Dodaj do ulubionych

TBS PRAGA PŁD

13.08.03, 14:55
Jeśli wiecie coś o ich inwestycjach, wynajmujecie mieszkanie lub zamierzacie
się dopiero o nie starać to jestem ciekawa waszego zdania. Interesują mnie
wszystkie informacje tzn. wysokość czynszu, czy mieszkania są rozkładowe i
ładnie wykończone, kto administruje ich budynkami.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kinia251 Re: TBS PRAGA PŁD 13.08.03, 15:06
      Bardzo zależy mi na wszystkich opiniach.
      • Gość: dorota Re: TBS PRAGA PŁD IP: 198.155.189.* 14.08.03, 15:32
        Moi znajomi mają mieszkanie na Łukowskiej z TBS Praga Południe . Nie uwierzysz
        jakie wykonanie minął dopiero rok a im tynk na głowę leci. Co do rozkładu to
        oni maja akurat kiepski ale sa i ładne . Nie rozumiem tylko dlaczego mieszkania
        tanie budowane są z takim rozmachem . Przedpokój nie do wykorzystania ma 14 m2.
        Czynsz płaca ok 700 zł w tym oczywiście nie ma żadnej spłaty . Teraz im
        przyszło rozliczenieza wode i centralne do doplaty ok 1200 zł . Załamali się .
        Nie rozumiem motywacji ludzi którzy kupują w TBS lepiej kupic normalne na
        kredyt hipoteczny duzo taniej i swoje własne a nie płacisz płacisz i nic to
        taki troche lepszy wynajem .
        • Gość: Gość Re: TBS PRAGA PŁD IP: *.lodz.mm.pl 12.12.03, 11:53
          Nie wszyscy mogą wziąć kredyt,albo nie tyle ile by chcieli poza tym mieszkanie
          w Warszawie kosztuje około 250 tys ( M-4) a taki TBS 60-80 tys to jest 1/3
          ceny a to jest ogromna róznica. Czynsz w mieszkaniach własnościowych tez jest
          wysoki i powinno go nie byc tylko same opłaty eksploatacyjne a te jak wiadomo
          są wszędzie
    • Gość: gosia Re: TBS PRAGA PŁD IP: *.waw.pl 02.12.03, 02:24
      Tanio odstąpię mieszkanie w TBS. 4-pokoje z kuchnią (80 m2)na drugim piętrze w nowym budynku pięciokondygnacyjnym z parkingiem podziemnym i w zamkniętym osiedlu. Mieszkanie jest wykończone : pokoje parkiet; kuchnia, łazienka, wc osobno, wszędzie glazura + terakota, wanna, umywalki; przedpokój terakota, dwie szafy wnękowe; duży balkon 1,5 x 3,20. Warszawa. Oferta jest bardzo korzystna (cena do negocjacji). Jeżeli jest Pani zainteresowana ofertą proszę o telefon 0 604 437 550.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka