Dodaj do ulubionych

oo... Wilanow 4916 pln/m2

26.01.08, 19:55
a przeciez miało byc drożej..:)

Segment (179 m2) z 2006 r
Warszawa, Wilanów, Wilanów, woj. mazowieckie
dom szeregowiec na sprzedaż o powierzchni 179 m2 na działce o powierzchni 259 m2
Cena 880000 zł (4916 pln/m²), 5 pokoi, 2 łazienki
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: oo... Wilanow 4916 pln/m2 IP: *.189.72.20.e-plan.pl 26.01.08, 20:51
      tia... nie porownujmy cen domow do cen mieszkan ;)
      • pies_na_bielizne Re: oo... Wilanow 4916 pln/m2 26.01.08, 21:40
        Gość portalu: gosc napisał(a):

> tia... nie porownujmy cen domow do cen mieszkan ;)

to ja wole dom 179m2 zamiast mieszkania 90m2 :)
        • Gość: xxx bo nie widziałeś tej rudery... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 11:51
          dlatego myślisz, że to tanio
    • Gość: Tomo Re: oo... Wilanow 4916 pln/m2 IP: *.merinet.pl 26.01.08, 21:44
      Nie napisałeś w jakim stanie ten dom.
      Bo z ceny wnioskuję, że jest to stan mocno deweloperski...
      Czyli dołóż sobie jeszcze lekko licząc 2k PLN/m2.
      • pies_na_bielizne Re: oo... Wilanow 4916 pln/m2 26.01.08, 21:48
        stan deweloperski.
        • Gość: xxx st. developerski nadgryziony zębem czasu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 11:52
          odpadające tynki, zardzewiałe balustrady
      • Gość: med Re: oo... Wilanow 4916 pln/m2 IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.08, 22:31
        to tak jak w bloku, tez trzeba wykonczyc.

ale prawie 5 tysiecy za stan developerski w Wilanowie to wcale tanio nie jest
        ale sporo taniej niz jeszcze niedawno, oby tak dalej.
    • Gość: ruski_czolg Re: oo... Wilanow 4916 pln/m2 IP: *.chello.pl 27.01.08, 03:12
      No, jak taka cena będzie przy 80 czy 100 m2 to będzie można gadać o spadkach;)

Swoją drogą ciekawi mnie, dlaczego cały czas ceny na Wilanowie są tak wysokie.
      Dzielnica, za przeproszeniem, dupna. Infrastruktura nienajlepsza, dojazd
      średni... na pewno nie wart tych cen. Chyba tylko nazwa dzielnicy ekskluzywnie
      się kojarzy przyjezdnym...
      • Gość: xxx widzę, że kolega ze wsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 11:55
        nie za bardzo wie, co to za dzielnica. Nie mówię tu o Nowych Kabatach na polach.
        Dojazd dupny - a niby dokąd trzeba dojeżdżać? My mieszkający tutaj nie jeździmy
        do centrum na 9.00.
        • Gość: ruski_czolg Panisko się odezwało :) IP: *.chello.pl 27.01.08, 16:56
          > Dojazd dupny - a niby dokąd trzeba dojeżdżać? My mieszkający tutaj nie jeździmy
          > do centrum na 9.00.

Aha. A na Powsińskiej z rana to kosmici do centrum jeżdżą:)

Ziomkom z wiochy na Podlasiu pewnie z zazdrości oczy bieleją jak przyjeżdżasz z
          Warszawy służbowym Oplem Astrą i jeszcze mówisz, że na Wilanowie mieszkasz? Hahaha

• Gość: xxx widzisz, wieśniaku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 00:07
            nie mam opla astry i nie jeżdżę do centrum. Niestety nie jestem również z
            Podlasia, acz żałuję, bo bardzo mi się tam podoba. Jak za to widzę ty musisz
            spędzać czas w służbowym autku, skoro drażni cię tłok na jezdni. A za tłok
            spowodowany ilością mieszkańców Góry kalwarii, Chylic, Chyliczek, Powsina I
            Bielawy nie odpowiadam. Policz rejestracje WPI i będziesz miał odpowiedź na
            pytanie, kto rano tą drogą jeździ.
        • Gość: med Re: widzę, że kolega ze wsi IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.08, 18:43
          > nie za bardzo wie, co to za dzielnica.

to nie żadna dzielnica. To wieś podwarszawska i tak było i długo będzie jeszcze.
          Przecież tam mieszka więcej krów i rolników niż warszawian"!!! same łąki i nic
          więcej - moża kilka ładnych miejsc gdzie są domki/wille niedaleko pałacyku a
          cała reszta to taka sama wieś jak te przy wschodniej granicy. Każdy warszawiak o
          tym wie.
          • Gość: xxx mówimy o Wilanowie, nie o ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 00:02
            Powsinku, Powsinie, Zawadach, chociaż co do ilości tych krów i rolników to bym
            nie przesadzał
            • Gość: figo fago Re: mówimy o Wilanowie, nie o ... IP: 153.95.95.* 30.01.08, 13:31
              Chyba jestem nienormalny, dla mnie bliskość terenów zielonych to
              akurat atut. Mieszkam teraz na Kabatach i cenię sobie to, że 5 min
              jazdy rowerkiem i jestem w lesie, 15 min - w ogrodzie botanicznym,
              25 min i na polach wilanowskich.
      • Gość: naiwni naiwniacy Wilanów - typowy "OO" IP: 212.160.172.* 28.01.08, 10:04
        "Infrastruktura nienajlepsza, dojazd
        średni... - PISZESZ O CZYMŚ, CZEGO NIE MA I DŁUGO NIE BĘDZIE.
      • Gość: c Re: oo... Wilanow 4916 pln/m2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 00:10
        oj, kolega z Białołęki ma lepszy dojazd, jak widzę. A może z blokowisk na
        Sadybie? Jak tam obiadki w McD? Smakują? Stać na frytki i colę? To gratuluje:)
        • Gość: ruski_czolg Re: oo... Wilanow 4916 pln/m2 IP: *.chello.pl 30.01.08, 01:00
          Zaczynam coraz lepiej rozumieć termin "dzieci neostrady" :))
    • Gość: dd wilanow jest tani IP: *.acn.waw.pl 27.01.08, 15:47
      mieszkania od develorzy sprzedaja za 6-7000 pln/m2 to i domy sa tansze

ale wilanow wilanowowi nierowny z jednej strony powsinskiej sa to te wszystkie
      osiedla typu krolowej marysienki itp i to jest taka druga bialoleka tam jest
      wzglednie tanio a z drugiej strony powsinskiej tylko glebiej sa domy i rezdencje
      ale w cenach po kilka mln.
      • scott22 Re: wilanow jest tani 28.01.08, 13:09
        myślę, że równie dobrze mozecie rozmawiać o luksusowych samochodach.
        bo też nie stać was na ich zapup. poz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka