nie są w stanie wypłacic wszystkim terminowo, że przepraszają i takie tam bla
      bla bla. W każdym razie udało się załatwić to bez prawnika i w miarę w nie tak
      długim czasie. A ja zdążyłam już udać się do konkurencji i wkrótce odbieram
      upragnione mieszkanie...
    • Gość: ma Re: JWC-ZWROT PIENIĘDZY IP: 62.233.200.* 09.08.03, 18:30
      Nie wierz naiwnie, że zgubiono twoje podanie. Oni po prostu nie mają kasy i
      używają każdego argumentu by opóźnić zapłatę. Czekają aż następni klienci
      wpłacą im coś na konto. Gdybyś im powiedziała, że złożysz wniosek o ich
      upadłość to byś miała pieniądze w ciągu tygodnia (albo i szybciej) a nie
      miesiąca.
    • Gość: klik Re: JWC-ZWROT PIENIĘDZY IP: localhost:* / localhost 12.08.03, 09:58
      A co z odsetkami za tak długi czas przetrzymywnia Twoich pieniędzy. Przecież
      oni nie musieli brać kredytu - Ty im zafundowałaś budowę jak rozumiem - dwa
      lata to bardzo dużo.
      • Gość: oszukana-aneta Re: JWC-ZWROT PIENIĘDZY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.03, 12:52
        Gość portalu: klik napisał(a):

> A co z odsetkami za tak długi czas przetrzymywnia Twoich pieniędzy. Przecież
        > oni nie musieli brać kredytu - Ty im zafundowałaś budowę jak rozumiem - dwa
        > lata to bardzo dużo.
        JAK PROCENTY:
        Oprócz tego że oddali (po 2 zmarnowanych latach czekania na M i po 3 mieś
        czekania od zerwania umowy)oddali mi cała sume jaka im wpłaciłam + 3%
        odstepnego za to że sie nie wywiązali + odsetki karne dla mnie od wpłacanych
        sum.Oczywiście że przewalili mnie na tych odsetkach-rekompensata dla mnie więc
        marna,ale grunt że oddali.Olałam kłócenie sie o wieksze moim zdaniem odsetki i
        inaczej naliczone bo straciłam i tak przez nich połowe włosów i kupe nerwów.
    • ubik2000 Re: JWC-ZWROT PIENIĘDZY 13.08.03, 14:14
      Gość portalu: aneta(była klientk napisał(a):

> Napisałam jakiś czas temu gdy zaczęły sie moje problemy z jwc ,że odezwe sie
      > jak zwrócą mi kase,więc sie odzywam.
      > Po niemal 3 miesiącach od zerwania ze mną umowy na skótek padnnięcia systemu

"Skutek" a nie "skótek"!

Ludzie, macie kasę na mieszkania, a pisać po polsku nie potraficie, co oznacza,
      że nie czytacie i nie rozumiecie umów, które z wami podpisuje JWC i potem się
      dziwicie, że was zrobili w bambuko.
      • Gość: bankroot Re: JWC-ZWROT PIENIĘDZY IP: *.pekao.com.pl 13.08.03, 14:39
        tam później było pierw.(zamiast najpierw ; dobrze, że nie najsamprzód)
        Chłopie, moja córka po 2 miesiącach "pracy" w INTERNECIE zaczęła się mnie pytać
        np. jak się pisze rura ?!! (ktos napisał róra)
        Tu nikt nie zwraca uwagi na ortografię, jeszcze Cie opierdaczą, ze sie czepiasz.

Bogactwo nie jest wyznacznikiem znajomości języka ojczystego (śmiem twierdzić,
        że przeszkadza w tym)

bankroot
        • Gość: Polak Re: JWC-ZWROT PIENIĘDZY IP: 195.116.5.* 18.08.03, 11:02
          Gość portalu: bankroot napisał(a):

>
          > Bogactwo nie jest wyznacznikiem znajomości języka ojczystego (śmiem
          twierdzić,
          > że przeszkadza w tym)
          >
          > bankroot

Czepiasz się za ortografie i twierdzisz że znajomość języka ojczystego jest
          obowiązkiem każdego Polaka
          To powiedz mi proszę dlaczego twój psełdonim jest taki mało Polski z lekcji
          Języka Polskiego pamietam że prawidłowa pisownia to BANKRUT więc "kto jest bez
          winy niech pierwszy rzuci kamieniem" mówi ci to coś

Pozdrawiam i życzę ci rozwagi przy pisaniu opinni
          • Gość: bankroot Re: JWC-ZWROT PIENIĘDZY IP: *.pekao.com.pl 19.08.03, 10:14
            Gość portalu: Polak napisał(a):

> Gość portalu: bankroot napisał(a):
            >
            >
            >
            > >
            > > Bogactwo nie jest wyznacznikiem znajomości języka ojczystego (śmiem
            > twierdzić,
            > > że przeszkadza w tym)
            > >
            > > bankroot
            >
            > Czepiasz się za ortografie i twierdzisz że znajomość języka ojczystego jest
            > obowiązkiem każdego Polaka
            > To powiedz mi proszę dlaczego twój psełdonim jest taki mało Polski z lekcji
            > Języka Polskiego pamietam że prawidłowa pisownia to BANKRUT więc "kto jest
            bez
            > winy niech pierwszy rzuci kamieniem" mówi ci to coś
            >
            > Pozdrawiam i życzę ci rozwagi przy pisaniu opinni

w nawale pracy nie zauważyłem twojego beznadziejnego posta (pomijam błędy
            ortograficzne, bo powoli tracę siły i cierpliwość).
            poświęć trochę czasu (tylko nie za dużo) i popatrz na tzw. nicki (pseUdonimy)
            użytkowników tego i innych Forów. Taki pseudonim nie musi być wcale polski
            (pisz na drugi raz z małej litery).
            Często ma charakter tzw. gry językowej i tak np. Łukasz może się nazwać woocash,
            trzymaj można zapisać 3maj itd. Nie za trudne ?

bankroot
      • Gość: aneta Re: JWC-ZWROT PIENIĘDZY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.03, 15:05
        ubik2000 napisał:

> Gość portalu: aneta(była klientk napisał(a):
        >
        > > Napisałam jakiś czas temu gdy zaczęły sie moje problemy z jwc ,że odezwe s
        > ie
        > > jak zwrócą mi kase,więc sie odzywam.
        > > Po niemal 3 miesiącach od zerwania ze mną umowy na skótek padnnięcia syste
        > mu
        >
        > "Skutek" a nie "skótek"!
        >
        > Ludzie, macie kasę na mieszkania, a pisać po polsku nie potraficie, co
        oznacza,
        >
        > że nie czytacie i nie rozumiecie umów, które z wami podpisuje JWC i potem się
        > dziwicie, że was zrobili w bambuko.
        DOKŁADNIE TAK-ODWAL SIE OD MOJEJ ORTOGRAFI A JAK CIE TAK RAZI TO SOBIE POCZYTAJ
        CO INNEGO a co do tego czy dałam sie zrobic jwc czy nie to nie gadaj jak nie
        wiesz,nic do tego nie ma umowa czy ją rozumiałam czy znałam czy nie.Do twojej
        wiadomości:jwc stworzyło dwa lata temu system który nie wymaga od ciebie
        wydolności kredytowej i nie musiałam brac kredytu z banku którego i tak bym
        nie dostała za wzgl na brak wydolności.To JWC miałam spłacac raty przez 20
        lat -to wszystko.Okazało sie że na skÓtek zmian w prawie nie mogli sie narazać
        na ewentualnych niewypłacalnych i z systemu sie wycofali.Tym samym to oni
        zerwali ze mną umowe a alternatywą było jedynie załatwienie sobie kredytu z
        banku( ja absolutnie do końca chciałam mieszkac w ich bloku i akceptowałam
        umowe),jednak jak 2 lata temu nie byłam wydolna bankowo tak i teraz.I to
        wszystko;oni zerwali ze mna umowe I TO FAKT KTÓREGO TAKA CZY INNA UMOWA BY NIE
        ZMIENIŁA ,zapłacili za to jakies tam zadoścuczynienie .I NIE ZNOSZE JAK KTOS
        TAK ZACZNIE PIER....IĆ nie znając tematu-było sobie przeczytac wątek jaki
        zaczyna ten temat.
        • ubik2000 Re: JWC-ZWROT PIENIĘDZY 13.08.03, 15:44
          Gość portalu: aneta napisał(a):

> DOKŁADNIE TAK-ODWAL SIE OD MOJEJ ORTOGRAFI A JAK CIE TAK RAZI TO SOBIE
          ---------------------------------
          • Gość: aneta Re: JWC-ZWROT PIENIĘDZY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.03, 09:33
            sratatata...jak ktos ma jakis problem ze sobą to niech nie odreagowywuje na
            forum deweloperskim ,to nie czat towarzyski.Te posty ociekaja agresją, tak jak
            wskazuje propozyscja nic nie napisze ale nie na wasza prośbe a dlatego bo nie
            znosze hamstwa i z hamami pisac nie będe.(lepiej byc analfabetą ortograficznym
            niz hamem)
            • Gość: bankroot Re: JWC-ZWROT PIENIĘDZY IP: *.pekao.com.pl 14.08.03, 09:46
              wolę być hamem ...

Takie ładne imię a taka wulgarna :(

bankroot
              • Gość: ewa Re: JWC-ZWROT PIENIĘDZY IP: 213.241.33.* 14.08.03, 12:29
                hamem czy chamem? ;-)
                • Gość: bankroot Re: JWC-ZWROT PIENIĘDZY IP: *.pekao.com.pl 14.08.03, 14:25
                  wolę być hamem niż analfabetą.
                  czy wolałbym być chamem czy analfabetą ??? chyba raczej ani tym ani tym

(przypomina mi się takie śmieszne powiedzenie: lepiej być bogatym i zdrowym niz
                  biednym i chorym)

bankroot
            • Gość: JacekD Re: JWC-ZWROT PIENIĘDZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.03, 13:40
              -No jak piszesz HAMSTWO? No jak piszesz CHAMSTWO?
              -...
              -A może i dobrze.

Hi hi. Przypomniał mi się Kobuszewski :))))
              • Gość: art Re: JWC-ZWROT PIENIĘDZY IP: *.ppi / 192.168.1.* 15.08.03, 18:34
                A ja myślałem , że to jest wątek o problemach ludzi, których wykiwali
                developerzy ,a nie pieprzenie o ortografi .
                • Gość: bankroot Re: JWC-ZWROT PIENIĘDZY IP: *.pekao.com.pl 18.08.03, 08:43
                  Gość portalu: art napisał(a):

> A ja myślałem , że to jest wątek o problemach ludzi, których wykiwali
                  > developerzy ,a nie pieprzenie o ortografi .
                  (brakuje drugiego i)

posłuchaj kolego !
                  byłoby znakomicie, aby każdy, kto bierze się za pisanie na Forum ogólnym miał
                  na względzie dobro innych i nie zaśmiecał go (Forum) swoimi "niedociągnięciami
                  w wykształceniu".
                  Zamiast spędzać tyle czasu przed komputerem, lepiej poczytać książki
                  (przynajmniej nie robi się krzywdy ludziom, którzy uważają Internet za
                  skarbnicę wiedzy), bo tam ortografii można się nauczyć.
                  Zdaję sobie sprawę, że większość ma to w d..ie (bo pszek znaczy tyle samo co
                  brzeg).

spójrz na to z innej strony (np. młodych ludzi, którzy patrzą na te wypociny i
                  czerpią z tego wiedzę)

bankroot

• Gość: A Re: JWC-ZWROT PIENIĘDZY IP: *.acn.pl 18.08.03, 19:02

> Gość portalu: art napisał(a):
                    >
                    > > A ja myślałem , że to jest wątek o problemach ludzi, których wykiwali
                    > > developerzy ,a nie pieprzenie o ortografi .
                    > (brakuje drugiego i)
                    >
                    > posłuchaj kolego !
                    > byłoby znakomicie, aby każdy, kto bierze się za pisanie na Forum ogólnym miał
                    > na względzie dobro innych i nie zaśmiecał go (Forum)
                    swoimi "niedociągnięciami
                    > w wykształceniu".
                    > Zamiast spędzać tyle czasu przed komputerem, lepiej poczytać książki
                    > (przynajmniej nie robi się krzywdy ludziom, którzy uważają Internet za
                    > skarbnicę wiedzy), bo tam ortografii można się nauczyć.
                    > Zdaję sobie sprawę, że większość ma to w d..ie (bo pszek znaczy tyle samo co
                    > brzeg).
                    >
                    > spójrz na to z innej strony (np. młodych ludzi, którzy patrzą na te wypociny
                    i
                    > czerpią z tego wiedzę)
                    >
                    > bankroot

Po godzinach wypowiedzi bankroota i po IP widze ze niektorzy zamiast pracowac
                    opowiadaja gupoty i czepiaja sie na Forum innych. Nie ma to jak panstwowa fucha.
                    • Gość: bankroot Re: JWC-ZWROT PIENIĘDZY IP: *.pekao.com.pl 19.08.03, 07:53
                      >
                      > Po godzinach wypowiedzi bankroota i po IP widze ze niektorzy zamiast pracowac
                      > opowiadaja gupoty i czepiaja sie na Forum innych. Nie ma to jak panstwowa
                      fucha
                      > .
                      Wypowiedzi nie zajmują mi godzin.
                      Nie za bardzo rozumiem, jaki związek ma IP z faktem koniecznośći wykonywania
                      pracy (jest cos takiego jak przerwa przysługująca każdemu pracownikowi).
                      Poza tym to kwestia organizacji pracy (mam czas na Internet i wykonywanie
                      swoich obowiązków - nikt mnie jeszcze z pracy nie wyrzucił).
                      Moja firma nie jest państwowa (z twojego tonu wywodzę, że tęsknisz za państwową
                      fuchą a więc albo jesteś bezrobotny(a) albo pracujesz w prywatnej - pewnie nie
                      masz czasu się "wysikać" biedaku, tak walczysz, żeby cie nie zwolnili)
                      A teraz co do głupot. Masz prawo oceniac moje wypowiedzi, jak ci się to rzewnie
                      podoba- twoja sprawa.Ale ja też mam takie prawo i z niego korzystam.

bankroot
                      • Gość: aneta Re: JWC-ZWROT PIENIĘDZY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.03, 09:04

> >
                        > > Po godzinach wypowiedzi bankroota i po IP widze ze niektorzy zamiast praco
                        > wac
                        > > opowiadaja gupoty i czepiaja sie na Forum innych. Nie ma to jak panstwowa
                        > fucha
                        > > .
                        > Wypowiedzi nie zajmują mi godzin.
                        > Nie za bardzo rozumiem, jaki związek ma IP z faktem koniecznośći wykonywania
                        > pracy (jest cos takiego jak przerwa przysługująca każdemu pracownikowi).
                        > Poza tym to kwestia organizacji pracy (mam czas na Internet i wykonywanie
                        > swoich obowiązków - nikt mnie jeszcze z pracy nie wyrzucił).
                        > Moja firma nie jest państwowa (z twojego tonu wywodzę, że tęsknisz za
                        państwową
                        >
                        > fuchą a więc albo jesteś bezrobotny(a) albo pracujesz w prywatnej - pewnie
                        nie
                        > masz czasu się "wysikać" biedaku, tak walczysz, żeby cie nie zwolnili)
                        > A teraz co do głupot. Masz prawo oceniac moje wypowiedzi, jak ci się to
                        rzewnie
                        >
                        > podoba- twoja sprawa.Ale ja też mam takie prawo i z niego korzystam.
                        >
                        > bankroo
                        EJ,AGRESOR-CHYBA MASZ PRZECIĄŻONE NASIENIOWODY,IDZ LEPIEJ DO WC I ZRÓB COŚ Z
                        TYM-PRZECIEZ TY WYRAZNIE ODREAGOWYWUJESZ SWOJE NIEPOWODZENIA ZYCIOWE.ŻAŁOSNY.
                        (Analfabetka-Anetka)
                        • Gość: bankroot Re: JWC-ZWROT PIENIĘDZY IP: *.pekao.com.pl 19.08.03, 10:01
                          > EJ,AGRESOR-CHYBA MASZ PRZECIĄŻONE NASIENIOWODY,IDZ LEPIEJ DO WC I ZRÓB COŚ Z
                          > TYM-PRZECIEZ TY WYRAZNIE ODREAGOWYWUJESZ SWOJE NIEPOWODZENIA ZYCIOWE.ŻAŁOSNY.
                          > (Analfabetka-Anetka)
                          nareszcie bezbłędnie (pomimo wielu ż,ó itp.).Brawo.
                          Jeszcze trochę (a właściwie sporo) kultury osobistej i będzie chyba OK.

bankroot

PS. Poczytaj o nasieniowodach (jeśli w ogóle wiesz co to jest), one się nie
                          przeciążają (w odróżnieniu od twojego mózgu)
                          • Gość: aneta Re: JWC-ZWROT PIENIĘDZY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.03, 12:12

> > EJ,AGRESOR-CHYBA MASZ PRZECIĄŻONE NASIENIOWODY,IDZ LEPIEJ DO WC I ZRÓB COŚ
                            > Z
                            > > TYM-PRZECIEZ TY WYRAZNIE ODREAGOWYWUJESZ SWOJE NIEPOWODZENIA ZYCIOWE.ŻAŁOS
                            > NY.
                            > > (Analfabetka-Anetka)
                            > nareszcie bezbłędnie (pomimo wielu ż,ó itp.).Brawo.
                            > Jeszcze trochę (a właściwie sporo) kultury osobistej i będzie chyba OK.
                            >
                            > bankroot
                            >
                            > PS. Poczytaj o nasieniowodach (jeśli w ogóle wiesz co to jest), one się nie
                            > przeciążają (w odróżnieniu od twojego mózgu)

JESTES BANKROOT -ALE UMYSŁOWY,HIHI.i bez odbioru.
                          • Gość: aneta Re: JWC-ZWROT PIENIĘDZY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.03, 12:22
                            i jeszcze jedno bankrucie-ty mnie kultury nie ucz bo to ty sie wcinasz ze
                            swoimi uwagami ortograficznymi w temat mieszania i szukasz czytelników twoich
                            wypocin.bez odbioru od ciebie.
        • Gość: t Re: JWC-ZWROT PIENIĘDZY IP: *.acn.waw.pl 13.08.03, 19:17
          brak wydolnosci to ty masz, ale umyslowej...
    • Gość: ewa Re: JWC-ZWROT PIENIĘDZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.03, 11:33
      Czesc Anetko,
      milo slyszec, ze oddali Ci pieniazki, ja czekam dopiero 3 tydzien, ale Pani
      Prezes wiemy ktora "obiecala" mi, ze calosc pieniedzy wplynie na moje konto nie
      pozniej niz do 5 tygodni. nie omieszkalam powiedziec jej, ze wiem, ze nie jest
      tak cukierkowo jak ona to przedstawia, oczywiscie nie wiedziala o co mi chodzi

takze czekam na kaske i prosze o wsparcie z Twojej strony, bo na pewno sama
      wiesz, ze to wykancza psychicznie, a Ty juz jestes po

pozdrawiam wszystkich oczekujacych i tych szczesliwcow jak Aneta
      ps czy macie juz jakies nowe plany co do zakupu mieszkanka?
      • Gość: aneta Re: JWC-ZWROT PIENIĘDZY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.03, 16:03
        Koniecznie przypominaj sie z uporem maniaka , dzwoń i wpadaj do nich.
        Ja sie buduje po Warszwą i okazało sie że starczy mi na mały domek a tak
        mieszkałabym w bloku...co do osiedla to poleciłabym ebejot-osobiscie znam
        mieszkania (kilka)jakie budują w Ursusie bo mieszkają tam znajomi i musze
        przyznac że są jak dla mnie ok (estetycznie wykonane,na czas (a powiem ci że
        mój blok w JWC miał byc oddany marzec.2003 a do dzis nawet nie ma elewacji i
        dopiero wchodzą do środka robotnicy)ale fakt cena większa jak jwc na dw.
        W kazdym razie jakbym miała jeszcze raz kupowiac w bloku to chyba tylko od
        ebejot.Pozdrawiam.
        • Gość: Ewa Re: JWC-ZWROT PIENIĘDZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.03, 09:34
          Anetko, dzieki za wsparcie
          nie przejmuj sie imbecylami piszacymi na formu, nie ma sensu
          pa pa
          • Gość: aneta Re: JWC-ZWROT PIENIĘDZY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.03, 12:24
            wiem,wiem-dzięki.
    • Gość: Edyta Re: JWC-ZWROT PIENIĘDZY IP: 193.187.38.* 20.08.03, 14:28
      Aneta,
      z Twojej wypowiedzi wynika (przynajmniej tak sadze), ze podpisywalas umowe z JW
      w 2001r.
      jezeli tak to zapewne korzystalas z ulgi budowlanej
      co w sytuacji gdy na chwile obecna wycofałas sie z umowy z JW i rozpoczelas
      nowa inwestycje?
      czy ulga przechodzi na ta inwestycje, czy tez musialas ja zwrocic do US

z gory dziekuje za odpowiedz
      Pozdr.
      E.

Gość portalu: aneta(była klientk napisał(a):

> Napisałam jakiś czas temu gdy zaczęły sie moje problemy z jwc ,że odezwe sie
      > jak zwrócą mi kase,więc sie odzywam.
      > Po niemal 3 miesiącach od zerwania ze mną umowy na skótek padnnięcia systemu
      > 30/70 na dąbrówce wislanej moge napisac że po wpłynięciu 4-tej raty mam juz
      > swoja sporawą jak dla mnie sumke którą niegdys nieopatrznie wpłaciłam.
      > Został jeszcze ogonek do zwrotu ale grunt że niemal 98% oddali.Nie powiem że
      > było gładko,pierw pinda z recepcji ,,zapomniała''przez miesiąc podać
      > rozwiazanej umowy dalej przez co moja sprawa zamarzła w jednym miejscu na
      > miesiąc i gdyby nie mój setny telefon leażłaby do dziś,potem wydzwanianie a
      > nawet osobiste stawiennictwo w celu rozmowy z prezes, że po terminie jaki
      > obiecali kasy nadal nie mam-a przeciez to ONI ZAWALILI SPRAWE MIESZKANIA!
      > Tak więc nieco sie podenerwowałam i nalatałam bo kolejka zwrotów jest ogromna-
      > z DW - SYSTEMU zrezygnowało (lub jwc z nich) jak mi prezes powiedziała az 70%
      > klientów :takie szacunki podała mi w lipcu. Wszystko niemal juz oddali a jak
      > sie czyta co inni deweloperzy wyprwaiają to musze stwierdzić że chociaz tu
      > mnie nie zawiedli choc zarwali mi 2 lata czekania na ich blok i zaczynam od
      > zera.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka