kitek_maly 01.09.11, 02:00 No nie mówcie, że śpicie. Przecież noc jest. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
berta-death Re: Śpicie? :P 01.09.11, 02:13 A skąd, przecież to niekulturalne spać o tej porze. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Śpicie? :P 01.09.11, 02:16 No, to się chwali. :P Choć tak po prawdzie, to sądziłam, że jeśli już, to Święte Zwierze będzie mi dotrzymywać towarzystwa. A czemu nie śpisz? Odpowiedz Link
berta-death Re: Śpicie? :P 01.09.11, 02:20 Właśnie nie wiem. Zapatrzyłam się na filmiki na YT i okazało się, że już 2.00 Odpowiedz Link
berta-death Re: Śpicie? :P 01.09.11, 02:30 Nie muszę. Na szczęście 1IX już mnie nie obowiązuje. ;) A a propos szkoły i YT, to m.in. takie coś spowodowało, że jeszcze nie śpię: www.youtube.com/watch?v=sj_4vXK520A Odpowiedz Link
swiete.jeze Re: Śpicie? :P 01.09.11, 09:32 > Choć tak po prawdzie, to sądziłam, że jeśli już, to Święte Zwierze będzie mi do > trzymywać towarzystwa. Ke? :D Mnie dopiero kosiarki rano obudziły. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Śpicie? :P 01.09.11, 17:49 Tak, młoda damo, o Tobie mowa. Jesteś - mi - znana z nocnych posiedzeń. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Śpicie? :P 01.09.11, 09:31 nie spałem :D Isie Radwanska ogladałem na US Open nie warto było Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Śpicie? :P 01.09.11, 12:38 Jak rano się obudziłem, zerknąłem na wyniki i ucieszyłem się, że nie oglądałem :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Śpicie? :P 01.09.11, 17:59 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Jak rano się obudziłem, zerknąłem na wyniki i ucieszyłem się, że nie oglądałem > :) ale z drugiej strony warto było bo zaszła zmiana w imydżu i to bardzo korzystna imho nowa suknia , nowy fryz bardzo pasujący oraz opalenizna i oto mamy AR w wersji całkiem hot:) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Śpicie? :P 01.09.11, 22:05 No i ojca rzuciła na rzecz jakiegoś młodego chłopaka :) Szkoda tylko, że jak przyszło do us open to forma nagle siadła, bo kilka tygodni temu grała bardzo solidnie. Odpowiedz Link